مشاهده نسخه کامل
: اکسنت، النترا، ریو، سراتو، یاریس، مزدا3 کدوم بهتره؟
از بین 6 اتومبیل گفته شده کدوم شرایط زیر رو بیشتر داره؟
1- امنیتش بالا باشه (امنیت اولویت اول هست)
2- فروش، خدمات و لوازمش در کشور ما نسبت به سایر خودروهای خارجی زیادتر و ارزانتر باشه
3- سواری راحت و بدون خستگی و دید مسلط به جادهی خوبی برای راننده داشته باشه
4- مصرف بنزینش کم باشه
5- داشتن کروز کنترل، دوربین عقب، سیستم کنترل کشش TCS و کنترل پایداری ESC در درجه بعدی اهمیت هستن.
(اگه اتومبیل ویژگی مهم دیگهای هم باید داشته باشه، لطفاً بگید.)
با سپاس
1-امنیت هر خودرویی (جز چینی ها!) تو سایت EURO NCAP قابل چک کردنه...
2-تو این زمینه کلا خودروهای کره ای و ژاپنی وضعیت خوبی تو ایران دارن و تفاوت بینشون خیلی کمه...
3-کلا ماشینای ژاپنی سواری و هندلینگ بهتری دارن البته نه اینک از زمین تا آسمون با کره ای ها فرق داشته باشن!
4-تا اونجا ک من میدونم همه این گزینه هاتون مصرف معقول و نسبتا کمی دارن و در یه حدن...
5-در مورد آپشن هم معمولا کره ای ها بیشتر آپشن دارن ک تو سایتای مختلف قابل چک کردنه...
ب گزینه هاتون میتوبیشی لنسر 2016 هم اضافه کنین بد نیس ب نظرم!
شما ماکزیمم بودجون چقده و چ کاربرد اصلی داره براتون ماشین؟؟؟مسافرت..داخل شهر...
خانواده چند نفره اید...
سن راننده و سبک رانندگیش چجوریه...
ماشین قبلیتون چی بوده...
همه اینا مهمه تو انتخاب...
Pourya-pc
22-06-2016, 18:00
از بین 6 اتومبیل گفته شده کدوم شرایط زیر رو بیشتر داره؟
1- امنیتش بالا باشه (امنیت اولویت اول هست)
2- فروش، خدمات و لوازمش در کشور ما نسبت به سایر خودروهای خارجی زیادتر و ارزانتر باشه
3- سواری راحت و بدون خستگی و دید مسلط به جادهی خوبی برای راننده داشته باشه
4- مصرف بنزینش کم باشه
5- داشتن کروز کنترل، دوربین عقب، سیستم کنترل کشش TCS و کنترل پایداری ESC در درجه بعدی اهمیت هستن.
(اگه اتومبیل ویژگی مهم دیگهای هم باید داشته باشه، لطفاً بگید.)
با سپاس
لنسر سواری بی نظری داره در کنار آپشن های مناسب وبه روز ٬ به نسبت بقیه هم رده هاش خیلی برای جاده های ایران مناسبه و ارتفاع خوبی از زمین داره ٬ هندلیگ و کیفیتش هم واقعا عالیه . از نظر ایمنی ۵ ستاره رو به راحتی کسب کرده چون پلتفرمش ارتقاع یافته مدل ۲۰۰۲ هست و در طی چندین سال بهترین شکل ممکن رو به خودش گرفته . ظاهرش هم خیلیا میگن سادست ولی به نظرم چهره جسورانه و مودبی داره که واقعا جذابه . اضافه کنم لنسر در چندین دوره خودروی مسابقه ایی میتسوبیشی بوده .
با سپاس از دو بزرگواری که پاسخ دادن
راستش چند سال رنو 21 بعد پژو پارس داشتیم، حالا هم چند سال زانتیا داریم(مدل 89 که دست دو خریدیم). رنو 21 واقعاً بدنه محکم و ایمنی بالایی داشت(تو یه بار تصادف شدید خودش رو نشون داد)، هر سه دید مسلط به جاده خوبی داشتن، سواری زانتیا هم که یه چیز دیگه هست ولی خوب الان دیگه دوست داریم ماشین خارجی صفر بگیریم ولی بودجه ما به پلاک ملی نمیخوره، بین 40 تا 60 میلیون مد نظر ماست و متأسفانه فقط میتونیم پلاک انزلی بگیریم که فقط داخل استانی هست. استفاده ما هم بیشتر داخل استانیه، شخصی و خانوادگی، سن بالای 35 با رانندگی آروم و با احتیاط، ماشین هم کاربرد زیادی توی شهرستان برای ما داره.
اینا سایت هایی بودن که تو اینترنت پیدا کردم که قیمت پلاک انزلی داشتن (نمی دونم تا چه حد درستن) هنوز به انزلی و رشت و بنگاهها سر نزدم. گفتم اول تحقیق دقیق بکنم و مدل نهایی خودم رو انتخاب کنم و با اطلاعات برم جلو.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این سایتها مدلهایی که نوشتم به بودجه ما میخورد.
ما سر رنو 21 خیلی دردسر کشیدیم چون هم لوازم و هم مکانیک خوبش تهران بود و ما هر چند ماه یک بار ناچار بودیم بریم تهران. لوازمش هم اواخر به سختی گیر میومد و گرون بودن. به خاطر همین فراوانی خدمات و لوازم و قیمت ارزانتر برای ما خیلی خیلی مهمه. من اینجا تا حالا میتسوبیشی ندیدم. تویوتا که برند اول مورد علاقه من هست هم انگشت شماره و نمایندگی و خدماتش بسیار کمه، ولی هیوندا و کیا خیلی بیشترن.
النترا، ریو یا سراتو یا چیز دیگه؟ نظر شما چیه؟
دو تا پرسش دیگه هم دارم:
بین مدل 2015 و 2016 از یه ماشین فرق چند میلیونی هست. آیا پرداخت چند میلیون اضافهتر برای 2016 ارزش داره؟
بین مدل بیسیک و فول آپشن همین ماشینها تفاوت 5 تا 8 میلیون هست. پرداخت این چند میلیون اضافهتر چطور؟
خب اگر منطقه آزادین ک کلا قضیه فرق میکنه!!!
از قیمت دقیق ماشینا تو مناطق آزاد اطلاع ندارم اما طبق همین سایت آخری ک گذاشتین تو لیست ماشیناش مزدا 6 بدجوری چشمک میزنه!!!
ب نظرم شما کلا ماشین ژاپنی بخرین تویوتا مزدا نیسان...
راجع ب مدل 2015 و 2016 یه ماشین ب نظر من اگر فقط عدد مدل فرق داره و خود ماشین تقریبا همونه ک ب نظرم لزومی ب مدل بالاتر نیس مثل اکسنت 2014-2015-2016...
اما اگر مدل جدید اون خودرو کلا عوض شده و نسل جدیدشه خب ارزش اضافه پرداخت داره مثلا هیوندا سوناتا ک 3 جور سوناتا داریم ک همشون تو بازه زمانی 7-8 سال پیش تولید شدن...
در مورد آپشن هم اگر آپشن امنیتی یا فنی هس بیشتر اهمیت بدین مثلا سیستم های جدید ترمز و کنترل پایداری ماشین و همچنین ایربگ های پرده ای و زانویی و...
اما اگر آپشن جنبه رفاهی داره تو اولویت هاتون نباشه بهتره...
البته همه اینا نظر شخصی منه...
بهتره با نمایشگاه ماشین منطقه خودتون مشورت مفصل کنین مخصوصا راجع ب کیفیت نمایندگی های سرویس و تعمیرات و خدمات و قطعات ماشینا تو اون منطقه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.