مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ تا 4.600 تومن برای رندرینگ معماری(تری دی مکس) میخوام!
با سلام
میخوام لپ تاپ بگیرم با صفجه نمایش 15 یا 15.4 یا 15.8 اینچ
1- ام اس آی یا ایسوس؟
2- لپ تاپ تاچ نسبت به غیر تاچ ضعیف تره؟ لپ تاپ تاچی تو بازار هست که سی پی یوش cori7 تا 3.5 گیگاهرتز باشه؟
3-باتریش هم برام مهمه
4-داغ نکنه
5- نمیخوام الکی پول ssd و ویندوز و آپشنای کم کاذبرد دیگه بدم. سی پی یو و رم برا مهم ترن
6- این ddr3 , 4 و این چیزا که برا گرافیک و رم میگن داستانش چیه؟
اولا اینک لپتاپ واس رندرگیری زیاد مناسب نیس!
دوما اینک ssd اصلا کم کاربرد نیس اتفاقا وقتی ویندوز رو روی هارد ssd بنصبین شدییییدا سرعت بالایی رو خواهید داشت!
سوما اینک بین ایسوز و ام اس آی سلیقه و نظر من ب ایسوز نزدیک تره...
چهارما اینک صفحه لپتاپ لمسی باشه دلیلی بر ضعیف تر بودنش نیس اما خب قبول دارم لمسی بودن لپتاپ زیاد کاربردی نیس...
پنجما اینک ddr4 جدیدترین و سریع ترین نسل حافظه واس رم هاس...واس گرافیک هم الان جدیدترین gddr5 هستش...ک خیلیم مهمن!
بهرحال
این 2 مدل بهترین های این رنج قیمت هستن و هرکردوم ک بیشتر پسندیدین همونو بخرین :
ASUS N501VW - A
MSI PE60 6QE - D
هر دو حدود 4.200 هستش قیمتشون (دیجیکالا)
اولا اینک لپتاپ واس رندرگیری زیاد مناسب نیس!
دوما اینک ssd اصلا کم کاربرد نیس اتفاقا وقتی ویندوز رو روی هارد ssd بنصبین شدییییدا سرعت بالایی رو خواهید داشت!
سوما اینک بین ایسوز و ام اس آی سلیقه و نظر من ب ایسوز نزدیک تره...
چهارما اینک صفحه لپتاپ لمسی باشه دلیلی بر ضعیف تر بودنش نیس اما خب قبول دارم لمسی بودن لپتاپ زیاد کاربردی نیس...
پنجما اینک ddr4 جدیدترین و سریع ترین نسل حافظه واس رم هاس...واس گرافیک هم الان جدیدترین gddr5 هستش...ک خیلیم مهمن!
بهرحال
این 2 مدل بهترین های این رنج قیمت هستن و هرکردوم ک بیشتر پسندیدین همونو بخرین :
ASUS N501VW - A
MSI PE60 6QE - D
هر دو حدود 4.200 هستش قیمتشون (دیجیکالا)
ممنون از جواب کاملت
من این مدل مد نظرم بود
ASUS G551VW - B - 15 inch Laptop
ایسوسی که شما معرفی کردی دقیقا شبیه همینه با این تفاوت که درایو نوری نداره.وسایل جتنبیش هم نسبت به g551 اینارو کمتر داره
کوله پشتی اوریجینال ایسوس
ماوس اوریجینال ایسوس
هدست اوریجینال ایسوس
یعنی شاید بشه گفت حدود 400 تومن گرون تره.دلیل گرونیش فقط صفحه لمسیشه؟
بعد من امروز پرسیدم میگن که صفحه نمایش 4k آیکون های تری دی مکس و اتوکد رو خیلی ریز نشون میده و نمیشه عملا باهاشون کار کرد. این مشکل راه حلی نداره؟
در مورد باتری هم این توضیحاتو نوشته ، سمت راستی N501 و سمت چپ g551 هست
چرا 501 که 4 سلولیه شارژ دهیش با 6 سلولی 551 برابره؟
ظرفیتیشم انگار بیشتره!
نوع باتري
4 سلولی 6 سلولی
شارژدهي باتري
6:00 ساعت 6:00 ساعت
توضيحات باتري
باتری لیتیوم-پلیمر با ظرفیت 60 واتساعت باتری لیتیوم-یون با ظرفیت 56 واتساعت
amir_t6262
09-06-2016, 20:30
N501vw جدیدتر از g551vw است و بهمین خاطر پیشرفت هایی در زمینه های مختلف، مثل وایرلس و رابط هارد ssd و ... داشته.
ضمن اینکه مدلهای فعلی که از این لپ تاپ در ایران عرضه شدند، ویندوز 10 اریجینال دارند که همین موضوع باعث افزایش قیمتش میشه.
در مورد وسایل جانبی، سری G ایسوس ماوس و هدست و کیف دارند، در حالیکه سری N ایسوس فقط ماوس و کیف دارند. برخی مدلهای قدیمی تر N یک ساب ووفر هم دارند که در مدلهای جدیدش، بخاطر تغییر سیستم صوتی دستگاه، دیگر ندارند.
در کل سری G بنظر میاد از نظر خنک کنندگی و ... بهتر است، چون سیستم های مخصوص بازی است. در حالیکه سری N مولتی مدیا هستند.
در مورد صفحه نمایش 4K هم درست شنیدی، برخی نرم افزارها هنوز با این صفحه نمایش ها تطابق پیدا نکردند و در نتیجه ایکون ها در آنها در رزولوشن 4K کوچک میشوند.
که البته شما میتوانی رزولوشن صفحه نمایش را روی full HD بگذاری و در نتیجه مشکل آنچنانی نخواهی داشت.
N501vw جدیدتر از g551vw است و بهمین خاطر پیشرفت هایی در زمینه های مختلف، مثل وایرلس و رابط هارد ssd و ... داشته.
ضمن اینکه مدلهای فعلی که از این لپ تاپ در ایران عرضه شدند، ویندوز 10 اریجینال دارند که همین موضوع باعث افزایش قیمتش میشه.
در مورد وسایل جانبی، سری G ایسوس ماوس و هدست و کیف دارند، در حالیکه سری N ایسوس فقط ماوس و کیف دارند. برخی مدلهای قدیمی تر N یک ساب ووفر هم دارند که در مدلهای جدیدش، بخاطر تغییر سیستم صوتی دستگاه، دیگر ندارند.
در کل سری G بنظر میاد از نظر خنک کنندگی و ... بهتر است، چون سیستم های مخصوص بازی است. در حالیکه سری N مولتی مدیا هستند.
در مورد صفحه نمایش 4K هم درست شنیدی، برخی نرم افزارها هنوز با این صفحه نمایش ها تطابق پیدا نکردند و در نتیجه ایکون ها در آنها در رزولوشن 4K کوچک میشوند.
که البته شما میتوانی رزولوشن صفحه نمایش را روی full HD بگذاری و در نتیجه مشکل آنچنانی نخواهی داشت.
من زیاد بازی نمیکنم
نهایتش اینه که pes نصب کنم
بیشتر کار معماری میکنم ، خنک کنندگی 501 ضعیفه؟
یکی میگفت فقط ویندوز 10 روش نصب میشه.
کیفیت رو چطور روی full hd میزارن؟
مطمئنی تری دی مکس رو میشه رو 4k به خوبی اجرا کرد؟
یکی میگفت یه کاری کرد آیکوناش بزرگ شد ولی به همون نصب هم محیط کار بزگ شد و خیلی زشت شده.
راستی کاربرا نوشتن n501vw صفحه نمایشش آینه ای و براقه ، چشم رو اذیت میکنه و یکی از پایه هاش مشکل داره و تراز نیست
کسی اطلاعی داره؟
صفحه نمایش مات نداره؟
amir_t6262
10-06-2016, 19:24
بحث بازی نیست. سیستمی که خنک کنندگی بهتری داشته باشد، برای کارهای معمولی طولانی هم مسلما بهتر است.
در خصوص خنک کنندگی سری N به G هم، موضوع همین است که کلا سری گیمینگ، بخاطر اینکه گرمای بیشتری در حین بازی تولید میشود، سیستم خنک کنندگی بهتری برایش میگذارند.
البته این به معنی نیست که در سری N خنک کنندگی ضعیف باشد.
در مورد ویندوز 10 هم که روی N501 ویندوز 10 نصب شده است و درایورهای این لپ تاپ هم فقط مخصوص ویندوز 10 هستند و در نتیجه، نصب سایر ویندوزها زیاد عاقلانه نیست.
شما رزولوشن صفحه را در تنظیمات Display setting کم میکنی. مثل کاری که در همه ی لپ تاپ ها و رایانه ها میشه انجام داد.
در مورد 3DMax اطلاعی ندارم.
در مورد آیکون ها و ... هم فکر میکنم منظور همان تغییر رزولوشن صفحه است.
در مورد N501 دقت کن که فعلا ظاهرا فقط مدلهای تاچش در بازار عرضه شده است که FullHD هستند و براق.
ممکن است در آینده، صفحه نمایش مات آن هم بیاید.
اینکه پایه اش تراز نیست را هم نمیدانم. توصیه میکنم که شما قبل از خرید هر مدلی، حتما حضوری در چندین مغازه آن را ببین و قبل از اینکه کاملا از انتخابت مطمئن نشدی، جنسی خریداری نکن. خصوصا از فروشگاه های اینترنتی.
بعد از 3 روز تحقیق بین n552 vw با رم 16 و صفحه تاچ و g551 vw-b گیر کردم!
کدومو پیشنهاد میکنین؟
mohammad.ef
11-06-2016, 15:21
یه نگاهی هم به N552vw-B بندازید ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.