PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروش TechniSat SkyStar USB HD اخرین و جدیدترین مدل تولیدی این سری

iranmjh
28-06-2016, 21:55
فروش TechniSat SkyStar USB HD اخرین و جدیدترین مدل تولیدی این سری
کاملا سالم و استفاده انچنانی از دستگاه نکردم و با نو فرقی نداره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قیمت 350

iranmjh
01-07-2016, 01:46
تخفیف میدم هر کی خواست امار بده

amisp30
01-07-2016, 12:24
تخفیف میدم هر کی خواست امار بده
سلام
من می خوام البته اگه تمیز و سالم باشه و حقیقتا این قیمت خیلی بالا هست من تصورم قیمت حدود 200 تا 250 بود
شما تا چه قیمتی حاضرید بفروشید؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

iranmjh
01-07-2016, 15:57
سلام
من می خوام البته اگه تمیز و سالم باشه و حقیقتا این قیمت خیلی بالا هست من تصورم قیمت حدود 200 تا 250 بود
شما تا چه قیمتی حاضرید بفروشید؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام
تمیز و سالمه دستگاه حرف نداره
تخفیف میدم

شمارتو پیغام کن تماس میگیرم

DarkSoroush
05-07-2016, 14:03
هنوز موجوده؟

iranmjh
08-07-2016, 00:50
هنوز موجوده؟

فروخته شد...

mehr1362
08-07-2016, 18:38
مزایا :
1- سیگنالمتر خیلی دقیق و خوبی داره ، که برای تنظیم دیش های وطنی به کار میاد .
2- طراحی کارت خوب هست و تهویه ی خوبی میتونه داشته باشه

iranmjh
09-07-2016, 20:58
در مورد درایور من مشکلی تا به حال نداشتم عرض کنم در ویندوز 10 64 بیت وقتی کابل یو اس بی را به لپتاپ وصل کنید کارت به راحتی به شکل bda شناخته میشه و البته بدون نیاز به نصب درایور و... و میتوان با پرگ دی وی بی یا نرم افزار خودش کانالها رو تماشا کرد

و در باقی موارد غیر دیشگردان که متوجه شدم و تا به حال تستی نکردم و نمیدونم چطور عمل میکند باقی را نمیدانم چه هست و به چه کاری می اید و البته بنده ابتدای خرید این کارت اکانت اینترنت یکطرفه ماهواری داشتم و عملکرد خیلی خوبی داشت
حالا هم بسته اینترنت 4جی ایرانسل 100 گیگابات دارم و اولین بار هست بعد از چندین سال همان حس اینترنت یکطرف ماهواره ای که با این دستگاه داشتم را از نظر سرعت نت تجربه میکنم

سپاس

DarkSoroush
18-07-2016, 21:22
حیف شد، دنبال یک دیوایس خوب برای سیستم بودم که گویا به راحتی چند سال قبل پیدا نمیشه دیگه.

در مورد موارد ذکر شده دوستان، بنده متاسفانه این کارت را نداشتم و نمیتونم نظری بدم. هاما من برای لینوکس کارت را نیاز داشتم جهت یک سیستم headless داخل شبکه با استفاده از نرمافزار tvheadend که خب تا جایی که شنیده بودم مشکلی در رابطش اونبر نبود. اگر چه درایور رسمی ای نبود ازش ولی درایوری که توی اینترنت هست بدون مشکل کار میکنه و در مورد دیش گردان، DiSEqC را گزارش دادند که پشتیبانی میکنه، لذا برای کنترل موتور گردان نرم افزار و درایور صحیحی استفاده کنید نباید مشکلی داشته باشه.

حالا خارج از بحث بلایند اسکن، 4k و ....، دوستان جایی جهت تهیه این دیوایس و یا دیوایس های مشابه اگر اطلاع دارند ممنون میشم پ.خ کنند برام. بنده برای استفاده همراه با سیستم لینوکس با پروسسور ARM مثل رازبری لازم دارم و لذا اینکه تنها اینترفیس قابل قبول طبیعتا فقط USB هست.

mehr1362
19-07-2016, 01:58
حیف شد، دنبال یک دیوایس خوب برای سیستم بودم که گویا به راحتی چند سال قبل پیدا نمیشه دیگه.

در مورد موارد ذکر شده دوستان، بنده متاسفانه این کارت را نداشتم و نمیتونم نظری بدم. هاما من برای لینوکس کارت را نیاز داشتم جهت یک سیستم headless داخل شبکه با استفاده از نرمافزار tvheadend که خب تا جایی که شنیده بودم مشکلی در رابطش اونبر نبود. اگر چه درایور رسمی ای نبود ازش ولی درایوری که توی اینترنت هست بدون مشکل کار میکنه و در مورد دیش گردان، DiSEqC را گزارش دادند که پشتیبانی میکنه، لذا برای کنترل موتور گردان نرم افزار و درایور صحیحی استفاده کنید نباید مشکلی داشته باشه.

حالا خارج از بحث بلایند اسکن، 4k و ....، دوستان جایی جهت تهیه این دیوایس و یا دیوایس های مشابه اگر اطلاع دارند ممنون میشم پ.خ کنند برام. بنده برای استفاده همراه با سیستم لینوکس با پروسسور ARM مثل رازبری لازم دارم و لذا اینکه تنها اینترفیس قابل قبول طبیعتا فقط USB هست.

سلام
دوست عزیز ، بنده از سال 1383 سر وکارم با --- بوده ، 16 مدل مختلف داشتم!
جز اولین کسانی هستم که مک هک کردند و فهمیدند افلاین به چه شکلی هست .
چیزهایی که میگم حاصل تجربه ی خودم هست ، همین مدل کارت که فروخته شد را هم دارم که به خاطر سیگنالمتر فوق العادش نگه داشتم ! سیگنالمتر این کارت این قدر دقیق هست که میتونم دقتش را با فایندرهای 1 تومنی مقایسه کنم !
بین سال های 1385 تا 1388 فردی بود به نام عبود عساکره ( بچه جنوب ) که به جرات میگم 80 درصد کارت هایی که در ایران دست به دست میشه را این فرد وارد کرده و فروخته !
بعد از نابودی آفلاین و آنلاین ، مشتری های --- که برای این دو منظور کارت میخریدند از بین رفتند !
الان یک دسته ی سومی داریم ( دهه 70 اکثرا ) که این دسته صرفا برای کانال دیدن دنبال --- هستند.
تنها فردی که وارد کننده بود در این سال های اخیر ، نزدیک 6 ماهی هست که آنلاین نشده .
الان هیچ وارد کننده ای برای --- نداریم ، علتش هم این هست که بازار و مشتری نمیفهمه اصلا چی هست !
این وارد کننده ای که گفتم ، قیمت هاش به این شکل بود :
TBS 5922 = 465
Tevii S660 = 440
و ....
مشتری هم نداشت ، چون 90 درصد کاربرها --- را با رسیورهای گلوبال چینی مقایسه می کنند !
فکر میکنند چون مثلا استارمکس A100 با 24 ماه شیرینگ 260 فروخته میشه ، --- هم باید مثلا 150 تومن باشه !
علت کمبود این هست که مشتری ارزش --- را نمیدونه ، وارد کننده هم به بدبختی باید بفروشه ! پس وارد نمیکنه .
--- تمام قدرت تصویرش از سخت افزار سیستم میاد ، یعنی گرافیگ و سی پی یو خوب برابر هست با لذت تماشای کانال های 4K ( در کارت های PCI E )
--------------------------------------------
شما چون اکسترنال میخواهید میتونید دنبال گزینه های زیر باشید :
TBS 5922
Tevii S660
Prof 7500
Skystar HD USB
Skystar HD USB CI
و دو مدل تی بی اس قدیمی که اسم و شماره ندارند ( فاقد بلایند اسکن )
و یک مدل از محصولات --- sky
-------------------------------------------------------
حرف آخر : شما نمیتونید کارت --- آکبند و یا کارنکرده پیدا کنید ، هر چی که هست حداقل یک دست گشته !
کل موجودی --- های داخل کشور ، همین هایی هست که بین مردم میچرخه !
-------------------------------------------------------
در مورد این مدل که فروخته شد :
برای گرداندن دیش ، باید از داخل پلیرها اقدام کنید !
حال اینکه در محصولات TBS ، Prof ، Tevii و DVBsky گردش دیش توسط نرم افزار اختصاصی خود کارت و بسیار راحت هست. در کارت های اسکای استار شما فقط میتونید درصد سیگنال را ببینید و یا پید و مک ( با بدبختی ) تنظیم کنید برای اینترنت ماهواره ای ! ( در برنامه اختصاصی خودش )
------------------
موفق باشید

DarkSoroush
20-07-2016, 20:16
بنده حرفی نزدم استاد که ناراحت شدی :) والا من هم قبل از اینکه سیستم ها دیجیتال باشه گیرنده آنالوگ داشتیم، مدت ها S1 داشتم برای آفلاین که خب کم کم از دور خارج شد. حالا من برای یک محل میخواستم یک دستگاه بگیرم که خب با توجه به اینکه اونجا نزدیک به سه تا تلویزیون هست، نیاز هست که دستگاه از طریق شبکه قابل کنترل و نمایش باشه. در حال حاضر تلویزیون ها همه به یک Raspberry PI3 وصل هستند و XBMC ران میکنند. من بررسی که کردم دیدم پلیر هایی هستند که میتونید از طریقشون از روی شبکه خروجی دستگاه ها را ببینید و لذا اینکه مجددا بعد سالها اومدم دنبال خرید یک ----S2 که گویا نیست اصلا. نو بودنش مهم نیست واقعا، ولی خب گفتم شاید شما جایی یا کسی را بشناسید که هنوز دستگاه سالم بفروشه. حالا یا نو و یا دسته دوم. دستگاه هم صرفا دنبال 1080 هستم نه 4k. و طبیعتا تنها میشه اکسترنال باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا با همه این اوصاف، سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا ما دستگاه رسیوری (نه ---) داریم که بتونه روی شبکه هم شیر کنه خروجیش را یا نه؟ مثلا خودش XBMC ران باشه روش. اگر نه، این ----- های لینوکسی را دوستان میدونند روش چه نسخه ای از لینوکس نصب هست؟ و آیا امکان این هست که کنسول لینوکس روشون دسترسی داشت؟ و یا نسخه دیگری از لینوکس ریخت؟ :/

ADmiralSG1
06-09-2016, 22:37
سلام وقت بخیر
بنده تازه مطالب شما رو دیدم بنده هم یک
TechniSat SkyStar USB HD دارم. اگه تمایل به خرید دارید من یکی در حد کاملا نو رو دارم.
کمتر از یک ماه استفاده شده - چون اهل دانلود نبودم تنها بخاطر کلمه اینترنت خریدم اما نگو مخصوص دانلود بوده - جعبه و کلیه محتوا سالم حتی نایلون فابریک محصول روش هست.

ADmiralSG1 at outlook dot com

300 میفروشم.
باتشکر

DarkSoroush
09-09-2016, 17:28
سلام وقت بخیر
بنده تازه مطالب شما رو دیدم بنده هم یک
TechniSat SkyStar USB HD دارم. اگه تمایل به خرید دارید من یکی در حد کاملا نو رو دارم.
کمتر از یک ماه استفاده شده - چون اهل دانلود نبودم تنها بخاطر کلمه اینترنت خریدم اما نگو مخصوص دانلود بوده - جعبه و کلیه محتوا سالم حتی نایلون فابریک محصول روش هست.

ADmiralSG1 at outlook dot com

300 میفروشم.
باتشکر

سلام جناب. در صورت امکان تلفن و قیمت آخری که میتونید به من بدید را برای من پ.خ کنید ممنون میشم. مخصوصا شهری که هستید. تشکر

hamid_9773
07-12-2016, 15:41
اگه کسی داره این کارت رو من خریدارم

a4731
05-01-2017, 16:39
سلام دوستان
من هم یک کارت --- اکسترنال میخوام
اگر کسی داره لطفا اطلاع بده
ترجیحا Skystar usb hd باشه

rishespi66
25-05-2017, 11:26
سلام خسته نباشید دوستان من هم این کارت رو دارم و برای دانلود افلاینش گرفتم حدودا تا 3 ماه کار کردن لب تابم سوخت عملن به کارم نیومد برداشتمش که الان بعده سربازی یادم افتاد که این دستگاه رو هنوز دارم. دوستان دستگاه در حد نو الان عکس هم می زارم لطفا کسی که که واقعا خریداره پیام و شماره تلفن بده.قیمتشم 350 تومن تخفیف هم داره به شرطی که معقول باشه نیاد بگید 200 250
#img ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .upload724.com/images/62788579714534334954.png#

rishespi66
26-05-2017, 15:27
این ای دی تلگرامم rishespi66

rishespi66
26-05-2017, 15:29
دوستان ببخشید چونکه فعالیتمم تو فروم کم بوده نمی تونم جواب پیام خصوصی ها رو بدم. با تلگرام در تماس باشید.

rishespi66
08-06-2017, 15:43
فروخته شد. :n05:

Reza_Sadeghi
16-01-2018, 23:22
من این مدل Skystar USB 2 HD CI را دارم.
کاملا سالم و بسیار تمیز هست. همراه جعبه و Remote Control اش.
این مدل HD و ----S2 ساپورت هست.
با USB خیلی راحت به کامپیوتر یا لپتاپ متصل می شود.
اگر کسی خواست بگوید.

paye2
08-02-2018, 20:24
من یک مورد از این سالم با جعبه متعلقاتش می خوام . هنوز کسی داره ؟ قیمت چند ؟