ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل دو روزه در نصب ویژوال استدیو 2015

Life24
24-06-2016, 14:58
با درود
دوستان من یک دی وی دی ویژوال استدیو 2015 آپدیت 2 خریدم. در درایو سی ، نصب کردم. الان 5 بار هست که پاک کردم و نصب کردم
اما مشکلم پابرجاست.
بدون هیچ ارور و مشکلی نصب میشه اما اصلا نمیتونم پروژه ای ایجاد کنم و میگه کامپایلر مشکل داره
رفتم در کنترل پانل گفتم شاید چیزی اماده نیست که اون وضعیتش این شکله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

n00b
24-06-2016, 20:51
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طور که از عکس دوم به نظر میرسه شما کلاً هیچ کدوم از زبان ها و ابزار های برنامه نویسی رو نصب نکردید../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد می کنم ویژوال استودیو رو به طور کامل حذف کنید// و بعد از Restart کردن سیستم یک بار دیگه ویژوال استودیو رو نصب کنید و در صورت امکان تیک همه ی گزینه ها رو بذارید تا به صورت کامل نصب بشن..///[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت قبل از زدن دکمه ی Finish بررسی کنید که فرآیند نصب با موفقیت به پایان رسیده یا خیر و اگر خطایی رخ داده بود متن خطا رو اینجا بذارید تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنند...//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed_136915
24-06-2016, 21:40
سلام.
با Run as Admin هم امتحان بکنین

Life24
25-06-2016, 09:28
سلام.
با Run as Admin هم امتحان بکنین

انجام شد جواب نداد.

Life24
25-06-2016, 09:29
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این طور که از عکس دوم به نظر میرسه شما کلاً هیچ کدوم از زبان ها و ابزار های برنامه نویسی رو نصب نکردید../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد می کنم ویژوال استودیو رو به طور کامل حذف کنید// و بعد از Restart کردن سیستم یک بار دیگه ویژوال استودیو رو نصب کنید و در صورت امکان تیک همه ی گزینه ها رو بذارید تا به صورت کامل نصب بشن..///[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت قبل از زدن دکمه ی Finish بررسی کنید که فرآیند نصب با موفقیت به پایان رسیده یا خیر و اگر خطایی رخ داده بود متن خطا رو اینجا بذارید تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنند...//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
زبان سی شارپ و کامپایلر اون به صورت پیش فرض در یوژوال استدیو نصب میشوندو.
بنده خیلی تحقیق کردم و مشکل مشابه رو دیدم که برخی از فایل های موجود در پکیج نرم افزار ، از دست رفته بودند ..
هر چند بنده امید به پشتیبانی شرکت های ایرانی و ارسال دی وی دی سالم ندارم اما بهشون گفتم
ولی در هر حال باید از شرکت دیگری دی وی دی رو تهیه کنم. چون سرعت اینترنت برای 7 گیگ دانلود را ندارم.