ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درمان خجالتی بودن در بعضی مواقع

hossein019940
12-06-2016, 10:47
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه راستش من مشکلی که دارم اینکه خجالتی هستم.یعنی تو جمع خانوادگی و یا حالا تو بحث هایی که به من ربط پیدا میکنه و یا موقعی که حالشو داشته

باشم حرف میزنم و خجالت نمیکشم. فقط مشکلم اینکه مثلا نمیتونم جواب رو با صدای بلند بدم تو دعوا ها یا حرف زور و جوش بیارم(البته تو فامیل هستما ولی برای غریبه نیستم) نمیدونم چیکار

کنم.فکر میکنم که مثلا با صدای بلند حرف بزنم بیشتر مردم تو اون منطقه به من نگاه میکنن و ضایع میشم-کلا نمیتونم صدامو بالا ببرم.بعضی ها هستن یه حرف زور میزنی بهشون یارو رو کتکش

میزنن ولی من خیلی ریلکسم که اصلا خوب نیست برام.

اگه کمک کنید ممنون میشم.

kian98
12-06-2016, 10:53
سلام

میتونی یه نفر که میدونی واقعا آدم کامل و زرنگی هست رو الگوی خودت بگیری و توی موقعیت ها خودت رو جای اون بزاری .
مثلا یکی بهت حرف زور زد خودت رو بزار به جای اون طرف و با خودت بگو اگه اون بود همین جا دهنشو سرویس می کرد : دی

در کل هر چقدر در اجتماع و کوچه و بازار بیشتر رفت و آمد داشته باشی کم کم اعتماد به نفست میره بالا .
همه چیز بر میگرده به اعتماد به نفس .

stabesh
12-06-2016, 11:13
سلام
گل گفتی منم خجالتیم اصلا نمیتونم با کسی بحثی کنم میگم ولش کن ارزش نداره با این دهن به دهن کنی چه برسه به کتکاری مگه در حد انفجار عصبانی بشم بعد دیگه طرفو میشورم میزارم کنار
روانشناسا درمانهای زیادی برای این موضوع دارن میدونی مهارت بین فردی و هوش اجتماعی مون پایینه اونم فقط با تو اجتماع بودن بالا میره اما با گوشه نشینی چیزی درست نمیشه اینو به خودم میگم که همش یه گوشه تو گوشیم من قبلا اصلا هراس داشتم تو موقعیت های اجتماعی، باز حالا بهتر شدم اینم بستگی به تربیت داره اینقدر بچه بودیم هی گفتن این طور باش این طوری نباش زشته بده عیبه که خجالتی بار اومدیم متاسفانه، البته از یه لحاظایی هم خوبه ها ولی نباید بزاری حقتو بخورن بعدم بشینی و حرص بخوری

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

hossein019940
12-06-2016, 11:19
سلام
گل گفتی منم خجالتیم اصلا نمیتونم با کسی بحثی کنم میگم ولش کن ارزش نداره با این دهن به دهن کنی چه برسه به کتکاری مگه در حد انفجار عصبانی بشم بعد دیگه طرفو میشورم میزارم کنار
روانشناسا درمانهای زیادی برای این موضوع دارن میدونی مهارت بین فردی و هوش اجتماعی مون پایینه اونم فقط با تو اجتماع بودن بالا میره اما با گوشه نشینی چیزی درست نمیشه اینو به خودم میگم که همش یه گوشه تو گوشیم من قبلا اصلا هراس داشتم تو موقعیت های اجتماعی، باز حالا بهتر شدم اینم بستگی به تربیت داره اینقدر بچه بودیم هی گفتن این طور باش این طوری نباش زشته بده عیبه که خجالتی بار اومدیم متاسفانه، البته از یه لحاظایی هم خوبه ها ولی نباید بزاری حقتو بخورن بعدم بشینی و حرص بخوری

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
منم دقیقا همینطوریم البته شما با گوشی ولی من با کامپیوتر چون کارم با کامپیوتر هست.
با متن آخرتم کاملا موافقم-
من تو دوره ابتدایی هیچکس جرات نداشت جلو بیاد همشون خفه میکردم -ولی خوب چون خانواده ها هی میگفتن دعوا نیفت و از این حرف که خوب باشه که همین مسئله شد که ما بدبخت شدیم:d
البته من فقط نمیتونم صدامو رو غریبه بلند کنم:n36: ولی وقتی اون طرف شروع کنه ول کنش نیستم-مشکلم فقط شروع کردنه که دهنم بسته میشه

Alireza SM
12-06-2016, 11:25
خجالتی بودن معمولا با داروهای ضدافسردگی درمان میشه با ده ها نوعش. حتما باید توسط روانپزشک تجویز بشن. روانپزشک هم ممکنه خودش یا به کمک یه روانشناس آزمون های شخصیت رو انجام بده پس از تست ارزیابی شخصیت برای اختلالات روحی درمان تجویز کنه.
این خجالتی بودن جزء معدود مشکلات روحی هست که میشه از ابتدا بدون دخالت روانپزشک و صرفا تحت نظر روانشناس درمان رو براش شروع کرد و در صورت لزوم درمان دارویی استفاده کرد ولی اغلب چون همراه با افسردگی و سایر مشکلات هست بهتره به روانپزشک مراجعه کرد

amir deja vu
12-06-2016, 12:31
ببین دوست من خجالتی بودن یک طیف هست. از کمرویی خفیف شروع میشه تا موارد شدیدتر که بهش میگن اختلال اضطراب اجتماعی. اضطراب اجتماعی رو میتونی یه سرچ بکنی و علایمش رو ببینی. تو کشور ما خیلی هم رایج هست. تو موارد شدیدتر فرد اصلا دوست نداره بره تو محیط های اجتماعی، خونه نشین میشه، یا از صحبت در جمع افراد غریبه میترسه، از این میترسه که دیگران حالا چه قضاوتی در موردش میکنن یا اینکه مثلا ممکنه یه کاری در جمع بکنه که مورد تمسخر بقیه قرار بگیره و .... توصیه ام اینه که اگر واقعا اذیتت میکنه این مشکل به روانشناس مراجعه کنی . یه مقدار که باهات صحبت کنه و یکی دوتا تست ازت بگیره راحت میتونه تشخیص بده که مشکل شما کجای این طیفه . یه کمرویی ساده است و با یه سری تمرین های ابراز وجود حل میشه یا اینکه در حد اضطراب اجتماعی هست و نیاز به درمان های دیگه از جمله دارو درمانی داره.

موفق باشی:n01:

Hessam_7800gtx
12-06-2016, 13:11
بیشتر تو اجتماع باشید.............

روانپریش
12-06-2016, 13:33
از هر چيزي خجالت ميكشيد بيشتر باهاش رو به رو بشيد تا كم كم حساسيتتون نسبت بهش كم بشه

hossein019940
12-06-2016, 23:33
دوستان الان به نظر شما برم پیش روان شناس؟
جواب میگیرم؟

green-mind
12-06-2016, 23:53
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه راستش من مشکلی که دارم اینکه خجالتی هستم.یعنی تو جمع خانوادگی و یا حالا تو بحث هایی که به من ربط پیدا میکنه و یا موقعی که حالشو داشته

باشم حرف میزنم و خجالت نمیکشم. فقط مشکلم اینکه مثلا نمیتونم جواب رو با صدای بلند بدم تو دعوا ها یا حرف زور و جوش بیارم(البته تو فامیل هستما ولی برای غریبه نیستم) نمیدونم چیکار

کنم.فکر میکنم که مثلا با صدای بلند حرف بزنم بیشتر مردم تو اون منطقه به من نگاه میکنن و ضایع میشم-کلا نمیتونم صدامو بالا ببرم.بعضی ها هستن یه حرف زور میزنی بهشون یارو رو کتکش

میزنن ولی من خیلی ریلکسم که اصلا خوب نیست برام.

اگه کمک کنید ممنون میشم.

با این داده هایی که شما میدین نمیشه گفت خجالتی هستید
در مورد داد و بیداد و بالا بردن صدا ببخشید مگه شما بی شخصیت و بی سروپا هستید که با سر رو صدا راه انداختن حقتون بگیرید ؟!

P8H61
13-06-2016, 02:03
یک کار دارو درمانی و رواندرمانی سنگین میخواد که شما رو با تکه تکه های باورهای غلطتتون آشنا کنه.
1 - به شما بگن که مرد تو خوبی هموطنور که دیگران خوبن به عنوان 1 انسنان ناقصی و محدودی مثل همه انسان ها همه در جهان ناقصن خدا فقط کامله.
2- این نقص اصلا خجالت نداره این که من ژاپنی بلد نیستم خجالت نداره اینکه ریاضی بلد نیستم خجالت نداره اینکه اقتصاد بلد نیستم خجالتی نداره اینکه چاقم خجالتی نداره اینکه قدم کوتاهه خجالتی نداره یعنی روانشناس باید بکوبه اون باورتون رو.
یه رواشناس باید با شما بجنگه.

مشکل شما واقعیته :
عزیز دل تو خوب خوبی منم خوبم. تو خواستنی و دوست داشتنی هستی منم هستم. تموم شد و رفت. قرارم نیست همه شما رو دوست داشته باشن و همه از شما خوششون بیاد اصلا من آدم مهمی نیستم که مردم به من فکر کنن.

بنا بر این یک کسی باید به شما بگه:
دوست خوب من تو مرکز و محور خلقت نیستی . وقتی وارد مهمونی که میشی تو وارد نمیشی تشریف فرما نمیشی تو میای تو.

اشتباه من و تو که میگیم :
نه من مرکز خلقتم چون من خودمو حس و احساس میکنم فقط منم که حس احساس میکنم.
2-همه آدمها بدن و راجب من فکر بد میکنن و با فکر بد اونا من آسیب میبینم.
پس همش غلطه.

خدا منو به این دنیا نفرستاده که بگه برو مردم رو خوشحال و راضی کن و یکاری کن که اونها از تو خوششون بیاد.اصلا من کی هستم؟ یا باید خودمو اونقدر بالا ببینم که دیگران یا خودمو زیر پا ببینم ؟ نه من یه آدمی هستم مساوی بقیه این منم.

بپذیرش یا رهاش کن. اینا واقعیتهاس عزیز اینا شعار نیست من خوبم تو خوبی تو مهمونی هم کسی قصد آزار اذیت شمارو نداره همه میرن خودشونو نشون بدن و خوب جلوه بدن پس من چه جای نگرانی دارم؟

hossein019940
13-06-2016, 11:50
با این داده هایی که شما میدین نمیشه گفت خجالتی هستید
در مورد داد و بیداد و بالا بردن صدا ببخشید مگه شما بی شخصیت و بی سروپا هستید که با سر رو صدا راه انداختن حقتون بگیرید ؟!
ببینید بعضی اوقات اون طرف وقتی داد و بیداد میکنه شخص مقابل هم باید انجام بده تا حساب کار دستش بیاد

green-mind
14-06-2016, 02:54
ببینید بعضی اوقات اون طرف وقتی داد و بیداد میکنه شخص مقابل هم باید انجام بده تا حساب کار دستش بیاد

شاید بهتره بگیم باید دسته بندی کرد اشخاص و دسته بندی کرد بهصفر و یک و دو وسه
تو سطح صفر شخص با یک شخصی رو در رو هست که ارتباطش در حد یک سلام خوبی ؟ هست ایا اصلن به این شخص بها داده بشه ؟
و هر شخص تو وضعیت های اجتماعی سه تا حالت کودک , بالغ و والد رو داره ایا به نظرتون اون شخصی که شخصیت کودک منفی و لجباز و غرغرو ش اومده میشه باهاش با شخصیت بالغ به نتیجه زسید ؟ مسلما نه .. اون شخص با شخصیت کودک منفیش اومده که وارد یک بازی ناسالم بشه اون شخص این مجموع رفتار و میکنه که شخص مقابل و وارد بازی کنه بنا به مصالح و منافعش ( حالا به هر دلیل ) پس بهتره برای تیپ اشخاص وارد بازی نشسیم نهایت یک شونه بالا انداختن و یک لبخند معنی دار همراه با ی نگاه و گفتن اینکه حق با تویه ( با خنده )

تو پست بالا اشاره کردن : من خوبم تو خوبی . انسان های سالم بازی های سالم میکنن