ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار به عنوان کارگر ساده

mitac
24-06-2016, 20:27
سلام
دوستان من 17 سالم هست قرار هست برای اولین بار :n02: تو عمرم شروع به کار کنم .

میخواستم ببینم برای مثال اگر تو یک سلف سرویس یا هر جای دیگه کار کنم . نیاز هست که قرار داد نوشته بشه و امضا بشه ؟ یا توافقی با کارفرما صحبت میشه و شروع به کار کنم ؟ اگه کار فرما گفت نیاز نیست این کار ها که قرار داد نمیخواد چی بگم ؟

ممکنه من یک ماه کار کنم و خوشم نیاد و قصد رفتن به کار دیگه رو داشته باشم.

راستش دوستان از خیلی چیز ها میترسم . :n28:

اینکه شروع به کار کنم بعد کارفما حقوقم رو نده . یا یکدفعه انکار کنه که من اونجا کار میکردم . البته این ها همش حدسه و ترسه !

کمکم کنید به خدا اولین بارمه . به دلیل نیاز مالی مجبورم .:n03:

mitac
25-06-2016, 21:28
کسی نیست کمک کنه :n03:

srx190d
25-06-2016, 21:41
دوست من سلام
امیدوارم مشکلات شما هم حل بشه
دراصل بله
ولی متاسفانه کارفرما دست بالا رو داره و هر چی بگه معمولا باید رعایت کنی از جمله قرارداد
ابن جور مواقع تنها کاری که از دست شما برمید یک خلوص نییت و پشتکار در مرحله اول و اطمینان به کارفرما در مرحله بعد

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

به اميد ايراني آزاد و آباد

Khan gholi
25-06-2016, 22:20
اگر کار ازاد باشه معمولا قراردادی امضا نمیشه و در بیشتر مواقع کارفرما هنگام اخراج یا بیرون اومدن شما مقداری از حقوق شما رو میخوره که کم یا زیاد بستگی به انسانیتش داره
تو ادارات دولتی و خصوصی معمولا حقوق افراد قراردادی داده میشه ولی اضافه کارا رو دقیق حساب نمیکنن البته در بعضی ادارات دقیقا و تمام چیز ها بدون کسری داده میشه
اگر دنبال یک کاری هستید که قبل سربازی برید پول تو جیبیتون که در بیارید که هیچی ولی اگه دنبال یک شغل همیشگی هستید توصیه ام اینکه از این شاخه به شاخه نپرید چون تو هر کاری تجربه حرف اول رو میزنه
2تا 3 کار که فکر می کنید بهش علاقه دارید انتخاب کنید با بزرگترین و کوچیکترین فرد تو شغل مشورت کنید و شروع به کار کنید.دنبال شغل که هیچ اموزشی توش نیست و تجربه فنی نیست نرید مثل کارگر سلف سرویس , پیک موتوری, اژانس,بازایاب,......... چون اخر و عاقبت نداره و فقط عمرتون تلف میشه

mitac
26-06-2016, 10:20
سلام

ممنون از دو دوست عزیزم . و راهنمایی های بسیار خوب .

دکمه تشکر برای من قابل رویت نیست . همینجا تشکر میکنم. :n40: