مشاهده نسخه کامل
: سورس کد e.GetType().Name
با درود
دوستان name اینجا چیه؟
همون set و get هست؟ منظورش کدش هست که چجور پیاده کردند
اخه set get ها در متد نمیتونن تعریف بشن
از الگو پیاده سازیش میشه مثالی بزنید؟
نمیدانم منظورم درست گفتم یا خیر.
میخواهم یک چنین چیزی مثلا خودم تعریف کنم و بسازم.(در اصل میخواهم ببینم چجور اینها رو تعریف کرده) سپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی هست که بشه سورس این GetType رو ببنیم؟
saeed_136915
26-06-2016, 16:58
سلام.
نمیدونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا نه، ولی متد ()GetType خروجیش یک کلاس از نوع Type برمیگردونه... این خروجی هم مشخص کننده ی نوع کلاس سازنده ی اون Object هست.
مثلا شما یک int تعریف میکنین به اسم z ومیخوایین در زمان RunTime ببینین اون z از نوع int هست یا نه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد پیاده سازی Name هم بله یک property هست که فقط get داره و readonly هست.
ضمن عرض تشکر از شما
اما منظورم این نبود
وقت تون بخیر
نمی دونم دقیق منظورتون چیه ولی یه سر بزنید به این سایت ببینید به جواب اتون می رسید
لینک 1
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با درود
دوستان name اینجا چیه؟
همون set و get هست؟ منظورش کدش هست که چجور پیاده کردند
اخه set get ها در متد نمیتونن تعریف بشن
از الگو پیاده سازیش میشه مثالی بزنید؟
نمیدانم منظورم درست گفتم یا خیر.
میخواهم یک چنین چیزی مثلا خودم تعریف کنم و بسازم.(در اصل میخواهم ببینم چجور اینها رو تعریف کرده) سپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببنید برای تعریف property ها از get , set استفاده میکنید. مثلا فرض کنید میخواهید متدی به نام GetType داشته باشید که وقتی Property به نام Name اون رو بکار میبرید نامی که مورد نظرتون هست رو برگردونه و یا بتونید یه نام جدید به اون اختصاص بدید. (یادت باشه این متد با متد GetType سی شارپ فرق داره و فقط برای مثال و اینکه بهتر متوجه بشید ازش استفاده کردم. در این حالت به عنوان مثال این صورت عمل میکنید:
public string GetType (string Nameparam)
{
private string nameparam;
public GetType(){
nameparam = NameParam;
}
public string Name
{
get {retun nameparam }
set {nameparam = value}
}
}
از این طریق میتونی به Name دسترسی داشته باشی. حالا نمی دونم منظور شما این بود یا باز چیز دیگه ای مد نظر شما بود.
جایی هست که بشه سورس این GetType رو ببنیم؟
از منوی view گزینه object browser رو انتخاب کن. میتونی متدها و خواص هر object ی تو سی شارپ رو ببینی.
از منوی view گزینه object browser رو انتخاب کن. میتونی متدها و خواص هر object ی تو سی شارپ رو ببینی.
سلام وقت بخیر
منظورم سورس اصلی این متد در سی شارپ بود. :n16:
سلام
منظورم سورس اصلی این متد در سی شارپ بود
اگر سورس Name را میخواهید کافی است به سورس کلاس مخفی System.RuntimeType در برنامه ای مانند ILSpy نگاهی بیاندازید :n02:
اگر سورس GetType را میخواهید که داستانی دارد...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.