PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن فلش sandisk cruzer blade 32gb در درگاه usb3

Mehdip93
14-06-2016, 15:49
سلام دوستان من یه فلش 32 گیگ sandisk دارم ک داشت روی لپ تاپ کار میکرد بعد یه روز زدم به دستگاه دیجیتال دیدم مینویسه قالب پشتیبانی نمیشه بعدش زدمش به ----- ماهواره و با ----- فرمتش کردم و از اون به بعد توی ----- و دیجیتال و پورت usb2 روی کامپیوتر دیگه بالا میاد ولی توی لپ تاپ ک تمام پورت هاش usb3 هستش بالا نمیاد فکر کنم بعد از همون فرمت یه چیزیش پاک شده ک usb3 رو بالا نمیاره.از توی قسمت disk management هم ک میری نشونش میده ولی نمیشه بهش یه حرف اختصاص داد یا فرمتش کرد
دوستان راه حل بدید لطفا

EHSANRF
14-06-2016, 17:13
احتمالا درایور USB3 لپ تاپتون نصب نیست
و یا تنظیمات بایوس مربوط به USB رو باید انجام بدین (البته اگه داشته باشه )
اگر ویندوز لپ تاپ هم XP باشه نمیتونه فلش 32 گیگ بخونه

Mehdip93
14-06-2016, 18:45
احتمالا درایور USB3 لپ تاپتون نصب نیست
و یا تنظیمات بایوس مربوط به USB رو باید انجام بدین (البته اگه داشته باشه )
اگر ویندوز لپ تاپ هم XP باشه نمیتونه فلش 32 گیگ بخونه

دوست عزیز قبلا فلش بالا میومد از موقعی که با رسیو* ماهواره فرمت کردم دیگه تو هیچ پورت usb3 بالا نمیاد با یه پورت usb3 لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم نشد ولی توی پورت usb2 بالا میاد به نظرتون اگه یه hub یو اس بی بگیرم بزنم به پورت usb3 و فلش رو بزنم ب hub احتمالش هست بالا بیاد

EHSANRF
14-06-2016, 19:34
دوست عزیز قبلا فلش بالا میومد از موقعی که با رسیو* ماهواره فرمت کردم دیگه تو هیچ پورت usb3 بالا نمیاد با یه پورت usb3 لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم نشد ولی توی پورت usb2 بالا میاد به نظرتون اگه یه hub یو اس بی بگیرم بزنم به پورت usb3 و فلش رو بزنم ب hub احتمالش هست بالا بیاد

کلا این قلش کیفیت ساختش پایینه
ببینین پلاستیک کنار خروجیش سالم سالم هست؟
اگه مشکلی نداره، حتما با HP USB Disk Storage Format Tool فرمت کنین نتیجه میده
اگه بتونین از تب disk management - storage از بخش راست کلیک my computer و زدن manage عکس بگیرین بذارین بهتر معلوم میشه