ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلویزیون 49-50-55 تا قیمت 3900

mitac
26-06-2016, 10:41
سلام

تلویزیون میخوام بخرم برای خونه .

3D و 4k اصلا مورد استفاده نیست !!! فقط مشاهده کانال های تلویزیونی و فیلم های Full HD. برند هم مهم نیست .

بودجه 3.900 همین حدود . و لطفا گارانتی و بدون گارانتی ر وذکر کنید .

موردی برام مهمه که تلویزیون در صحنه های تاریک دارای جزئیات ، صحنه رو کلا مشکی نشون نده !

چون برخی تلویزیون ها صحنه های تاریک دارای جزئیات رو مشکی نشون میدن و جزئیات رو از بین میبرند .

برای مثال : sony w800c (این مورد رو اصلا پیشنهاد ندید. با تشکر)

به صورت سیاه پوستان دقت کنید. (تلویزیون های سابق و قدیمی سونی اصلا این مشکل رو نداشتند)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saidgta
26-06-2016, 17:26
سلام

تلویزیون میخوام بخرم برای خونه .

3D و 4k اصلا مورد استفاده نیست !!! فقط مشاهده کانال های تلویزیونی و فیلم های Full HD. برند هم مهم نیست .

بودجه 3.900 همین حدود . و لطفا گارانتی و بدون گارانتی ر وذکر کنید .

موردی برام مهمه که تلویزیون در صحنه های تاریک دارای جزئیات ، صحنه رو کلا مشکی نشون نده !

چون برخی تلویزیون ها صحنه های تاریک دارای جزئیات رو مشکی نشون میدن و جزئیات رو از بین میبرند .

برای مثال : sony w800c (این مورد رو اصلا پیشنهاد ندید. با تشکر)

به صورت سیاه پوستان دقت کنید. (تلویزیون های سابق و قدیمی سونی اصلا این مشکل رو نداشتند)

من این سونی w800 رو میخواستم بخرم!! واقعا چنین مشکلی داره؟! منبع این عکس چیه؟ شاید از تنظیمات تلویزیون باشه...

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

mitac
26-06-2016, 19:17
من این سونی w800 رو میخواستم بخرم!! واقعا چنین مشکلی داره؟! منبع این عکس چیه؟ شاید از تنظیمات تلویزیون باشه...

mahdi255
26-06-2016, 21:07
سلام. اين تلويزيون كاليبره شده و تصويرش اينجوريه يا كاليبره نيست؟

Saidgta
26-06-2016, 21:48
من احساس میکنم این تلویزیون تصویرش کالیبره نیست و اگه تنظیم بشه مشکلش حل میشه.
من خودم توی این هفته میخوام 55w800c رو از بانه بخرم... اگه فروشنده مطمئنی اونجا سراغ دارید ممنون میشم تو پی وی بهم معرفس کنید. سپاس

mitac
27-06-2016, 07:25

سلام. اين تلويزيون كاليبره شده و تصويرش اينجوريه يا كاليبره نيست؟

من احساس میکنم این تلویزیون تصویرش کالیبره نیست و اگه تنظیم بشه مشکلش حل میشه.
من خودم توی این هفته میخوام 55w800c رو از بانه بخرم... اگه فروشنده مطمئنی اونجا سراغ دارید ممنون میشم تو پی وی بهم معرفس کنید. سپاس

سلام
این عکس متعلق به کاربر رضا هستش . و من چون این مشکل رو دیدم از خرید این تی وی منصرف شدم.

Saidgta
27-06-2016, 11:13
سلام
این عکس متعلق به کاربر رضا هستش . و من چون این مشکل رو دیدم از خرید این تی وی منصرف شدم.

احتمالا ایشون به درستی کالیبره رو انجام ندادن...

mitac
27-06-2016, 11:22

تنظیم عمق مشکی فکر نکنم در تنظیمات هیچ تلویزیونی موجود باشه ! عمق رنگ مشکی مربوط به پنل هست و قابل تغییر فکر نکنم باشه .

میشه شفافیت و برایتس رو بالا برد . اما در زمانی بخواهید در محیط تاریک مثل اتاق تاریک ببینید با درد چشم ها چه کار میکنید ؟

Saidgta
27-06-2016, 11:28
تنظیم عمق مشکی فکر نکنم در تنظیمات هیچ تلویزیونی موجود باشه ! عمق رنگ مشکی مربوط به پنل هست و قابل تغییر فکر نکنم باشه .

میشه شفافیت و برایتس رو بالا برد . اما در زمانی بخواهید در محیط تاریک مثل اتاق تاریک ببینید با درد چشم ها چه کار میکنید ؟
سنسور نور محیط با کاهش نور محیط، روشنایی رو متعادل میکنه.

mitac
27-06-2016, 11:30
سنسور نور محیط با کاهش نور محیط، روشنایی رو متعادل میکنه.

خود کاربر رضا کالیبره کرد و باز هم همین رنگ مشکی بر قرار بود .

پیشنهادم اینه مدل Samsung ju7000 رو بخرید . چون 4k هست من از خریدش منصرف شدم . چون بیشتر کانال های تلویزیونی رو میبینم .

mitac
27-06-2016, 11:46

بعد از کالیبره : باز مشکل برقرار هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Saidgta
27-06-2016, 13:01
خود کاربر رضا کالیبره کرد و باز هم همین رنگ مشکی بر قرار بود .

پیشنهادم اینه مدل Samsung ju7000 رو بخرید . چون 4k هست من از خریدش منصرف شدم . چون بیشتر کانال های تلویزیونی رو میبینم .
آقا منم تو همین محدوده قیمت شما دنبال فول اچ دی میگردم.
چون محتوای فورکا الان در دسترس نیست و یا سخت پیدا میشه و ارزش خرید نداره. دیدن فیلم فول اچ دی هم در تی وی فورکا باعث کاهش کیفیت تصویر میشه.
اگه گزینه بهتری از این سونی که فول اچ دی باشه پیدا کردید ممنون میشم به منم اطلاع بدید...

bas ali
27-06-2016, 15:08
کیفیت سری 8 یا 7 سامسونگ و یا ال جی بهتر از این مدل سونی نیست ؟

mitac
27-06-2016, 16:33
کیفیت سری 8 یا 7 سامسونگ و یا ال جی بهتر از این مدل سونی نیست ؟

تلویزیون های جدید سونی مثل سابق با کیفیت نیست .

منم همین نظر رو دارم تلویزیون های سری 7 یا 8 سامسونگ و سری LF ال جی به نظر بهتر می آیند .

mahdi255
28-06-2016, 09:21
بعد از کالیبره : باز مشکل برقرار هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این رو نگاهی بنداز