مشاهده نسخه کامل
: FIFA 17
Captain_America
12-10-2016, 20:33
امروز متوجه شدم تمرینات کریر برای بازیکن هایی که تو تیم فیکس نیستن خیلی مهمه ، اگه بازیکن آینده دار جوان دارید که بازی بهش نمیرسه تو تمرینات پرورشش بدید ، همون صفحه اول کریر هست گرینه بزرگ پایین همزمان میشه چند نفر رو تمرین داد یا یه نفر چند تمرین مختلف.
MJ assassins creed
12-10-2016, 20:45
امروز متوجه شدم تمرینات کریر برای بازیکن هایی که تو تیم فیکس نیستن خیلی مهمه ، اگه بازیکن آینده دار جوان دارید که بازی بهش نمیرسه تو تمرینات پرورشش بدید ، همون صفحه اول کریر هست گرینه بزرگ پایین همزمان میشه چند نفر رو تمرین داد یا یه نفر چند تمرین مختلف.
مخصوصا بازیکن هایی که تو آکادمی باشن.البته من هنوز تو فیفا 17 امتحان نکردم ولی فیفا 16 خیلی کمک می کنه
AlexMercer
12-10-2016, 23:36
اقا رو پی سی بازی میکنم کسی مایله ادد کنه harbinger9025
Spaniuly
14-10-2016, 22:15
فصل قبل یه بازیکن آرژانتینی به نام فدریکو ویلچز توی آکادمی آوردم. توی همون آکادمی اورال 65 با پارامترهای بالایی داشت هر هفته تمرینات رو به اون اختصاص دادم و یکسال تمام توی آکادمی رشد کرد طوری که اورالش روزی که به 16 سالگیش رسید 76 شد! بهترین بازیکن تیم من اورالش 70 بود و فدریکو توی روز تولدش که از آکادمی به تیم اومد شد بهترین بازیکن تیم حالا 17 سالشه و اورالش 88 هست و 37 و نیم میلیون استرلینگ قیمت پایه بازیکن هست تاتنهام و بارسلونا توی اول فصل پیشنهاد 55 میلیون استرلینگی دادن ولی رد کردم چون پارامتراش به صورت عجیبی نجومی هست
Captain_America
14-10-2016, 22:29
فصل قبل یه بازیکن آرژانتینی به نام فدریکو ویلچز توی آکادمی آوردم. توی همون آکادمی اورال 65 با پارامترهای بالایی داشت هر هفته تمرینات رو به اون اح.ختصاص دادم و یکسال تمام توی آکادمی رشد کرد طوری که اورالش روزی که به 16 سالگیش رسید 76 شد! بهترین بازیکن تیم من اورالش 70 بود و فدریکو توی روز تولدش که از آکادمی به تیم اومد شد بهترین بازیکن تیم حالا 17 سالشه و اورالش 88 هست و 37 و نیم میلیون استرلینگ قیمت پایه بازیکن هست تاتنهام و بارسلونا توی اول فصل پیشنهاد 55 میلیون استرلینگی دادن ولی رد کردم چون پارامتراش به صورت عجیبی نجومی هست
تا این حد پیشرفت رو دیگه پیش بینی نمیکردم ، یعنی تیم سطح اول برداشتن و پول خرج خرید ستاره کردن اصلا وقت تلف کردنه ، پورتسموث تو لیگ ۲ (سطح ۴ انگلیس) ورزشگاه اختصاصی هم داره اگه اینجور خفن رشد میکنند بازیکنان میرم همین تیم بر میدارم ۵ سال هم طول بکشه برسم لیگ برتر ارزشش رو داره یه ۵ سال هم تو لیگ برتر میانه جدول می جنگم ۵ سال آخر هم شاخ میشم واسه بیگ فور و اروپایی شدن!! راستی کریر ۱۵ ساله دیگه نه ؟ حالا حساب کن حذفی و اتحادیه هم هست .
راهنمائی هم دارید چجوری بازیکن با کیفیت واسه آکادمی پیدا کنیم لطفا ارائه بدید ؟ من بازیکن خوب گیرم میاد ولی بنجل هم زیاد هستند که ردشون میکنم اصلا قرار داد نمی بندم.
ویرایش : الان دیدم شما هم پورتسموث هستی که ! !
Spaniuly
14-10-2016, 22:45
والا من از اول مربیان 10 ستاره استخدام کردم یکم سخت گیر میاد باید هی زود زود چک کنی به اصطلاح اسپاون میشه الان من هر نه تا نفری که استخدام کردم همگی 10 ستاره هستند هم 6 تا اسکوت گلوبال هم سه تا مربی استعداد یاب آکادمی که البته واقعا چند فصل طول کشید پیدا کنم به هیچ وجه مربی 9 ستاره هم نخریدم اونقدر منتظر می شدم مربی 10 ستاره پیدا بشه که قیمتاشون 4 و خورده ای استرلینگ میشد.. بازیکنانی که اورالشون ماکسیمم 94 پیش بینی میشه رو میارم توی آکادمی دو ماه فرصت میدم که حلاجی بشن توی برخی موارد خود اسکوت متوجه میشه که توی گفتن ماکسیمم اشتباه کرده و بعد دو ماه نظرش عوض میشه و میگه که این بازیکن نهایتا پتانسیل 88 شدن رو داره من این موارد رو رها می کنم البته مهمترین چیز اینه که شما بازیکنان تیمت رو در نظر بگیری برای من الان اکثر بازیکنانم معدل 70 رو دارند که سن هاشون روی رنج بیست هست حالا بازیکنی توی اکادمی باشه که فقط 15 سال داشته باشه و اورال نزدیک به هفتاد اینا همون مواردی هستند که باید سرمایه گذاری بشن و بهشون تمرینات هفتگی داده بشه. شما اگه بازیکن 15 ساله ای داشته باشید که اورال حدود هفتاد داشته باشه این یعنی یه ستاره سریع الظهور هست این فدریکوی من اعجوبه هست و عامل برد من توی مسابقات میشه بصورت عجیبی قدرت دریبلینگ داره چون هردو روی 99 هست قدرت مهارت 5 ستاره داره شوت های دقیق پاس های بی عیب و نقص ضربات آزاد توی 95 درصد مواقع تبدیل به گل میشه . شوت از راه دور 99 و فینیشینگ 99 و کات 93 و مهارت ضربه آزاد زنی 93 باعث شده یه ستاره بی بدیل باشه. به دنبال پیدا کردن مهاجم توی این کیفیت هستم. ولی هنوز گیرم نیومده. به کشورای آلمان و ایتالیا و انگلیس و فرانسه و اسپانیا و آرژانتین هم استعداد یاب فرستادم و گفتم هر چی زیر نوزده سال هست برام پیدا کنن از بین اونها هم استعدادای خوبی پیدا میشه ولی مشکل بزرگ اینه که تیم هایی که توش هستند حاضر به فروششون نمی شن ولی وقتی از دستشون در میاری می بینی خیلی خوبن
این دوناروما رو هم از دست میلان در بیارید دروازبان خوبیه
+
بله پورتس ماوث انتخاب خوبیه برای مربیگری هم توی پایین ترین لیگ حضور داره هم بودجه اش خوبه ورزشگاه اختصاصی داره و هم بازیکنان جوان خوبی داره که نباید از دستشون بدید مثل بن کلوز و وات موگ
MJ assassins creed
14-10-2016, 23:28
فصل قبل یه بازیکن آرژانتینی به نام فدریکو ویلچز توی آکادمی آوردم. توی همون آکادمی اورال 65 با پارامترهای بالایی داشت هر هفته تمرینات رو به اون اختصاص دادم و یکسال تمام توی آکادمی رشد کرد طوری که اورالش روزی که به 16 سالگیش رسید 76 شد! بهترین بازیکن تیم من اورالش 70 بود و فدریکو توی روز تولدش که از آکادمی به تیم اومد شد بهترین بازیکن تیم حالا 17 سالشه و اورالش 88 هست و 37 و نیم میلیون استرلینگ قیمت پایه بازیکن هست تاتنهام و بارسلونا توی اول فصل پیشنهاد 55 میلیون استرلینگی دادن ولی رد کردم چون پارامتراش به صورت عجیبی نجومی هست
به آقا آرمین.خیلی وقت بود ندیده بودمت.
به نظر منم بهترین روش همینه.من فیفا 16 با لاس پالماس سال اول خیلی کم خرج بازیکن خریدن کردم و بیشتر پولمو رو آکادمی سرمایه گذاری کردم و پایان فصل نتیجه خیلی خوبی نگرفتم.سال دوم از بازیکن هایی که تونستم از آکادمی کسب کنم و با اختصاص دادن هر 5 اسلات بخش تمرین به بازیکنان آکادمی تونستم مدعی بشم.من تو پست دفاع چپ و وسط بازیکن جایگزین نداشتم و بازیکن های اون پست پا به سن گذاشته بودن.دروازه بان هم همینطور.یک دفاع وسط که دفاع چپ هم میتونست بازی کنه گرفتم که وقتی 17 سالش شد فکر کنم اورالش 73 بود.یه دو تا دروازه بان داشتم که فکر کنم یکیشون 17 ساله اورال 74 و یکی دیگشون 16 73 بود.اصلا بازیکن گرفتن از آکادمی یه لذت دیگه داره.البته بازیکن خوب دیگه هم از آکادمی گرفتم راستش اورالاشون رو یادم نیست.
تو فیفا 15 شاید باورتون نشه ولی یه بازیکن گرفتم که سنش رو الان یادم نیست ولی اورالش همون اول که جذب کردم فکر کنم 72 یا 73 بود.اون عالی بود.
من یه مهاجم جوون تو فیفا 16 پیدا کردم خودم خلی از سبک بازیش خوشم اومد.هم جوون هست فکر کنم تو فیفا 17 19 سالش باشه هم خوب پیشرفت می کنه.تو فیفا 17 فصل اول قرضی تو یه تیم دیگست.منتظرم مدتش تموم بشه دوباره بگیرمش.اسمش zivkovic هست.دو تا زیوکویچ هست تو بازی.اونی که st هست مد نظر من هست.
Captain_America
15-10-2016, 10:39
دوستان @MJ assassins creed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و @Spaniuly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ماشالا حرفه ای هستید وجودتان در تاپیک غنیمته ها ، ما رو هم به فیض برسونید.
من با منچستر :n12: واسه دلم شروع کردم ولی از بس آسون شده نچسبید بهم تازه با نیوکاسل شروع کرده بودم حالا که اینجوریه ما باز هم میریم لیگ پایین تر! این فعلا ترکیب تیم من بعد از دو فصل گذشته و اول فصل سوم هست پس از نقل و انتقالات:
دخیا
بلرین
مارکینیوس
بواتنگ
مارسلو
اوزیل
پوگبا
میخیتاریان
جیمز رودریگز
مارسیال
گریژمان
ذخیره و رزرو :
رومرو
دارمیان
زوما
اسمالینگ
دسیلیو
رونی
شواینی
راشفورد
ممفیس
گومز
دله الی
ابراهیموویچ
لینگارد
یانوزای
کندی
و ... بقیه شامل یه سری بازیکن آکادمی و یه سری بازیکن قرضی در تیم های دیگه
تازه نخواستم خیلی خرج کنم مگر نه دستم خیلی بازتر از اینا بود فقط لوک شاو نمیدونم چرا قراردادش رو تمدید نکرد الان هم بازیکن آزاده! هیچ تیمی برش نداشت!
احساس میکنم مشکلات لگ و فریم بعد از آپدیت بهتر شده!
دوستان قسمت التیمت اموزش خاصی داره؟ یا همینجوری ادامه بدم؟ مثلا آیا گلدهارو خرج کنم یا نه؟ پک هارو باز کنم یا نه؟
اولین باره التیمت بازی میکنم خیلی عجیبه چقدر راحت میتونم بازیکن بخرم و پیشرفت کنم!!
جذابیت التیمت بیشتر به چیه؟
دوستان @MJ assassins creed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و @Spaniuly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ماشالا حرفه ای هستید وجودتان در تاپیک غنیمته ها ، ما رو هم به فیض برسونید.
من با منچستر :n12: واسه دلم شروع کردم ولی از بس آسون شده نچسبید بهم
غیرطبیعی آسون شده یا شما چون حرفه ای هستی آسون شده؟ چون میگن لجند نسبت به فیفاهای قبل آسونتر شده و بعضیا هم میگن پروفشنال از لجند هم سخت تره!! و کدنویسی در این مورد اشتباه بوده
گزارش این مشکلات توی ea و بازی سنتر هم هست
من خودم فقط دو بازی در کریر کردم و مشکل خاصی ندیدم
Captain_America
15-10-2016, 12:45
احساس میکنم مشکلات لگ و فریم بعد از آپدیت بهتر شده!
دوستان قسمت التیمت اموزش خاصی داره؟ یا همینجوری ادامه بدم؟ مثلا آیا گلدهارو خرج کنم یا نه؟ پک هارو باز کنم یا نه؟
اولین باره التیمت بازی میکنم خیلی عجیبه چقدر راحت میتونم بازیکن بخرم و پیشرفت کنم!!
جذابیت التیمت بیشتر به چیه؟
غیرطبیعی آسون شده یا شما چون حرفه ای هستی آسون شده؟ چون میگن لجند نسبت به فیفاهای قبل آسونتر شده و بعضیا هم میگن پروفشنال از لجند هم سخت تره!! و کدنویسی در این مورد اشتباه بوده
گزارش این مشکلات توی ea و بازی سنتر هم هست
من خودم فقط دو بازی در کریر کردم و مشکل خاصی ندیدم
یه سری آموزش برای التیمیت بود پیدا کردم میزارم کلا جذابیتش اینه کارت های خاص گیرتون بیاد و ترکیب کارتها با هم خوب باشه. مثلا کارت های مشکی مربوط به نقل و انتقالات خیلی خوب بودش ویژگی شون این بود بازیکنت هر رشدی که بکنه مثلا تیم هفته یا تیم ماه اون رشد روی کارت مشکی هم اعمال میشه به نظرم چند ماه دیگه کارت های اورال 99 هم راحت تر پیدا بشه.
در حالت کلی نسبت به فیفا 16 آسون تر شده ولی کریر رو من از سنوات قبل ورلد کلاس بازی میکنم بازیهای حساس مثل فینال ها و دربی و بازی با تیم های قوی رو روی لجندری . منظورم از آسون تر بودن اینه که خرید بازیکن ها راحت تر شده هر فصل خیلی راحت میشه دو تا ستاره تاپ و چند تا بازیکن با پتانسیل بالا خرید/
MJ assassins creed
15-10-2016, 16:02
من با منچستر :n12: واسه دلم شروع کردم ولی از بس آسون شده نچسبید بهم تازه با نیوکاسل شروع کرده بودم حالا که اینجوریه ما باز هم میریم لیگ پایین تر! این فعلا ترکیب تیم من بعد از دو فصل گذشته و اول فصل سوم هست پس از نقل و انتقالات:
دخیا
بلرین
مارکینیوس
بواتنگ
مارسلو
اوزیل
پوگبا
میخیتاریان
جیمز رودریگز
مارسیال
گریژمان
ذخیره و رزرو :
رومرو
دارمیان
زوما
اسمالینگ
دسیلیو
رونی
شواینی
راشفورد
ممفیس
گومز
دله الی
ابراهیموویچ
لینگارد
یانوزای
کندی
و ... بقیه شامل یه سری بازیکن آکادمی و یه سری بازیکن قرضی در تیم های دیگه
تازه نخواستم خیلی خرج کنم مگر نه دستم خیلی بازتر از اینا بود فقط لوک شاو نمیدونم چرا قراردادش رو تمدید نکرد الان هم بازیکن آزاده! هیچ تیمی برش نداشت!
معمولا بازیکن که تمدید نمی کنه دلیلش رو تو اون پیامی که میاد توضیح میده.البته بعضی مواقع خود بازیکن می خواد باشگاه رو ترک کنه حالا به هر دلیلی که اون حالت فکر نکنم دیگه بشه باهاش تمدید کرد.
MJ assassins creed
16-10-2016, 20:23
دوستان امروز یه چیزی دیدم تو فیفا خیلی تعجبم رو برانگیخت.
تکرار پنالتی.البته من خودم بازی نمی کردم یکی دیگه فیلم گرفته بود.میگفت بخاطر جلو اومدن دروازه بان بود.واقعا تعجب کردم.
| SoRoush 8K |
17-10-2016, 16:22
تغییرات آپدیت جدید :
.
۱.در کریر مود CPU تنها اوقاتی که بازیکنان ستاره اش خسته اند آنها رو روی نیمکت میذاره
۲.اسکوربرد لیگ جزیره اضافه شده
۳.پکیج پخش تلویزیونی اضافه شده(EA sports HD live)
۴.کیت و بنر و پرچم های تیم های ولزسارسفیلد آرژانتین و تیگره مکزیک آپدیت شده
۵.بعد از گرفتن آخرین پنالتی میتونید روی دروازبانتون یکی از شادی های بعد از گل رو انجام بدهید
۶.تنظیماتی اضافه شده که میتونید دور کردن اتوماتیک توپ رو کنسل کنید
۷.افزایش تمایل CPU برای حمله های مستقیم
۸.بازیکنان وقتی از دریبل استفاده میکنن کمتر توپ از پاشون جدا میشه.
۹.حل شدن انتخاب کیت(برای بعضی پلیر ها پیش اومده بود که کیت یک رو مثلا انتخاب میکردند قبل بازی ولی تیمشون با کیت دوم تو بازی حاضر میشد)
۱۰.در هوای سرد وقتی بازیکنان بخار دهانشون میومد بیرون غیر طبیعی بود ولی الآن طبیعی تر شده
۱۱.باگ های خوشحالی بعد از گل رفع شده
۱۲.کیت تیمها جا به جا نمیشه(مثلا پیراهن بارسا با شرت لیورپول!)
۱۳.تنظیماتی اومده که میتونید نحوه کرنر زدن رو بر اساس ۱۶ بذارید یا از گیم پلی جدید استفاده کنید! :n20:
۱۴.اضافه شدن کیت سوم برخی تیمها
Captain_America
18-10-2016, 12:36
آمار فروش هفتگی بازی های بریتانیا؛ گیرز 4 از پس فیفا 17 بر نیامد
در حالی که در شلوغ ترین فصل عرضه بازی های ویدیویی قرار داریم و هر هفته شاهد چند عنوان درجه یک جدید هستیم، فیفا 17 (بررسی دیجیاتو) برای سومین هفته متوالی در صدر جدول پرفروش ترین بازی های بریتانیا قرار گرفت.
اگر به خاطر داشته باشید جدیدترین نسخه بازی فوتبالی الکترونیک آرتز توانست در هفته اول رکوردشکنی کرده و به پرفروش ترین فیفای تاریخ بدل شود. سوابق نشان داده عنوان FIFA تقریبا در تمام طول سال بین 10 گزینه برتر باقی می ماند، اما حالا با هجوم عنوان بزرگی مثل Gears of War 4 انتظار می رفت اوضاع تغییر کند.
بازی انحصاری ردموندی ها که مورد توجه بسیاری از علاقه مندان به بازی های ویدیویی بوده و اولین هفته انتشار خود را سپری می کند، به نوعی از پس فیفا 17 بر نیامده و به رده دوم بسنده کرده. هرچند لازم به ذکر است گیرز 4 به موجب انحصار مایکروسافت روی پلتفرم های کمتری منتشر گردیده و از بخت کمتری برخوردار بوده.
مافیا 3 که دومین هفته عرضه خود را پشت سر گذاشته با یک پله سقوط به رده سوم رسیده و WWE 2K17 نیز در هفته اول به رتبه چهارم بسنده کرده است. نسخه گرامیداشت 20 سالگی عنوان تومب رایدر که برای بار نسخت روی پلی استیشن 4 هم منتشر شد نیز توانسته به رده پنجم پرفروشترین بازی هفته گذشته بریتانیا دست یابد.
گفتنی است عنوان پر ادعای PES 2017 بعد از تجربه رده های دوم تا ششم، در حالی که تنها چهارمین هفته از انتشار خود را سپری می کند به طور کامل از جدول اوت شده و بالاخره بازی GTA V (که سال 2013 عرضه گردیده) از بین 10 عنوان پرفروش هفته بیرون رفته و در جایگاه یازدهم قرار گرفته است.
جدول پر فروش ترین بازی های هفته گذشته بریتانیا از قرار زیر است:
FIFA 17
Gears of War 4
Mafia 3
WWE 2K17
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Edition
Forza Horizon 3
Playstation VR Worlds
Skylanders Imaginators
Until Dawn: Rush of Blood
Rocket League
منبع دیجیاتو ، لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%9b-%da%af%db%8c%d8%b1/)
اقا من تازه فهمیدم باید تو التیمت شیمی بازیکنان رو درست کنم :n02:
نمیشه از اول بازی کرد؟
الان به نظرتون همه رو بفروشم شیمی رو درست کنم یا حذف کنم از اول بازی کنم؟
Captain_America
18-10-2016, 15:17
معمولا بازیکن که تمدید نمی کنه دلیلش رو تو اون پیامی که میاد توضیح میده.البته بعضی مواقع خود بازیکن می خواد باشگاه رو ترک کنه حالا به هر دلیلی که اون حالت فکر نکنم دیگه بشه باهاش تمدید کرد.
دقیقا هیچ دلیلی نداشت فقط می گفت نمیخوام تمدید کنم ، این اواخر هم فقط بورد از ایجنتش نقل قول میکرد که نمی خواد تمدید کنه! اصلا نگفت منو بزارید لیست فروش یا هر چی الان هم یه نیمفصل هست که بازیکن آزاده!:n13:
تغییرات آپدیت جدید :
.
۱.در کریر مود CPU تنها اوقاتی که بازیکنان ستاره اش خسته اند آنها رو روی نیمکت میذاره
۵.بعد از گرفتن آخرین پنالتی میتونید روی دروازبانتون یکی از شادی های بعد از گل رو انجام بدهید
۹.حل شدن انتخاب کیت(برای بعضی پلیر ها پیش اومده بود که کیت یک رو مثلا انتخاب میکردند قبل بازی ولی تیمشون با کیت دوم تو بازی حاضر میشد)
۱۰.در هوای سرد وقتی بازیکنان بخار دهانشون میومد بیرون غیر طبیعی بود ولی الآن طبیعی تر شده
۱۳.تنظیماتی اومده که میتونید نحوه کرنر زدن رو بر اساس ۱۶ بذارید یا از گیم پلی جدید استفاده کنید! :n20:
سونی آی پی های ایران رو بسته متاسفانه.:n28:
اقا من تازه فهمیدم باید تو التیمت شیمی بازیکنان رو درست کنم :n02:
نمیشه از اول بازی کرد؟
الان به نظرتون همه رو بفروشم شیمی رو درست کنم یا حذف کنم از اول بازی کنم؟
نه بازیکن هایی رو بفروش که چمیستری رو بهم زدن! از اول چرا هزینه دادی واسه تیم وایسا تیم های هفته ، تیم های ماه پک های جدید و ... تو راهند هنوز :n16:
| SoRoush 8K |
18-10-2016, 16:55
سونی آی پی های ایران رو بسته متاسفانه.:n28:
با اینکه میدونم پی اس 4 قویتره ولی همیشه دلم با مایکی بوده و هست :n02:
.
آپدیت اول واسه پی سی اومده بود امروزم واسه کنسولا اومده دوستان میتونین دان کنین .
MJ assassins creed
19-10-2016, 10:47
دوستان آپدیت جدید درجه سختی رو بالا برده یا نه؟
من الان با بورنموث جلوی تیم های ضعیف بازیم سخت تر تا تیم های قوس هست.الان تاتنهام من سیتی و من یونایتد رو بردم اما به کریستال پالاس باختم.یکم لذت بازی رو کم می کنه.
MJ assassins creed
20-10-2016, 13:45
تیم بورنموث یک بازیکن داره به اسم Fraser که برای تیم های متوسط خوبه.سرعتش و قدرت دریبلش خوبه.هافبک چپ هست که من وینگر بازیش میدم.
Sinkgraven هم بازیکن تقریبا خوبیه.هافبک هست.قدرت دریبل خوبی داره.البته زیاد سرعتی نیست.
سلام
دوستان در cdkey اشتراکی وصل کردن لب تاپ به tv با کابل hdmi باعث deactive شدن اوریجین میشه؟ اگر جواب مثبت هست با چه راهی میشه تصویر رو در tv انداخت که مشکل ساز هم نشود؟
misagh8900
21-10-2016, 13:31
آقا اگه من نسخه اصلی بازی رو برای PC بخرم، آیا میشه هم روی لپتاپ و هم روی کامپیوتر نصبش کنم؟؟
یا مثلا نمیشه چند نفری پول بزاریم و یه بازی بخریم و روی چندتا سیستم نصب کنیم؟؟
سلام، من بخش داستانی الکس هانتر رو یک فصل کانل بازی کردم . الان که فصل تموم شده و به تیم ملی دعوت شدم میره تو ultimate team !!! یعنی بخش داستانی تموم میشه ؟
farshid_blackened
21-10-2016, 16:54
اقا من هر کار میکنم تو ps4 به origin وصل نمیشه:n29:اینترنت صبانت دارم.
200 تومن پول بازیو دادم انلاین بزنم خواهشا کمک کنید:n03:
Ramos1367
21-10-2016, 18:00
اقا من هر کار میکنم تو ps4 به origin وصل نمیشه:n29:اینترنت صبانت دارم.
200 تومن پول بازیو دادم انلاین بزنم خواهشا کمک کنید:n03:
سلام دوست عزیز....میشه توضیح بدید چه اروری میده تا بهتر بشه مشکل رو حل کرد....
اولا باید ps4 به آخرین ورژن فریمور آپدیت بشه...
بعد باید حتما اکانت psn رو داشته باشید...
بعد از اون باید بازی فیفا 17 رو به آخرین نسخه آپدیت کنید....
بعدش میتونید به اکانت اوریجینتون وصل بشید....
هر کدوم از شرایط رو نداشته باشید وصل نمیشه...
farshid_blackened
21-10-2016, 19:31
اقا خیلی خیلی ممنونتم:n01:
بازی up نبود منم حواسم نبود:n31:
linkinpark20
25-10-2016, 17:53
دوستان من دارم از سی دی کی اشتراکی بازی رو نصب میکنم از همون روش ریختن دیتای دانلودی در پوشه اریجین آپدیتی که برای فیفا اومده بعد از نصب باید در محل نصب بازی کپی پیست بشه درسته؟
یک سوال در التیمت
اگر فرض کنیم فیتنس یک بازیکن اومده زیر 20 برای بالا بردنش حدود 800 سکه نیازه
بعضی اوقات میشه با همین 800 سکه همون بازیکن با همون اورال و فیتنس 99 رو خرید
سوالم اینه که چرا به جای خرید یک بازیکن جدید برم پول بدم واسه فیتنسش؟ :n02:
تازه میتونم بازیکنم رو هم بفروشم یک سودی هم کنم
| SoRoush 8K |
25-10-2016, 21:02
دوستان من دارم از سی دی کی اشتراکی بازی رو نصب میکنم از همون روش ریختن دیتای دانلودی در پوشه اریجین آپدیتی که برای فیفا اومده بعد از نصب باید در محل نصب بازی کپی پیست بشه درسته؟
بله .
فقط قبل از آپدیت کردن حتما با سایتی که ازش سی دی کی رو خریدید هماهنگ کنید وگرنه ممکنه بازیتون دی-اکتیو بشه !
| SoRoush 8K |
25-10-2016, 21:04
سلام
دوستان در cdkey اشتراکی وصل کردن لب تاپ به tv با کابل hdmi باعث deactive شدن اوریجین میشه؟ اگر جواب مثبت هست با چه راهی میشه تصویر رو در tv انداخت که مشکل ساز هم نشود؟
بله دی اکتیو میشه بازیتون .
نمیدونم فهمیدید به منم بگید :n02:
یک سوال در التیمت
اگر فرض کنیم فیتنس یک بازیکن اومده زیر 20 برای بالا بردنش حدود 800 سکه نیازه
بعضی اوقات میشه با همین 800 سکه همون بازیکن با همون اورال و فیتنس 99 رو خرید
سوالم اینه که چرا به جای خرید یک بازیکن جدید برم پول بدم واسه فیتنسش؟ :n02:
تازه میتونم بازیکنم رو هم بفروشم یک سودی هم کنم
معمولا کسی از کارت فیتنس استفاده نمیکنه مگه اینکه خیلی بازی مهمی داشته باشه ، اکثرا دو تا ترکیب دارن که هر بازی ترکیب ها رو عوض میکنن و این باعث میشه فیتنس رو 99 بمونه
اون مورد فروش بازیکن هم وقتیه که بازیکن مثلا زیر 1000 قیمتش باشه ، شما یه بازیکن 50هزار تایی داشته باشی واسه فروشش باید 5% مالیات بدی ، این خودش میشه 2500
MCSE MAN
26-10-2016, 14:58
اولین باریه که میخوام یه بازی رو اصل بخرم. به نظرتون میارزه؟
این بازی رو بخوام اوریجینال (خود بازی یا cd key) بخرم، کجا و کدوم سایت رو پیشنهاد میدید که مطمئن باشه؟
قیمتش حدودا چنده؟
Captain_America
26-10-2016, 16:19
این بازی رو بخوام اوریجینال (خود بازی یا cd key) بخرم، کجا و کدوم سایت رو پیشنهاد میدید که مطمئن باشه؟
قیمتش حدودا چنده؟
اصل که صد درصد میارزه فیفا، گزینه ها امکاناتی که در اختیارته واسه آنلاین خودش اندازه چند تا بازی ارزش داره ، خرید فیزیکی یا دیجیتالی مزایا و معایب خودشون رو دارن ولی به نظرم دیجیتال به صرفه تر هست از اونور فیزیکی فروش مجددش راحت تره.
جایی رو سراغ ندارم چون پی سی بازی نمیکنم ولی تو نت زیاد هستند.
| SoRoush 8K |
27-10-2016, 14:43
قیمتش حدودا چنده؟
پ.خ شد ....
معمولا کسی از کارت فیتنس استفاده نمیکنه مگه اینکه خیلی بازی مهمی داشته باشه ، اکثرا دو تا ترکیب دارن که هر بازی ترکیب ها رو عوض میکنن و این باعث میشه فیتنس رو 99 بمونه
اون مورد فروش بازیکن هم وقتیه که بازیکن مثلا زیر 1000 قیمتش باشه ، شما یه بازیکن 50هزار تایی داشته باشی واسه فروشش باید 5% مالیات بدی ، این خودش میشه 2500
درسته من چون اول راهم نمیدونستم ترنسفر در سطح بالا متفاوته
چند سوال دیگه
1- چرا در سایت ها از پتانسیل یک بازیکن صحبت میشه؟ مگه کارتهامون پیشرفت هم میکنند؟
پیشرفت برای همه بصورت یکسانه یا مثل کریر هر شخص میتونه بازیکن هاش رو با تمرین یا بازی، سریعتر پیشرفت بده؟
2- مربی یک چیز نمادینه یا واقعا بدرد میخوره؟ از بعضی کارت ها سر در نمیارم و میگه بزار تو club و بعدا استفاده کن مثلا کارت هایی که نشان سوت داره
3- ارزش داره بازیکن ها رو نگه دارم؟ مثلا درجه وفاداریشون بره بالا رو بازیشون تاثیر میزاره؟
4- کلا از دسته بندی های چمیستری هم سر در نیاوردم مثل backbone, gladiator, anchor و غیره
درسته من چون اول راهم نمیدونستم ترنسفر در سطح بالا متفاوته
چند سوال دیگه
1- چرا در سایت ها از پتانسیل یک بازیکن صحبت میشه؟ مگه کارتهامون پیشرفت هم میکنند؟
پیشرفت برای همه بصورت یکسانه یا مثل کریر هر شخص میتونه بازیکن هاش رو با تمرین یا بازی، سریعتر پیشرفت بده؟
2- مربی یک چیز نمادینه یا واقعا بدرد میخوره؟ از بعضی کارت ها سر در نمیارم و میگه بزار تو club و بعدا استفاده کن مثلا کارت هایی که نشان سوت داره
3- ارزش داره بازیکن ها رو نگه دارم؟ مثلا درجه وفاداریشون بره بالا رو بازیشون تاثیر میزاره؟
4- کلا از دسته بندی های چمیستری هم سر در نیاوردم مثل backbone, gladiator, anchor و غیره
1-نه پتانسیل توی التیمیت تاثیری نداره ، اگه جایی هم پتانسیل بازیکن ها رو میزنن مربوط به کریر میشه ، کارت ها هیچ وقت تغییر نمیکنن
2-اگه به قسمت سوم هر کارت نگاه کنی (اونجا که باشگاه و ملیت رو میزنه) دو تا نماد بالای کارت هست ؛ یکیش لویالتی بونوس بازیکن هست که با 10 تا بازی بدست میاد(بازیکن هایی که از پک در میان این امتیاز رو به صورت دیفالت دارن) و دیگری امتیاز مربوط به منیجر ؛ یعنی با داشتن یه مربی میتونی 11 تا کمیستری بگیری
3-ارزش داره بازیکن های بلااستفاده رو نگه داری ولی واسه SBC ، اگه یه بازیکن تو SBC به کار بیاد هم میتونی خودت استفاده کنی هم میتونی با چند برابر قیمت اصلیش بفروشی
4-کمیستری استایل ها میتونن چند تا از ویژگی های 6 گانه اصلی بازیکن رو زیاد کنن ، مثلا واسه مهاجم ها اکثرا Hawk ، Finisher ، Sniper میزنن که توی ضربات نهایی تاثیر داره ؛ این تنها راهیه که تو آلتیمیت میشه اورال بازیکن رو یکم زیاد کرد
Rasoul2142
31-10-2016, 21:00
سلام
میشه راجع به cd key اشتراکی یه توضیح بدین ؟
من اگه بخرم هروقت بخوام میتونم بصورت آفلاین وارد بازی بشم ؟
| SoRoush 8K |
31-10-2016, 22:32
سلام
میشه راجع به cd key اشتراکی یه توضیح بدین ؟
من اگه بخرم هروقت بخوام میتونم بصورت آفلاین وارد بازی بشم ؟
بله میتونید . فقط باید برای فعالسازی اولیه از سایت موردنظرتون نوبت گیری کنید و طبق راهنماش فعالسازی رو انجام بدید . بعدا هر وقت خواستید میتونید بصورت آفلاین وارد اوریجین بشید و بازی کنید .
سیستم رو هم به تلویزیون وصل نکنید که باعث دی اکتیو شدن سیستم میشه .
Pitbull2015
02-11-2016, 11:25
تغییرات آپدیت جدید :
.
سلام. داداش! این شماره ی 13 رو چجوری می تونم تو بازی اعمال کنم؟ دهنم سرویس شده به خاطر این سبک جدید کرنر! :n03: فیفا حسابی گند زد تو این نسخه ی 17. راستی! راهی هم هست که سرعت گیم پلی بازی رو بیارم پایین؟
من تا دو سال پیش PES 15 بازی می کردم. فوق العاده بود. گیم پلی آروم، عین فوتبال واقعی! بعدش یهو PES 16 اومد، گیم پلی رو انقد سریع کرد که با دو تا پاس از این طرف زمین میرسیدی اونور. بعد رفتم FIFA 16 رو بازی کردم که خدا رو شکر گیم پلی ـش آروم بود با گرافیک فوق العاده! تازه از شرّ PES 16 خلاص شده بودم که باز امسال FIFA 17 اومد گند زد تو بازی و گیم پلی رو سریع کرد. :n24::n03: همین گیم پلی سریع اعصاب آدمو خورد می کنه. اگه بخوای دفاع کنی، وقتی مهاجم حریف یه سر توپ بزنه، مدافع تو 100 کیلومتر جا میمونه. اگرم درست بزنی زیر پاش، توپو انقد پرت می کنه اون طرف تر که بازم اگه بازیکن حریف اون دور و ور باشه، سریع توپو صاحب میشه!
شرمنده، زیاد توضیح دادم. بی زحمت جواب اون دو تا سؤالمو بده. مرسی.
| SoRoush 8K |
02-11-2016, 16:32
سلام. داداش! این شماره ی 13 رو چجوری می تونم تو بازی اعمال کنم؟ دهنم سرویس شده به خاطر این سبک جدید کرنر! :n03: فیفا حسابی گند زد تو این نسخه ی 17. راستی! راهی هم هست که سرعت گیم پلی بازی رو بیارم پایین؟
من تا دو سال پیش PES 15 بازی می کردم. فوق العاده بود. گیم پلی آروم، عین فوتبال واقعی! بعدش یهو PES 16 اومد، گیم پلی رو انقد سریع کرد که با دو تا پاس از این طرف زمین میرسیدی اونور. بعد رفتم FIFA 16 رو بازی کردم که خدا رو شکر گیم پلی ـش آروم بود با گرافیک فوق العاده! تازه از شرّ PES 16 خلاص شده بودم که باز امسال FIFA 17 اومد گند زد تو بازی و گیم پلی رو سریع کرد. :n24::n03: همین گیم پلی سریع اعصاب آدمو خورد می کنه. اگه بخوای دفاع کنی، وقتی مهاجم حریف یه سر توپ بزنه، مدافع تو 100 کیلومتر جا میمونه. اگرم درست بزنی زیر پاش، توپو انقد پرت می کنه اون طرف تر که بازم اگه بازیکن حریف اون دور و ور باشه، سریع توپو صاحب میشه!
شرمنده، زیاد توضیح دادم. بی زحمت جواب اون دو تا سؤالمو بده. مرسی.
خودمم هنوز 13 رو کشف نکردم D: .احتمالا اضافه نشده :( والا منم اصلا خوشم نمیاد از این روش نمیدونم با چه استدلالی به این روش رسیدن دیگه اصن نمیتونم رو کرنرا گل بزنم یه خیلی کم پیش میاد :(
واسه سرعتم تو تنظیمات قبل از شروع بازی یه آپشن هست به نام Game Speed که روی نرماله . از اونجا میتونی سرعت بازیو کم یا زیاد کنی .
اگه با سرعت کل بازی مشکل نداری و مشکلت سرعت بازیکناست میتونی تو تنظیمات Game که وقتی بین بازی Pause میکنی صفحاتو سوییچ کن 2 تا صفحه هستن یکی مربوط به خودته یکی مربوط به حریف . اونجا میتونی فقط سرعت حریف و خودتو کم کنی و به بقیه چیزا دست نزنی .
ragbar12
02-11-2016, 16:50
فیفا امسال مشکلاتی داره اونم به خاطر تغییر موتور بازیه که طبیعیه وخیلی از مشکلاتم با اپدیت های رسمی برطرف یا کمتر میشه.
ولی امسال بازی رقیب یا همون pes 2017 به معنای واقعی افتضاحه از وقتی بازی کرک شده من اون بازیو دارم انجام میدم گرافیک که هیچی در بارش حرف نزنیم بهتره بحث من گیم پلی داغون بازیه.
من نمیدونم روی چه حسابی یه عده میگنpes 2017 سخت شده و گل زدن راحت نیست. کافیه توپو ببرید به کناره ها سانتر کنید من اون بازیو زیاد انجام دادم به جرات میتونم بگم بالای نودوپنج درصد گلام با سانترو وضربه سر به ثمر رسیده. این گیم پلیه؟ این هوش مصنوعیه؟ هوش مصنوعی باید دست شما رو بخونه واز یک سوراخ هزار بار گزیده نشه و راه سانتر و گل خوردن از طریق سانترو ببنده نه اینکه راه براه گل بخوره. گیم پلی باید منو مجبور کنه برای رسیدن به گل راههای مختلفو امتحان کنم نه اینکه همین فرمونو تا ته برم گل بزنم وبپرم هوا..
جالبه یه عده توهم زدن که pes 2017 بهترین شبیه ساز فوتباله. بحث سلیقه نیست یه عده هر سال منتظر شاهکار کونامی هستن هر سال کونامی اب یخ رو سرشون میریزه و بهشون ضد حال میزنه بنده های خدا دیگه ضعفای بازیو نمیبینن وگمان میکنن با بهترین بازی شبیه ساز طرفن وpes 2017 تبدیل میشه به بهترین شبیه ساز فوتبال:n02:
باور کنید من به هیچ کدوم از بازیا تعلق خاطر ندارم وطرفدار بازی خوبم هر بازی بهتر باشه به نفع ماست ولی واقعا شرکت کونامی با این بازیش چشم بازارو کور کرده
کنایه امیزه که بازی جی تی ای که چند ساله از تولیدش میگذزه میزان فروشش از pes 2017 بیشتره.
.
Pitbull2015
02-11-2016, 17:16
خودمم هنوز 13 رو کشف نکردم D: .احتمالا اضافه نشده :( والا منم اصلا خوشم نمیاد از این روش نمیدونم با چه استدلالی به این روش رسیدن دیگه اصن نمیتونم رو کرنرا گل بزنم یه خیلی کم پیش میاد :(
واسه سرعتم تو تنظیمات قبل از شروع بازی یه آپشن هست به نام Game Speed که روی نرماله . از اونجا میتونی سرعت بازیو کم یا زیاد کنی .
اگه با سرعت کل بازی مشکل نداری و مشکلت سرعت بازیکناست میتونی تو تنظیمات Game که وقتی بین بازی Pause میکنی صفحاتو سوییچ کن 2 تا صفحه هستن یکی مربوط به خودته یکی مربوط به حریف . اونجا میتونی فقط سرعت حریف و خودتو کم کنی و به بقیه چیزا دست نزنی .
ممنون بابت جواب. آره، منم همه جای بازیو گشتم؛ ولی نتونستم تنظیم کرنر رو پیدا کنم. احتمالاً اضافه نشده.
اون سرعت رو روی Slow گذاشتم. الآن بهتر شد؛ ولی در حدّ FIFA 16 عالی نشد سرعتش که بیاد پایین. بازم هنوز سرعتش از سرعت FIFA 16 بیشتره.
در مورد این Pause کردن و اینا متوجّه نشدم. دقیقاً چی کار باید بکنم؟ مرحله به مرحله یه توضیح بده بی زحمت. مرسی.
| SoRoush 8K |
02-11-2016, 19:22
ممنون بابت جواب. آره، منم همه جای بازیو گشتم؛ ولی نتونستم تنظیم کرنر رو پیدا کنم. احتمالاً اضافه نشده.
اون سرعت رو روی Slow گذاشتم. الآن بهتر شد؛ ولی در حدّ FIFA 16 عالی نشد سرعتش که بیاد پایین. بازم هنوز سرعتش از سرعت FIFA 16 بیشتره.
در مورد این Pause کردن و اینا متوجّه نشدم. دقیقاً چی کار باید بکنم؟ مرحله به مرحله یه توضیح بده بی زحمت. مرسی.
بازیو Pause کن ، Settings ، بعد Game Settings ، بعد RT رو بزن تا برسی به بخش User Gameplay Customizatin ، از اونحا میتپنی سرعتارو کم و زیاد کنی ، این بخش مربوط به تیم خودته ، تب بعدی واسه تیم حریفه .
Captain_America
03-11-2016, 11:46
یه نکته واسه بازیکن هایی که تصمیم قطعی بازنشستگی نگرفتن بعضی وقتا بازیکن ها میگن قطعا آخر فصل خداحفظی می کنن با این بازیکن ها نمیشه کاری کرد ولی بعضی اوقات 50-50 هست میگن احتمال داره آخر فصل خداحافظی کنن. واسه اینکه این بازیکن ها رو یه فصل دیگه هم حفظ کنید باید اینجوری عمل کنید. بازی یکی قبل از آخر لیگ رو در نظر داشته باشید مثلا تو لیگ 20 تیمه هفته 37 میشه بعد از بازی بازی هفته 37 بازیکن بهتون میگه که میخواد یه فصل دیگه هم بازی کنه یا اینکه میخواد بازنشست بشه. شما بازی رو سیو نکنید اگه گفت میخواد کفش ها رو آویزان کنه چند بار لود کنید تا وقتی گفت یه فصل دیگه هم میخواد بازی کنه اونوقت سیو کنید.
ehsan_1989s
03-11-2016, 17:28
سلام من لپ تاپم asus n53 هست مشخصاتش هم
cpu :i7
ram 8gb
vga 540 1 gb
به نظرتون با این مشخصات میتونم فیفا 17 رو اجرا کنم؟؟؟
reza.amd
04-11-2016, 01:03
آقا رو دو گیگ 128 بیت ۷۳۰
8گیگ رم میاد
فرستاده شده از HUAWEI SCL-L21ِ من با Tapatalk
MJ assassins creed
04-11-2016, 23:01
آقا منم مثل شما پیدا نکردم.
البته سیستم جدید کرنر ها اینقدر هم بد نشده.اولش من خودم خیلی خوشم نمیومد ازش ولی الان قلقش دستم اومده.یکم تمرین کنی باهاش قلقش دستت میاد.مثلا من تو فیفا های قبلی یه روش یاد گرفتم که حتی از زاویه بسته(طرفین محوطه جریمه و بعضا نزدیک خط) ضربات ایستگاهی رو گل می زدم.اون گوشه ها رو معمولا سانتر نمی کردم و مستقیم می زدم.
سلام
من پی اس بازی میکردم امسال فیفا دارم بازی میکنم از دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدن
1. سانتر از کناره ها چطوری هستش دقیق سانتر نمیتونم بکنم
2. هنگام ضربه ازاد چه دکمه هایی باید گرفته بشه هرچی میزنم میره اوت مخصوصا فاصله های دور
3. دفاع و گرفتن توپ چطوریه هرکار میکنم با مربع نمیشه توپ،رو گرفت
4. کرنر دقیق و مناسب چطوریه
5. بهترین حالت شوت محکم با چه دکمه هایی هست
MCSE MAN
06-11-2016, 09:20
کسی اینجا با کامپیوتر انلاین بازی میکنه؟
میخوام ببینم با توجه به اینکه origin زده IP یران رو مسدود کرده اصلا امکانش هست یا نه؟
juventus_1985
06-11-2016, 12:06
سلام دوستان
من با pc بازی میکنم تا جمعه خوب بود از اون روز اصلاً حریف برام پیدا نمیکنه کسی مشکل من رو نداره؟ پینگ خوبی هم دارم البته
یه سوال در مورد fut، فیتنس بازیکنان فقط با کارت بالا میره یا اگه یه بازی هم استراحت کنند بالا میره؟؟
یه نکته واسه بازیکن هایی که تصمیم قطعی بازنشستگی نگرفتن بعضی وقتا بازیکن ها میگن قطعا آخر فصل خداحفظی می کنن با این بازیکن ها نمیشه کاری کرد ولی بعضی اوقات 50-50 هست میگن احتمال داره آخر فصل خداحافظی کنن. واسه اینکه این بازیکن ها رو یه فصل دیگه هم حفظ کنید باید اینجوری عمل کنید. بازی یکی قبل از آخر لیگ رو در نظر داشته باشید مثلا تو لیگ 20 تیمه هفته 37 میشه بعد از بازی بازی هفته 37 بازیکن بهتون میگه که میخواد یه فصل دیگه هم بازی کنه یا اینکه میخواد بازنشست بشه. شما بازی رو سیو نکنید اگه گفت میخواد کفش ها رو آویزان کنه چند بار لود کنید تا وقتی گفت یه فصل دیگه هم میخواد بازی کنه اونوقت سیو کنید.
آقا دمت گرم خیلی باحال بود :n02:
کافیه با یه نرم افزار چیز شکن اوریجین رو باز کنی و فیفا رو اجرا کنی. بعد اون نرم افزار چیز شکن رو ببندی و بری بازی کنی :n10:
سلام بچه ها میشه انلاین بازی کرد یا باید سی دی اورجینال بخریم؟ من pes بازی میکردم حالا میخوام فیفا نصب کنم لطفا راهنمایی کنید
| SoRoush 8K |
15-11-2016, 21:38
سلام بچه ها میشه انلاین بازی کرد یا باید سی دی اورجینال بخریم؟ من pes بازی میکردم حالا میخوام فیفا نصب کنم لطفا راهنمایی کنید
باید سی دی کی اورجینال تهیه کنید.
MCSE MAN
15-11-2016, 21:56
منم بالاخره cd key اورجینال رو برای PC خریدم. اولین بازی هست که اورجینال خریدم
واقعا عالیه، چه حالی میده آنلاین بازی کردن. اصل لذتش همین آنلاینشه که تا الان ازش محروم بودم
خداروشکر وضعیت اینترنت و پینگم خوبه و بدون لگ بازی میکنم
فقط هرازگاهی حریف پیدا نمیکنه و تو ارنا گیر میکنه که دیدم خیلیا این مشکل رو دارن
کاش بچه ها زیاد بودن و یه pro club راه مینداختیم
هنوز لم ضریبات پنالتی و ضربات کاشته رو پیدا نکردم. یکی اگه راهنمایی کنه ممنون میشم
Pitbull2015
15-11-2016, 23:27
منم بالاخره cd key اورجینال رو برای PC خریدم. اولین بازی هست که اورجینال خریدم
واقعا عالیه، چه حالی میده آنلاین بازی کردن. اصل لذتش همین آنلاینشه که تا الان ازش محروم بودم
خداروشکر وضعیت اینترنت و پینگم خوبه و بدون لگ بازی میکنم
فقط هرازگاهی حریف پیدا نمیکنه و تو ارنا گیر میکنه که دیدم خیلیا این مشکل رو دارن
کاش بچه ها زیاد بودن و یه pro club راه مینداختیم
هنوز لم ضریبات پنالتی و ضربات کاشته رو پیدا نکردم. یکی اگه راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام. من CD Key اشتراکی دارم. بازی خوبیه؛ ولی FIFA 16 اصلاً یه چیز فضایی بود. FIFA 17 نسبت به نسخه ی قبل خیلی افت کرد. گرچه الآن بعد از چند هفته بازی، لم بازی دستم اومده تقریباً؛ ولی باز به FIFA 16 نمیرسه. خیلی حرکاتِ توش طبیعی بود.
برای پنالتی من هنوزم بدون راهنماش نمی تونم گل بزنم. همش راهنماشو فعّال می کنم! وقتی Mode روی دسته ـت روشنه، جهت پایین رو فشار بده. راهنماش نشون داده میشه. جهتو به سمتی که میخوای شوت کنی، نگه دار و همزمان قدرت شوت رو پر کن.
برای ضربه آزادش واقعاً مزخرف کار کردن. توی Y*o*u*T*u*b*e چندتا ویدیو از آموزش ضربه آزاد FIFA 17 دیدم و همشونو با دقّت اجرا کردم. هیچ کدوم به درستی انجام نمیشه. مثل این که بعد از این 2 تا آپدیت دستکاریش کردن. چون طبق اون آموزشا الآن نمیشه ضربه آزادها رو گل کرد و 1 در 1000 گل میشه. خیلی سخت و مزخرف کردن ضربه آزادو!!! من پارسالم که FIFA 16 بازی می کردم، توی Y*o*u*T*u*b*e آموزش ضربه آزادشو دیدم و راحت از هر 10 تا ضربه آزادم 7، 8 تا رو گل می کردم. چه از نزدیک، چه از دور!
MCSE MAN
16-11-2016, 00:20
سلام. من CD Key اشتراکی دارم. بازی خوبیه؛ ولی FIFA 16 اصلاً یه چیز فضایی بود. FIFA 17 نسبت به نسخه ی قبل خیلی افت کرد. گرچه الآن بعد از چند هفته بازی، لم بازی دستم اومده تقریباً؛ ولی باز به FIFA 16 نمیرسه. خیلی حرکاتِ توش طبیعی بود.
برای پنالتی من هنوزم بدون راهنماش نمی تونم گل بزنم. همش راهنماشو فعّال می کنم! وقتی Mode روی دسته ـت روشنه، جهت پایین رو فشار بده. راهنماش نشون داده میشه. جهتو به سمتی که میخوای شوت کنی، نگه دار و همزمان قدرت شوت رو پر کن.
برای ضربه آزادش واقعاً مزخرف کار کردن. توی Y*o*u*T*u*b*e چندتا ویدیو از آموزش ضربه آزاد FIFA 17 دیدم و همشونو با دقّت اجرا کردم. هیچ کدوم به درستی انجام نمیشه. مثل این که بعد از این 2 تا آپدیت دستکاریش کردن. چون طبق اون آموزشا الآن نمیشه ضربه آزادها رو گل کرد و 1 در 1000 گل میشه. خیلی سخت و مزخرف کردن ضربه آزادو!!! من پارسالم که FIFA 16 بازی می کردم، توی Y*o*u*T*u*b*e آموزش ضربه آزادشو دیدم و راحت از هر 10 تا ضربه آزادم 7، 8 تا رو گل می کردم. چه از نزدیک، چه از دور!
من بعد از fifa 11 دیگه نتونست زیاد فیفا بازی کنم واسه همین الان دارم حال میکنم
پنالتی ها رو که شانسی گل میکنم
ضربات آزاد رو هم که نگو. همشو میزنم تو در و دیوار!
البته اینکه از هر 10 تا ضربه 7-8 تاش گل بشه هم بده ولی دیگه نباید اینجوری هم باشه که اصلا نشه زد!
سه تا چیز از گیم پلی بازی هست که رو اعصابمه:
1. حریف توپ رو از کناره از سانتر میکنه و تو دکمه میزنیا که دفاعت با هد توپ رو دور کنه ولی میبینی دفاع استپ سینه میکنه تو اون گیر دار!!
2. ضربات پشت محوطه جریمه خیلیاش گل میشه که اصلا نباید اینجوری باشه. قشنگ مشخصه شوتاش قلق داره چون یه بازی من کل 90 دقیقه سر بودم ولی طرف با دو تا شوت از راه دور منو برد!
3.این رئال مادریدش رو هم خیلی خوب گذاشتن. اکثرا دارن با رئال بازی میکنن. جالبه با مودریچ هرجوری شوت میزنن میره تو گل!
گیم پلی بازی ایراداتی داره ولی در کل خوبه و بخش آنلاین فیفا خودش کلی میارزه. فعلا که راضیم از پولی که خرج کردم
آفلاین بازی کردن خوبه ولی وقتی آنلاین آدم بازی کنه دیگه کم سمت آفلاین میره. قبلا شنیده بودم میگفتن اصل لذت بازی بخش آنلاینشه، الآن تازه فهمیدم راست میگفتن
| SoRoush 8K |
16-11-2016, 15:13
تغییرات آپدیت جدید:
✔️ تغييرات در چهره :
بهبود و تغییر چهره برخی بازیکنان که باعث واقعیتر شدن آنها میشود.
تغییرات جزئی در رابط کاربری بازی
رفع مشکلی که باعث میشد لباس انتخابشده با آن چیزی که در بازی نمایش داده میشود فرق کند.
رفع مشکلات مربوط به نرخ فریم در قسمت تمرین مهارتها (Skills) پیش از آغاز بازی
تماشاگران اسپانیایی از این پس واکنش واقعیتری به گل زدن نشان میدهند.
لباسهای مشکی شخصیسازی شده دیگر از این پس شبیه به لباس داوران نخواهند بود.
✔️ تغييرات در بخش Pro club :
تمامی بازیکنها از این پس از ویژگی استعداد (Flair) بهره خواهند برد.
استفاده از بازیکن ساخته شده در فیفا ۱۶ باعث میشود تا تمامی ویژگیهای Passive وی به درستی انتقال داده شوند.
رفع مشکلی که باعث میشد بازیکنها بیش از حد معمول امتیاز تجربه دریافت کنند.
✔️ تغییرات حالت Journey:
بومیسازی زبان و دیالوگها برای زبانهای آلمانی، فرانسوی، ایتالیایی، اسپانیایی و مکزیکی
بهبودهایی در گزارش بازیها
✔️ تغییرات Ultimate Team:
بهبودهای کلی برای بخش آلتیمت تیم و دیگر حالتهای آنلاین بازی
Pitbull2015
16-11-2016, 21:56
من بعد از fifa 11 دیگه نتونست زیاد فیفا بازی کنم واسه همین الان دارم حال میکنم
پنالتی ها رو که شانسی گل میکنم
ضربات آزاد رو هم که نگو. همشو میزنم تو در و دیوار!
البته اینکه از هر 10 تا ضربه 7-8 تاش گل بشه هم بده ولی دیگه نباید اینجوری هم باشه که اصلا نشه زد!
سه تا چیز از گیم پلی بازی هست که رو اعصابمه:
1. حریف توپ رو از کناره از سانتر میکنه و تو دکمه میزنیا که دفاعت با هد توپ رو دور کنه ولی میبینی دفاع استپ سینه میکنه تو اون گیر دار!!
2. ضربات پشت محوطه جریمه خیلیاش گل میشه که اصلا نباید اینجوری باشه. قشنگ مشخصه شوتاش قلق داره چون یه بازی من کل 90 دقیقه سر بودم ولی طرف با دو تا شوت از راه دور منو برد!
3.این رئال مادریدش رو هم خیلی خوب گذاشتن. اکثرا دارن با رئال بازی میکنن. جالبه با مودریچ هرجوری شوت میزنن میره تو گل!
گیم پلی بازی ایراداتی داره ولی در کل خوبه و بخش آنلاین فیفا خودش کلی میارزه. فعلا که راضیم از پولی که خرج کردم
آفلاین بازی کردن خوبه ولی وقتی آنلاین آدم بازی کنه دیگه کم سمت آفلاین میره. قبلا شنیده بودم میگفتن اصل لذت بازی بخش آنلاینشه، الآن تازه فهمیدم راست میگفتن
پنالتی رو همون طور که گفتم، اگه راهنماشو فعّال کنی، احتمال گل شدنش خیلی بالاتر میره؛ ولی بدی ای که داره، اینه که حریفتم می تونه راهنما رو ببینه! برا همینه که میگم نسبت به FIFA 16 خیلی افت کرد! این تازه یه موردشه! تو FIFA 16 بدون راهنما هم می تونستی خیلی عالی پنالتی بزنی.
ضربه ی آزاد رو همون طور که گفتم، فکر کنم بعد از این دو تا آپدیت احتمالاً خیلی دستکاری کردن؛ چون شگردهایی که توی Y*o*u*T*u*b*e دیدم، مال نسخه ی تازه منتشر شده ی FIFA 17 بود که الآن هیچ کدومش چه روی آپدیت اوّل، چه روی آپدیت دوّم جواب نمیده و توپا میره بیرون.
چرا اتّفاقاً! 7، 8 تا از 10 تا عالی بود. اگه دقّت می کردی، می تونستی دقیقاً گل کنی. البتّه خب اینم بگم! گل زدن به دروازه بان های رده بالایی مثل Neuer و De Gea سخت تر بود و باید خیلی بیشتر دقّت می کردی تا بتونی ضربه آزادو گل کنی.
1- برای این مورد وقتی توپ رو هوا هستش، دکمه ی 4 روی دسته رو بزن. شکلش نمی دونم مربّعه یا مثلّثه یا هر چیز دیگه؛ چون دسته ی من شماره داره روش. میشه همون دکمه ی سمت چپ که برای شوت گل استفاده میشه!
2- برای این که این جور شوت ها رو بتونی گل کنی، باید با زاویه ی 45 درجه به سمت دروازه باشی و وقتی شوت رو زدی، بعدش R1 رو بزنی تا به توپ قوس بده و احتمال گل شدنش بیشتر شه.
3- آره. رئال و بارسا و بایرن رو خیلی عالی ساختن. خودمم اکثراً رئال رو می گیرم؛ چون دفاعشم عالیه. دفاع بارسا رو ضعیف تر از دفاع رئال ساختن.
در مورد مادریچ هم نه! این جوری هم که میگی نیست. همون جوری که تو مورد دوّم برات توضیح دادم، با بازیکنایی که دقّت شوت بالایی دارن (مثل خامس، مادریچ، بیل، کروس) می تونی گل از راه دور بزنی!
یه چیزی هم که اعصابمو خیلی خورد کرد، اینه که دقّت شوت رونالدو رو 77 گذاشتن!!! برا همین نصف شوت هایی که باهاش میزنی، خارج از چهار چوبه. اگه بخوای از راه دورم باهاش گل بزنی، خیلی سخت میشه!!!
مورد دیگه ای هم که تو FIFA 17 حسابی گند زدن، گل زدن با ضربه ی سره. اصلاً مهاجما خوب جاگیری نمی کنن برای ضربه سر! شاید 1 در 1000 سانترهایی که میکنی، یه مهاجم بیاد، ضربه ی سر بزنه. برعکس، تو FIFA 16 حدود 90% می تونستی سانتر که می کنی، با ضربه ی سر گل بزنی، به خصوص با بازیکنایی که خیلی خوب ضربه ی سر میزنن؛ مثل رونالدو، بیل، لواندوفسکی، ابراهیموویچ.
سلام. من CD Key اشتراکی دارم
سلام از کجا گرفتی؟
Pitbull2015
17-11-2016, 13:52
سلام از کجا گرفتی؟
سلام. معرّفی سایت تو تاپیک ها ممنوعه. براتون پیام خصوصی فرستادم.
Rasoul2142
25-11-2016, 17:13
سلام
قسمت Alex Hunter فقط یک فصله ؟
من لیگ رو تموم کردم FA Cup رو هم بردم اونجایی که نشون میده به تیم ملی دعوت شده انگار دیگه تموم میشه.
آیا اینطوریه یا برای فصل بعد هم میشه ادامه داد ؟
Captain_America
25-11-2016, 17:52
I
سلام
قسمت Alex Hunter فقط یک فصله ؟
من لیگ رو تموم کردم FA Cup رو هم بردم اونجایی که نشون میده به تیم ملی دعوت شده انگار دیگه تموم میشه.
آیا اینطوریه یا برای فصل بعد هم میشه ادامه داد ؟
همین بود ، دیگه ادامه نداره فعلا مگر براش dlc بیاد یا بخواهند ادامه اش رو سال آینده بسازند. من خودم دوست دارمدارم ادامه اش اگه دادند شخصیت قابل بازی گرت واکر باشه.
Captain_America
30-11-2016, 22:28
من بعضی وقتی با ترکیب ذخیره های یه تیم با تیم اصلی شون بازی میکنم ، لستر رو برداشته بودم گلر سومشون رو گذاشته بودم توی دروازه یه سیو کردم دوربین رفت رو نمای نزدیک دهنم باز موند از دیدن فیس ایشون ! برید ببینید فقط این بازیکن رو !!
mahyar21
11-12-2016, 21:02
سلام
بهترین سایت برای خرید سی دی کی اشتراکی کجاست؟
Pitbull2015
12-12-2016, 15:56
سلام
بهترین سایت برای خرید سی دی کی اشتراکی کجاست؟
سلام. برات تو پیام خصوصی آدرسشو فرستادم.
golmohammadi
23-12-2016, 13:22
سلام
سی دی کی اشتراکی چجوریه؟
یعنی آفلاینه چیه؟ مدت استفاده اش چقدره؟
کلا به چه روشهایی میشه بازیو اجرا کرد؟
Pitbull2015
23-12-2016, 17:32
سلام
سی دی کی اشتراکی چجوریه؟
یعنی آفلاینه چیه؟ مدت استفاده اش چقدره؟
کلا به چه روشهایی میشه بازیو اجرا کرد؟
سلام.
به این صورته که شما با یه یوزر و پسورد Origin که بازیو خریده، وارد اکانت میشی و بازی رو به صورت کاملاً قانونی فعّال می کنی و بعد از فعّال سازی فقط می تونی آفلاین بازی کنی و اگه آنلاین بخوای اجرا کنی، فعّال سازی بازی میپره و باید دوباره برای فعّال سازی نوبت بگیری.
بله، فقط آفلاینه! مدّت استفاده ـش هم تا زمانیه که وقتی آنلاینی، توی اکانت لاگین نکنی!
به دو روش میشه بازیو اجرا کرد. آفلاین (که همین خرید CD Key اشتراکیه) و آنلاین (که باید سریال اوریجینال FIFA 17 رو بخری). فقط در این صورته که می تونی هم آفلاین، هم آنلاین بازی کنی و هیچ مشکلی هم برای فعّال سازی بازی پیش نیاد!
golmohammadi
24-12-2016, 09:35
سلام.
به این صورته که شما با یه یوزر و پسورد Origin که بازیو خریده، وارد اکانت میشی و بازی رو به صورت کاملاً قانونی فعّال می کنی و بعد از فعّال سازی فقط می تونی آفلاین بازی کنی و اگه آنلاین بخوای اجرا کنی، فعّال سازی بازی میپره و باید دوباره برای فعّال سازی نوبت بگیری.
بله، فقط آفلاینه! مدّت استفاده ـش هم تا زمانیه که وقتی آنلاینی، توی اکانت لاگین نکنی!
به دو روش میشه بازیو اجرا کرد. آفلاین (که همین خرید CD Key اشتراکیه) و آنلاین (که باید سریال اوریجینال FIFA 17 رو بخری). فقط در این صورته که می تونی هم آفلاین، هم آنلاین بازی کنی و هیچ مشکلی هم برای فعّال سازی بازی پیش نیاد!
اوریجینال این بازی چنده؟
من pes باز هستم
ولی نسخه اخری یه جوریه
دفاع کردن و گرافیک و ... عالیه ولی در حمله از راه دور شوت به سختی گل میشه و زیاد فاز نمیده
فیفا هم کرک نشده و نمیشه بازیش کرد
سی دی اشتراکی برا من نمیصرفه و اوریجینالش هم گرونه برا ما ایرانیا نمیصرفه
فیفا 17 چقدر با فیفا 16 اختلاف داره؟
اخه من امار فروش این بازیو دیدم تعجب کردم فروشش در انگلستان بیشتر از سایر گیمها بود
دوستان اورجینم باز نمیشه آنلاین بازی کنم.به غیر از شیلتر شکن راهی وجود نداره "؟
| SoRoush 8K |
25-12-2016, 16:41
دوستان اورجینم باز نمیشه آنلاین بازی کنم.به غیر از شیلتر شکن راهی وجود نداره "؟
شما فقط برای لاگین شدن از هیتلرشکن استفاده کنید .
وارد بازی که شدید قندشکن رو خاموش کنید .
شیلترشکن فقط برای خود اوریجین لازمه و تو بازی لازم نیستش و میتونید خاموشش کنید .
Pitbull2015
28-12-2016, 09:58
اوریجینال این بازی چنده؟
من pes باز هستم
ولی نسخه اخری یه جوریه
دفاع کردن و گرافیک و ... عالیه ولی در حمله از راه دور شوت به سختی گل میشه و زیاد فاز نمیده
فیفا هم کرک نشده و نمیشه بازیش کرد
سی دی اشتراکی برا من نمیصرفه و اوریجینالش هم گرونه برا ما ایرانیا نمیصرفه
فیفا 17 چقدر با فیفا 16 اختلاف داره؟
اخه من امار فروش این بازیو دیدم تعجب کردم فروشش در انگلستان بیشتر از سایر گیمها بود
اوریجینالش 169 تومنه.
توی FIFA 17 هم این جوریه. شوت از راه دور خیلی سخت گل میشه. توی FIFA 16 بهتر بود. راحت تر گل میشد و همچنین طبیعی تر!
خب، پس هیچ جوره نمی تونی بازیش کنی! حتّی اگه کرکش هم بیاد، احتمالاً مثل کرکی میشه که برا FIFA 16 اومده بود. بازیکنا سر نداشتن یا بعضی مواقع دست نداشتن و کلّی مشکل دیگه...
خیلی فرق داره! فقط در این حد بگم که حسابی گند زدن تو FIFA 17. آره، درست خوندی! حسابی گند زدن!!! FIFA 16 اصلاً یه چیز استثنایی و تکرار نشدنی بود!
زیاد به آمار فروش دقّت نکن. وقتی بازی رو خراب کردن، دیگه چه ارزشی داره؟ یه بار نسخه ی 16 و 17 رو بازی کنی، متوجّه میشی 16 از همه لحاظ سرتره!
اوریجینالش 169 تومنه.
توی FIFA 17 هم این جوریه. شوت از راه دور خیلی سخت گل میشه. توی FIFA 16 بهتر بود. راحت تر گل میشد و همچنین طبیعی تر!
خب، پس هیچ جوره نمی تونی بازیش کنی! حتّی اگه کرکش هم بیاد، احتمالاً مثل کرکی میشه که برا FIFA 16 اومده بود. بازیکنا سر نداشتن یا بعضی مواقع دست نداشتن و کلّی مشکل دیگه...
خیلی فرق داره! فقط در این حد بگم که حسابی گند زدن تو FIFA 17. آره، درست خوندی! حسابی گند زدن!!! FIFA 16 اصلاً یه چیز استثنایی و تکرار نشدنی بود!
زیاد به آمار فروش دقّت نکن. وقتی بازی رو خراب کردن، دیگه چه ارزشی داره؟ یه بار نسخه ی 16 و 17 رو بازی کنی، متوجّه میشی 16 از همه لحاظ سرتره!
تعجبمیکنم فیفا17 یه سروگردن بهتروطبیعیتر از 16هست..صحبتهاتون خیلی عجیبه
دوستان اینجا اگه کسی رو پی سی انلاین بازی میکنه ای دیشو بذاره
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
golmohammadi
31-12-2016, 23:32
دوستان در pes قبل از اینکه توپو بگیریم ابتدا دکمه های سرعت و ضربدر (پاس) را همزمان میگیریم و بازیکن بصورت اتوماتیک به سمت توپ میاد
در فیفا چنین چیزی نیست؟
توپگیری خیلی خسته کننده هست
Captain_America
07-01-2017, 14:52
الان دیگه برام واضح و مبرهن شده که فیفا خیلی ظریف اسکریپت شده هست حتی تو بازی دوستانه از فیفا 2003 بگیر که از راه دور دیوید بکهام شوت میزد تا الان فیفا 2017 که خودم و یکی از دوستانم چند بار از راموس در دقیقه 90 گل خوردم!
ali-1991
07-01-2017, 15:04
درود بر شما. دوستان سیستم زیر FIFA 17 رو اجرا میکنه؟
CPU: Core i3 3110
RAM: 4GB
GPU: Nvidia 610m 1GB
golmohammadi
08-01-2017, 10:24
درود بر شما. دوستان سیستم زیر FIFA 17 رو اجرا میکنه؟
CPU: Core i3 3110
RAM: 4GB
GPU: Nvidia 610m 1GB
باضعیفتر از اینم اجرا کردم
البته نه در حداکثر
ali-1991
09-01-2017, 12:41
باضعیفتر از اینم اجرا کردم
البته نه در حداکثر والا این سیستم PES 17 رو هم رو High به سختی اجرا میکنه اما رو Medium روونِ. فکر میکردم FIFA 17 رو روی Medium هم نتونه اجرا کنه
| SoRoush 8K |
09-01-2017, 17:50
دوستان در pes قبل از اینکه توپو بگیریم ابتدا دکمه های سرعت و ضربدر (پاس) را همزمان میگیریم و بازیکن بصورت اتوماتیک به سمت توپ میاد
در فیفا چنین چیزی نیست؟
خیر همچین چیزی نیست .
با گرفتن A نزدیک بازیکن حریف میشه و تو فاصله حدود یک متریش میمونه و دیگه نزدیک نمیشه .
وقتی نزدیک شد شما باید با زدن X برای پا گذاشتن یا B برای تکل زدن توپو از حریف بگیرید .
این دکمه هایی که گفتم واسه Xbox بود . تو پلی استیشن : A=X / B=O و مربع=X
golmohammadi
10-01-2017, 00:41
خیر همچین چیزی نیست .
با گرفتن A نزدیک بازیکن حریف میشه و تو فاصله حدود یک متریش میمونه و دیگه نزدیک نمیشه .
وقتی نزدیک شد شما باید با زدن X برای پا گذاشتن یا B برای تکل زدن توپو از حریف بگیرید .
این دکمه هایی که گفتم واسه Xbox بود . تو پلی استیشن : A=X / B=O و مربع=X
من با دسته های xbox رو پی سی اجرا میکنم
پس با این حساب اینطور باید باشه درسته؟
در ابتدا از دکمه پاس برای نزدیک شدن و بعدش از دکمه شوت برای گرفتن
اره؟
الان فیف 16 بازی میکنم
با توجه به اینکه در بازیهای کونامی توپگیری اتوماتیک وجود داره، توپگیری در فیفا خیلی حوصله میخواد و ...
| SoRoush 8K |
10-01-2017, 11:55
من با دسته های xbox رو پی سی اجرا میکنم
پس با این حساب اینطور باید باشه درسته؟
در ابتدا از دکمه پاس برای نزدیک شدن و بعدش از دکمه شوت برای گرفتن
اره؟
الان فیف 16 بازی میکنم
با توجه به اینکه در بازیهای کونامی توپگیری اتوماتیک وجود داره، توپگیری در فیفا خیلی حوصله میخواد و ...
بله همینجوریه .
delpiero107
11-01-2017, 07:48
در فیفا چنین چیزی نیست؟
داداش برو تو قسمت تنظیمات دسته بعد قسمت اخر هست نوشته tactical defens اون رو تغییر بده بزار رو حالت lagacy توپگیری میشه مثل pes با ضربدر و r1
spiderman20078
11-01-2017, 11:13
چه تیم هایی از بانوان تو بازی هست؟ ملی یا باشگاهی؟!
| SoRoush 8K |
11-01-2017, 20:23
داداش برو تو قسمت تنظیمات دسته بعد قسمت اخر هست نوشته tactical defens اون رو تغییر بده بزار رو حالت lagacy توپگیری میشه مثل pes با ضربدر و r1
اینجوری بازی نکنه بهتره چون بعد تو آنلاین به مشکل میخوره چون اونجا چیزی به اسم لگسی وجود نداره و فقط میتونی از تاکتیکال دیفنس استفاده کنی .
از اول اینجوری بازی کنه عادت میکنه بعد یه مدت .
golmohammadi
12-01-2017, 23:29
اینجوری بازی نکنه بهتره چون بعد تو آنلاین به مشکل میخوره چون اونجا چیزی به اسم لگسی وجود نداره و فقط میتونی از تاکتیکال دیفنس استفاده کنی .
فیفا 16 انلاین داره؟
Behnam_o2
13-01-2017, 23:06
دوستان بعد آپدیت دوم کسی مشکل فریز شدن نداره؟؟؟؟!! واسه من توهر بازی یکبار بازی فریز میشه به مدت 2-3 ثانیه و خوب میشه. بعضی وقتا اول بازی میشه بعضی وقتا آخر بازی بعضی وقتام نمیشه!!
Pitbull2015
17-01-2017, 17:10
فیفا 16 انلاین داره؟
سلام. بله، داره.
Pitbull2015
17-01-2017, 17:12
دوستان بعد آپدیت دوم کسی مشکل فریز شدن نداره؟؟؟؟!! واسه من توهر بازی یکبار بازی فریز میشه به مدت 2-3 ثانیه و خوب میشه. بعضی وقتا اول بازی میشه بعضی وقتا آخر بازی بعضی وقتام نمیشه!!
سلام. برا من که مشکلی نیست. دیروز آپدیت 3 براش منتشر شد. دانلود کن و نصب کن و درایور گرافیک رو هم آپدیت کن. قاعدتاً نباید مشکلی پیش بیاد.
alireza ps4lover
18-01-2017, 12:39
دقيقا موافقم با نظر شما.اصلا tactical defence يه چيز ديگست عين فوتبال واقعيه:n12:
alireza ps4lover
18-01-2017, 12:43
ببخشيد من تازه ps4 خريدم تو فيفا 17آنلاين هر كاري كردم با دوستم بازي كنم نشد يا ميگه your opponent left match يا connection to server lost ممكنه ربطي به ريجن دستگاه داشته باشه؟آخه من ريجن 3 هستم اون ريجن 2
matarsaak
23-01-2017, 00:04
سلام
من تازه از pes امدم به فیفا 17
تنظیمات دسته خیلی فرق داره . مثلا توی pes سرعت همیشه R1 بود ولی توی فیفا R2
البته میشه تغییرش داد ، در کل به همین شکل فیفا خودمو عادت بدم یا همون مث PES تغییر بدم؟
2 روز پلاس رایگان داشتم آنلاین خیلی خوب بود.
Pitbull2015
23-01-2017, 12:58
سلام
من تازه از pes امدم به فیفا 17
تنظیمات دسته خیلی فرق داره . مثلا توی pes سرعت همیشه R1 بود ولی توی فیفا R2
البته میشه تغییرش داد ، در کل به همین شکل فیفا خودمو عادت بدم یا همون مث PES تغییر بدم؟
2 روز پلاس رایگان داشتم آنلاین خیلی خوب بود.
سلام. به نظرم تغییر بدی، بهتره. چون اگه بخوای یه روز PES بازی کنی، باز طول میکشه تا دستت به روش قبلی عادت کنه. برو تو تنظیمات، دسته رو بذار رو Alternate که شبیه PES بشه.
Consul 141
27-01-2017, 22:22
در جدیدترین اخبار بازی، الکترونیک آرتز دیروز آپدیت 1.06 بازی فیفا 17 را برای پلیاستیشن 4 و ایکسباکس وان منتشر کرد.
بازی FIFA 17 یکی از محبوبترین بازیهایی است که این روزها کاربران زیادی آن را به صورت آنلاین یا آفلاین تجربه میکنند. به همین دلیل هم الکترونیک آرتز، ناشر بازی، با انتشار آپدیتهای مختلفی جزئیترین مشکلات بازی را نیز رفع میکند تا کاربران تجربه بینقصی از بازی داشته باشد. در همین راستا دیروز آپدیت 1.06 بازی برای ایکسباکس وان و پلیاستیشن 4 منتشر شده است که روی کنسول سونی ۴۳۰ مگابایت و روی کنسول مایکروسافت ۷۶۹ مگابایت حجم دارد.
EA اعلام کرده که در برخی مواقع تعویض بازیکنها باعث میشد تا اتصالتان با سرور بازی قطع شود که این مشکل در آپدیت جدید رفع شده و علاوه بر آن یک سری بهبودهای کلی نیز در بازی اعمال شده که به تجربه پایدارتر آن منجر میشوند.
زومجی
mohamad skystar
03-02-2017, 22:45
سلام
در فیفا 17 سرعت بازیکنان پایین هست حتی وقتی رو حالت FAST بازی میکنم
فیفا 16 و فیفا 15 بهتر بودن
فیفا 17 بازیکنان خیلی شل میدون
یه راهنمایی بچه ها من میخوام کامپیوتر ارتقا بدم واسه بازی که اخرین کیفیت بتونم بازی کنم با سی دی اورجینال .حالا به نظر شما دستگاه بخرم بهتره پلی استیشن یا کامپیوتر ارتقا بدم ؟
Captain_America
14-02-2017, 16:29
یه راهنمایی بچه ها من میخوام کامپیوتر ارتقا بدم واسه بازی که اخرین کیفیت بتونم بازی کنم با سی دی اورجینال .حالا به نظر شما دستگاه بخرم بهتره پلی استیشن یا کامپیوتر ارتقا بدم ؟
تو بازی مخصوصا فوتبال کنسول حرف اول رو میزنه یا پلی 4 بگیر از کلی بازی عالی و انحصاری هم میتونی استفاده کنی. (البته نظر شخصی هست با PC هم امکانات زیادی در دسترسه)
فیفا 16 همه ی شوت ها به طرز وحشتناکی همیشه از کنار دروازه میگذشت ولی فیفا 17 همه ی شوت ها با بازیکنان شوتزن گل میشه!
خیلی مسخره است
اونایی که عشق دقاع و چیدن اتوبوس و ضدفوتبال دارید اصلا اجازه ندید دوستانتون تیم بالای چهارستاره بردارن یک شوت میزنند از وسط زمین و همه نقشه هاتون نقش بر آب میشه :n02:
ac_immortal
22-02-2017, 17:10
مسابقات آنلاین فیفا 17 با مجموع جوایزی به ارزش 20 میلیون تومان برای 25 نفر.
رقابت در سایت espl.ir برای کسب سهمیه بزرگترین مسابقات آنلاین کشور.
میزان جوایز:
نفر اول: تا سقف 12 میلیون تومان
نفر دوم: به ارزش یک و نیم میلیون تومان
نفر سوم: به ارزش یکمیلیون تومان
نفر چهارم تا هشتم: به ارزش یکصد و پنجاههزار تومان
نفر نهم تا شانزدهم: به ارزش یکصد هزار تومان
قرعهکشی ماهیانه از میان مجموع ورزشکاران شرکتکننده به ارزش 100 هزار تومان برای یک نفر.
جایزه ویژه 4 میلیون تومانی برای فردی که بیشترین تعداد حضور در مسابقات را داشته باشد.
جایزه ویژه 2000000تومانی برای ورزشکاری که موفق به کسب مقام اول مسابقات شود.
برای اطلاعات بیشتر از نحوه برگزاری مسابقات به وبسایت لیگ حرفه ای ورزش های الکترونیک مراجعه کنید:
espl.ir
جهت اطلاعات بیشتر با ESPl_Beautilife ارتباط بگیرید.
با ما حرفهای باشید...
ac_immortal
22-02-2017, 17:11
مسابقات آنلاین فیفا 17 با مجموع جوایزی به ارزش 20 میلیون تومان برای 25 نفر.
رقابت در سایت espl.ir برای کسب سهمیه بزرگترین مسابقات آنلاین کشور.
میزان جوایز:
نفر اول: تا سقف 12 میلیون تومان
نفر دوم: به ارزش یک و نیم میلیون تومان
نفر سوم: به ارزش یکمیلیون تومان
نفر چهارم تا هشتم: به ارزش یکصد و پنجاههزار تومان
نفر نهم تا شانزدهم: به ارزش یکصد هزار تومان
قرعهکشی ماهیانه از میان مجموع ورزشکاران شرکتکننده به ارزش 100 هزار تومان برای یک نفر.
جایزه ویژه 4 میلیون تومانی برای فردی که بیشترین تعداد حضور در مسابقات را داشته باشد.
جایزه ویژه 2000000تومانی برای ورزشکاری که موفق به کسب مقام اول مسابقات شود.
برای اطلاعات بیشتر از نحوه برگزاری مسابقات به وبسایت لیگ حرفه ای ورزش های الکترونیک مراجعه کنید:
espl.ir
جهت اطلاعات بیشتر با ESPl_Beautilife ارتباط بگیرید.
با ما حرفهای باشید...
دوستان تمام آپدیتهای فیفا 17 تا به امروز رو میخوام + آموزش نصبشون . کسی میتونه تو پروفایل راهنمایی کنه ؟
سلام دوستان.
الان با ایکس باکس وان و یه اکانت گولد، میشه راحت فیفا رو آنلاین بازی کرد؟؟ برای کشور ایران، محدودیتی نیست؟
Milad4171
02-03-2017, 00:40
دوستان من نسخه دمو رو نصب کردم روی لپ تاپ موقع اجرا پیغام استاپ ورکینگ میاد. کسی میدونه مشکل کجاست ؟
دوستان آپدیتهای فیفا 17 به صورت آفلاین چرا کار نمیکنه ؟؟ من تمام مراحل رو چندین بار دقیق رفتم آخرین آپدیت رو هم ریختم با اورجین عملیات repair رو انجام دادم و مطمئنم از دقت و درستی کار خودم مگر آموزشهایی که گذاشته میشه درست نباشه
حتما باید به نت وصل باشم تا تغییرات اعمال بشه.تغییراتی مثل حضور خسوس در منچستر سیتی یا نمره بازیکنا ...
Pitbull2015
05-03-2017, 13:24
دوستان آپدیتهای فیفا 17 به صورت آفلاین چرا کار نمیکنه ؟؟ من تمام مراحل رو چندین بار دقیق رفتم آخرین آپدیت رو هم ریختم با اورجین عملیات repair رو انجام دادم و مطمئنم از دقت و درستی کار خودم مگر آموزشهایی که گذاشته میشه درست نباشه
حتما باید به نت وصل باشم تا تغییرات اعمال بشه.تغییراتی مثل حضور خسوس در منچستر سیتی یا نمره بازیکنا ...
سلام. این چیز طبیعی ای هستش تو فیفا. همیشه بخش آنلاین زود به زود تغییرات رو نشون میده و بخش آفلاین خیلی دیرتر.
denzelmovie
08-03-2017, 22:00
دوستان عزیز من چند وقتیه بازی نکردم، آخرین ورژنی که بازی کردم فیفا14 بود
میشه راهنمایی کنید چطوری باید فیفا17 رو نصب کنم؟ کرک داره؟ اگه لینکی چیزی هست واسم بفرستید ببینم چطوری باید بازی کنم:n40:
Captain_America
09-03-2017, 07:53
برای من که تمام آپدیتها اعمال شده با آخرین تغیرات تیم ها - پی اس 4 بازی هم اوریجینال
vahidgame
10-03-2017, 21:11
بازی چند روز پیش تخفیف خیلی زیادی خورده و قیمتش یک سوم شده بود دیگه خریدم
فعلا که بازی خوب بوده. بخش داستانی اونم جالبه یعنی مثلا شبیه بازی های نقش آفرینی دراوردن :دی
موتور Frostbite 3 هم که اولین برا فیفا استفاده شده واقعا خوبه و گرافیک بهتر شده
حداقل توی پی سی امسال برای فوتبال بهترین و تنها گزینه همین فیفا ست چون واقعا pes امسال رو پی سی عجیب بود یعنی در حد چند دقیقه رفتم ازش منصرف شدم چون خیلی بد پورت کردن...
میلاد جان توی منوی اصلی بازی یه گزینه آپدیت داره در حد یه دقیقه همه ترنسفرها و ترکیب ها آپدیت میشه
باید آنلاین هم باشی ولی حتی با نت سرعت پایین هم کلا خیلی زمان کمی می خواد
دوستان عزیز من چند وقتیه بازی نکردم، آخرین ورژنی که بازی کردم فیفا14 بود
میشه راهنمایی کنید چطوری باید فیفا17 رو نصب کنم؟ کرک داره؟ اگه لینکی چیزی هست واسم بفرستید ببینم چطوری باید بازی کنم:n40:
بازی کرکی نداره و فک نکنم هم کرک بشه
فقط سی دی کی اشتراکی بعضی جاها می فروشن که با اون ظاهرا میشه و بعضی ها میرن ولی من خودم امتحان نکردم و می تونید از جاهایی که می فروشن تحقیق کنید
Amir faz
22-03-2017, 16:08
فعلا که بازی خوب بوده. بخش داستانی اونم جالبه یعنی مثلا شبیه بازی های نقش آفرینی دراوردن :دی
حداقل توی پی سی امسال برای فوتبال بهترین و تنها گزینه همین فیفا ست چون واقعا pes امسال رو پی سی عجیب بود یعنی در حد چند دقیقه رفتم ازش منصرف شدم چون خیلی بد پورت کردن...
میلاد جان توی منوی اصلی بازی یه گزینه آپدیت داره در حد یه دقیقه همه ترنسفرها و ترکیب ها آپدیت میشه
فقط سی دی کی اشتراکی بعضی جاها می فروشن که با اون ظاهرا میشه و بعضی ها میرن ولی من خودم امتحان نکردم و می تونید از جاهایی که می فروشن تحقیق کنید
سلام
از کجا و چه قیمتی خریدین؟
به نظرتون این سیستم من می کشه که بیخودی پول هدر ندیم؟
core i5-ram 6g-nvidia 630m
ممنون.
سلام،من بعدازمدتهاگرافیک خریدم و میخوام بازی کنم :n02: ،مییشه لطفا منو راهنمایی کنید که از کجا و چطور میشه بازی رو خرید یا CD-Key گرفت جوری که نامحدود و آنلاین هم بشه بازی کرد؟ اگر امکان انتشار توی تاپیک نیست ممنون میشم برام پخ کنید:n16:
reza4024
09-04-2017, 10:24
یه جا خوندم شرکت EA میخواد فیفا 17 رو اردیبهشت ماه رایگان عرضه کنه
این خبر درسته؟
vahidgame
09-04-2017, 12:48
پست قبلی رو اصلاح می کنم و بخش داستانی بازی واقعا یه چیز الکی و سرکاریه :دی
کلا یه بخش استوری گذاشتن با چند تا کات سن که فقط یه چی باشه وگرنه یه بخشی خیلی کوتاه و ضعیفه
من که مثل همیشه بیشتر همون بخش کریر رو میرم
سلام
از کجا و چه قیمتی خریدین؟
به نظرتون این سیستم من می کشه که بیخودی پول هدر ندیم؟
core i5-ram 6g-nvidia 630m
ممنون.
من از خود اریجین خریدم چون بازی توی تخفیف بودش
کاری هم نداره فقط یه اکانت اریجین می خواد و بعدش یه گیفت کارت باید از سایت های ایرانی خرید که مثلا من خودم 20 دلاری خریدم و بعد که اکانت 20 دلار شارژ شد میشه بازیو خرید
در مورد سیستم هم اجرا میشه ولی شاید زیاد خوب اجرا نشه چون کارت گرافیک یکمی پایینه
سلام،من بعدازمدتهاگرافیک خریدم و میخوام بازی کنم :n02: ،مییشه لطفا منو راهنمایی کنید که از کجا و چطور میشه بازی رو خرید یا CD-Key گرفت جوری که نامحدود و آنلاین هم بشه بازی کرد؟ اگر امکان انتشار توی تاپیک نیست ممنون میشم برام پخ کنید:n16:
همون طور که بالا توضیح دادم از خود اریجین خریدم
سایت های ایرانی هم خود بازی یا سی دی کی رو می فروشن ولی من توصیه می کنم کسی می خواد بخره با همین قیمت 20 دلاری بخره و توی سایت های ایرانی من کمتر از 140 هزار تومن ندیدم
فعلا فک نکنم بازی توی تخفیف باشه ولی در ادامه حتما باز توی اریجین EA همچین تخفیفی می ذاره
یه جا خوندم شرکت EA میخواد فیفا 17 رو اردیبهشت ماه رایگان عرضه کنه
این خبر درسته؟
قراره به سرویس EA/Origin Access اضافه بشه که توی پی سی یا ایکس باکس وان میشه بازی رو رایگان رفت
البته باید سرویس ماهانه یا سالانه اینو کسی خریده باشه تا بتونه بازی های مورد نظر موجود مثل همین فیفا رو رایگان بره
| SoRoush 8K |
09-04-2017, 20:17
آی دی اوریجین بدید رو پی سی باهم بزنیم :n24:
Shadmehr1
17-04-2017, 11:11
سلام دوستان
خوبین؟
من دو تا سوال داشتم از خدمتتون
ممنون میشم راهنماییم کنید
1- وقتی دو نفره بازی می کنی، با وجود اینکه بخش Help برای هر دو دسته Off هست، اما زمان پنالتی (چه در حین بازی و چه در پایان بازی) جهت ضربات پنالتی دسته دوم نشون داده میشه! اینو چطور میشه مخفیش کرد مثل دسته اول؟؟
2- تاکتیک های مختلف مثل دفاع اتوبوسی و ... رو چطور میشه فعال کرد؟؟
سپاسگذارم
| SoRoush 8K |
17-04-2017, 17:28
سلام دوستان
خوبین؟
من دو تا سوال داشتم از خدمتتون
ممنون میشم راهنماییم کنید
1- وقتی دو نفره بازی می کنی، با وجود اینکه بخش Help برای هر دو دسته Off هست، اما زمان پنالتی (چه در حین بازی و چه در پایان بازی) جهت ضربات پنالتی دسته دوم نشون داده میشه! اینو چطور میشه مخفیش کرد مثل دسته اول؟؟
2- تاکتیک های مختلف مثل دفاع اتوبوسی و ... رو چطور میشه فعال کرد؟؟
سپاسگذارم
سلام . مرسی شوما خوبی ؟ :n02:
1- با فشار دادن RS ترینر خاموش روشن میشه .
2- با D-Pad و زدن دکمه چپش یه درجه تیم دفاعی تر میشه ، میتونی بذاری رو Ultra Defending و واسه حمله هم میشه همچین کاری کرد ؛ با زدن دکمه راست D-Pad
golden_acorn
01-06-2017, 16:27
سلام دوستان.
من PESباز هستم. از PES4 با این بازی بودم. ولی بخاطر ریدمان های اخیر کونامی دیگه ازش خسته شدم.
یکی از ایراداش اینه که وقتی توپو زیر پای حریف میزنم اون سد میکنه و بازیکنم میخوره زمین ولی داور خطا نمیگیره. می خواستم بدونم فیفا هم همچین مشکلاتی داره؟ اگه آره که کوچ کنم.
سلام.خواهشا بهم جواب بدین.با این سیستم میتونم تو کمترین گرافیک بازی رو اجرا کنم
ram 6
gpu geforce gt 635m
cpu intel core i5 3210m 2.50ghz
farshad.88
04-07-2017, 08:43
سلام. این قسمت داستانی و الکس هانتر فقط واسه یک فصله ؟ این همه هیجان داشتم واسه فصل نقل و انتقالات تابستانیش که یهو گفت از بین منوی اصلی و تیم التایمت یا همچین چیزی یکی رو انتخاب کن. منو اصلی که هیچی. اون یکی رو انتخاب میکنم میگه باید به نت وصل شیم. بازی رو به صورت هکی ریختم روی PS4 و نمیخوام به اینترنت وصل شم. راه دیگه ای نداره ؟
خب به سلامتی اینم کرک شد:n31::n31:
Captain_America
26-07-2017, 18:40
سلام. این قسمت داستانی و الکس هانتر فقط واسه یک فصله ؟ این همه هیجان داشتم واسه فصل نقل و انتقالات تابستانیش که یهو گفت از بین منوی اصلی و تیم التایمت یا همچین چیزی یکی رو انتخاب کن. منو اصلی که هیچی. اون یکی رو انتخاب میکنم میگه باید به نت وصل شیم. بازی رو به صورت هکی ریختم روی PS4 و نمیخوام به اینترنت وصل شم. راه دیگه ای نداره ؟
همین بود دیگه تموم شد کلا یک فصله که آخرش فینال اف ای کاپ هستش البته ۲۰۱۸ برمیگرده ، اولتیمیت تیم هم کارت الکس هانتر بهتون جایزه میده که شما چون انلاین نمیشی کلا به دردتون نمیخوره.
mohammad reza_73
06-08-2017, 16:24
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم البته کرک شدش رو چند تا سوال دارم
1.یکی از سایتا اپدیت (فک کنم ) شماره 9 بازی رو گذاشته بود و من طبق اموزش های اون سایت نصب کردم و بازی هم بالا اومد حالا از کجا بفهمم اپدیت شده؟
2.میشه نحوه زدن کرنر ها رو عوض کرد مثل 16 بشه؟ گفتن اپدیت داده درست شده.اگه اره از کجا درستش کنم؟
3.بعضی موقع مثلا دو تا بازیکن پشت سر هم واستادن و من پاس میدم به پشتی یه دفعه میخوره به بازیکن جلویی و تغییر مسیر میده. هوش مصنوعی شون رو نمیشه زیاد کرد که این طور نشه؟
4.تظیمات دسته دوم ذخیره نمیشه هر بار که بازی رو باز میکنم باید دسته دوم رو هم تنظیم کنم راهی نداره درسش کنم؟(این مشکل رو توی دموی بازی هم داشتم)
5.سانتر از گوشه خیلی قوس بر میداره چه جوری سانتر تیز کنم؟
mohammad reza_73
09-08-2017, 13:56
اگه میشه جواب بدین....:n35::n35:
sosheeba
28-08-2017, 14:21
سلام دوستان. آقا ما از زمانی که یادمون میاد pes باز بودیم . بعد از pes 2013 دیگه بقیه کارای کونامی به درد عمشون می خورد . الان فیفا 17 رو بالاخره برا اولین بار نصب کردم ولی دسته ی بازی رو که وصل می کنم همه چی بهم ریخته . می خوام دکمه هاش مثل pes بشه . تو خود بازی هم تغییرش میدم ولی دوباره همون میشه . چی کنم؟
mohammad reza_73
28-08-2017, 16:01
سلام دوستان. آقا ما از زمانی که یادمون میاد pes باز بودیم . بعد از pes 2013 دیگه بقیه کارای کونامی به درد عمشون می خورد . الان فیفا 17 رو بالاخره برا اولین بار نصب کردم ولی دسته ی بازی رو که وصل می کنم همه چی بهم ریخته . می خوام دکمه هاش مثل pes بشه . تو خود بازی هم تغییرش میدم ولی دوباره همون میشه . چی کنم؟
سلام. برا دسته برو توی سایت moddingway.ir قسمت فیفا 17. اموزش رفع این مشکل رو داره. فایل های نقل و انتقالات هم هست میتونی دانلود کنی. برا اینکه دکمه ها بشه مثل پی اس توی قسمت دسته بازی که میری(همونجا که عکس دسته هست) اون بالا بزارش روی الترنتیو بعد جای ال 1 و ال 2 رو عوض کن (فک کنم این طوری هست) درضمن چون پی اس بازی میکردی شاید سرعت بازیکنا یه خورده کم به نظر بیاد .موقع بازی برو توی settings سر برگ اخر و یکی مونده به اخر میتونی شتاب و سرعت بازیکنارو عوض کنی .(دقت پاس و چیزای دیگه هم هست) راسی توی قسمت دسته نمی دونم کجاش هست(فک کنم سربرگ اول) گزینه اخر دو نوع دفاع هست tactical و legendery .برا اینکه مثل پی ای بشه بزارش روی لجندری
موفق باشی
sosheeba
28-08-2017, 16:51
سلام. برا دسته برو توی سایت moddingway.ir قسمت فیفا 17. اموزش رفع این مشکل رو داره. فایل های نقل و انتقالات هم هست میتونی دانلود کنی. برا اینکه دکمه ها بشه مثل پی اس توی قسمت دسته بازی که میری(همونجا که عکس دسته هست) اون بالا بزارش روی الترنتیو بعد جای ال 1 و ال 2 رو عوض کن (فک کنم این طوری هست) درضمن چون پی اس بازی میکردی شاید سرعت بازیکنا یه خورده کم به نظر بیاد .موقع بازی برو توی settings سر برگ اخر و یکی مونده به اخر میتونی شتاب و سرعت بازیکنارو عوض کنی .(دقت پاس و چیزای دیگه هم هست) راسی توی قسمت دسته نمی دونم کجاش هست(فک کنم سربرگ اول) گزینه اخر دو نوع دفاع هست tactical و legendery .برا اینکه مثل پی ای بشه بزارش روی لجندری
موفق باشی
سلام ممنون از جوابت . درستش کردم ولی نه با این راه هایی که گفتی با چند تا برنامه اوکی شد. در مورد سرعت هم خیلی سرعتشون کنده بازیکنا ولی با این وجود نمیبرم بالا سرعتو چون استاندارد جهانیش فک کنم همین باشه و تو بازیای ایرانی هم همینه. فقط یه چیزی ذهنمو مشغول کرده . کلا تو فیفا دکمه ی مربع ( همون که باهاش شوت میزنن ) تکل هم میزنه؟ تو pes دایره هم سانتر می کرد هم تکل می زد ولی تو فیفا 17 که نصب کردم مربع هم شوت می زنه هم تکل میزنه :|
reza4024
02-09-2017, 12:56
سلام دوستان
من فیفا 17 کرک شده رو نصب کردم، با گیم پد بازی میکنم و عادت دارم با جهت(فلش) بازی کنم اما جهتش ایراد داره
یعنی جهت سمت راست رو میگیرم مستقیم به سمت راست حرکت نمیکنه بازیکن، کج حرکت میکنه مثل اینکه جهت سمت راست و بالا رو باهم گرفته باشی
این مشکل توی همه جهات هست، فلش هر جهتیو که میگیرم کج حرکت میکنه و مستقیم حرکت نمیکنه، ولی با آنالوگ چنین مشکلی نداره
گیم پد هم مشکلی نداره
از دوستان کسی میدونه چجوری حل میشه؟
mohammad reza_73
02-09-2017, 14:49
سلام دوستان
من فیفا 17 کرک شده رو نصب کردم، با گیم پد بازی میکنم و عادت دارم با جهت(فلش) بازی کنم اما جهتش ایراد داره
یعنی جهت سمت راست رو میگیرم مستقیم به سمت راست حرکت نمیکنه بازیکن، کج حرکت میکنه مثل اینکه جهت سمت راست و بالا رو باهم گرفته باشی
این مشکل توی همه جهات هست، فلش هر جهتیو که میگیرم کج حرکت میکنه و مستقیم حرکت نمیکنه، ولی با آنالوگ چنین مشکلی نداره
گیم پد هم مشکلی نداره
برو اینجا یه برنامه دانلود میکنه و دسته رو تنظیم میکنی باهاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza4024
02-09-2017, 18:32
برو اینجا یه برنامه دانلود میکنه و دسته رو تنظیم میکنی باهاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون، ولی من گیم پد رو تنظیم کردم و مشکلی نداره، فقط واسه استفاده از فلش ...
reza4024
03-09-2017, 11:01
سلام دوستان
گیم پد هم مشکلی نداره
از طریق این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حل شد مشکلم
دوستان من از قسمت تنظیمات visual گزینه HUD رو روی player name & indicator تنظیم کردم، نام بازیکن در پایین صفحه و بالای سر بازیکن نمایش داده میشه، ولی مقداری که پاس یا شوت رو به اصطلاح پر میکنیم بالاسر بازیکن نشون داده نمیشه و فقط قسمت پایین صفحه نمایش که player name هست نشون داده میشه
در صورتی بالا سر بازیکن نشون داده میشه چقد پر شده(پاس،شوت...) که player name از پایین حذف شه
راهی هست player name و indicator هردو روشن باشه ولی میزان پر شدن رو بالای سر بازیکن(indicator) هم نمایش داده بشه؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.