ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بالا آمدن ویندوز، بعد از ارتقا ram

siyasiya
20-06-2016, 13:17
دوستان عزیز

مادربرد کامیپوتر من گیگابایت H55M-USB3 هست. cpu هم540 core i3 هست.
ram فعلی کامپیوتر من 2x2GB مارک Team Group باس 1600 هست
امروز با کلی امید و آرزو، 2 تا رم از مدل Apacer Black Panther DDR3 1600MHz CL11 Single Channel Desktop RAM - 8GB گرفتم.
وقتی روی سیستم نصب کردم، در صفحه سیاه اول مقدار 16 گیگ رم شناخته میشه و هیچ مشکلی نیست.
اما به مرحله بالا آمدن ویندوز (بوت شدن ویندوز) که میرسه، هیچ اتفاقی نمیفته و بعد از چند ثانیه کامپیوتر ریست میشه
ویندوز 7 از نوع 64 بیتی بود. همون رم های قبلی رو گذاشتم و درایو C رو فرمت کردم و ویندوز 8.1 از نوع 64 بیتی ریختم و دوباره رم های جدید رو گذاشتم. اما افسوس که همون آش و همون کاسه...

جای رم های جدید رو روی همه اسلات ها امتحان کردم. به خوبی همه جا 16 گیگ رو میشناسه و نشون میده، اما به مرحله بوت ویندوز که میرسه، سیستم یه خطا میده و ریست میشه

دوستان عزیز، میتونید من رو کمک کنید؟
:-(

EXTREME
20-06-2016, 17:21
ابتدا بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت بکنید

اگر درست نشد رم های 8 رو تکی رو همه اسلات ها بررسی کنید ببینید به صورت تکی بازم مشکلی هست یا نه

همچنین چینش دو رم رو عوض کنید اگر درحالت دوال تست کردید در حالت سینگل هم تست کنید

علت بعدی میتونه از ناسازگار نبودن رم با مین اشه

siyasiya
20-06-2016, 23:13
- بایوس رو به آخرین نسخه آپدیت کردم... مشکل حل نشد
- ماژول های 8 گیگ رو به تنهایی گذاشتم... اصلا نشناخت و حتی تست اولیه رم هم انجام نشد (جالب این هست که وقتی 2 تا رم رو میذارم، لااقل میشناسه که 16 گیگ رم روی کامپیوتر هست)
- همه چینش های ممکن رو چک کردم، فایده ای نداشت

منم فکر کنم از همخوان نبودن رم با مادر برد باشه
اصلا فکر نمیکردم ارتقا رم اینقدر داستان داشته باشه
من فقط باس رم رو چک کردم که با مادربرد همخوان باشه، اینکه مادربرد آیا میتونه 16 گیگ ساپورت کنه که جواب بله بود
اما دیگه فکر نمیکردم با مارک Apacer مشکل داشته باشه

EXTREME
21-06-2016, 17:42
بهتره رم های جدید رو روی یک سیستم دیگه تست کنید که مطمئن بشید مشکل از خود رم ها نیست