ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : asus g551 vw خریدم ، کسی میدونه لوازم جانبیش که تو کارتنشه اینا هستن یا نه؟(موسش مخصوصا)

komail
12-06-2016, 01:54
سلام
امروز این مدل لپتاپو خریدم
حس میکنم موس اصلی که باید تو کارتن باشه این نیست
دوستم که g56jk خریده موسش حرفه ای تره
این عکسای محتویات کارتنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کارتن موسه
کارتن هدفون
هدفون
این موس دوستمه که g56jk داره

javad2015
12-06-2016, 03:00
حرفه ای تره یعنی چی دقیقا؟!
به خاطر اون دکمه تغییر dpi میگی؟!
اون که چیز خاصی نیست .
الکی وسواس نشو.

komail
12-06-2016, 04:23
حرفه ای تره یعنی چی دقیقا؟!
به خاطر اون دکمه تغییر dpi میگی؟!
اون که چیز خاصی نیست .
الکی وسواس نشو.

آخه تو سایت ایسوس مدل موس دوستمو گذاشته
برا اون جدا از دکمه dpi دوتا دکمه هم بغلش داره

javad2015
12-06-2016, 07:13
آخه تو سایت ایسوس مدل موس دوستمو گذاشته
برا اون جدا از دکمه dpi دوتا دکمه هم بغلش داره
داری شبیه بچه ها حرف میزنی......
شما احتمال زیاد نمیدونید حتی کاربرد اون دکمه ها چی هست......فقط به خاطر این که تعداد دمه اش بیشتره حرفه ای تره!
دکمه dpi برا تغییر حساسیته فوقش شما میتونی تو تنظیمات حساسیتو کم یا زیاد کنی.اون دکمه ها هم برا عقب جلو کردن صفحات.......
یه موس 20 تومنی من داشتم همچین دکمه هایی داشت.با این حساب حرفه ایتره!!

یه ذره بخوایم حرفه ای نگاه کنیم.....باید دید dpi کدومش بیشتره....هر کدوم dpi بالاتری داشت حساسیتش بیشتره.....که اینم باز زیاد مهم نیست.
یه موس 25 تومنی کار یه موس 300 تومنی رو میکنه هیچ فرقی هم نمیکنه.

komail
12-06-2016, 10:35
داری شبیه بچه ها حرف میزنی......
شما احتمال زیاد نمیدونید حتی کاربرد اون دکمه ها چی هست......فقط به خاطر این که تعداد دمه اش بیشتره حرفه ای تره!
دکمه dpi برا تغییر حساسیته فوقش شما میتونی تو تنظیمات حساسیتو کم یا زیاد کنی.اون دکمه ها هم برا عقب جلو کردن صفحات.......
یه موس 20 تومنی من داشتم همچین دکمه هایی داشت.با این حساب حرفه ایتره!!

یه ذره بخوایم حرفه ای نگاه کنیم.....باید دید dpi کدومش بیشتره....هر کدوم dpi بالاتری داشت حساسیتش بیشتره.....که اینم باز زیاد مهم نیست.
یه موس 25 تومنی کار یه موس 300 تومنی رو میکنه هیچ فرقی هم نمیکنه.
مهندس سوال خیلی واضحه
حتی اگه موسی که تو کارتن لپتاپ منه از موس اولیه ایسوس بهتر باشه این یعنی کارتن پلمب نبوده و باز شده
یکی به من بگه قطعات داخل کارتن g551دقیقا همیناست یا نه

amir_t6262
12-06-2016, 10:43
سلام.
همانطور که دوستمان هم گفتند، زیاد روی این موضوع حساس نشو.
بالاخره در مدلهای مختلف، تجهیزات جانبی مختلف میگذارند.

من برای دوستم N552VW خریدم، در سایتهای خارجی عکس ماوسش فرق میکرد نسبت به چیزی که در لپ تاپ ما بود.
تازه این ها یک مدل بودند.

برای شما و دوستتان که دو مدل متفاوت لپ تاپ است.

این مشخصات ماوس عکس اول است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل ماوس دوم چیه؟

grendier
15-06-2016, 08:06
به نظر میاد ماوس شما بهتره.اینم لینک هردو ماوس تو آمازون :