ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم شناسایی هارد اکسترنال wdBGpU0010bwt

Solmaz.1595
14-06-2016, 18:15
با سلام.
یه هارد اکسترنال خریدم روی لپ تاپ راحت بالا میاد ولی روی تلویزون اصلا شناسایی نمی شه .
تلویزیونم هم ال ای دی سامسونگ اسمارته .هاردهای دیگه رو راحت بالا میاره .
لطفا راهنماییم کنین چکار کنم

EhsanCPU
14-06-2016, 18:52
سلام
هاردتون قابلیت پسورد گزاری هم داره ؟ و پسورد داره ؟
هاردهایی که قابلیت پسورد گزاری دارن در دیوایس های دیگه مثل tv شناسایی نمیشن به طور متال هاردهای وسترن مدل my passport

Solmaz.1595
15-06-2016, 13:12
سلام
هاردتون قابلیت پسورد گزاری هم داره ؟ و پسورد داره ؟
هاردهایی که قابلیت پسورد گزاری دارن در دیوایس های دیگه مثل tv شناسایی نمیشن به طور متال هاردهای وسترن مدل my passport

سلام بله این قابلیت رو داره .باید چکار کنم ?یعنی به هیچ عنوان روی تلویزیون نشون داده نمی شه ?یا راه داره

akbarnet
15-06-2016, 14:51
سلام بله این قابلیت رو داره .باید چکار کنم ?یعنی به هیچ عنوان روی تلویزیون نشون داده نمی شه ?یا راه داره
اگه پسورد گذاشتي شناسايي نميشه، بايد پسورد حذف كني ،
مدل هارد رو لطف كنيد تا بيشتر توضيح بدم براي هارد وسترن از برنامه WD SmartWare استفاده كنيد

Solmaz.1595
16-06-2016, 09:31
سلام ممنون با بت پاسخگوییتون .نه من پسورد نزاشتم تازه خریدم .اسمشWD My Passport Ultra مدلwDBGpU0010BWT.EESN

Solmaz.1595
16-06-2016, 09:46
خودش یه سری پوشه ها رو درونش داره که فکر می کنم شامل این نرم افزار wD smart ware هم بشه

ata.royalfalcon
16-06-2016, 09:51
با سلام.
یه هارد اکسترنال خریدم روی لپ تاپ راحت بالا میاد ولی روی تلویزون اصلا شناسایی نمی شه .
تلویزیونم هم ال ای دی سامسونگ اسمارته .هاردهای دیگه رو راحت بالا میاره .
لطفا راهنماییم کنین چکار کنم

با سلام .

هاردهای دیگه رو راحت بالا میاره .

با توجه به جمله بالا ، پیشنهاد میکنم اول ببینید فایل سیستم هاردهای اکسترنال دیگه چی هست . مثلاً اگر FAT32 هست پس هارد اکسترنال جدیدی که خریدید مثل همین فرمت و تست کنید آیا TV شناسایی میکنه یا خیر .