PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل و ارور در نصب درایور کارت صدا

yaser.s16
23-06-2016, 15:54
سلام و عرض ادب .

ببخشید بنده یه مشکلی با کارت صدا و نصب اون داشتم که امیدوارم درخصوص حل این مشکل بتونید راهنماییم کنید .

مدل مادربرده سیستم بنده ASRock G31M-S هست که متأسفانه درایورش رو گم کردم و بعد از جستجو تونستم در سایت ASRock پیداش کنم .

در ابتدای مشکل ، ویندوزم XP سرویس پک 2 بود که درایور مربوطه ش رو از همون سایت ASRock پیدا کردم و نصب کردم ، ولی در حین نصب ارور نصب میداد .

بعدش فکر کردم مشکل از ویندوزه که دوباره ویندوز رو عوض کردم و ایکس پی سرویس پک 3 رو نصب کردم و دوباره به همون مشکل ارور برخورد کردم .

مجدد ویندوز رو عوض کردم و اینبار ویندوز 7 سرویس پک 1 ( 32 بیت ) نصب کردم و دوباره به سایت ASRock رفتم و درایور مخصوص ویندوز 7 رو گرفتم ، ولی متأسفانه بازهم دقیقا همون ارور رو در وسط نصب درایور کارت صدا میده و به هیچ عنوان نصب کامل انجام نمیشه .

لینک سایتی که درایور ازش دانلود می کردم : لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسکرین شات ارور :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون میشم راهنمایی کنید .

saeed_136915
23-06-2016, 16:26
سلام.
خود ویندوز نمیشناسه کارت صدا رو؟؟
از طریق Device Manager و آپدیت خود ویندوز سعی کنین نصب نصب کنین درایور رو.

yaser.s16
23-06-2016, 17:13
سلام.
خود ویندوز نمیشناسه کارت صدا رو؟؟
از طریق Device Manager و آپدیت خود ویندوز سعی کنین نصب نصب کنین درایور رو.

ممنون از پاسخ . خود ویندوز که خیر نمیشناسه ، حتی نصب هم که کردم درایور رو بازم نمیشناسه و وسط نصب ارور میده که اسکرین شات ارورش رو در پیام ابتدایی تاپیک گذاشتم .

ضمنا بنده رفتم داخل Device Manager ولی گزینه ای که گفتید وجود نداشت . لازم به ذکره که ویندوز بنده در حال حاضر ویندوز 7 سرویس پک 1 ( 32 بیت ) هست .

اسکرین شات مربوطه :

saeed_136915
23-06-2016, 19:20
کارت صدای شما یا از داخل بایوس غیرفعال شده یا مشکل سخت افزاری داره که شناسایی نمیشه...
از داخل بایوس ببینین وضعیتش چجوریه

yaser.s16
24-06-2016, 01:17
کارت صدای شما یا از داخل بایوس غیرفعال شده یا مشکل سخت افزاری داره که شناسایی نمیشه...
از داخل بایوس ببینین وضعیتش چجوریه

چه جوری اینکارو انجام بدم ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید در این خصوص ، چون زیاد وارد نیستم تو این زمینه . ضمنا یه چیزی هم الان به ذهنم رسید ، سیستم بنده از ابتدا باطری بایوس نداشت و از همون اول بدون باطری بود و الانم روی مادربرد باطری بایوس وجود نداره . به این ربطی نداره ؟

saeed_136915
24-06-2016, 11:04
شما وقتی کامپیوتر رو روشن میکنین کلید Delete رو فشار بدین و نگه دارین تا داخل بایوس بشین. از اونجا داخل گزینه هاش بگردین، چیزی شبیه Onboard Audio باید باشه... ببینین روی چی تنظیم شده.

EXTREME
24-06-2016, 12:18
با درایور پک هم تست کنید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

yaser.s16
24-06-2016, 15:24
شما وقتی کامپیوتر رو روشن میکنین کلید Delete رو فشار بدین و نگه دارین تا داخل بایوس بشین. از اونجا داخل گزینه هاش بگردین، چیزی شبیه Onboard Audio باید باشه... ببینین روی چی تنظیم شده.

داخل محیط BIOS SETUP هم رفتم ، ولی اصلا گزینه ای تحت عنوان Audio و یا Sound وجود نداشت که بخوام ببینم روی چی تنظیم شده . روش دیگه ای نداره ؟

saeed_136915
24-06-2016, 15:29
احتمالا مشکل سخت افزاری داره...

Ebrahimss
20-08-2017, 13:27
سلام دوستان من درایور صدا رو تمام مراحل نصبشو میرم از اخر میگه نصب نشد و این ارور رو میده Insufficient system resources exist to complete the requested service
ویروس کش هم نصب نکردم هنوز فایروالم خاموشه لطفا کمکم کنید ممنون