سعید سیستم
29-06-2016, 11:26
سلام خسته نباشید.2 شب پیش 2 لیوان یخ در بهشت خوردم حالا قفسه سینم درد میکنه.گردنم رو تکون میدم قفسه سینم درد میکنه. دستم رو تکون میدم قفسه سینم درد میکنه.
انگار استخونهای وسط قفسه سینه می خورن بهم. بدجور بالاتنم داغون شده.
نمیدونم چیکا رکنم دکتر برم؟ خوب میشه؟ طبیعیه؟
دیروز که خیلی بدتر بود امروز بهتر شده.
2 لیوان یخ در بهشت بالا تنم رو داغون کرد؟
هیچ علائم سرماخوردگی یا سر درد یا سینوزیت ندارم. فقط موقع تکون خوردن اسکلت بالا تنه وسط قفسه سینه درد میگیره.اگر تکون نخورم بخوابم یا بشینم دردی ندارم.
فقط هر اندامی که به قفسه سینه ربط پیدا میکنه باعث درد نقطه وسط قفسه سینم میشه. انگار استخونهای قفسه سینه ملتهب شدن.یه ژلوفن دیروز خوردم درد رو کم کردی ولی درمان کرد.بازم امروز همونجوریه
دوستان کمک کنید میترسم مال قلبم باشه :n28:
هر چی هست ماهیچه های سینم هم نیست زیر ماهیچه هاست همون استخونه فکر کنم چون 2 لیوان یخ در بهش خوردم یخ یخ بود استخون قفسه سینه سرما خورده.
به نظرتون گرمش کنم خوب میشه؟ چایی نباتی چیزی بخورم؟ کمپرس آب داغ رو قفسه سینه؟
انگار استخونهای وسط قفسه سینه می خورن بهم. بدجور بالاتنم داغون شده.
نمیدونم چیکا رکنم دکتر برم؟ خوب میشه؟ طبیعیه؟
دیروز که خیلی بدتر بود امروز بهتر شده.
2 لیوان یخ در بهشت بالا تنم رو داغون کرد؟
هیچ علائم سرماخوردگی یا سر درد یا سینوزیت ندارم. فقط موقع تکون خوردن اسکلت بالا تنه وسط قفسه سینه درد میگیره.اگر تکون نخورم بخوابم یا بشینم دردی ندارم.
فقط هر اندامی که به قفسه سینه ربط پیدا میکنه باعث درد نقطه وسط قفسه سینم میشه. انگار استخونهای قفسه سینه ملتهب شدن.یه ژلوفن دیروز خوردم درد رو کم کردی ولی درمان کرد.بازم امروز همونجوریه
دوستان کمک کنید میترسم مال قلبم باشه :n28:
هر چی هست ماهیچه های سینم هم نیست زیر ماهیچه هاست همون استخونه فکر کنم چون 2 لیوان یخ در بهش خوردم یخ یخ بود استخون قفسه سینه سرما خورده.
به نظرتون گرمش کنم خوب میشه؟ چایی نباتی چیزی بخورم؟ کمپرس آب داغ رو قفسه سینه؟