مشاهده نسخه کامل
: حمله به ایران باستان ، با چه هدف؟
شاید با شنیدن نام ایران باستان همه به یاد یک شاهنشاهی بزرگ و قدرتمند با مردی خوشبخت و سپید بخت که با خوبی و خوشی روزگار می گذرانند بیفتیم بعد مو های بدنمان سیخ شود و احساس غرور و افتخاری مه ما دست دهد که تا به حال (حد اقا در چند دهه گذشته) به ما دست نداده استاما این پایان ماجرا نیست متاسفانه عده ای نه تنها این احساس به مزاقشان خوش نمی آید بلکه با آن به سختی برخورد می کنند . چرایی این مطلب برایم گنگ است اما زمانی که بیشتر درباره این افراد تحقیق می کنم درمیابم که این افراد بیش از عده ای بیسواد و سر کردگانشان بیش از عده ای خود فروخته نیستند این تنها در حرف نیست در عمل هم من قادر به اثبات این موضوع هستم. در شرایطی که همه ی کشور های جهان در پی ساختن تاریخی نکو برای خود هستند عده ای نابخرد سعی دارند بگوید که نه! ایران خوب نبود ایرانیان وحشی و خونریز بودند! ، دوستان به خود بیایید به قول بزرگی که می گفت : به یاسوج از نماد آریوبرزن و شمشیرش / و در ساری هم از سرباز قوم ماد می ترسد / چنان چون طالبان که می حراسیدند از بودا / رفیق ما هم از سنگ و گچ و پولاد می ترسد . سریال های کره ای که تلویزیون ما دائم ، شب و روز پخش می کنه نگه کنید ، چقدر خوب بودن این کره ای ها حاکمان دمکراتید و ... یا سریال های چینی همه دارن به خودشون و به تاریخ جعلی و نداشتشون می نازن چون می دونن که این یک نیاز برای جامعه است این که بدونن وامدار چه فرهنگی و پیشینه ای هستند. ولی ما ایرانیان و یا حداقا بخشی از ما (از بشور این موجودات را ایرانی نامید) نه تنها از تاریخ خود بی اطلاع هستیم بلکه در شرایطی که تمام جهان به تاریخ پر شکوه ما می بالد می گوییم که نه ما وحشی هستم به یزدان که گر ما خرد داشتیم / کجا این سرانجام بد داشتیم.
ببخشید اگه متن خوبی نبود فقط حرف دلم رو نوشتم.
با سپاس.
- - - Updated - - -
هرگز نخواب کورش
دارا جهان ندارد سارا زبان ندارد
بابا ستاره ای در هفت آسمان ندارد
کارون زچشمه خشکید البرز لب فروبست
حتی دل دماوند آتشفشان ندارد
دیو سیاه دربند آسان رهیدو بگریخت
رستم دراین هیاهو گرز گران ندارد
روز وداع خورشید زاینده رود خشکید
زیرا دل سپاهان نقش جهان ندارد
برنام پارس دریا نامی دگر نهادند
گویی که آرش ما تیرو کمان ندارد
دریای مازنی ها برکام دیگران شد
نادر زخاک برخیز میهن جوان ندارد
دارا کجای کاری دزدان سرزمینت
بربیستون نویسند دارا جهان ندارد
آئیم به دادخواهی فریادمان بلنداست
اما چه سود اینجا نوشیروان ندارد
سرخ و سپید وسبز است این بیرق کیانی
اما صدآه و افسوس شیر ژیان ندارد
کو آن حکیم توسی شهنامه ای سراید
شاید که شاعر ما دیگر بیان ندارد
هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی
بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد
Demon King
11-06-2016, 00:47
سلام؛
باید نسبت به تاریخ و حقایق اون عاقلانه رفتار کرد. نه اینکه که بر طبق سلیقه شاهی رو ستایش و شخصیتی رو خرد کرد. ممکن شاهی، شخصیتی و ... برای من از ارزش بالایی برخوردار باشه و این بین کسی بیاد از فلان شاه بد بگه،
خوب اگه حرفش بدون منبع قابل اعتماد باشه مضحک و چرنده
ولی اگه منبعی معتبر برای حرفاش ارایه بده ولو خلاف علایق ما حرفش قابل قبول و احترامه.
پس خواهشا درباره ی تاریخ کشورمون جبهه گیری نکنیم. تاریخ نوعی آگاهیه و فقط هم با آگاهی میشه باهاش برخورد کرد. نه سلیقه و علاقه و تعصب و ...
پس ممکنه الان کسی از کوروش دفاع کنه و مردم براش به به و چه چه کنن ولی حرف بدون سند و مدرک بی ارزشه و گوینده اش جاهل. فرقی نمیکنه اگه فلانی خوبه دلیلت برای این حرف چی میتونه باشه و اگه هم بده به چه دلیلی؟
به هر حال تاریخ سرگذشتیه که باید باعث عبرت و الگو برداری باشه نه جنگ و دعوا و تعصب و ....
TheLucifer
11-06-2016, 07:34
سلام؛
باید نسبت به تاریخ و حقایق اون عاقلانه رفتار کرد. نه اینکه که بر طبق سلیقه شاهی رو ستایش و شخصیتی رو خرد کرد. ممکن شاهی، شخصیتی و ... برای من از ارزش بالایی برخوردار باشه و این بین کسی بیاد از فلان شاه بد بگه،
ولی اگه منبعی معتبر برای حرفاش ارایه بده ولو خلاف علایق ما حرفش قابل قبول و احترامه.
پس خواهشا درباره ی تاریخ کشورمون جبهه گیری نکنیم. تاریخ نوعی آگاهیه و فقط هم با آگاهی میشه باهاش برخورد کرد. نه سلیقه و علاقه و تعصب و ...
پس ممکنه الان کسی از کوروش دفاع کنه و مردم براش به به و چه چه کنن ولی حرف بدون سند و مدرک بی ارزشه و گوینده اش جاهل. فرقی نمیکنه اگه فلانی خوبه دلیلت برای این حرف چی میتونه باشه و اگه هم بده به چه دلیلی؟
به هر حال تاریخ سرگذشتیه که باید باعث عبرت و الگو برداری باشه نه جنگ و دعوا و تعصب و ....
به نظرم دوستمون خیلی احساساتی با موضئع برخورد کردن...
"در کل بنده هیچ چیزی در مورد تاریخ ایران نمیدونستم تا اینکه با بازی شاهزاده ایرانی و فیلم آن آشنا شدم:n01:"
سلام؛
عجب عجبا از شما!اولا بنده نمیدونم شما اهل کدوم کشور هستید؟اما این را میدونم که ایرانی نیستید.
چیزی که خیلی تعجب آور است مخالفین و در اصل خائینین به این مرز و بومه همیشه حرف از منابع معتبر میزنن!در صورتی که خود منابع معتبری برای زدن تاریخ و تمدن ایران ندارند و فقط تخیلات خود را که در اصل بغض حسادت و کینه به تاریخ شکوهمند ایران را دارند نشان میدهند.بعضی از خارجیها نحوه قهوه خوردن خود را تمدن و فرهنگ خود میدانن و جوری از آن تعریف میکنند که گویی پایه گذار تمدن و فرهنگ جهانی اند یا خاینین به ایران که کوروش را مزدور مینامند در حالی که خود مزدور کشورهای دیگرند از سلطان سلیمان حرام زاده جوری تعریف و با افتخار حرف میزنند انگار بلاتشبیه در مورد امامی صحبت می کنند.میگویند پایه گذار قانون بوده بله این فرد منحوس و بی شرف قانون روسپی گری را در ترکیه پایه گذاری کرده تنها کشور اسلامی که روسپی گری را به رسمیت شناخته ترکیه است تجاوز قتل رابطه های خارج از شرع را تبدیل به عرف جامعه ترکیه کردند و فقط اسلام را در حجاب عده ای محدود خلاصه کرده اند.
هر وقت کسی خواسته در مورد ایران و تاریخ با شکوهش تعریف کند مورد هجمه این مزدورها و خائنین قرار گرفته اند .امروز این عده آنچنان پررو و گستاخ شده اند که شروع به توهین به تاریخ کشور عزیزمان میکنند و در پشت خود افرادی که به ظاهر خود را روشن فکر می دانند شروع به این جملات می کنند هر کسی خواست در مورد کوروش حرف بزنه باید منبع معتبر بدهد چون باید نسبت به تاریخ و حقایق اون عاقلانه رفتار کرد خوب اگه حرفش بدون منبع قابل اعتماد باشه مضحک و چرنده!!!!!؟
این افراد بی وجود و مزدور که خود برای سخنانشان هیچ منبع ندارند و بازهم از کینه و حسادتی که نسبت به ایران سرچشمه میگرد حرف از منبع و آن هم معتبر میزنند اصلا نمیدانند منبع چیست؟امروزه این افراد با ساختن منابع دروغین این منابع را منابع معتبر گویند .
این افراد که هزاری خورده ای سال است که تلاش میکنند مردم ایران از تاریخ با شکوهشان آگاه نشوند و بدان افتخار نکنند هیچ گاه پیروز نخواهند شد چون تاریخ با شکوه ایران تو خون ایرانیان است.
بنده یک ایرانی مسلمان شیعه هستم که به ایرانی بودن مسلمان بودن و شیعه بود خود افتخار میکنم و هیچگاه فراموش نمیکنم که ایرانیم .
سلام؛
با درود خدمت شما. با این که از دید روان شناسی و جامعه شناسی حرفتون زیاد قابل تایید نیست اما خردمندانه است و به گفته فردوسی پاکزاد : هر چه اندر خورد با خرد در پی رمز و معنی برد. با سپاس از شما.
Demon King
11-06-2016, 21:47
هر وقت کسی خواسته در مورد ایران و تاریخ با شکوهش تعریف کند مورد هجمه این مزدورها و خائنین قرار گرفته اند .امروز این عده آنچنان پررو و گستاخ شده اند که شروع به توهین به تاریخ کشور عزیزمان میکنند و در پشت خود افرادی که به ظاهر خود را روشن فکر می دانند شروع به این جملات می کنند هر کسی خواست در مورد کوروش حرف بزنه باید منبع معتبر بدهد چون باید نسبت به تاریخ و حقایق اون عاقلانه رفتار کرد خوب اگه حرفش بدون منبع قابل اعتماد باشه مضحک و چرنده!!!!!؟
تا جایی که من دیدم نحوه برخورد ما با تاریخ کشورمون حالات تعصبی و سلیقه ای داشته. چه فرقی میکنه کسی از شاه کشورش انتقاد کنه میشه مزدور و خائن؟ نه دوست عزیز. اینطور نیست. تاریخ ما همیشه جبهه جنگمون بود که دوستارارن کوروش شدن ایرانی و منتقدانش شدن مزدور و نفهم.
حالا نه کوروش هر شخصیت دیگه ای ...
حرف بدون سند و مدرک هم محترمانه تر بگم غیر قابل قبوله. ممکنه حرفش درست باشه ولی تا زمانی که سندی اون رو تایید نکنه غیرقابل قبول فرض میشه. در زمینه ی مطالعه تاریخ که تا حالا اینطوری بوده ...
نیازی هم به اینهمه تند روی نیست. من نه بد کوروش رو گفتم و نه خوبش. حرفی هم نزدم که نیاز به منبع داشته باشه. حالا ایرانی هستم یا نیستم به خودم مربوطه ولی به قدری عاقل هستم که از رو شنیده هام حرفی رو نزنم. متاسفانه به خودمون داریم بد میکنیم. همین بس که من حرفی کاملا بی طرفانه زدم و اینطور مورد هجوم قرار گرفتم. دیگه میشه فهمید اوضاع مردم چجوریه.
نه خوبه تاریخ رو له کنی و نه خوبه بهش بیش از حد غره بشی. اصل حرف منم این بود. توهیناتون هم میذارم به پای نوشتن سریع و بدون لحظه ای فکر که بذار پست فلانی رو دقیق بخونم بعد شروع کنم به حمله ی همه جانبه ...
+
در رابطه با نوشته بلد شده من درباره ی دو طرف حرف زدم و عین نوشتم اتفاقا منظور به طرف مقابل بود.
تا جایی که من دیدم نحوه برخورد ما با تاریخ کشورمون حالات تعصبی و سلیقه ای داشته. چه فرقی میکنه کسی از شاه کشورش انتقاد کنه میشه مزدور و خائن؟ نه دوست عزیز. اینطور نیست. تاریخ ما همیشه جبهه جنگمون بود که دوستارارن کوروش شدن ایرانی و منتقدانش شدن مزدور و نفهم.
حرف بدون سند و مدرک هم محترمانه تر بگم غیر قابل قبوله. ممکنه حرفش درست باشه ولی تا زمانی که سندی اون رو تایید نکنه غیرقابل قبول فرض میشه. در زمینه ی مطالعه تاریخ که تا حالا اینطوری بوده ...
نیازی هم به اینهمه تند روی نیست. من نه بد کوروش رو گفتم و نه خوبش. حرفی هم نزدم که نیاز به منبع داشته باشه. حالا ایرانی هستم یا نیستم به خودم مربوطه ولی به قدری عاقل هستم که از رو شنیده هام حرفی رو نزنم. متاسفانه به خودمون داریم بد میکنیم. همین بس که من حرفی کاملا بی طرفانه زدم و اینطور مورد هجوم قرار گرفتم. دیگه میشه فهمید اوضاع مردم چجوریه.
نه خوبه تاریخ رو له کنی و نه خوبه بهش بیش از حد غره بشی. اصل حرف منم این بود. توهیناتون هم میذارم به پای نوشتن سریع و بدون لحظه ای فکر که بذار پست فلانی رو دقیق بخونم بعد شروع کنم به حمله ی همه جانبه ...
+
در رابطه با نوشته بلد شده من درباره ی دو طرف حرف زدم و عین نوشتم اتفاقا منظور به طرف مقابل بود.
بهتره دیدتون عوض کنید.فعلا کسایی که از تاریخ و شکوه ایران تعریف میکنند شدند مزدور و نفهم!
در ضمن گفته های شما فاقد سند و منبع معتبر است و قابل قبول نیست بهتر شما با منبع معتبر حرف بزنید بنده به هیچ کسی از جمله شما توهین نکردم و فقط واقعیات را درمورد کسایی گفتم که می خواهند تاریخ سرزمینم را مورد تحریف قرار بدهند و آن هم با ادای روشن فکری!بنده به داشتن تاریخ کشورم میبالم اما این دشمنان هستند که دنبال له کردن و دزدیدن تاریخ کشورم هستند دلیلشم را تو کامنت قبلیم گفتم.
Captain_America
12-06-2016, 19:15
شما میتوانید دیکتاتورهای باستانی رو هر چقدر دوست دارید بپرستید ، ضمن اینکه آزادید این عقیده رو به صورت صلح آمیز نشر و ازش طرفداری کنید. ولی اینکه چقدر از حرفها و ادعاهای شما حقیقت و چقدرش پوچ و باطل هست یه مبحث دیگه هست . اینکه به اشخاصی که مخالف عقیده شما هستند انواع انگ ها مثل ایرانی نبودن و ... رو بچسبونید دیگه اوج بی انصافی هست. مضاف بر اینکه در قرن ۲۱ کوروش یا هر دیکتاتور و ظالم باستانی دیگه ای نمیتونه به عنوان یه سمبل و نماد مطرح بشه .
شما میتوانید دیکتاتورهای باستانی رو هر چقدر دوست دارید بپرستید ، ضمن اینکه آزادید این عقیده رو به صورت صلح آمیز نشر و ازش طرفداری کنید. ولی اینکه چقدر از حرفها و ادعاهای شما حقیقت و چقدرش پوچ و باطل هست یه مبحث دیگه هست . اینکه به اشخاصی که مخالف عقیده شما هستند انواع انگ ها مثل ایرانی نبودن و ... رو بچسبونید دیگه اوج بی انصافی هست. مضاف بر اینکه در قرن ۲۱ کوروش یا هر دیکتاتور و ظالم باستانی دیگه ای نمیتونه به عنوان یه سمبل و نماد مطرح بشه .
متاسفانه گفته شما براساس بغض کینه حسادت بیش از حد به تاریخ و تمدن با شکوه ایران است و اساسا گفته و عقاید شما پوچ مزحک وبی اساس است و غیر مستند و قابل قبول نمی باشد.با تهمت زدن به بنده که کوروش پرستم چیزی عاید شما نخواهد شد بنده یک خدا دارم و آنهم الله است که می پرستم.اما شما حتما دیکتاتور پرست هستید و با تهمت زدن به دیگران حرافی می فرمایید.
حسادت و کینه بیش از حد شما به کوروش قابل درک است چون اصولا در تاریخ و تمدن نداشته شما و دوروریانتان همچین اشخاصی وجود نداشته و نخواهد داشت همین امر باعث کینه و دشمنی خیلی خیلی زیاد و در اصل عقده خیلی بزرگی برای شما و امثال شما شده است که با دیکتاتور خواندن کوروش پادشاهی که 2500 سال بوده عقده خود را به خیال خود خالی میکنید.با توهین کردن به تاریخ و تمدن ایرانیان نمیتوانید ضربه ای به ایران و تاریخ با شکوه آن بزنید .اساسا دشمنان ایران برای تحقیر کردن مردم ایران و ایرانیان با توهین به تاریخ ایران و تهمت زدن همچون دیکتاتور بودن و غیره و کوچک کردن بزرگان مردم ایران استفاده می کنند .خدا را شاکرم پارسها با تاریخ تمدن و فرهنگ بزرگ که بجای گذاشته اند باعث خاری بزرگ در چشم دشمنان این مرز بوم شده است و تا ابد دشمنان ایران به دلیل نداشتن همچین تمدن و فرهنگی در آتش حسادت خود خواهند سوخت.
در ضمن حرف آزادی و صلح زدید چیزی که شما با آن بیگانه هستید پس از این کلمات استفاده نکنید چون شما و امثال شما چیزی از آن نمیدانید .
Captain_America
13-06-2016, 17:40
متاسفانه گفته شما براساس بغض کینه حسادت بیش از حد به تاریخ و تمدن با شکوه ایران است و اساسا گفته و عقاید شما پوچ مزحک وبی اساس است و غیر مستند و قابل قبول نمی باشد.با تهمت زدن به بنده که کوروش پرستم چیزی عاید شما نخواهد شد بنده یک خدا دارم و آنهم الله است که می پرستم.اما شما حتما دیکتاتور پرست هستید و با تهمت زدن به دیگران حرافی می فرمایید.
حسادت و کینه بیش از حد شما به کوروش قابل درک است چون اصولا در تاریخ و تمدن نداشته شما و دوروریانتان همچین اشخاصی وجود نداشته و نخواهد داشت همین امر باعث کینه و دشمنی خیلی خیلی زیاد و در اصل عقده خیلی بزرگی برای شما و امثال شما شده است که با دیکتاتور خواندن کوروش پادشاهی که 2500 سال بوده عقده خود را به خیال خود خالی میکنید.با توهین کردن به تاریخ و تمدن ایرانیان نمیتوانید ضربه ای به ایران و تاریخ با شکوه آن بزنید .اساسا دشمنان ایران برای تحقیر کردن مردم ایران و ایرانیان با توهین به تاریخ ایران و تهمت زدن همچون دیکتاتور بودن و غیره و کوچک کردن بزرگان مردم ایران استفاده می کنند .خدا را شاکرم پارسها با تاریخ تمدن و فرهنگ بزرگ که بجای گذاشته اند باعث خاری بزرگ در چشم دشمنان این مرز بوم شده است و تا ابد دشمنان ایران به دلیل نداشتن همچین تمدن و فرهنگی در آتش حسادت خود خواهند سوخت.
در ضمن حرف آزادی و صلح زدید چیزی که شما با آن بیگانه هستید پس از این کلمات استفاده نکنید چون شما و امثال شما چیزی از آن نمیدانید .
شما از کجا می دانید من تعلق خاطری به ایران و تمدنش ندارم ؟ تبعا فرهنگ و تاریخ کشوری که ازش هستم رو دوست دارم ولی دچار افراط گرایی نیستم. تاریخ ایران مثل هر تمدن قدیمی دیگری تاریخ پر فراز و نشیبی هست روزهای سخت داشته روزهای باشکوه هم داشته. ولی به عنوان یک انسان قرن حاضر بهتره با دید منطقی تر و بدون تعصب به این تاریخ نگاه بشه جاهاییش که باعث افتخاره ازش به نیکی یاد بشه جاهاییش که نه تقبیح بشه و در کل درس گرفته بشه برای حال و آینده، باز هم به عنوان یک انسان قرن ۲۱ دیگه الگوها و جنگ آوران باستانی مخصوصا در امپراطوری مثل ایران که اکثرا دچار خودکامگی و استبداد بوده نمیتوانند الگو مناسبی باشند.
همینکه دید شما اینقدر بسته هست که ایران رو در پارس ها میبینید بیانگر نگاه نژادپرستانه شما داره پارس (فارس) فقط یکی از اقوام تشکیل دهنده ایران هستند نمیشه از اینهمه اقوام ایرانی (ساکن ایران) چشم پوشی کرد و ایران رو به نام یک قوم مصادره کرد.
کوروش تا ابد سمبل ازادی و احترام به حقوق مردم برای ماست پیو گفته های دوست گرامیمون
Demon King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما بدون دلیل و
مدرکهر حرفی می تونید بزنید به قول یک نفر : بسیار کسان آمده اند و سعی در نابودی فرهنگ و اسطوره های ایران عزیز داشته اند ولی همهی ان ها رفتند و ایران به جا ماند. اگه یه شخصیتی نصف نصف کوروش تو یکی از این کشور های خارجی بود جوری می پرستیدنش که نگو ولی ما با وجود امثال شما.... یه شعری هم یادم افتاد همین جوری می گم براتون (به خودتون نگیرید)
از حضرت مولوی:
خر صید آهو کی کند؟خر بوی نافه کی کشد
یا بول خر را بو کند یا گه بود تشویش او
شما از کجا می دانید من تعلق خاطری به ایران و تمدنش ندارم ؟ تبعا فرهنگ و تاریخ کشوری که ازش هستم رو دوست دارم ولی دچار افراط گرایی نیستم. تاریخ ایران مثل هر تمدن قدیمی دیگری تاریخ پر فراز و نشیبی هست روزهای سخت داشته روزهای باشکوه هم داشته. ولی به عنوان یک انسان قرن حاضر بهتره با دید منطقی تر و بدون تعصب به این تاریخ نگاه بشه جاهاییش که باعث افتخاره ازش به نیکی یاد بشه جاهاییش که نه تقبیح بشه و در کل درس گرفته بشه برای حال و آینده، باز هم به عنوان یک انسان قرن ۲۱ دیگه الگوها و جنگ آوران باستانی مخصوصا در امپراطوری مثل ایران که اکثرا دچار خودکامگی و استبداد بوده نمیتوانند الگو مناسبی باشند.
همینکه دید شما اینقدر بسته هست که ایران رو در پارس ها میبینید بیانگر نگاه نژادپرستانه شما داره پارس (فارس) فقط یکی از اقوام تشکیل دهنده ایران هستند نمیشه از اینهمه اقوام ایرانی (ساکن ایران) چشم پوشی کرد و ایران رو به نام یک قوم مصادره کرد.
تعلق خاطر هر کس با گفتارش مشخص می شود؟ شما باری این که کوروش شاه شاهان دیکتاتور و خود کامه بوده چه کتاب هایی مطالعه کردید؟ الان حتما دارید تو اینترنت دنبال همچین کتابی می گردید:n31:
کسانی که این گونه درباره کوروش بزرگ صحبت می کنند مشخص است از چه تیر و طائفه ای هستن ما شما رو نمی شناسیم ولی دوستانتون رو زیاد دیدیم امثال مطهری و خلخالی.
+
به نظر من هم از دیدگاه خردمندانه می توان هر چیز را نقد کرد اما نه مثل بعضی تنها زبانی برای گفتن داشته باشیم نه گوشی برای شنیدن.
Captain_America
13-06-2016, 19:42
کوروش تا ابد سمبل ازادی و احترام به حقوق مردم برای ماست پیو گفته های دوست گرامیمون
Demon King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما بدون دلیل و
مدرک
هر حرفی می تونید بزنید به قول یک نفر : بسیار کسان آمده اند و سعی در نابودی فرهنگ و اسطوره های ایران عزیز داشته اند ولی همهی ان ها رفتند و ایران به جا ماند. اگه یه شخصیتی نصف نصف کوروش تو یکی از این کشور های خارجی بود جوری می پرستیدنش که نگو ولی ما با وجود امثال شما.... یه شعری هم یادم افتاد همین جوری می گم براتون (به خودتون نگیرید)
از حضرت مولوی:
خر صید آهو کی کند؟خر بوی نافه کی کشد
یا بول خر را بو کند یا گه بود تشویش او
تعلق خاطر هر کس با گفتارش مشخص می شود؟ شما باری این که کوروش شاه شاهان دیکتاتور و خود کامه بوده چه کتاب هایی مطالعه کردید؟ الان حتما دارید تو اینترنت دنبال همچین کتابی می گردید:n31:
کسانی که این گونه درباره کوروش بزرگ صحبت می کنند مشخص است از چه تیر و طائفه ای هستن ما شما رو نمی شناسیم ولی دوستانتون رو زیاد دیدیم امثال مطهری و خلخالی.
شما هم بخودت نگیر ولی عبید زاکانی هم میفرماید
هر معرفتی که مرد بنگی گوید ، بر *** خری نویس و در **** کن
شما هم هر چقدر دوست دارید از جباران تاریخ واسه خودتون سمبل و الگو بسازید و باد کوروش در معده داشته باشید. ولی اجبار دیگران به پذیرش عقاید بی سر وته ای که بهش معتقید هستید و نفی دیگران همون نپع تفکری هست که داعش بهش معتقده. فقط هنوز ابزارش به دست امثال شما نرسیده.
حالا که تاپیک های تاریخ مذاهب بسته میشه بهتره در مورد تاپیک های فاشیستی و نژاد پرستانه هم همین روال در پی گرفته بشه.
هر معرفتی که بنگی گوید ، بر *** خری نویس و در **** کن
شما هم هر چقدر دوست دارید از جباران تاریخ واسه خودتون سمبل و الگو بسازید و باد کوروش در معده داشته باشید. ولی اجبار دیگران به پذیرش عقاید بی سر وته ای که بهش معتقید هستید و نفی دیگران همون نپع تفکری هست که داهش بهش معتقده. فقط هنوز ابزارش به دست امثال شما نرسیده.
حالا که تاپیک های تاریخ مذاهب بسته میشه بهتره در مورد تاپیک های فاشیستی و نژاد پرستانه هم همین روال در پی گرفته بشه.
شما پانترکی؟
هر معرفتی که مرد بنگی گوید ، بر *** خری نویس و در **** کن
شما هم هر چقدر دوست دارید از جباران تاریخ واسه خودتون سمبل و الگو بسازید و باد کوروش در معده داشته باشید. ولی اجبار دیگران به پذیرش عقاید بی سر وته ای که بهش معتقید هستید و نفی دیگران همون نپع تفکری هست که داعش بهش معتقده. فقط هنوز ابزارش به دست امثال شما نرسیده.
من کسی رو مجبور به پذیرش کسی نکردم نام کورو بزرگ و بغضی که نسبت به تمدن مردم و فرهنگ ایران داری تو رو به این جا کشونده. به خودم نمی گیرم چون مصداق بارز شماست مرد بنگی کسیست که چشم خود را رو به واقعیت می بند و تنها به دروغ های سایت های اینترنتی اکتفا می کند. داعش رو که شما تربیت کردید شعارشون که روی پرچمش نوشته چی بود؟؟!! کوروش بزرگ تا ابد نماد جاوداه آزادیست کوروش نمی گوید مخالفان را بکشید یا به اتش اندازید.
Captain_America
13-06-2016, 21:29
من کسی رو مجبور به پذیرش کسی نکردم نام کورو بزرگ و بغضی که نسبت به تمدن مردم و فرهنگ ایران داری تو رو به این جا کشونده. به خودم نمی گیرم چون مصداق بارز شماست مرد بنگی کسیست که چشم خود را رو به واقعیت می بند و تنها به دروغ های سایت های اینترنتی اکتفا می کند. داعش رو که شما تربیت کردید شعارشون که روی پرچمش نوشته چی بود؟؟!! کوروش بزرگ تا ابد نماد جاوداه آزادیست کوروش نمی گوید مخالفان را بکشید یا به اتش اندازید.
مطمعا باش من بیشتر از شما به فرهنگ و تاریخ سرزمینم علاقه دارم ولی این دلیل بر شانتاژ و تحریف نمیشه ، تنها چیزی که کوروش نمادش هست یه جهانگشای باستانی هستش همین و بس به هیچ وقت نمیشه مسائلی مثل آزادی و یا مفهوم مدرن تری مثل حقوق بشر رو به یه پادشاه باستانی نسبت داد که این مفاهیم به کلی خارج از ادراک و تصور اون شخصیت بوده. من نباید پاسخگوی داعش و اینکه چه شعاری استفاده میکنه باشم بلکه اونها از بعد افراط گرایی مذهبی (با تفسیر خودشون از مذهب) و شما و هیتلر و امثال اون هم از بعد افراط گرایی ملی و نژادی تداعی کننده دو روی یک سکه هستید.
مطمعا باش من بیشتر از شما به فرهنگ و تاریخ سرزمینم علاقه دارم ولی این دلیل بر شانتاژ و تحریف نمیشه ، تنها چیزی که کوروش نمادش هست یه جهانگشای باستانی هستش همین و بس به هیچ وقت نمیشه مسائلی مثل آزادی و یا مفهوم مدرن تری مثل حقوق بشر رو به یه پادشاه باستانی نسبت داد که این مفاهیم به کلی خارج از ادراک و تصور اون شخصیت بوده. من نباید پاسخگوی داعش و اینکه چه شعاری استفاده میکنه باشم بلکه اونها از بعد افراط گرایی مذهبی (با تفسیر خودشون از مذهب) و شما و هیتلر و امثال اون هم از بعد افراط گرایی ملی و نژادی تداعی کننده دو روی یک سکه هستید.
من فاشیست نیستم و به برتری نژادی اعتقاد ندارم اما بزرگان سرزمین خودم رو نفی نمی کنم این که انیشین بزرگ ترین فیزیک دان معاصره ایا به معنی فاشیست یعودی است؟ کلمات خنده دار بر زبان جاری نفرمایید (البته اگر الان درباره بهجت و انیشتین صحبت کنید تعجب نمی کنم) . کوروش بزرگ با چیز هایی مانند استوانه خود مفهوم آزادی ، عدالت و برابری را در جهان فریاد زد.
چیزی به نام افراط گرایی وجود خارجی ندارد یا به اصول پایبندند یا نیستند. پس یعنی چون قضات را به پیروی از قانون دعوت می کنیم یعنی به افراطگرایی دعوت می کنیم؟
باور کن اشتباه میکنی کشورت ایران است شاید تو شناسنامه ات مهر ایران خورده باشه اما این دلیلی بر ایرانی بودن تو نیست. گفته شما براساس بغض کینه حسادت و عقده بیش از حد به تاریخ و تمدن با شکوه ایران است و اساسا گفته و عقاید شما پوچ مزحک وبی اساس است و غیر مستند و قابل قبول نمی باشد در ضمن ادای آدمهای به ظاهر روشن فکر با گفتن جملات پوچ و تبلیغی همچون (ولی به عنوان یک انسان قرن حاضر بهتره یا قرن 21)که در اصل کور فکرن را در نیار.
خطاب کردن پارس ها به فارس نشان از نژاد پرستی محض و کینه و حسادت شما از پارس ها می باشد.
اشتباه دیگر شما این است که پارس ها را یک قوم از اقوام ایرانی می دانید در صورتی که پارس ها همان ایرانند و ایران همان پارس است .
هرگز پارس ها در قالب محدودی به نام قوم قرار نمیگیرند و این چیزی است که شما و امثال شما را آنچنان آزرده خاطر کرده که با توهین و جعل تاریخ سعی بر ضربه زدن به آن را دارید.
Captain_America
16-06-2016, 15:09
باور کن اشتباه میکنی کشورت ایران است شاید تو شناسنامه ات مهر ایران خورده باشه اما این دلیلی بر ایرانی بودن تو نیست. گفته شما براساس بغض کینه حسادت و عقده بیش از حد به تاریخ و تمدن با شکوه ایران است و اساسا گفته و عقاید شما پوچ مزحک وبی اساس است و غیر مستند و قابل قبول نمی باشد در ضمن ادای آدمهای به ظاهر روشن فکر با گفتن جملات پوچ و تبلیغی همچون (ولی به عنوان یک انسان قرن حاضر بهتره یا قرن 21)که در اصل کور فکرن را در نیار.
خطاب کردن پارس ها به فارس نشان از نژاد پرستی محض و کینه و حسادت شما از پارس ها می باشد.
اشتباه دیگر شما این است که پارس ها را یک قوم از اقوام ایرانی می دانید در صورتی که پارس ها همان ایرانند و ایران همان پارس است .
هرگز پارس ها در قالب محدودی به نام قوم قرار نمیگیرند و این چیزی است که شما و امثال شما را آنچنان آزرده خاطر کرده که با توهین و جعل تاریخ سعی بر ضربه زدن به آن را دارید.
همین که شناسنامه من مهر ایران خورده میگه که من ایرانی هستم ولی ادعایی ندارم که از بقیه بیشتر ایرانی هستم ! ولی این توهم بیش ایرانی پنداری شماست که من رو به کینه و بغض نسبت به فرهنگ و تمدن ایران متهم میکنه. ایران به عنوان یه کشور باستانی غنی از فرهنگ و تمدن هستش و من هم بهش افتخار میکنم ولی اگه جایی اشتباهی هم شده اون رو وظیفه داریم تقبیح کنیم تا از تکرارش جلوگیری بشه ، همونجوری که تیکه تیکه کردن و قیچی زدن زیر تاریخ و فرهنگ ایران باید تقبیح بشه.
اوج شوونیسم فارس گرایی شما رو دیگه میشه در پاراگراف آخر به عینیت دید.
فارس فقط یک قوم هست از ده ها (اگه نگیم صدها) اقوام ساکن ایران (چه ایران امروزی ، چه ایران تاریخی) و اتفاقا زیبایی ایران به همین تکثرش و اقوام و فرهنگ ها و زبانهای گوناگونش هست.
در کنار فارس در ایران ترک، عرب، کرد ، بلوچ ، لر ، خراسانی ، سیستانی ، گیلک و ... داریم که همه در کنار هم کشور ما رو تشکیل میدن.
همین که شناسنامه من مهر ایران خورده میگه که من ایرانی هستم ولی ادعایی ندارم که از بقیه بیشتر ایرانی هستم ! ولی این توهم بیش ایرانی پنداری شماست که من رو به کینه و بغض نسبت به فرهنگ و تمدن ایران متهم میکنه. ایران به عنوان یه کشور باستانی غنی از فرهنگ و تمدن هستش و من هم بهش افتخار میکنم ولی اگه جایی اشتباهی هم شده اون رو وظیفه داریم تقبیح کنیم تا از تکرارش جلوگیری بشه ، همونجوری که تیکه تیکه کردن و قیچی زدن زیر تاریخ و فرهنگ ایران باید تقبیح بشه.
اوج شوونیسم فارس گرایی شما رو دیگه میشه در پاراگراف آخر به عینیت دید.
فارس فقط یک قوم هست از ده ها (اگه نگیم صدها) اقوام ساکن ایران (چه ایران امروزی ، چه ایران تاریخی) و اتفاقا زیبایی ایران به همین تکثرش و اقوام و فرهنگ ها و زبانهای گوناگونش هست.
در کنار فارس در ایران ترک، عرب، کرد ، بلوچ ، لر ، خراسانی ، سیستانی ، گیلک و ... داریم که همه در کنار هم کشور ما رو تشکیل میدن.
دیدی اشتباه کردی. مهر خوردن ایران در شناسنامه شما دلیلی بر ایرانی بودن شما نیست .
بازهم بنده را به افراط گرایی متهم کردی.القاب صفات و توهمات خودت را به دیگران نسبت نده!
تو و امثال تو هیچی ندارید هیچی این یه واقعیت محضه! خودت را پشت اقوام ایرانی با به میان آوردن آنها قایم میکنی و شروع به ضربه زدن به ایرانیان می کنی .هدف تو و امثال تو هم اینه امروز حرف از ده ها قوم و فردا حرف از هزاران قوم در ایران میزنی هدفی که دشمنان ایران دنبالش هستن که ایران در قالبی به نام قوم محدود و در نتیجه نابود کنند.
به نظر من فقط یه مزدور میتونه تاریخ کشور خودشو زیر سوال ببره.
این چند وقته یه سری پستها و تایپیکهایی با موضوع مشخص زده میشه همه هم شبیه هم.
سوال اینه که چقدر میگیرین پست میدین؟
تاریخ ایران:
همه پادشاهان عادل، تمام کشورگشایی ها به دلیل نجات سایر کشورها بوده، هیچ جا هیچ ظلمی نشده، همه مناطقی که تحت تصرف قرار گرفت باهاشون به خوبی رفتار شد، تمدنی نابود نشد و ...
تاریخ بقیه جهان:
همه پادشاهان ظالم، تمام کشورگشایی ها به دلیل استعمار بوده، همه جا ظلم شده، با مناطق تحت تصرف با ظلم محض رفتار شد، تمدن ها نابود شدند و ...
ایران تنها کشور عادل و سالم جهان که امپراطوری هاش خوب و بدون مشکل بودند! یا شاید یکم تعصب رو باید کنار گذاشت.
--
جالب اینجاست وقتی سایرین به کشور ما حمله کردند (مغول ها، اعراب، روم، اسکندر مقدونی و ...) ما ازشون به بدی یاد می کنیم. وقتی خارجی هایی اومدن به دنبال منابع کشور ما (مثل انگلیسی ها)، بسیار بسیار بد!! غافل از اینکه ما در تاریخمون دقیقا همین کارها رو با بقیه کشورها کردیم. ما کشورگشایی کردیم، تمدن ها و تاریخ سایرین رو نابود کردیم، قتل و غارت و ... هم داشتیم، و بله در مقاطعی هم پادشاهان خوبی داشتیم ولی کلیت مسئله امپراطوری ها همون غارت و استعمار سایر کشورهاست. حالا چه امپراطوری های ایران، چه روم، چه بریتانیا، عثمانی و ... . دلیل اینکه ما خودمون رو خوب می دونیم و بقیه رو بد فقط قبیله گرایی افراطی، وطن پرستی افراطی و نژادپرستی است.
خوب دانستن خود و بد دانستن سایرین همیشه کار بسیار ساده ای است! هر قبیله ای و گروه و ... ای رو که در تاریخ ببینیم همیشه فکر می کرده خودش خوب است و بقیه بد. هنر اینه که شخص مکث کنه، نگاهی به درون داشته باشه و ببینه کجا در چه زمانی خودش و کشورش و تاریخش می تونسته بهتر کار کنه و کجا اشتباه کرده. اون انگلیسی ای که به امپراطوری بریتانیایی که درش آفتاب هیچ وقت غروب نمی کرد افتخار می کنه هنر نکرده، اون شخصی هنر کرده که مکث کنه و ببینه هزینه داشتن اون امپراطوری برای سایر مردم جهان چقدر بوده و چقدر ظلم در حق سایرین شد تا اون امپراطوری پایدار بمونه.
این به این معنی نیست که هر انتقادی از تاریخ خود کشور صحیح است، ولی نپذیرفتن هیچ انتقادی همونقدر اشتباه است که پذیرفتن همه انتقادات اشتباه است.
●●●FDR●●●
17-06-2016, 07:42
تاریخ ایران مثل هر تمدن قدیمی دیگری تاریخ پر فراز و نشیبی هست روزهای سخت داشته روزهای باشکوه هم داشته. ولی به عنوان یک انسان قرن حاضر بهتره با دید منطقی تر و بدون تعصب به این تاریخ نگاه بشه جاهاییش که باعث افتخاره ازش به نیکی یاد بشه جاهاییش که نه تقبیح بشه و در کل درس گرفته بشه برای حال و آینده، باز هم به عنوان یک انسان قرن ۲۱ دیگه الگوها و جنگ آوران باستانی مخصوصا در امپراطوری مثل ایران که اکثرا دچار خودکامگی و استبداد بوده نمیتوانند الگو مناسبی باشند.
میتونم از شما سوال کنم شما کدوم قسمتش رو فراز میدونید ؟ و کدوم قسمتش به نظر شما نشیب هست ؟ چون تا اونجایی که من میدونم اکثر تاریخدانها حتی تاریخدانهای غیر ایرانی هم دوران کوروش رو فراز تاریخ ایران میدونن . از نظر شما کدوم قسمت تاریخ ایران فراز و کدوم قسمت فرود هست ؟
Captain_America
17-06-2016, 07:59
میتونم از شما سوال کنم شما کدوم قسمتش رو فراز میدونید ؟ و کدوم قسمتش به نظر شما نشیب هست ؟ چون تا اونجایی که من میدونم اکثر تاریخدانها حتی تاریخدانهای غیر ایرانی هم دوران کوروش رو فراز تاریخ ایران میدونن . از نظر شما کدوم قسمت تاریخ ایران فراز و کدوم قسمت فرود هست ؟
پاسخ این پرسش به این سادگی نیست چون معیارها در هر برهه زمانی متفاوت هست حتی عقاید پیشرو یک مصلح اجتماعی در دوره بعدی میتونه عقب افتاده باشه برای همین باید وقایع تاریخی رو در برهه زمانی خودشون ارزیابی کرد.
جایی که به تعالی فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و ... انجامیده باعث افتخار و جایی که به کشورگشائی و بی عدالتی و... انجامیده باعث عبرت.
مثلا مجلس مهستان یه افتخار هست همونجور مشروطه یا الغای پادشاهی تعالی هنر و فرهنگ در دوره های از نکات مثبت فرهنگی و سقوط اخلاقی در دوره هایی از نکات منفی.
●●●FDR●●●
17-06-2016, 08:17
پاسخ این پرسش به این سادگی نیست چون معیارها در هر برهه زمانی متفاوت هست حتی عقاید پیشرو یک مصلح اجتماعی در دوره بعدی میتونه عقب افتاده باشه برای همین باید وقایع تاریخی رو در برهه زمانی خودشون ارزیابی کرد.
جایی که به تعالی فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و ... انجامیده باعث افتخار و جایی که به کشورگشائی و بی عدالتی و... انجامیده باعث عبرت.
مثلا مجلس مهستان یه افتخار هست همونجور مشروطه یا الغای پادشاهی تعالی هنر و فرهنگ در دوره های از نکات مثبت فرهنگی و سقوط اخلاقی در دوره هایی از نکات منفی.
خوب شما که در برهه زمانی خودش ارزیابی میکنید به نظرتون در زمان همان کوروش کشورگشا , بقیه کشورها در حال هدیه دادن خاکشون به بقیه بودن ؟ خوب بقیه هم داشتن کشور گشایی میکردن.
NEED FOR PC
17-06-2016, 08:43
بنظر بنده ی صغیر،هدف تاپیک پوچ هست!
حمله به ایران باستان، با چه هدف؟
صرفا اگر به نتیجه برسیم که کشور X با هدف Y به پرشیا حمله کرد، الان هیچ ارزشی نداره!
آدما فرق کردن!
درس گرفتن از گذشته،از نظر من بسیار احمقانه س
بدرود:n16:
تاریخ ایران:
همه پادشاهان عادل، تمام کشورگشایی ها به دلیل نجات سایر کشورها بوده، هیچ جا هیچ ظلمی نشده، همه مناطقی که تحت تصرف قرار گرفت باهاشون به خوبی رفتار شد، تمدنی نابود نشد و ...
تاریخ بقیه جهان:
همه پادشاهان ظالم، تمام کشورگشایی ها به دلیل استعمار بوده، همه جا ظلم شده، با مناطق تحت تصرف با ظلم محض رفتار شد، تمدن ها نابود شدند و ...
ایران تنها کشور عادل و سالم جهان که امپراطوری هاش خوب و بدون مشکل بودند! یا شاید یکم تعصب رو باید کنار گذاشت.
--
جالب اینجاست وقتی سایرین به کشور ما حمله کردند (مغول ها، اعراب، روم، اسکندر مقدونی و ...) ما ازشون به بدی یاد می کنیم. وقتی خارجی هایی اومدن به دنبال منابع کشور ما (مثل انگلیسی ها)، بسیار بسیار بد!! غافل از اینکه ما در تاریخمون دقیقا همین کارها رو با بقیه کشورها کردیم. ما کشورگشایی کردیم، تمدن ها و تاریخ سایرین رو نابود کردیم، قتل و غارت و ... هم داشتیم، و بله در مقاطعی هم پادشاهان خوبی داشتیم ولی کلیت مسئله امپراطوری ها همون غارت و استعمار سایر کشورهاست. حالا چه امپراطوری های ایران، چه روم، چه بریتانیا، عثمانی و ... . دلیل اینکه ما خودمون رو خوب می دونیم و بقیه رو بد فقط قبیله گرایی افراطی، وطن پرستی افراطی و نژادپرستی است.
خوب دانستن خود و بد دانستن سایرین همیشه کار بسیار ساده ای است! هر قبیله ای و گروه و ... ای رو که در تاریخ ببینیم همیشه فکر می کرده خودش خوب است و بقیه بد. هنر اینه که شخص مکث کنه، نگاهی به درون داشته باشه و ببینه کجا در چه زمانی خودش و کشورش و تاریخش می تونسته بهتر کار کنه و کجا اشتباه کرده. اون انگلیسی ای که به امپراطوری بریتانیایی که درش آفتاب هیچ وقت غروب نمی کرد افتخار می کنه هنر نکرده، اون شخصی هنر کرده که مکث کنه و ببینه هزینه داشتن اون امپراطوری برای سایر مردم جهان چقدر بوده و چقدر ظلم در حق سایرین شد تا اون امپراطوری پایدار بمونه.
این به این معنی نیست که هر انتقادی از تاریخ خود کشور صحیح است، ولی نپذیرفتن هیچ انتقادی همونقدر اشتباه است که پذیرفتن همه انتقادات اشتباه است.
این ها عقاید شخصی شماست کسی این ها را بیان نکرده که پادشاهان ایران همه خوب بودند و بقیه دنیا ظالم تا انتهای متن سراسر مغلطه است.
بنظر بنده ی صغیر،هدف تاپیک پوچ هست!
حمله به ایران باستان، با چه هدف؟
صرفا اگر به نتیجه برسیم که کشور X با هدف Y به پرشیا حمله کرد، الان هیچ ارزشی نداره!
آدما فرق کردن!
درس گرفتن از گذشته،از نظر من بسیار احمقانه س
بدرود:n16:
اصلا احمقانه نیست نگاهی به چگونگی فرار اروپا از حاکمیت کلیسا بکنید تا متوجه بشید.
مثل این که شما اصلا متن پست اول را نخواندید منظور ما از حمله ، حمله لفظی است که الان می شود.
این ها عقاید شخصی شماست کسی این ها را بیان نکرده که پادشاهان ایران همه خوب بودند و بقیه دنیا ظالم تا انتهای متن سراسر مغلطه است.
من نگفتم شما این رو بیان کردید، ولی ادعای شما که کسی این ها رو بیان نمی کنه خودش جالب است چون این طرز فکر رو مرتب می بنییم. اگه قرار بود مخاطبم فقط و فقط شخص شما باشین ازتون در پست قبل نقل قول می گرفتم. :n01:
من نگفتم شما این رو بیان کردید، ولی ادعای شما که کسی این ها رو بیان نمی کنه خودش جالب است چون این طرز فکر رو مرتب می بنییم. اگه قرار بود مخاطبم فقط و فقط شخص شما باشین ازتون در پست قبل نقل قول می گرفتم. :n01:
متوجه هستم من هم عرض کردم کسی این ها را بیان نکرده ، نگفتم من این ها را بیان نکرده ام.
:n16:
و بیشتر انتقادم به لحن شما در ان پست است . اگر می خواهیم تند رو ها را بکوبیم نباید با لحنی باشد که تاریخ ایران کوبیده شود.
Captain_America
24-06-2016, 20:05
یادداشت برای @B3HZ@D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سال گذشته یه مطلبی رو در تاپیک همسایه گفتم :
کارایی حس ناسیونالیستی و میهن پرستی مثل همون خرافات و مزخرفات که مثال زدید هستش. فاشیسم و تندروی مذهبی دو روی سکه جهل و تعصب و عوام فریبی هستند.
که شما مخالفت کردید:
نه هیچ وقت مثل همدیگه نیستن . آشنایی با تاریخ و درک اون و از طرف دیگه عرق ملی و ملی گرایی بسته به درک و نوع دیدگاه افراد هم داره . یک سری ها دچار زیاده روی میشن و یک سری هم حد تعادل رو پیش میگیرن .
حالا این دوست نژادپرست شما هم دقیقا از همین رویه تبعیت میکنه. اگه در امریکا هم دنبال کنید جنگ طلبان و میهن پرستان قریب به اتفاق از کلیسا رو ها هستند. در کل هر دیدگاه بنیادگرایانه ای از تعصب پیروی میکنه که خودش رو در اشکال گوناگون نشون میده و شدیدترین نوعش که پرستش یه مفهوم قراردادی مثل نژاد و وطن و ... هست:
---------------------------
ویرایش اول:
یا دوست دیگر شما می گه:
شاید با شنیدن نام ایران باستان همه به یاد یک شاهنشاهی بزرگ و قدرتمند با مردی خوشبخت و سپید بخت که با خوبی و خوشی روزگار می گذرانند بیفتیم بعد مو های بدنمان سیخ شود و احساس غرور و افتخاری مه ما دست دهد که تا به حال (حد اقا در چند دهه گذشته) به ما دست نداده
مشاهده میکنید که همون حس و حالتی حس که عوام از باورهای مذهبی بهشون دست میده ، به نوعی چه خرافات مذهبی چه نژادی چه وطنی همه و همه یک سر چشمه دارند اون هم تعصب و جهل هست و حکام و زورگویان تاریخ هم تا توانسته اند از این جهل مردم سوء استفاده کرده اند.
ویرایش اول:
یا دوست دیگر شما می گه:
مشاهده میکنید که همون حس و حالتی حس که عوام از باورهای مذهبی بهشون دست میده ، به نوعی چه خرافات مذهبی چه نژادی چه وطنی همه و همه یک سر چشمه دارند اون هم تعصب و جهل هست و حکام و زورگویان تاریخ هم تا توانسته اند از این جهل مردم سوء استفاده کرده اند.
عوام فریبی کافیه ، ایرانیت به من می گه گفتار نیک کردار نیک پندار نیک شما ها هستید که در مذهبتو مخالف رو می کشید و سرکوب می کنید و... اگر ما به اون زمان افتخار می کنیم به خاطر مبانی انسانی و ارزشی است که در اون زمان وجود داشته مثل ازادی و..
Captain_America
25-06-2016, 20:58
عوام فریبی کافیه ، ایرانیت به من می گه گفتار نیک کردار نیک پندار نیک شما ها هستید که در مذهبتو مخالف رو می کشید و سرکوب می کنید و... اگر ما به اون زمان افتخار می کنیم به خاطر مبانی انسانی و ارزشی است که در اون زمان وجود داشته مثل ازادی و..
مذهب من ؟!!! خودم خبر نداشتم!
ایرانیت (با ایرانیت سایبون اشتباه نشه) چیزی به شما نمیگه همونجور که هندوستانیت یا انگلیسیت چیزی به کسی نمیگه ، این خود افراد هستند که بر پایه تعصبات و ارزشهاشون شروع به ارزش گذاری/ ارزش سازی می کنند. افتخار جایی معنی میده که ثمره و نقش تاثیر گذار اون افراد یا وقایع تاریخی رو حس کنید ولی در جایی که صحبت از جباران و دیکتاتورها هست جایی برای افتخار نیست. کما اینکه افتخار و مباهات شما به شاه دیکتاتور مخلوع کشور که یکی از مخوف ترین دیکتاتورهای قرن گذشته بوده نشون دهنده اینه که شما به تنها چیزی که اهمیت نمیدید آزادی هست و همون دیکتاتوری شیوه مورد پسند شماست.
یادداشت برای @B3HZ@D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سال گذشته یه مطلبی رو در تاپیک همسایه گفتم :
که شما مخالفت کردید:
حالا این دوست نژادپرست شما هم دقیقا از همین رویه تبعیت میکنه. اگه در امریکا هم دنبال کنید جنگ طلبان و میهن پرستان قریب به اتفاق از کلیسا رو ها هستند. در کل هر دیدگاه بنیادگرایانه ای از تعصب پیروی میکنه که خودش رو در اشکال گوناگون نشون میده و شدیدترین نوعش که پرستش یه مفهوم قراردادی مثل نژاد و وطن و ... هست:
---------------------------
ویرایش اول:
یا دوست دیگر شما می گه:
القاب و صفات خودت را به دیگران نسبت نده!نژاد پرستی تو خونت جاریه و همین نژاد پرستی باعث کوریت نسبت به تاریخ و فرهنگ با شکو ایران شده است.امثال تو آدمهای پوچ و تو خالی هستید و بعلت داشتن عقده های فروان شروع به فحاشی به تاریخ و تمدن ایران می کنید.
تو منتقد نیستی ،با خودت هم صادق نیستی و هیچ صداقتی هم تو گفته هات و یا عقایدت وجود نداره بلکه یه فتنه گری کار فتنه گر همینه!
دوستان تاپیکهای این فرد را نگاه کنید کاملا متوجه گفته من خواهید شد.بیچاره بی هویت ،هویت خودش را در فتوحات اسلامی یا عثمانیهای منحوس میبینه!
Captain_America
26-06-2016, 14:40
القاب و صفات خودت را به دیگران نسبت نده!نژاد پرستی تو خونت جاریه و همین نژاد پرستی باعث کوریت نسبت به تاریخ و فرهنگ با شکو ایران شده است.امثال تو آدمهای پوچ و تو خالی هستید و بعلت داشتن عقده های فروان شروع به فحاشی به تاریخ و تمدن ایران می کنید.
تو منتقد نیستی ،با خودت هم صادق نیستی و هیچ صداقتی هم تو گفته هات و یا عقایدت وجود نداره بلکه یه فتنه گری کار فتنه گر همینه!
دوستان تاپیکهای این فرد را نگاه کنید کاملا متوجه گفته من خواهید شد.بیچاره بی هویت ،هویت خودش را در فتوحات اسلامی یا عثمانیهای منحوس میبینه!
این هم از دستاوردهای این فرهنگ پر افتخار باستانی هست لابد ، کسی اگه تلاش هم میکرد سخت بود براش اینهمه توهین رو تو چند خط پشت سر هم ردیف کنه. البته از کوزه همان برون تراود که در اوست چیز بیشتری هم از امثال شما انتظار نمیرود.
این هم از دستاوردهای این فرهنگ پر افتخار باستانی هست لابد ، کسی اگه تلاش هم میکرد سخت بود براش اینهمه توهین رو تو چند خط پشت سر هم ردیف کنه. البته از کوزه همان برون تراود که در اوست چیز بیشتری هم از امثال شما انتظار نمیرود.
بازهم با توهین به فرهنگ و تمدن با شکوه ایران عقده های خودت را خالی میکنی!گفته های من جز حقیت نبود و حقیقت تلخه!باید با این حقیقت کنار بیای.
ارادت خاص شما نسبت به عثمانی های منحوس قابل تامله!بی هویتی خیلی سخت سخت اما سخت تر و بدتر از آن اینست که هویت خودت را در عثمانیها میبینی!
NEED FOR PC
02-07-2016, 14:34
دوستان وقتی مدارک تاریخی بی ارزش و غیر قابل اعتماد هستند. چطور اینقدر مطمئن صحبت میکنید؟ من طرف کسی نیستم
ولی مدارک یا تحریف میشن یا یک کلاغ چل کلاغ !
یا هزار مورد دیگه
این میگه کوروش خوبه اون میگه فلانی خوبه ،
خب که چی؟ بیایم نزدیک تر،شخصیت و اعمال پدرم هیچ ربطی به من نداره اونوقت چطور از هزاران جد قبل تر میای میگین اعراب فلانن
من قبلا هم گفتم،دوباره هم میگم،هدف تاپیک پوچ هست،بحث راجب شخصیت ها و هنجار های تاریخی فقط برای بیکار هاست!
الان چی هستیم این مهمه،تو گذشته هر خری که بوده مرده،هر کار خوبی و کثافت کاری هم داشته مرده و رفته!
ما نباید تاریخ رو نگاه کنیم،روابط آینده رو تنظیم کنیم بر اساسش!
واقعا احمقانه س !
به تاریخ نباید افتخار کرد،به تاریخ نباید توهین کرد!
چون هیچ کدومش دست ما نبوده!
اگر عزت و احترامی هست باید بخاطر الان بنده باشه نه بخاطر اینکه فرضا پدرم شخص خوبی بوده
-----------
بحرحال از نظر من تاپیک خیلی نوب هست! ،حرف ها هم خیلی نوبگرایانه تر!
دوستان وقتی مدارک تاریخی بی ارزش و غیر قابل اعتماد هستند. چطور اینقدر مطمئن صحبت میکنید؟ من طرف کسی نیستم
ولی مدارک یا تحریف میشن یا یک کلاغ چل کلاغ !
یا هزار مورد دیگه
این میگه کوروش خوبه اون میگه فلانی خوبه ،
خب که چی؟ بیایم نزدیک تر،شخصیت و اعمال پدرم هیچ ربطی به من نداره اونوقت چطور از هزاران جد قبل تر میای میگین اعراب فلانن
من قبلا هم گفتم،دوباره هم میگم،هدف تاپیک پوچ هست،بحث راجب شخصیت ها و هنجار های تاریخی فقط برای بیکار هاست!
الان چی هستیم این مهمه،تو گذشته هر خری که بوده مرده،هر کار خوبی و کثافت کاری هم داشته مرده و رفته!
ما نباید تاریخ رو نگاه کنیم،روابط آینده رو تنظیم کنیم بر اساسش!
واقعا احمقانه س !
به تاریخ نباید افتخار کرد،به تاریخ نباید توهین کرد!
چون هیچ کدومش دست ما نبوده!
اگر عزت و احترامی هست باید بخاطر الان بنده باشه نه بخاطر اینکه فرضا پدرم شخص خوبی بوده
-----------
بحرحال از نظر من تاپیک خیلی نوب هست! ،حرف ها هم خیلی نوبگرایانه تر!
این نگاه از تاریخ رو دارن به ما تقلید می کنن که اصلا درست نیست. کوروش بزرگ و غیره نگاه شخصی خودم اینه که این افراد چه راهی رو برای ما گشودند و این که ما باید به سما چه مسیری حرکت کنیم مثلا زمانی که کوروش بزرگ در 2500 سال پیش فرمان لغو برده داری و یا ازادی ادیان رو می ده این ارزش هایی ایرانی رو ما امروز باید ززنده کنیم گذشته چراغ راه اینده است ما تاریخ نمی خونیم تا صرفات بدونیم گذشتگانمون چه کردند بلکه تاریخ می خونیم تا بدونیم که گزشتگانمون اگه کار درستی کردند از اون ها درس بگیریم و اگر اشتباهی کردند اون رو انجام ندیدم. چطور ممکنه یک ملت بدون حافظه تاریخی سرانجام خوشی داشته باشه. اگر تاریخ مهم نبود در همه ی کشورهای جهان جزئی از برنامه درسی نبود در این کشور ها کسی پول مفت نداره که خرج الکی کنه.پس وقتی که کشور های پیشرفته اینقدر روی تاریخشون حساسن بد نیست که ما هم کمی بیشتر درباره اهمیت تاریخ و تاریخ کشورمون تحقیق و پژوهش کنیم.
هر که اوارزان خرد ارزان دهد / گوهری طفلی به قرصی نان دهد
NEED FOR PC
03-07-2016, 11:44
این نگاه از تاریخ رو دارن به ما تقلید می کنن که اصلا درست نیست. کوروش بزرگ و غیره نگاه شخصی خودم اینه که این افراد چه راهی رو برای ما گشودند و این که ما باید به سما چه مسیری حرکت کنیم مثلا زمانی که کوروش بزرگ در 2500 سال پیش فرمان لغو برده داری و یا ازادی ادیان رو می ده این ارزش هایی ایرانی رو ما امروز باید ززنده کنیم گذشته چراغ راه اینده است ما تاریخ نمی خونیم تا صرفات بدونیم گذشتگانمون چه کردند بلکه تاریخ می خونیم تا بدونیم که گزشتگانمون اگه کار درستی کردند از اون ها درس بگیریم و اگر اشتباهی کردند اون رو انجام ندیدم. چطور ممکنه یک ملت بدون حافظه تاریخی سرانجام خوشی داشته باشه. اگر تاریخ مهم نبود در همه ی کشورهای جهان جزئی از برنامه درسی نبود در این کشور ها کسی پول مفت نداره که خرج الکی کنه.پس وقتی که کشور های پیشرفته اینقدر روی تاریخشون حساسن بد نیست که ما هم کمی بیشتر درباره اهمیت تاریخ و تاریخ کشورمون تحقیق و پژوهش کنیم.
هر که اوارزان خرد ارزان دهد / گوهری طفلی به قرصی نان دهد
این پست رو یکراست باس نقل و قول کنی اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ حاکم احمقی از گذشته درس نگرفته،فقط برای عوام فریبی و اجرای نقشه هاشون تاریخ رو پررنگ یا کم رنگ میکنند
کوروش اگر اون کار هارو کرده،محمد هم گفته به پدر مادرتون احترام بزارید،دخترا رو زنده به گور نکنید، به همدیگه کمک کنید، خب من الان باید از اون درس بگیرم؟ فقط یک احمق اینکار رو انجام میده
اگر تاریخ مهم و درس گرفتن از اون امکان پذیر بود کشور هایی مثل یونان و ایران اقتصادشون ریده نبود عزیز من
بزار یک راست برم رو مشکل اصلیت
همون مشکلی که بخاطرش تاپیک زدی
شما مشکل فرهنگی و اقتصادی داری عزیز من،و فکر میکنی این بخاطر روحانیون هست،و ربطش دادی به اسلام،ریشه یابی کردی مثلا، حالا هم ازش متنفری،بعد میای بحث رو تاریخیش میکنی!
در صورتی که همیشه روحانیون بودند تو این خراب شده! پس اونا نمیتونند نقش مهمی داشته باشند
،کوروش ،محمد یا هر شخص دیگه هیچ وقت نمیتونند چراغ راه باشند،اون ها برای گذشته اند،راهکارشون هم بدرد همون موقع میخوره.
درضمن همیشه کمیت بیانگر کیفیت نیست! درمورد درس تاریخ عرض کردم!
این پست رو یکراست باس نقل و قول کنی اینجا
مه فشاند نور و سگ عوعو کند / سگ ز نور ماه کی مرتع کند؟
هیچ حاکم احمقی از گذشته درس نگرفته،فقط برای عوام فریبی و اجرای نقشه هاشون تاریخ رو پررنگ یا کم رنگ میکنند کوروش اگر اون کار هارو کرده،محمد هم گفته به پدر مادرتون احترام بزارید،دخترا رو زنده به گور نکنید، به همدیگه کمک کنید، خب من الان باید از اون درس بگیرم؟ فقط یک احمق اینکار رو انجام میده
بله باید درس بگیرید. اگر کار خوبی از هر کسی سر زده باید درس گرفت. همین کارهای به قول شما احمقانه امروز هم حتی انجام می شود.
اگر تاریخ مهم و درس گرفتن از اون امکان پذیر بود کشور هایی مثل یونان و ایران اقتصادشون ریده نبود عزیز من از ادبیاتتون نحوه سخن وریتو مشخصه که در این مسائل چقدر اگاهید پس وارد توضیحات بیشتر نمی شم.
بزار یک راست برم رو مشکل اصلیت
همون مشکلی که بخاطرش تاپیک زدی
شما مشکل فرهنگی و اقتصادی داری عزیز من،و فکر میکنی این بخاطر روحانیون هست،و ربطش دادی به اسلام،ریشه یابی کردی مثلا، حالا هم ازش متنفری،بعد میای بحث رو تاریخیش میکنی!
در صورتی که همیشه روحانیون بودند تو این خراب شده! پس اونا نمیتونند نقش مهمی داشته باشند
،کوروش ،محمد یا هر شخص دیگه هیچ وقت نمیتونند چراغ راه باشند،اون ها برای گذشته اند،راهکارشون هم بدرد همون موقع میخوره.:
درضمن همیشه کمیت بیانگر کیفیت نیست! درمورد درس تاریخ عرض کردم!
اگه سوادشو داری می تونی این مقالرو بخونی
و اگر نه :
بی کمالی ها انسان از سخن پیدا شود / پسته لب بسته گر لب وا کند رسوا شود
شما با این سطح تفکر که در گفتارتون نمود پیدا کرده معلومه چند چندید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.