PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پایین امدن کیفیت فایل وکتور در فتوشاپ

mona-mm
30-06-2016, 04:27
سلام به همه دوستان

من به یه مشکلی برخوردم امیدوارم دوستان بتونن راهنماییم کنن .

من با نرم افزار کورل یه متن خوشنویسی تهیه کردم میخوام با فرمت pdf سیو کنم و در فتوشاپ ازش استفاده کنم .
مشکل من با فایل pdf سیو شده اینه که وقتی اونو باز میکنم داخل فتوشاپ وقتی با مد رنگی grayscale اونو داخل فتوشاپ باز میکنم کیفیت خوبی داره و نوشته ها حالت پله پله و دندونه دار نیست ولی وقتی مد رنگی cmyk و rgb که مورد نیازمه باز میکنم کیفیتش پایین میاد و نوشته ها لبه دار و پله پله میشن .
اینم عکسشه که تصویر سمت راست مد رنگی cmyk هستش و کیفیتش پایین اومده مخصوصا توی سایز کوچیک نوشته خیلی این افت کیفیت به چشم میاد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خیلی برام مهمه خواهشا راهنماییم کنید :n03:
اینم یه تصویر دیگه از کیفیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

akpa
30-06-2016, 21:33
فکر کنم هنگام تغییر مد عکس از حالت وکتور به پیکسل تغییر حالت میده بهتره در حالت وکتور سایز رو کمی بزرگتر کنید و بعد تغییر مد بدین

mona-mm
01-07-2016, 17:08
فکر کنم هنگام تغییر مد عکس از حالت وکتور به پیکسل تغییر حالت میده بهتره در حالت وکتور سایز رو کمی بزرگتر کنید و بعد تغییر مد بدین

سلام ممنون از پاسختون
یعنی مد رنگی
grayscale برای وکتوره و پیکسلی نیست ولی مد رنگای دیگه حالت پیکسلی میشن ؟ چون با انتخاب مد رنگی gray کاملا خوب باز میکنه .
کاری نیست موقع سیو توی کورل انجام بدیم تا شکل دیگه ای سیو بشه و این مشکل تو مدای رنگی دیگه هم پیش نیاد ؟

من وکتوراییو دیدم که تو تمام مدای رنگی مثل هم باز میشن و افت کیفیت ندارن حداقل محسوس نیست خیلی تفاوتشون . ولی چون با کورل تخصصی اشنایی ندارم نمیدونم تنظیماتشو موقع سیو pdf و ai .. چطور قرار بدم که بهترین حالت سیو بشه و رنجه نشه فایلای پی دی اف و ... توی اموزشا هم چیزی راجع به این مورد ندیدم :n03:

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنید خیلی ضروری به این مورد نیاز دارم و باید این مشکلو برطرف کنم .

akpa
02-07-2016, 15:54
سلام ممنون از پاسختون
یعنی مد رنگی
grayscale برای وکتوره و پیکسلی نیست ولی مد رنگای دیگه حالت پیکسلی میشن ؟ چون با انتخاب مد رنگی gray کاملا خوب باز میکنه .
کاری نیست موقع سیو توی کورل انجام بدیم تا شکل دیگه ای سیو بشه و این مشکل تو مدای رنگی دیگه هم پیش نیاد ؟

من وکتوراییو دیدم که تو تمام مدای رنگی مثل هم باز میشن و افت کیفیت ندارن حداقل محسوس نیست خیلی تفاوتشون . ولی چون با کورل تخصصی اشنایی ندارم نمیدونم تنظیماتشو موقع سیو pdf و ai .. چطور قرار بدم که بهترین حالت سیو بشه و رنجه نشه فایلای پی دی اف و ... توی اموزشا هم چیزی راجع به این مورد ندیدم :n03:

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنید خیلی ضروری به این مورد نیاز دارم و باید این مشکلو برطرف کنم .

منم خیلی وارد نیستم .لی اگه با پسوند eps سیو کنید موقع باز کردن عکس ازتون ریزولوشن میگیره و همون ابتدا تبدیل به پیکسل میشه برای نتیجه بهتر توصیه میکنم اول سند رو به صورت رنگی (rgb یا cmyk ) باز کنید و بعد عکس رو وارد کنید