ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Smile درج (Insert) داده در جدول با C#‎

mehran64
20-06-2016, 19:25
سلام
از C#‎‎‎‎ تو VS2010 و بانک Sqlexpress استفاده میکنم

با کد زیر داده رو میخوام به جدول مربوطه در بانکم اضافه کنم. دستور هیچ خطایی نمیگیره، ولی هیچ داده ای هم به بانک اضافه نمیکنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جالب اینجاست که وقتی با کد زیر جدول رو تو datagrideview نگاه میکنم داده ای که اضافه کردم رو نشون میده ولی اینم تا وقتی هست که از برنامه بیرون نیومده باشم.

private void showTabla_Load(object sender, EventArgs e) {

SqlConnection con = new SqlConnection();
string str = "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirecto ry|\\ord-95.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";

//string str = "Data Source=.\\SQLEXPRESS; AttachDbFilename=" + Application.StartupPath + "\\ord-95.mdf; Integrated Security=True; Connect Timeout=30; User Instance=True";
// connection for Backup

con.ConnectionString = str;

SqlCommand cmd = new SqlCommand();
cmd.Connection = con;
cmd.CommandText = "select * from seller";

SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(cmd);

//SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();

DataTable dt = new DataTable();
da.Fill(dt);
dataGridView1.DataSource = dt;

dataGridView1.Columns[0].HeaderCell.Value = "Created";

}

akpa
20-06-2016, 20:48
دوست عزیز در حالت دیباگ اطلاعات به صورت موقت ذخیره میشن و بعد از stop کردن برنامه همه داده ها پاک میشن اگه میخواین داده اولیه داشته باشین باید از داخل ویرایشگر ویژوال جدول رو پر کنید و یا برنامه رو از داخل پوشه اجرا کنید

mehran64
21-06-2016, 08:55
دوست عزیز در حالت دیباگ اطلاعات به صورت موقت ذخیره میشن و بعد از stop کردن برنامه همه داده ها پاک میشن اگه میخواین داده اولیه داشته باشین باید از داخل ویرایشگر ویژوال جدول رو پر کنید و یا برنامه رو از داخل پوشه اجرا کنید

خب من که پیشفرض نمیخوام داشته باشه
میخوام اطلاعاتی که کاربر وارد میکنه بره تو بانک
چی کار کنم؟

akpa
21-06-2016, 10:45
خب من که پیشفرض نمیخوام داشته باشه
میخوام اطلاعاتی که کاربر وارد میکنه بره تو بانک
چی کار کنم؟

هیچی از برنامه تو تو حالت ریلیز خرجی بگیری و فایل نصب بسازین مشکلش برطرف میشه
فقط یه نکته رو یادتون باشه فایل دیتابیس نباید تو پوشه program files باشه چون فایل های اونجا توسط برنامه قابل ویرایش نیستند و مشکل ایجاد میکنه بهتره تو مسیر C:\ProgramData یه پوشه ایجاد کنید و فایل دیتابیس رو اونجا ذخیره کنید

عــــلی
23-06-2016, 21:10
سلام با فاصله ای که در این تیکه از کد شماست بعید میدونم پروزتون کار کنه "DataDirecto ry"

akpa
24-06-2016, 12:01
سلام با فاصله ای که در این تیکه از کد شماست بعید میدونم پروزتون کار کنه "DataDirecto ry"

درست میگین شما، ولی احتمالا موقع کپی ایراد پیش اومده چون دوستمون میگن کد کار میکنه
همون که گفتم احتمالش بیشتر موقه دیباگ اطلاعات اضافه میشه و وقتی متوقف میشه برنامه بانک به حالت اولش برمیگرده

عــــلی
24-06-2016, 12:45
درست میگین شما، ولی احتمالا موقع کپی ایراد پیش اومده چون دوستمون میگن کد کار میکنه
همون که گفتم احتمالش بیشتر موقه دیباگ اطلاعات اضافه میشه و وقتی متوقف میشه برنامه بانک به حالت اولش برمیگرده

من همچین چیزی رو که شما میگین تا حالا نشنیدم، اگر اطلاعات توی دیباگ ذخیره نشه توی ریلیز هم ذخیره نمیشه اطلاعات دیتابیس هرگز با متوقف کردن برنامه پک نمیشن. توی این 8 سال من اولین باره همچین چیزی میشنوم.

akpa
24-06-2016, 14:42
من همچین چیزی رو که شما میگین تا حالا نشنیدم، اگر اطلاعات توی دیباگ ذخیره نشه توی ریلیز هم ذخیره نمیشه اطلاعات دیتابیس هرگز با متوقف کردن برنامه پک نمیشن. توی این 8 سال من اولین باره همچین چیزی میشنوم.

دوست عزیز شما پیشکسوت مایی :) من خودم این مشکل رو دیدم که راهنمایی کردم اطلاعاتی که حین اجرای برنامه در داخل ویزوال استدیو به برنامه اضافه میشن بعد استاپ کردن از بین میرن دلیلش رو هم نمیدونم ولی اگه ستاپ بسازید بدون مشکلی کار میکنه من خودم یه برنامه حسابداری تست مینوشتم برای داده نمونه مجبور شدم برم از داخل ادیتور اس کی ال داخل ویژوال داده اضافه کنم تا هر بار مجبور نباشم داده ها رو وارد کنم(ویژوال 2008 با لینک تو اس کیو ال نوشتم)
شاید تنظیمی چیزی داره