PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترتیب لود شدن اجزای صفحه

atiishpare
14-06-2016, 10:25
سلام دوستان عزیز. یه سوال داشتم.
میخوام اجزای صفحم با اسکرول لود بشه . چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.:n16:

kian98
14-06-2016, 10:37
سلام

با جی کوئری میشه کاری کرد که هنگام اسکرول کردن المنت های موجود به ترتیب ظاهر بشن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه میخواید هنگام اسکرول مرورگر بره و اون المنت رو از صفحه دیگه دریافت کنه و نمایش بده باید از Ajax استفاده کنید .

باتشکر

atiishpare
14-06-2016, 11:39
سلام

با جی کوئری میشه کاری کرد که هنگام اسکرول کردن المنت های موجود به ترتیب ظاهر بشن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه میخواید هنگام اسکرول مرورگر بره و اون المنت رو از صفحه دیگه دریافت کنه و نمایش بده باید از Ajax استفاده کنید .

باتشکر

سلام . خیلی ممنونم از راهنماییتون. :n16::n16:
نه قصدم فقط اینه که هر دیویژن موقع اسکرول عناصرش ظاهر بشه . اون آدرسی که برام گزاشتین باید همین چیزی باشه که من می خوام. البته اگه بتونم بفهممش:n13:

kian98
14-06-2016, 12:43
سلام

خواهش می کنم .
ساد هست . البته اون کد هم یکم پیچیده هست ولی کلیتش اینه که بوسیله جی کوئری بگید اسکرول که مثلا رسید به موقعیت 500px المنت با آی دی یا کلاس فلان رو نمایش بده .
البته بدون جی کوئری هم میشه ولی یکم سخت میشه کارتون و کدنویسی بیشتر میخواد ، نمونه ساده اش مثل زیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

atiishpare
15-06-2016, 07:48
سلام

خواهش می کنم .
ساد هست . البته اون کد هم یکم پیچیده هست ولی کلیتش اینه که بوسیله جی کوئری بگید اسکرول که مثلا رسید به موقعیت 500px المنت با آی دی یا کلاس فلان رو نمایش بده .
البته بدون جی کوئری هم میشه ولی یکم سخت میشه کارتون و کدنویسی بیشتر میخواد ، نمونه ساده اش مثل زیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عالیه... ممنونم از شما دوست عزیز:n16:

mahdi.askari
20-01-2017, 03:26
این کد یه مشکل داره
هر کی گفت چیه؟

shahcar
26-08-2018, 21:27
من تست کردم کار نکرد دوست من