مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید لب تاپ مخصوص طراحی
H e K t O r
11-06-2016, 21:19
سلام دوستان
من یه لب تاپ میخوام بخرم و از شما راهنمایی میخواستم.
من کاری که میخوام باهاش انجام بدم طراحی هست با نرم افزار 3dmax که گرافیکی هست و همینطور گیم هم بتونم بازی کنم.
برندش رو میخواستم شما راهنمایی کنید ولی نظر خودم تو ایسوس هست
محدوده قیمت هم تاحدود 4 تومن.
گرافیک و رمش حتمی خوب باشه.
و سی پی یو هم i7 باشه.
من خودم دو تا مدل رو دیدم ولی نمیدونم کدوم خوبه بینشون گیر کردم خیلی شبیه همن امکاناتشون.
۱-
Asus G551VW - B - 15 inch Laptop
۲-Asus -N552VW- A - 15 inch Laptop
یه مدته میخوام لب تاپ بگیرم دیگه الان بنطرتون این دو تا خوبن یا بهتر ازینم هست؟؟
اگر ممکنه با نوضیح بگین که کدوم بهتره و چرا؟؟
با تشکر:n16:
amir_t6262
12-06-2016, 10:57
سلام دوست عزیز.
این دو مدل آنچنان هم به هم شبیه نیستند و در موارد تخصصی تر تفاوت دارند.
مثلا رابط هارد SSD و یا USB 3.1 و ... .
در کل اگر به من بود، مدل جدیدتر را انتخاب میکردم. یعنی N552VW.
البته دقت کن که این مدل با دو صفحه نمایش آمده. FullHD تاچ با صفحه نمایش براق ( که انعکاس نور در آن زیاد است) و 4K مات. که باید ببینی کدام بیشتر به کارت میاد.
اگر خیلی اهل بازی هستی، مدل G551VW را انتخاب کن، چون بهرحال مخصوص بازی است و بیشتر به درد گیمرها میخورد. البته باز مدل جدیدترش هم آمده که G501VW است ولی خیلی گرانتر است.
در مورد از اینها بهتر هم یک مدل دیگر آمده که جدیدتر و سبک تر است. یعنی مدل N501VW که ویندوز 10 اریجینال هم دارد و فعلا مدلهای FullHD تاچش در بازار موجود است و ممکن است در آینده، مدل 4K آن هم بیاید.
H e K t O r
12-06-2016, 18:52
سلام دوست عزیز.
این دو مدل آنچنان هم به هم شبیه نیستند و در موارد تخصصی تر تفاوت دارند.
مثلا رابط هارد SSD و یا USB 3.1 و ... .
در کل اگر به من بود، مدل جدیدتر را انتخاب میکردم. یعنی N552VW.
البته دقت کن که این مدل با دو صفحه نمایش آمده. FullHD تاچ با صفحه نمایش براق ( که انعکاس نور در آن زیاد است) و 4K مات. که باید ببینی کدام بیشتر به کارت میاد.
اگر خیلی اهل بازی هستی، مدل G551VW را انتخاب کن، چون بهرحال مخصوص بازی است و بیشتر به درد گیمرها میخورد. البته باز مدل جدیدترش هم آمده که G501VW است ولی خیلی گرانتر است.
در مورد از اینها بهتر هم یک مدل دیگر آمده که جدیدتر و سبک تر است. یعنی مدل N501VW که ویندوز 10 اریجینال هم دارد و فعلا مدلهای FullHD تاچش در بازار موجود است و ممکن است در آینده، مدل 4K آن هم بیاید.
دستتون درد نکنه بایت راهنماییتون
این رابت هارد چی هست؟؟؟ چه فرقی داره تو لب تاپ؟ هر دو SSD دارن دیگه!!
من لمسی نمیخوام معمولی میخوام که 4K داشته باشه.
بعدا حالا دو تا مشکل الان هست اینکه این مدل 552VW شما باتریش بصورت راحت قابل تعویض نیستش چون داخلشه !!!
و همینطور مدل گیمینگ رو تو فکرم میگه که بقول دوستمون چون مخصوص بازی هست داغیش کمه چون برای کارای گرافیکیه ولی واسه شما مالتی مدیا هست.
با این اوصاف لب تاپ شما هم خدایی خیلی خوشم اومده چون خیلی زیباست
ولی نمیدونم چرا این چند تا مورد واسم جالب نیست
1- باتری غیر قابل تعویض
2- واسه کارای گیمی و گرافیکی ساخته نشده
( میترسم بخوام یکم یبار بازی کنم خراب بشه.
منظورتون رو نگرفتم از اینکه گفتین اگر گیم زیاد بازی میکنین اونو بگیرین اگر نه اینو خو فرقش چیه ؟ تو توضیحاتش نوشته با این بازی های سنگین اجرا میکنن پس فرقش با گیمنگ چیه/.؟
-----------
نقاط قوتش :
1- 1 ترابایت حافظه بیشتر
2- وجود USB TYPE C
آیا usb 3.1 مهمه؟؟؟؟
الان کاربرد داره؟؟
بعدش من شنیدم صفحه مانیتورش پرش داره درسته/؟؟
هر جا خوندم اکثرا از اون گیمینگه تعریف کردن نمیدونم والا خودمم گیج شدم اگر لطف کنین یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم چون من یکم سخت خریدم واسه همون میخوام کامل بدونم خوبه.
اون مدل دیگه هم دیدم خیلی خیلی گرونه دیگه نمیتونم اونقدر هزینه کنم.خیلی سبک تره ولی خب گرونه.
بنظر شما وزنش خیلی سنگینه؟؟ چون من میخوام جابجا کنم ببرم مغازه بیارم هر روز موندم چطوره تا حالا لب تاپ نداشتم نمیدونم!!
با تشکر
amir_t6262
12-06-2016, 19:29
بله. هارد SSD دارند ولی اینکه این هارد چطور به مادربرد لپ تاپ وصل شود متفاوت است و رابط هارد N552vw سریعتر از G551VW است. (رابط اولی M2 است و دومی msata)
نتیجه اینکه سرعت هارد SSD در N552VW میتواند بیشتر شود. البته به این نکته دقت کن که فکر میکنم در حال حاضر، هارد SSD که روی این دو مدل است، یکسان است و هر دو هم سرعت پایینی دارند. ولی در آینده میتوانی آن را ارتقا دهی و هارد سریعتر بگیری که نتیجه این تفاوت سرعت رابط هارد را بیشتر حس کنی.
باتری N552VW داخلش است و برای عوض کردنش باید پشت لپ تاپ باز شود.
البته موضوع مهمی نیست. چون اگر به خوبی از باتری مراقبت کنی، فرقی بین باتری جدا شوند و غیرقابل جداشونده وجود ندارد.
اگر بخواهی مقایسه کنی، سیستم خنک کنندگی سری G قویتر است اما این به این معنی نیست که سیستم خنک کنندگی N ضعیف است.
در بازی و ... هم اگر به مدت خیلی طولانی نباشد و از کول پد استفاده کنی، مشکلی نخواهی داشت.
در مورد پورت USB 3.1 هم درسته که الان خیلی جا نیفتاده ولی بعدا به کار میاد.
شما همین چند وقت قبل را در نظر بگیر که تازه USB3 آمده بود. خب آنهایی که مادربرد و یا لپ تاپشان USB3 داشت، استفاده اش را بردند.
الان در مورد USB3.1 همینطور است.
در مورد پرش مانیتور هم من نه چنین چیزی دیدم و نه شنیدم.
در مورد وزن هم مقدارش را در سایت ها نوشتند. ضمن اینکه شما باید وزن شارژر و ... را هم در نظر بگیری.
در هر صورت انتخاب با شماست. خودت از نزدیک برو و هر دو مدل را ببین و یکی را انتخاب کن.
هر دو مدل بسیار خوب هستند ولی من شخصا مدل جدیدتر را توصیه میکنم. چون بهرحال لپ تاپ چیزی است که سال ها میخواهید ازش استفاده کنید.
H e K t O r
12-06-2016, 22:18
بله. هارد SSD دارند ولی اینکه این هارد چطور به مادربرد لپ تاپ وصل شود متفاوت است و رابط هارد N552vw سریعتر از G551VW است. (رابط اولی M2 است و دومی msata)
نتیجه اینکه سرعت هارد SSD در N552VW میتواند بیشتر شود. البته به این نکته دقت کن که فکر میکنم در حال حاضر، هارد SSD که روی این دو مدل است، یکسان است و هر دو هم سرعت پایینی دارند. ولی در آینده میتوانی آن را ارتقا دهی و هارد سریعتر بگیری که نتیجه این تفاوت سرعت رابط هارد را بیشتر حس کنی.
باتری N552VW داخلش است و برای عوض کردنش باید پشت لپ تاپ باز شود.
البته موضوع مهمی نیست. چون اگر به خوبی از باتری مراقبت کنی، فرقی بین باتری جدا شوند و غیرقابل جداشونده وجود ندارد.
اگر بخواهی مقایسه کنی، سیستم خنک کنندگی سری G قویتر است اما این به این معنی نیست که سیستم خنک کنندگی N ضعیف است.
در بازی و ... هم اگر به مدت خیلی طولانی نباشد و از کول پد استفاده کنی، مشکلی نخواهی داشت.
در مورد پورت USB 3.1 هم درسته که الان خیلی جا نیفتاده ولی بعدا به کار میاد.
شما همین چند وقت قبل را در نظر بگیر که تازه USB3 آمده بود. خب آنهایی که مادربرد و یا لپ تاپشان USB3 داشت، استفاده اش را بردند.
الان در مورد USB3.1 همینطور است.
در مورد پرش مانیتور هم من نه چنین چیزی دیدم و نه شنیدم.
در مورد وزن هم مقدارش را در سایت ها نوشتند. ضمن اینکه شما باید وزن شارژر و ... را هم در نظر بگیری.
در هر صورت انتخاب با شماست. خودت از نزدیک برو و هر دو مدل را ببین و یکی را انتخاب کن.
هر دو مدل بسیار خوب هستند ولی من شخصا مدل جدیدتر را توصیه میکنم. چون بهرحال لپ تاپ چیزی است که سال ها میخواهید ازش استفاده کنید.
داداش خیلی خیلی ممنون
شما میگی آدم اطمینان قلبی پیدا میکنه
یه چیز دیگه من تو دیجیکالا تفاوت این دو تا رو زپم تصویر سریNرو مینویسه کیغیت ۴k ولی سری gمیزنه 4k آیا این یعنی اولی در حد کیفیت 4ķ هست و دومی ۴kاصلی هست یا نه منظورش هردو یکی هستن؟؟
والا نمیدونم تو گبلان کجا برم بتونم پیدا کنم از نزدبک بببنم.؟
amir_t6262
13-06-2016, 11:04
داداش خیلی خیلی ممنون
شما میگی آدم اطمینان قلبی پیدا میکنه
یه چیز دیگه من تو دیجیکالا تفاوت این دو تا رو زپم تصویر سریNرو مینویسه کیغیت ۴k ولی سری gمیزنه 4k آیا این یعنی اولی در حد کیفیت 4ķ هست و دومی ۴kاصلی هست یا نه منظورش هردو یکی هستن؟؟
والا نمیدونم تو گبلان کجا برم بتونم پیدا کنم از نزدبک بببنم.؟
متوجه نشدم منظورتان چیه؟
اما هم مدل 4k این لپ تاپ در بازار هست که صفحه نمایشش مات است و هم مدل Full HD براق تاچ.
گیلان در پاساژ بزرگمهر این لپ تاپ ها نیست؟
این مدلها چون پرطرفدار هستند، احتمال زیاد در مغازه های فروش رایانه و لپ تاپ پیداش خواهی کرد.
H e K t O r
16-06-2016, 18:30
متوجه نشدم منظورتان چیه؟
اما هم مدل 4k این لپ تاپ در بازار هست که صفحه نمایشش مات است و هم مدل Full HD براق تاچ.
گیلان در پاساژ بزرگمهر این لپ تاپ ها نیست؟
این مدلها چون پرطرفدار هستند، احتمال زیاد در مغازه های فروش رایانه و لپ تاپ پیداش خواهی کرد.
داداش این مشکل 4K که گفتم حل شد واسم
آره باید برم پاساژ بزرگمهر احتمالا داشته باشه!!
داداش من الان زنگ زدم به نمایندگی ASUS نمیدنم چا اونا گفتن اون G551 vw b بهتره گفتن کولینگش واسه کار کردن بهتره!!
من تا امروز رو N552 که 4K داره نظرم بود ولی این که صحبت کردم بازم دو دل شدم.
بعدا یه چیزی تو دی جی کالا این n551 نوشته 2 رنگ نقره ای و خاکستری داره در صورتی که تو نمایندگی که تلفن زدم گفت نه اونجا اشتباه نوشته فقط یه رنگ بیشتر نداره!!
الان کدومو باور کنم؟؟؟
سوال دیگه اینکه من عکس N551 رو زیرشو دیدم تو تصویر زیرش صلفه صف بودبدون هیچ راه هوایی یععنی با این اوصاف دیگه کول پد واسش فایده نداره که درسته ؟؟ چون از کناراش میه خنک میشه. الان این مشکل نیست که زیرش راه هوا نداره ؟؟؟
با تشکر
amir_t6262
16-06-2016, 21:58
در خصوص خنک کنندگی که من هم گفتم. سیستم خنک کنندگی سری G نسبت به N بهتر است. اما این دلیل نمیشود که بگویی سری N ضعیف است.
سری G باتوجه به آنکه مخصوص بازی است و کسی هم که دارد بازی میکند، حداقل چند ساعت این کار را ادامه میدهد و فشار زیادی روی لپ تاپ می آورد، مسلما نیاز به سیستم خنک کنندگی قوی تر دارد.
در مورد کول پد هم توجه کن که کول پد لزوما برای فرستادن جریان هوا به داخل لپ تاپ ساخته نشده است.
بلکه بدنه ی کول پد با تماس با پشت لپ تاپ، گرمای آن را میگیرد و در نتیجه پشت لپ تاپ خنک تر میشود که این روی خنک شدن داخل لپ تاپ اثر میگذارد. فن کول پد، در اصل فقط آن لایه ی آلومینیومی رویش را خنک میکند. اصلا یک سری کول پد ها هستند که فن هم ندارند و فقط فلز آنها برای تبادل حرارت پشت لپ تاپ استفاده میشود.
منظوت N552 است، اشتباه نوشتی n551 ولی درست هم گفتی، پشت N552 منفذ هوا نیست.
در مورد رنگ هم نمایندگی ایسوس درست گفته. این لپ تاپ N552 فقط یک رنگ نقره ای دارد. عکسش ولی همان چیزی است که در سایت دیجیکالا هست.
H e K t O r
16-06-2016, 23:26
در خصوص خنک کنندگی که من هم گفتم. سیستم خنک کنندگی سری G نسبت به N بهتر است. اما این دلیل نمیشود که بگویی سری N ضعیف است.
سری G باتوجه به آنکه مخصوص بازی است و کسی هم که دارد بازی میکند، حداقل چند ساعت این کار را ادامه میدهد و فشار زیادی روی لپ تاپ می آورد، مسلما نیاز به سیستم خنک کنندگی قوی تر دارد.
در مورد کول پد هم توجه کن که کول پد لزوما برای فرستادن جریان هوا به داخل لپ تاپ ساخته نشده است.
بلکه بدنه ی کول پد با تماس با پشت لپ تاپ، گرمای آن را میگیرد و در نتیجه پشت لپ تاپ خنک تر میشود که این روی خنک شدن داخل لپ تاپ اثر میگذارد. فن کول پد، در اصل فقط آن لایه ی آلومینیومی رویش را خنک میکند. اصلا یک سری کول پد ها هستند که فن هم ندارند و فقط فلز آنها برای تبادل حرارت پشت لپ تاپ استفاده میشود.
منظوت N552 است، اشتباه نوشتی n551 ولی درست هم گفتی، پشت N552 منفذ هوا نیست.
در مورد رنگ هم نمایندگی ایسوس درست گفته. این لپ تاپ N552 فقط یک رنگ نقره ای دارد. عکسش ولی همان چیزی است که در سایت دیجیکالا هست.
ممنون از راهنماییت
من داشتم نگاه میکردم به اون پیشنهاد اولیت رسیدم g501vw
اینو رفتم دیدم واقعا بنظرم عالیه وزنش فوق العادس ولی حیف گرونه۷۰۰تومن بالاتره
بنظرت چقدر طول میکشه بیاد تا ۴تومن؟
بنظرت بمونم؟؟یا بگیرم نظرت رو چیه؟من میترسم سنگین باشه نشه هی جابجا کرد.
الان خودت باشی میمونی یا الان میگیری؟
الان مثلا n552 شده ۳.۸۹۹ تخفیف خورده
الان اینکه گفتی رنگش فقط نقره ای هست خوب پس این دیجی کالا چطوری دو رنگ زده واسه خرید؟؟
واقعا ممنون از شما
amir_t6262
17-06-2016, 17:48
ممنون از راهنماییت
من داشتم نگاه میکردم به اون پیشنهاد اولیت رسیدم g501vw
اینو رفتم دیدم واقعا بنظرم عالیه وزنش فوق العادس ولی حیف گرونه۷۰۰تومن بالاتره
بنظرت چقدر طول میکشه بیاد تا ۴تومن؟
بنظرت بمونم؟؟یا بگیرم نظرت رو چیه؟من میترسم سنگین باشه نشه هی جابجا کرد.
الان خودت باشی میمونی یا الان میگیری؟
الان مثلا n552 شده ۳.۸۹۹ تخفیف خورده
الان اینکه گفتی رنگش فقط نقره ای هست خوب پس این دیجی کالا چطوری دو رنگ زده واسه خرید؟؟
واقعا ممنون از شما
من که بعید میدونم g501 قیمتش به چهارمیلیون برسه. بالاخره باید یک اختلاف قیمتی با مدلهای قبلیش داشته باشد. نظر من را بخواهی، کف قیمتش 4400 خواهد بود. البته تخفیف های دیجیکالا را هم در نظر بگیر که ممکنه قیمتش را پایین تر هم ببره.
من نظرم این بود که مدلهای دیگر ایسوس و دیگر کانفیگ های همین مدل بیاید که تا الان خبری ازشون نشده. چون معمولا کانفیگ های مختلف با فاصله نه چندان زیاد از همدیگه می آیند.
و الان شک دارم که آیا اصلا سایر کانفیگ هایش می آید یا نه؟
بهرحال، اگر شما عجله نداری، صبر کن.
در مورد رنگ هم حتما دیجیکالا اشتباه کرده. چون فقط همان رنگ نقره ای این دستگاه موجود است.
H e K t O r
18-06-2016, 23:32
من که بعید میدونم g501 قیمتش به چهارمیلیون برسه. بالاخره باید یک اختلاف قیمتی با مدلهای قبلیش داشته باشد. نظر من را بخواهی، کف قیمتش 4400 خواهد بود. البته تخفیف های دیجیکالا را هم در نظر بگیر که ممکنه قیمتش را پایین تر هم ببره.
من نظرم این بود که مدلهای دیگر ایسوس و دیگر کانفیگ های همین مدل بیاید که تا الان خبری ازشون نشده. چون معمولا کانفیگ های مختلف با فاصله نه چندان زیاد از همدیگه می آیند.
و الان شک دارم که آیا اصلا سایر کانفیگ هایش می آید یا نه؟
بهرحال، اگر شما عجله نداری، صبر کن.
در مورد رنگ هم حتما دیجیکالا اشتباه کرده. چون فقط همان رنگ نقره ای این دستگاه موجود است.
عجله که والا دارم چون میخوام تری دی یاد بگیرم هنوز وقت نشده خیلی دیره.
منظور شما چقدر بمونم مثلا؟؟؟
الان با این اوصاف و گفته هایی که داشتیم همین N552vw مد نظر شماست درسته؟؟
فقط من دارم فک میکنم این چقدر سنگینه آیا سخته جابجابیش یا نه !!واسه همون دارم به ۵۰۱ فک میکنم!؟!
amir_t6262
19-06-2016, 20:19
عجله که والا دارم چون میخوام تری دی یاد بگیرم هنوز وقت نشده خیلی دیره.
منظور شما چقدر بمونم مثلا؟؟؟
الان با این اوصاف و گفته هایی که داشتیم همین N552vw مد نظر شماست درسته؟؟
فقط من دارم فک میکنم این چقدر سنگینه آیا سخته جابجابیش یا نه !!واسه همون دارم به ۵۰۱ فک میکنم!؟!
منظور من چند ماه صبر بود.
با توجه به وضعیت شما، فکر میکنم نمیتوانی اینقدر صبر کنی.
N552vw مدل بسیار خوبی است. فقط ممکن است باتری اش اذیتت کند. این را چون برای دوستم خریدم و خودم کامل بررسی کردم، کاملا ازش مطمئن هستم.
و البته اگر وزن برایت مهم است N501vw ارجحیت دارد. ولی این مدل را از نزدیک ندیدم و براساس نقدها و بررسی های صورت گرفته رویش، مدل خوبی است. البته اگر صفحه نمایش غیرتاچ و مات داشت، خیلی هم بهتر میشد.
باز انتخابش با خودت هست. انتخاب بین این دو مدل فقط به استفاده خودت برمیگرده که چقدر باتری برایت مهم است؟ وزن چقدر برایت مهم است؟ داشتن DVDRom چقدر برایت مهم است؟ صفحه تاچ براق را بیشتر می پسندی یا مات غیرلمسی؟
H e K t O r
23-06-2016, 23:18
منظور من چند ماه صبر بود.
با توجه به وضعیت شما، فکر میکنم نمیتوانی اینقدر صبر کنی.
N552vw مدل بسیار خوبی است. فقط ممکن است باتری اش اذیتت کند. این را چون برای دوستم خریدم و خودم کامل بررسی کردم، کاملا ازش مطمئن هستم.
و البته اگر وزن برایت مهم است N501vw ارجحیت دارد. ولی این مدل را از نزدیک ندیدم و براساس نقدها و بررسی های صورت گرفته رویش، مدل خوبی است. البته اگر صفحه نمایش غیرتاچ و مات داشت، خیلی هم بهتر میشد.
باز انتخابش با خودت هست. انتخاب بین این دو مدل فقط به استفاده خودت برمیگرده که چقدر باتری برایت مهم است؟ وزن چقدر برایت مهم است؟ داشتن DVDRom چقدر برایت مهم است؟ صفحه تاچ براق را بیشتر می پسندی یا مات غیرلمسی؟
امیر جان فک کنم قیمت ها داره میاد پایین الان g501 مات ۵۰تومن تو این چند روز اومد پایین.
باتریه ۵۰۱ خوبه یا n551???
چون تو توضیحات من خوندم باتری۵۰۱رو ضعیفتر زده درسته؟؟؟
amir_t6262
24-06-2016, 10:02
امیر جان فک کنم قیمت ها داره میاد پایین الان g501 مات ۵۰تومن تو این چند روز اومد پایین.
باتریه ۵۰۱ خوبه یا n551???
چون تو توضیحات من خوندم باتری۵۰۱رو ضعیفتر زده درسته؟؟؟
پایین که مسلما میاد. ولی دیگه نه اینکه مثلا G501 بشه چهارمیلیون. گفته بودم حدس میزنم تا 4400 پایین بیاد.
این مدل را درست گفتی؟ منظورت N552vw است یا N551VW؟
در مورد باتری هم اینطور که من فهمیدم، صفحه نمایش 4K مصرفش بالاتر از صفحه نمایش فول اچ دی تاچ است.
باتری G501 و N552 هر دو 60 وات ساعت یا همان 3200 میلی آمپرساعت هستند. اما موضوع مصرف است که در نقدهایی که من در موردG501 خواندم، از مصرفش تعریف کرده بودند.
H e K t O r
24-06-2016, 10:40
پایین که مسلما میاد. ولی دیگه نه اینکه مثلا G501 بشه چهارمیلیون. گفته بودم حدس میزنم تا 4400 پایین بیاد.
این مدل را درست گفتی؟ منظورت N552vw است یا N551VW؟
در مورد باتری هم اینطور که من فهمیدم، صفحه نمایش 4K مصرفش بالاتر از صفحه نمایش فول اچ دی تاچ است.
باتری G501 و N552 هر دو 60 وات ساعت یا همان 3200 میلی آمپرساعت هستند. اما موضوع مصرف است که در نقدهایی که من در موردG501 خواندم، از مصرفش تعریف کرده بودند.
آره ببخشید اشتباه تایپی بود
منظورم n552vwبود
تو دیجی کالا جزو پرفروش تذین هاست
ولی فط باتریش یخورده تو ذوق میزنه
نمیدونم واثعا یعنی خیلی حاده و تند تند تموم میشه باید شارژ کنیم یا نه اونطور نیست؟چون منم تو نقدها در مورد ضعیف بودن باتری زیاد شنیدم ولی چون لبتاپ نداشتم اهمیت و شدت موضوع رو نمیدونم چقدر زیاده؟؟
بنظرت از دیجی کالا بخرم؟؟؟
amir_t6262
24-06-2016, 18:04
آره ببخشید اشتباه تایپی بود
منظورم n552vwبود
تو دیجی کالا جزو پرفروش تذین هاست
ولی فط باتریش یخورده تو ذوق میزنه
نمیدونم واثعا یعنی خیلی حاده و تند تند تموم میشه باید شارژ کنیم یا نه اونطور نیست؟چون منم تو نقدها در مورد ضعیف بودن باتری زیاد شنیدم ولی چون لبتاپ نداشتم اهمیت و شدت موضوع رو نمیدونم چقدر زیاده؟؟
بنظرت از دیجی کالا بخرم؟؟؟
بله. زیاد نمیشه به باتری N552VW اطمینان کرد. در حالت استفاده متوسط شاید 4 ساعت هم دوام نیاره. این مدل را چون برای دوستم خریدم، دقیق میدانم که به درد کسی که زیاد به برق دسترسی نداره، نمیخوره و توصیه نمیکنم. دوستم هم اکثر اوقات لپ تاپش به برق است و بهمین خاطر مشکلی با این لپ تاپ نداشت و بهمین خاطر این مدل را انتخاب کرد.
اما اگر خیلی به برق دسترسی نداری و بیشتر مصرفت باتری است، توصیه نمیکنم.
شما باید وضعیت خودت را بسنجی و ببینی از لپ تاپت چطور میخواهی استفاده کنی.
آیا بیشتر اوقات در خانه یا دانشگاه هستی و به برق دسترسی داری یا اینکه لپ تاپ را زیاد بیرون میبری و ناچاری از باتری استفاده کنی.
در مورد خرید از دیجیکالا هم بستگی به خودت داره.
من زیاد از دیجیکالا خرید میکنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم ولی ظاهرا برخی دوستان با این سایت مشکل دارند.
H e K t O r
16-07-2016, 01:10
بله. زیاد نمیشه به باتری N552VW اطمینان کرد. در حالت استفاده متوسط شاید 4 ساعت هم دوام نیاره. این مدل را چون برای دوستم خریدم، دقیق میدانم که به درد کسی که زیاد به برق دسترسی نداره، نمیخوره و توصیه نمیکنم. دوستم هم اکثر اوقات لپ تاپش به برق است و بهمین خاطر مشکلی با این لپ تاپ نداشت و بهمین خاطر این مدل را انتخاب کرد.
اما اگر خیلی به برق دسترسی نداری و بیشتر مصرفت باتری است، توصیه نمیکنم.
شما باید وضعیت خودت را بسنجی و ببینی از لپ تاپت چطور میخواهی استفاده کنی.
آیا بیشتر اوقات در خانه یا دانشگاه هستی و به برق دسترسی داری یا اینکه لپ تاپ را زیاد بیرون میبری و ناچاری از باتری استفاده کنی.
در مورد خرید از دیجیکالا هم بستگی به خودت داره.
من زیاد از دیجیکالا خرید میکنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم ولی ظاهرا برخی دوستان با این سایت مشکل دارند.
سلام امیر جان
من 3 هفته هست میخواستم اینو از دی جی کالا بخرم هر دفعه یا زود تموم میشد یا چند روز نمیاورد همون N552 VW -A 4K
الان من 2 تا مشکل بر خوردم.
1- این لب تاپ دو تا رنگ داره نقره ای و خاکستری . میشه عکس این دو تا رو بذاری من ببینم کدوم به کدومه؟ چون تو اینترنت گشتم همش فقط یه رنگ گذاشته.؟؟!!
2- این لب تاپ الان 1 هفته و خورده ای هست دی جی کالا نمیاره رفتم تو سایتای دیگه دیدم اونا هم نمیارن و یه سایتم نوشته بود توقف تولید آیا راسته؟؟
اگر اره چرا متوقف شده و من چیکنم الان؟؟
با تشکر
amir_t6262
16-07-2016, 08:53
سلام امیر جان
من 3 هفته هست میخواستم اینو از دی جی کالا بخرم هر دفعه یا زود تموم میشد یا چند روز نمیاورد همون N552 VW -A 4K
الان من 2 تا مشکل بر خوردم.
1- این لب تاپ دو تا رنگ داره نقره ای و خاکستری . میشه عکس این دو تا رو بذاری من ببینم کدوم به کدومه؟ چون تو اینترنت گشتم همش فقط یه رنگ گذاشته.؟؟!!
2- این لب تاپ الان 1 هفته و خورده ای هست دی جی کالا نمیاره رفتم تو سایتای دیگه دیدم اونا هم نمیارن و یه سایتم نوشته بود توقف تولید آیا راسته؟؟
اگر اره چرا متوقف شده و من چیکنم الان؟؟
با تشکر
سلام.
1- نه این لپ تاپ فقط با یک رنگ عرضه شده است. همون یک رنگی که در اینترنت پیدا کردی همونه. نمیدونم کی و چرا گفته که این دو تا رنگ داره.
2- در مورد توقف تولیدش خبری ندارم. چون چند ماه نیست که عرضه شده. اسفند پارسال برای اولین بار در ایران عرضه شد. البته مدلهای جدیدتری آمدند ولی فکر نمیکنم دیگه آنقدر سرعت تحولات بالا باشد که یک محصولی را فقط چند ماه تولید کنند.
H e K t O r
16-07-2016, 13:45
سلام.
1- نه این لپ تاپ فقط با یک رنگ عرضه شده است. همون یک رنگی که در اینترنت پیدا کردی همونه. نمیدونم کی و چرا گفته که این دو تا رنگ داره.
2- در مورد توقف تولیدش خبری ندارم. چون چند ماه نیست که عرضه شده. اسفند پارسال برای اولین بار در ایران عرضه شد. البته مدلهای جدیدتری آمدند ولی فکر نمیکنم دیگه آنقدر سرعت تحولات بالا باشد که یک محصولی را فقط چند ماه تولید کنند.
ممنون امیر جان
یچیزی در مورد رنگش اشتباه نمیکنی؟؟چون من چند باره به دیجی زنگ زدم گفت دو رنگ داره من اون موقع هم که داشت دیجی میدیدم مینوشت خاکستری یا نقره ای انتخابی بود. میشه یه بررسی کنی؟؟
بعدا اینکه مدل جدید که گفتی آیا ازین بهتر هنوز چیزی اومده در قیمت خودش؟؟
16-07-2016, 16:15
ممنون امیر جان
یچیزی در مورد رنگش اشتباه نمیکنی؟؟چون من چند باره به دیجی زنگ زدم گفت دو رنگ داره من اون موقع هم که داشت دیجی میدیدم مینوشت خاکستری یا نقره ای انتخابی بود. میشه یه بررسی کنی؟؟
بعدا اینکه مدل جدید که گفتی آیا ازین بهتر هنوز چیزی اومده در قیمت خودش؟؟
نه دوست عزیز. اشتباه نمیکنم. مطمئنم که دیجیکالا اشتباه میکرده. فقط یک رنگ داره و همانی است که در اینترنت هم شما دیدی. حالا بعضی ها میگن خاکستریه، بعضی ها میگن نقره ایه. البته نقره ای نیست. یه چیزی بین این دو تا رنگه.
و البته پشت دستگاه سیاه است.
بعد از N552vw مدل N501VW آمد که الان دیجیکالا با تخفیف 4 میلیون تومان میفروشه
از نظر سخت افزاری تفاوتی با مدل قبلی ندارد. فقط سبک تر است، DVDRom ندارد. ویندوز 10 اریجینال دارد. اما دقت کن که صفحه نمایش 4K تاچ و براق دارد.
ظاهرا مدل دیگری هم ازش آمده که البته دیجیکالا ندارد و من در مغازه هم در حد حرف شنیدم که مدل fullHD هم دارد ولی جایی ندیدم.
اگر صفحه نمایش براق و لمسی نداشت، صد در صد انتخاب خیلی خوبی بود.
good boy 2010
20-07-2016, 07:22
سلام
آقای amir درست می گن دیجی کالا همیشه تو مشخصات اشتباه می کنه n552 یه رنگ داره که دقیقا مثل عکس هایی که گذاشته الان هم توی بازار پیدا نمیشه . شما اگر با همون مشخصات می تونید gl552 تهیه کنید البته حدود 400 تومن گرونتر براتون درمیاد.
H e K t O r
20-07-2016, 12:49
سلام
آقای amir درست می گن دیجی کالا همیشه تو مشخصات اشتباه می کنه n552 یه رنگ داره که دقیقا مثل عکس هایی که گذاشته الان هم توی بازار پیدا نمیشه . شما اگر با همون مشخصات می تونید gl552 تهیه کنید البته حدود 400 تومن گرونتر براتون درمیاد.
چجوری تهیه کنم بنظرتون؟؟
خیلی وقته نیومده!!؟
میاد اصلا؟
good boy 2010
20-07-2016, 22:17
چجوری تهیه کنم بنظرتون؟؟
خیلی وقته نیومده!!؟
میاد اصلا؟
شاید توی بازار بگردی پیدا کنی .
H e K t O r
01-08-2016, 13:08
آقا نیست
به نمایندگی هم زنگ زدم گفتن معلوم نیست بیاد
چیکار کنم؟
amir_t6262
01-08-2016, 13:17
آقا نیست
به نمایندگی هم زنگ زدم گفتن معلوم نیست بیاد
چیکار کنم؟
سلام.
همچنان دنبال N552VW هستید؟ پیدا نکردید؟
H e K t O r
10-08-2016, 22:23
سلام.
همچنان دنبال N552VW هستید؟ پیدا نکردید؟
نه متاسفانه پیدا نیست
دیگه نظرم عوض شد
میخوام هزینمو کم کنم یهو از اول کار با تری دی گرون نخرم قعلا معمولی میخوام
میشه راهنمایی کنی؟
لبتاپ قیمت تا ۲یا۲.۲۰۰
برای کار طراحی
چه لبتاپ هایی پیشنهاد میکنی امیر جان؟؟
rayanyab
19-08-2016, 21:03
سلام دوستان ، یکی از بهترین لپ تاپ های گیمینگ در حال حاضر لپ تاپ msi gs72 هستش ، قیمت این لپتاپ بالاست اما سخت افزار بسیار قدرتمند داره، میتونید پارامتر های فنی این مدل رو از فروشگاه رایان یاب بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.