ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با حجم هارد دیسک

mozhdeh92
30-06-2016, 11:47
سلام.من یه سوال دارم امیدورام از دوستان اگر کسی میدونه راهنماییم کنه.
قبلشم بگم من از هارد و پارتیشن بندی و حجم و ایناش سر در نمیارم.
من یه لپتاپ خریدم هاردش دوترا است+128مگ حافظه ssd.ولی مجموع حجم درایوهام کمتر از اون مقداره!نمی دونم علتش چیه؟البته میدونم حجم واقعی فرق میکنه ولی این حدود 1.3 گیگ میشه مجموعا.
ضمنا کنار ویندوز ابونتو هم نصب کردم.
از کجا می تونم بفهمم حجم واقعیش اینه یا نه؟

mhda69
30-06-2016, 12:17
دوست عزیز کی براتو پارتیشن بندی و ویندوز نصب کرده؟؟؟
احتمالا یه سری از فضای هارد ب صورت unllocated هستش یعنی براتون درایو درست نکرده و فقط ب درایو ویندوز و نصبش اکتفا کرده!
نرم افزار EASEUS Partition Master رو نصب کنین و بعد از باز کردنش از محیطش یه عکس قرار بدین اینجا تا ببینم...و دقیق بتون بگم چیکار کنین...سخت نیس

amir_t6262
30-06-2016, 13:04
سلام.من یه سوال دارم امیدورام از دوستان اگر کسی میدونه راهنماییم کنه.
قبلشم بگم من از هارد و پارتیشن بندی و حجم و ایناش سر در نمیارم.
من یه لپتاپ خریدم هاردش دوترا است+128مگ حافظه ssd.ولی مجموع حجم درایوهام کمتر از اون مقداره!نمی دونم علتش چیه؟البته میدونم حجم واقعی فرق میکنه ولی این حدود 1.3 گیگ میشه مجموعا.
ضمنا کنار ویندوز ابونتو هم نصب کردم.
از کجا می تونم بفهمم حجم واقعیش اینه یا نه؟
فکر نمیکنم این مشکل خاصی باشد. مثال میزنم، از هارد SSD 120 گیگ من فقط 112 گیگ در دسترس است.

روی My Computer یا This PC در ویندوز 10، کلیک راست کن. گزینه manage را انتخاب کن. بعد گزینه Storage را بزن. بعد Disk management را بزن.
یا اینکه در Run دستور diskmgmt.msc را تایپ و اجرا کن.

در اینجا شما کل هاردهایت را مشاهده میکنی.
دقت کن که قسمتی از هارد Unallocated نباشد.

بعد یک عکس از این صفحه بگذار تا دوستان بهتر راهنمایی کنند.

mozhdeh92
30-06-2016, 14:21
مرسی از جوابتون.
بله اینی که می گین میدونم.فقط نمی دونم چرا مقداری از همون حجم هم در دسترس من نیست.عکسا رو میذارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

mozhdeh92
30-06-2016, 14:31
خودم نصب نکردم ویندوز رو.همون جایی که لپتاپو خریدم برام انجام دادن.
باشه متشکرم.

mozhdeh92
30-06-2016, 14:45
دوست عزیز کی براتو پارتیشن بندی و ویندوز نصب کرده؟؟؟
احتمالا یه سری از فضای هارد ب صورت unllocated هستش یعنی براتون درایو درست نکرده و فقط ب درایو ویندوز و نصبش اکتفا کرده!
نرم افزار EASEUS Partition Master رو نصب کنین و بعد از باز کردنش از محیطش یه عکس قرار بدین اینجا تا ببینم...و دقیق بتون بگم چیکار کنین...سخت نیس

amir_t6262
30-06-2016, 16:06
کی اینطوری پارتیشن بندی کرده برات؟! خیلی بد پارتیشن بندی کرده.
الان شما فقط سه تا درایو دارید. C و D و E

هارد SSD تون خوبه. ولی 2 ترابایت را باید درست کنید.
کمی کار تخصصی است. بهمین خاطر فکر میکنم بهتر است بدهید جایی برایت درستش کنند.

اگرچه اگر خودت هم بخواهی درست کنی روش زیر را برو:

در همان صفحه Disk management روی آن قسمتهایی که نوشته Other کلیک راست کنید و بعد delete را بزنید.
اینطوری آن سه قسمت یکی شده و سیاه و Unallocated.
بعد دوباره روی این یک قسمت جدید کلیک راست کنید و گزینه New simple volume را بزن تا یک درایو جدید ایجاد شود.

amir_t6262
30-06-2016, 16:07
خیلی مراقب باش . اشتباهی درایو E را پاک نکنی که اطلاعاتت از دست برود

mozhdeh92
30-06-2016, 16:13
خیلی مراقب باش . اشتباهی درایو E را پاک نکنی که اطلاعاتت از دست برود

این مسیری که گفتین برم که چیزی پاک نمیشه؟

amir_t6262
30-06-2016, 16:19
این مسیری که گفتین برم که چیزی پاک نمیشه؟

الان شما فقط در درایو E و C فایل دارید که اصلا با این دو تا درایو کاری ندارید.

آن درایوهای شما که اسمی ندارند، الان در my computer اصلا نمایش داده نمیشوند. بهمین خاطر چیزی هم رویشان نیست.

فقط روی درایوهایی که در داخل مستطیل قرمز کشیدم، کلیک راست کنید و delete کنید.

mozhdeh92
30-06-2016, 16:32
اونا رو delete کردم.به این شکل دراومده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mozhdeh92
30-06-2016, 16:42
اونا رو delete کردم.الان به این شکل دراومده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mozhdeh92
30-06-2016, 16:44
الان شما فقط در درایو E و C فایل دارید که اصلا با این دو تا درایو کاری ندارید.

آن درایوهای شما که اسمی ندارند، الان در my computer اصلا نمایش داده نمیشوند. بهمین خاطر چیزی هم رویشان نیست.

فقط روی درایوهایی که در داخل مستطیل قرمز کشیدم، کلیک راست کنید و delete کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بگید بعدش چیکار باید بکنم؟

amir_t6262
30-06-2016, 21:42
اونا رو delete کردم.به این شکل دراومده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا باید روی این فضای سبز رنگ کلیک راست کنی و بعد گزینه Create Simple Volume را بزنی تا این فضای خالی را به یک درایو تبدیل کند.

mozhdeh92
01-07-2016, 11:31
حالا باید روی این فضای سبز رنگ کلیک راست کنی و بعد گزینه Create Simple Volume را بزنی تا این فضای خالی را به یک درایو تبدیل کند.

این کارو کردم.الان که لپتاپ رو روشن می کنم دیگه هیچکدوم از سیستم عاملام بالا نمیاد.
اون قسمتهایی که من delete کردم به نظرتون ارتباطی به سیستم عامل دومم نداشته؟
به هر حال کلا داغون شد رفت:n28:

amir_t6262
01-07-2016, 16:00
شما دقیقا چیکار کردی؟
بعد از اینکه Delete را زدی، کامپیوتر را ری استارت کردی؟ مشکلی در بالا آمدن سیستم عاملت که نداشتی. درسته؟

بهرحال الان باید لپ تاپ را بدهید به کسی که وارد است، تا بوت ویندوزتان را درست کند. این کار ساده ایست ولی میترسم باز به مشکل بخورید. بهمین خاطر بدهید به یک نفر وارد.
اوبونتو را هم دوباره باید نصب کند.

mozhdeh92
02-07-2016, 12:12
شما دقیقا چیکار کردی؟
بعد از اینکه Delete را زدی، کامپیوتر را ری استارت کردی؟ مشکلی در بالا آمدن سیستم عاملت که نداشتی. درسته؟

بهرحال الان باید لپ تاپ را بدهید به کسی که وارد است، تا بوت ویندوزتان را درست کند. این کار ساده ایست ولی میترسم باز به مشکل بخورید. بهمین خاطر بدهید به یک نفر وارد.
اوبونتو را هم دوباره باید نصب کند.

ری استارت کردم دیگه بالا نیومد.
دادم درستش کنن.

amir_t6262
02-07-2016, 20:25
یک نکته ی مهم را دقت نکرده بودم و آن این بود که شما اوبونتو نصب کردید.
خب وقتی که سیستم عامل لینوکس نصب میکنید، آن قسمت هارد دیگر برای ویندوز غیرقابل دسترس و شناسایی میشود. عملا آن 500 گیگ بخاطر اینکه توسط لینوکس استفاده میشده، در دسترس نبوده. بهرحال این بار دقت کنید که چقدر فضا به لینوکس اختصاص میدهید و چقدر به ویندوز.

این مطلب را هم بخوانید بد نیست

mohandes90
21-09-2016, 14:57
احتمال زیاد کسی که لب تاب رو فروخته بهت تا چند روز قبل گاو چرون بوده و پولایی هم که میگیره حلاله!!!حالا بازم خوبه فهمیدی شما .
:n02: