ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ گوشی ZTE Nubia Z5s mini NX403A Mobile Phone ; گوشی خوب ، قیمت خوبتر

صفحه ها : [1] 2

AMIRHJ
07-06-2016, 18:12
:n12:
«زدتی‌ای نوبیا Z5s مینی» (ZTE Nubia Z5s mini NX403A) در کنار سخت‌افزاری رده‌بالا، ظاهری زیبا را هم با خود به همراه آورده است. شامل نمایشگری کم‌مصرف و مناسب برای امور روزمره، سخت‌افزاری قابل‌قبول برای انواع عملیات و بازی‌های نسبتا سنگین و دوربین‌هایی است که می‌توانید روی کیفیت آن‌ها حساب باز کنید. نمایشگری با فناوری IGZO از نوع LCD باعث می‌شود تا نومبیا Z5s مینی بتواند علاوه بر مصرف پایین، تصاویر زنده و خوش‌رنگی را به کاربر نمایش دهد. نمایشگری 4.7 اینچی با رزولوشن 1280 در 720 برای این گوشی در نظر گرفته شده است که تراکم 312 پیکسل بر اینچ دارد. این نمایشگر با لایه‌ای محافظت می‌شود که مقاومت بالایی در برابر خراش دارد و صفحه‌ی لمسی آن می‌تواند تا 5 لمس را به‌صورت هم‌زمان پاسخگو باشد. استفاده از تراشه‌ی 32 بیتی اسنپ‌دراگون 600 در این گوشی باعث شده خیال کاربرانش از پردازش‌های نسبتا سنگین هم راحت باشد. روی این تراشه، پردازنده‌ی اصلی 4 هسته‌ای کریت 300 و پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو 320 قرار گرفته‌اند. استفاده از دو گیگابایت رم هم برای این گوشی مطلوب به نظر می‌رسد. این گوشی تک سیم‌کارت است و از شبکه‌ی 3G پشتیبانی می‌کند. برای نوبیا Z5s مینی 16 گیگابایت حافظه‌ی داخلی در نظر گرفته شده، البته امکان افزایش این حافظه تا حجم 32 گیگابایت به کمک کارت حافظه وجود دارد. استفاده از فناوری‌های ارتباطی دیگری نظیر Wi-Fi و بلوتوث هم در این گوشی امکان‌پذیر است. برای نوبیا Z5s مینی دو دوربین با سنسورهای 13 و 5 مگاپیکسلی انتخاب شده‌اند. دوربین اصلی که با فلشی از نوع LED همراه شده، می‌تواند ویدیوهایی را با رزولوشن 1920 در 1080 و سرعت 30 فریم بر ثانیه ضبط کند. این دوربین امکان ثبت تصاویر HDR و پاناروما را هم به کاربرش می‌دهد. از دیگر ویژگی‌های این گوشی می‌توان به ضخامت 7.6 میلی‌متری، وزن 120 گرمی و جنس پلاستیکی‌اش اشاره کرد؛ همچنین این گوشی با اندروید جیلی‌بین نسخه‌ی 4.2.2 به بازار عرضه شده است. باتری 2000 میلی‌آمپری از نوع لیتیوم-یون برای تغذیه‌ی این گوشی کم به نظر می‌رسد و فقط می‌تواند انرژی لازم را برای 6 ساعت مکالمه با این گوشی فراهم کند. نوبیا Z5s مینی با نمایشگری 4.7 اینچی با فناوری IGZO، دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی، سخت‌افزاری مبتنی بر تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 600 و ظاهری زیبا می‌تواند بهترین انتخاب در این بازه‌ی قیمتی باشد؛ البته نباید ضعف‌هایی مثل باتری با ظرفیت پایین و اندروید قدیمی را فراموش کرد.
مشخصات فنی ZTE Nubia Nubia Z5S mini

پردازنده ۴ هسته‌ای اسنپ‌دراگون 600 کوالکام با فرکانس کلاک 1.7 گیگاهرتز
پردازنده گرافیکی مجتمع Adreno 320
حافظه رم 2 گیگابایت
حافظه ذخیره سازی ۱۶ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه Micro SD تا ۳۲ گیگابایت
صفحه نمایش 4.7 اینچ با رزولوشن 1280 در 720 از نوع IGZO
دوربین پشتی 13 مگاپیکسل با فوکوس دستی و فلش LED و دوربین جلوی 5 مگاپیکسل
قابلیت فیلم‌برداری 1080p در نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه
پشتیبانی از اتصالات WiFi، 3G، بلوتوث 4.0
اندروید 4.2.2 آب‌نبات پاستیلی
باتری لیتیوم یونی با ظرفیت 2000 میلی‌آمپرساعت
ابعاد 134.7 در 65.8 در 7.6 میلی‌متر
وزن 120 گرم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AMIRHJ
08-06-2016, 10:07
با سلام و عرض ادب

با توجه به اینکه اخیرا فروش ویژه ای از این گوشی در بعضی فروشگاه های آنلاین رخ داده ، و شاید خیلیا با این قیمت "245" هزار تومان تصمیم به خرید این گوشی کرده اند، این تاپیک رو ایجاد کردیم.
در این تاپیک قصد داره تجربیات و فعالیت هایی رو که در خصوص این گوشی انجام دادین رو با هم به تبادل بذاریم

شاید یکی از مهمترین نقوص ورژن پایین اندروید این گوشی باشه ، بهتره با رام های کاستوم و تجربیات دوستان بهترین رام رو انتخاب کنیم.

آموزش نصب رام رسمی 4.4.2

با سلام و احترام

آرزوی موفقیت و قبولی طاعات و عبادات در این ماه عزیز

بنده خودم دیروز به راحتی رام 4.4.2 رو نصب کردم

به مراتب توصیه اکید بر نصب این رام میکتم ،

نحوه نصب هم به نظرم بهترین راه و آسون ترین راه روش ذیل هست ، اصلا هم پیچیدگی خاصی نداره

البته برگرفته از صحبت های جناب فلاحی هست ، سعی میکنم به قلم روان و ساده توضیح بدم

برای آپدیت موارد ذیل رو آماده فرمایید.

1 - رام رسمی 4.4.2 ورژن 2.3
لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2 - آپدیتر محیط ریکاوری جهت نصب رام 4.2 به 4.4

لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مهم : اگر اطلاعات خاصی رو گوشی دارید ، بکآپ فراموش نشود

مرحله اول : هردو فایلی که دانلود کردید(NX403A_4.4_update_H123.zip و NX403A_4.2_to_4.4_recovery_V1.zip) رو به حافظه گوشیتون انتقال بدید.(بهتره که روی یک کارت Micro SD بریزید. ومموری رو در شکاف مخصوص پشت دستگاه قرار بدید تا بتونید )

مرحله دوم : گوشی را خاموش کرده و سپس دکمه ولوم مثبت و پاور رو باهم نگه دارید تا لگوی Nubia ظاهر بشه بعد دکمه پاور رو رها کنید تا به قسمت ریکاوری وارد بشید.

بنا بر احتیاط کلیه کلینر ها و wipe را انجام بدهید .

سپس

کسانی که فایلهارو روی حافظه خود گوشی ریختن گزینه apply update from /sdcard و کسانی که روی مموری کارت ریختن گزینه apply update from external / sdcard روانتخاب کنن. (با دکمه های کم و زیاد کردن ولوم میتونید منوها رو انتخاب کنید و با دکمه پاور میتونید وارد منوی انتخابی بشید)

در فایل منیجری که بازمیشه فایل (NX403A_4.2_to_4.4_recovery_V1.zip) رو پیدا کنید و اونو انتخاب کنید تا ریکاوری نصب بشه.بعد'گزینه اول(reboot system now) روانتخاب کنید تا گوشی ریستارت بشه.

دوباره به قسمت ریکاوری برید میبینید که ظاهر ریکاوری متفاوت شده وچندتا آپشن اضافه شده حالا دقیقا مثل مرحله قبل فایل (NX403A_4.4_update_H123.zip)رو تو مموری پیدا و نصب کنید.

مجددا بنا بر احتیاط کلیه کلینر ها و wipe را انجام بدهید .

وبعد گزینه reboot رو بزنید.

موقع بالا اومدن برای مرتبه اول کمی صبور کنید تا رام کامل بالا بیا ( شاید چندین دقیقه در مرتبه اول زمان ببره )

زبان گوشی رو روی Afrikan قرار بدهید تا بعدا بواسطه تنظمات زبان رو به انگلیسی تغییر بدهید.

سپس به قسمت تنظمات بروید و بنا بر گرافیک ، قسمت input رو پیدا و زبان گوشی رو به انگلیسی تغییر بدهید.

الا فقط میمونه آپدیت کردن به ورژن 1.24 و 1.25 که از طریق OTA راحت میتونید آپدیت کنید.
به قسمت درباره گوشی (about phone ) گوشی برید وروی فلش رو به بالا(system update) که در پائین صفحه دیده میشه کلیک کنید. بعد قسمت FOTA online update وبعد start update کلیک کنید و بعد reboot
آپدیت 1.24 تقریبا 26.7 مگ و آپدیت 1.25 تقریبا 14.5 مگ حجم میبره.

به همین راحتی به همین خوشمزگی

بعدش هم میتونید به راحتی گوگل پلی سرویس رو نصب کنید

لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).apk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AMIRHJ
12-06-2016, 13:47
یکی دیگر از مباحث این گوشی لوازم جانبیشه که خیلی کم و تقریبا نیست

تقریبا گلس Huawei G525 وiphone 6s و گلس xperia E3 روی گوشی جواب میده ، ژله ای آیفون 6 / 6s با اصلاح خروجی ها قابل استفاده است

اگر کسی از دوستان تجربه استفاده از لوازم جانبی گوشی که مشابه بوده و تونسته استفاده کنه بگه ممنون میشم

AMIRHJ
12-06-2016, 13:53
با سلام و عرض ادب

با توجه به اینکه اخیرا فروش ویژه ای از این گوشی در بعضی فروشگاه های آنلاین رخ داده ، و شاید خیلیا با این قیمت "245" هزار تومان تصمیم به خرید این گوشی کرده اند، این تاپیک رو ایجاد کردیم.
در این تاپیک قصد داره تجربیات و فعالیت هایی رو که در خصوص این گوشی انجام دادین رو با هم به تبادل بذاریم

شاید یکی از مهمترین نقوص ورژن پایین اندروید این گوشی باشه ، بهتره با رام های کاستوم و تجربیات دوستان بهترین رام رو انتخاب کنیم.

1. به سایت needrom بریدوعضو سایت بشید و مدل گوشی رو سرچ کنید(nubia z5s mini)
2.رامی که با نام (Nubia Z5S Mini KK) و برچسب Official مشخص شده رو انتخاب کنید.
3.روی لینک (ZTE Nubia Z5S Mini - v1.23)کلیک کنید تا رام دانلود بشه،سپس فایل رو اکسترکت کنید(از حالت RAR خارج کنید.) تا به یک فایل بانام NX403A_4.4_update_H123.zip برسید.
4.در قسمت نظرات پائین همون صفحه به صفحه سوم کامنتها برید و زیر سومین کامنت مربوط به یوزر rezafallahi قسمتی که نوشته Digikala Users .روی لینک دانلود کلیک کنید و فایلی با نام (NX403A_4.2_to_4.4_recovery_V1.zip) به حجم تقریبا 7.52 مگ رو دانلود کنید.
5.هردو فایلی که دانلود کردید(NX403A_4.4_update_H123.zip و NX403A_4.2_to_4.4_recovery_V1.zip) رو به حافظه گوشیتون انتقال بدید.(بهتره که روی یک کارت Micro SD بریزید. ومموری رو در شکاف مخصوص پشت دستگاه قرار بدید تا بتونید با خیال راحت گوشی رو ریست فکتوری کنید.)
6.زبان گوشی رو روی فارسی قرار بدید(برای راحتی موقع بالا اومدن گوشی)و گوشی رو خاموش کنید.
7.هر دو دکمه پاور و ولوم مثبت رو باهم نگه دارید تا لگوی Nubia ظاهر بشه بعد دکمه پاور رو رها کنید تا به قسمت ریکاوری وارد بشید.(حالا با دکمه های کم و زیاد کردن ولوم میتونید منوها رو انتخاب کنید و با دکمه پاور میتونید وارد منوی انتخابی بشید)
8. کسانی که فایلهارو روی حافظه خود گوشی ریختن گزینه apply update from /sdcard و کسانی که روی مموری کارت ریختن گزینه apply update from external / sdcard روانتخاب کنن.
9.در منویی که بازمیشه فایل (NX403A_4.2_to_4.4_recovery_V1.zip) رو پیدا کنید و اونو انتخاب کنید تا ریکاوری نصب بشه.بعد'گزینه اول(reboot system now) روانتخاب کنید تا گوشی ریستارت بشه.
10.دوباره به قسمت ریکاوری برید میبینید که ظاهر ریکاوری متفاوت شده وچندتا آپشن اضافه شده حالا دقیقا مثل مرحله قبل فایل (NX403A_4.4_update_H123.zip)رو تو مموری پیدا و نصب کنیدو گوشی رو ریستارت کنید.
11.موقع بالا اومدن گوشی از نوشته های چینی نترسید! میبینید که اندروید در حال ارتقا است...
خب تا اینجا که همه چی خوب پیشرفته انشاالله؟
حالا فقط میمونه آپدیت کردن به ورژن 1.24 و 1.25 که از طریق OTA راحت میتونید آپدیت کنید.
به قسمت درباره گوشی (about phone ) گوشی برید وروی فلش رو به بالا(system update) که در پائین صفحه دیده میشه کلیک کنید. بعد قسمت FOTA online update وبعد start update کلیک کنید و بعد reboot
بعد حتما به قسمت تنظیمات و آخرین گزینه (More) برید و گوشیتونو ریست فکتوری(بازنشانی به تنظیمات کارخانه) کنید.یادتون باشه که تیک گزینه Format Storage و Remove Application رو بزنید تا فایل های اضافی و کش پاک بشن. فقط موقع بالا اومدن مواظب باشید زبان گوشی رو روی چینی قرار ندید و روی Afrikan باشه تا حداقل یه چیزی متوجه بشید تا اینکه خودتون از منوی تنظیمات زبان گوشی رو به هر زبانی که دوست دارید تغییر بدید.

تشکر از جناب آقای رضــا فلاحی

آموزش تصویری

سایر لینک های مفید

AMIRHJ
12-06-2016, 23:38
یکی دیگر از مباحث این گوشی لوازم جانبیشه که خیلی کم و تقریبا نیست

اگر کسی از دوستان تجربه استفاده از لوازم جانبی گوشی که مشابه بوده و تونسته استفاده کنه بگه ممنون میشم

بر اساس تجربیات فعلا محافظ صفحه و ژله ای گوشی ایفون 6 با این گوشی همخوانی دارد.

alidodar1
13-06-2016, 15:45
با سلام
کسی تونسته در نسخه 4.4.2 برنامه های گوگل رو نصب کنه؟
شرکت چینی برنامه های الکی خودش رو جایگزین برنامه های گوگل کرده،
همونطور که میدونید خیلی از برنامه های کاربردی و بازی های hd بدون google play service وgoogle play market نصب نمیشن و موقع نصب ارور میدن!
مثل gangstar rio و asphalt8 و حتی کلش! و برنامه های جالبی مثل MSQRD احتیاج به خدمات گوگل پلی دارن که اجرا بشن! علاوه بر اون گوگل ویس فارسی و گوگل مپ بسیار کاربردی هستن که متاسفانه نصب نمیشن!!!
این شرکت نوبیا بزور برنامه های الکی خودش رو جایگزین برنامه های گوگل کرده

گوشی اندروید بدون برنامه های گوگل مثل جسم بدون روحه ،هیچ کاری نمیشه باهاش کرد
لطفا اگر تونستیدgapps رو نصب کنید راهش رو به ما هم بگید:n16:

alidodar1
13-06-2016, 15:48
تو این آدرس کلی کاستوم رام کیت کت و حتی 5.1.1 برای این گوشی وجود داره

رامو که انتخاب کردین ،آدرس صفحشو تی google translate کپی کنید که نوشته هاش انگلیسی بشه

bahareh_bus
13-06-2016, 20:16
منم این گوشی رو تو فروش ویژه دیجی خریدم، قاب محافظ که براش پیدا نمیشه ولی یه کیف کشویی(اسانسوری) گرفتم که خیلی خوب دراومده

AMIRHJ
13-06-2016, 23:00
تو این آدرس کلی کاستوم رام کیت کت و حتی 5.1.1 برای این گوشی وجود داره

رامو که انتخاب کردین ،آدرس صفحشو تی google translate کپی کنید که نوشته هاش انگلیسی بشه

سلام و عرض ادب

چطوری میشه بدون نام کاربری از سایت baidu منبع رام هایی که دادین دانلود کرد ؟

AMIRHJ
13-06-2016, 23:19
با سلام
کسی تونسته در نسخه 4.4.2 برنامه های گوگل رو نصب کنه؟
شرکت چینی برنامه های الکی خودش رو جایگزین برنامه های گوگل کرده،
همونطور که میدونید خیلی از برنامه های کاربردی و بازی های hd بدون google play service وgoogle play market نصب نمیشن و موقع نصب ارور میدن!
مثل gangstar rio و asphalt8 و حتی کلش! و برنامه های جالبی مثل MSQRD احتیاج به خدمات گوگل پلی دارن که اجرا بشن! علاوه بر اون گوگل ویس فارسی و گوگل مپ بسیار کاربردی هستن که متاسفانه نصب نمیشن!!!
این شرکت نوبیا بزور برنامه های الکی خودش رو جایگزین برنامه های گوگل کرده

گوشی اندروید بدون برنامه های گوگل مثل جسم بدون روحه ،هیچ کاری نمیشه باهاش کرد
لطفا اگر تونستیدgapps رو نصب کنید راهش رو به ما هم بگید:n16:

سلام و عرض ادب

آیا در نسخه 4.4 رسمی که شرکت عرضه کرده gapp موجود نبوده ؟؟

منظورم این رام هاست

الا ایها حال اگر هم نباشه با بسته gapp مربوط به اندروید 4.4 میشه از محیط ریکاروری تصبش کرد

اینم gapp نسخه kitkat

AMIRHJ
13-06-2016, 23:22
از دوستان کسی هست که رامی رو نصب کرده باشه و باگ و کلا مشکلی نداشته باشه ؟؟

bahareh_bus
13-06-2016, 23:42
من رام 4.4 آپدیت 1.25 رو نصب کردم و چیزی که تا الان متوجه شدم قدرت پایین گیرندگی وای فای هست. با رام 4.2 ارجینال به راحتی تو کل منزل نت داشتم ولی بعد از اپدیت فقط تو حال و پذیرایی (جایی که مودم قرار گرفته) امکان اتصال وجود داره و داخل هیچکدوم از اتاق ها سیگنال ندارم:n03:

bahareh_bus
13-06-2016, 23:45
سلام و عرض ادب

منظورم این رام هاست

الا ایها حال اگر هم نباشه با بسته gapp مربوط به اندروید 4.4 میشه از محیط ریکاروری تصبش کرد

اینم gapp نسخه kitkat

با ریکاوری های ارجینال نمیشه این بسته ها رو نصب کرد و خطا میگیره، من مجبور شدم ریکاوری cwn نسخه چینی رو نصب کنم تا بتونم gapp رو نصب کنم.

AMIRHJ
14-06-2016, 00:05
با ریکاوری های ارجینال نمیشه این بسته ها رو نصب کرد و خطا میگیره، من مجبور شدم ریکاوری cwn نسخه چینی رو نصب کنم تا بتونم gapp رو نصب کنم.

با سلام و عرض ادب

میشه یه توضیحی بفرمایید که

1- لینک رامی که دانلود کردین
2 - نحوه به روز رسانی
3 - لینک ریکاوری نسخه چینی

در نهایت آیا این آپدیت در کل مثبت ارزیابی میشه یا منفی
و مزایای آپدیت کیت کت در این گوشی چی بوده

alidodar1
14-06-2016, 01:20
سلام و عرض ادب

چطوری میشه بدون نام کاربری از سایت baidu منبع رام هایی که دادین دانلود کرد ؟

باید ثبت نام کنید
راهنمای ثبت نام
البته من خودم هنوز رامی ازون سایت نگرفتم

alidodar1
14-06-2016, 01:26
سلام و عرض ادب

منظورم این رام هاست

اینم gapp نسخه kitkat

این نسخه که از نیدرام گذاشتین رسمیه و برنامه های شرکت نوبیا جایگزین گوگل شدن و بعد از نصب هم همونطور که دوستمون گفتن از ریکاوری اصلی ارور میده و نمیزاره نصب کنیم
منم باید چینی بریزم

۰ یه رام تو سایت xda پیدا کردم که بر پایه کیت کت نسخه 1،25 رسمی هست و فقط برنامه های بدرد نخور چینیو حذف کرده و برنامه های گوگل رو جایگزین کرده ،البته باید gappsرو جدا بریزین و توضیحاتش همونجا هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من دانلودش کردم ولی با ریکاوری اصلی ارور میده ،باید چینی بریزم و دوباره نصبش کنم

تکمیلی: این رامی که لینک دادم خرابه ،الکی دانلودش نکنید، نه با ریکاروی نوبیا و نه با ریکاوری چینی نصب نمیشه و ارور میده!!!!

bahareh_bus
14-06-2016, 13:35
با سلام و عرض ادب

میشه یه توضیحی بفرمایید که

1- لینک رامی که دانلود کردین
2 - نحوه به روز رسانی
3 - لینک ریکاوری نسخه چینی

در نهایت آیا این آپدیت در کل مثبت ارزیابی میشه یا منفی
و مزایای آپدیت کیت کت در این گوشی چی بوده

آموزش و لینک هارو به زودی میزارم.

ولی در مورد تغییرات بعد از آپدیت:

1- رابط کاربری بسیار زیباتر شده (قابل مقایسه نیست با نسخه 4.2)
2- امتیاز انتوتو حدود 7000 تا افزایش پیدا کرده!
3- هیچ گونه لگ یا کندی مشاهده نشده البته تا الان
4- امکانات زیادی بهش اضافه شده

تنها مشکلی که من با این رام دارم ضعیف بودن سیگنال وای فای هست ولی در کل پیشنهاد میکنم حتمآ آپدیت کنید کلا تجربه کاربری متفاوتی رو احساس خواهید کرد.

AMIRHJ
15-06-2016, 23:34
آموزش و لینک هارو به زودی میزارم.

ولی در مورد تغییرات بعد از آپدیت:

1- رابط کاربری بسیار زیباتر شده (قابل مقایسه نیست با نسخه 4.2)
2- امتیاز انتوتو حدود 7000 تا افزایش پیدا کرده!
3- هیچ گونه لگ یا کندی مشاهده نشده البته تا الان
4- امکانات زیادی بهش اضافه شده

تنها مشکلی که من با این رام دارم ضعیف بودن سیگنال وای فای هست ولی در کل پیشنهاد میکنم حتمآ آپدیت کنید کلا تجربه کاربری متفاوتی رو احساس خواهید کرد.

میشه سریعتر این فایل ها و آموزش رو ارائه بدین
سپاس

sadtor
16-06-2016, 00:11
سلام
من تا 1.23 رفتم اما بعدش FOTA online update میزنم میره روی checking update یهو میپره بیرون. چکار کنم؟

i-droid
16-06-2016, 05:28
سلام ب همگی
دوستان من رام MIUI 7 روی گوشیم نصب کردم. خیلی خوب و پایداره و گوشی بسیار عالی شده
تو چند روز آینده آموزش نصبش رو هم آماده میکنم تا همه استفاده کنند.:n10::n10::n10:

bahareh_bus
16-06-2016, 13:42
خب بریم سراغ آموزش آپدیت به نسخه 4.4 کیت کت

اول از همه این فایل هارو دانلود کنید:

رام ارجینال ورژن 1.25

ریکاوری مخصوص نصب این رام

برنامه rashr جهت نصب ریکاوری چینی

برنامه iroot نسخه دسکتاپ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فاصله هارو بردارید!

ریکاوری cwn نسخه چینی جهت نصب بسته gapps

بسته gapps

bahareh_bus
16-06-2016, 13:56
قبل از هرچیز بگم که آپدیت کردن این گوشی کار چندان سختی نیست ولی اگه تازه کارید بهتره خودتون انجام ندید گرچه سعی میکنم تا ریزترین جزئیات رو هم بگم!

-فایل ریکاوری ارجینال و همین طور رام جدید رو بدون هرگونه دستکاری به حافظه گوشی منتقل کنید
-گوشی رو خاموش کنید
-با نگه داشتن دکمه پاور و بلند کردن صدا وارد محیط ریکاوری بشید
-گزینه apply update from /sdcard رو انتخاب کنید(جابجایی در منوها از طریق دکمه کم و زیاد کردن صدا صورت میگیره و دکمه تایید کلید پاور هست)
-فایل ریکاوری جدید رو انتخاب کنید و اجازه بدید تا کامل نصب بشه
-گوشی رو ریستارت کنید و دوباره وارد محیط ریکاوری بشید
-به همین طریق مجددآ رام رو نصب کنید
-بعد از اتمام نصب یک بار گزینه wipe data/factory reset رو انتخاب کنید تا بعدا دچار مشکلات احتمالی نشید
خب تبریک میگم شما رام جدید رو نصب کردید ولی متاسفانه برنامه های گوگل رو ندارید که اونو و باید با یه ریکاوری دیگه نصب کنید.

روش نصب ریکاوری جدید:

- خب اول از همه برنامه iroot رو نصب کنید.
- آنتی ویروس و هرگونه برنامه امنیتی رو غیرفعال کنید.
-وارد تنظیمات گوشی بشید و از منوی About Phone حداقل 5 بار گزینه Build Number رو لمس کنید تا به یک دولوپر تبدیل بشید!
-به منوی قبل برگردید و گزینه More رو انتخاب کنید بعد قسمت Developer Options
-تیک فعال کردن منوهاش رو بزنید و Ok کنید
-گزینه USB Debugging رو فعال کنید
- حالا گوشی رو با کابل به کامپیوتر متصل کنید و برنامه iroot رو باز کنید
-بر روی Connect کلیک کنید و پیغامی که گوشی میده رو تایید کنید چند دقیقه صبر کنید تا برنامه کارشو انجام بده بعد روی گزینه Root کلیک کنید.

پایان قسمت اول

jjadm
16-06-2016, 17:50
ارزش خرید داره ؟

bahareh_bus
16-06-2016, 19:48
- ریکاوری cwn رو همینطور gapps و rashr رو داخل گوشی کپی کنید
-برنامه rashr رو نصب کنید
-از اولین منوی برنامه گزینه recovery رو انتخاب کنید بعد فایل ایمیج cwn رو بهش بدید
-بعد از نصب با درخواست ریستارت به منوی recovery موافقت کنید
-خب از این جا به بعد یکم سخته چون تمامی منوهای ریکاوری به زبان چینی هستند!
-اگه اشتباه نکنم دومین گزینه از بالا مربوط به نصب آپدیت ها میشد! بعد از اون هم باز دومین گزینه مربوط به حافظه داخلی گوشی ، بسته gapps رو انتخاب و نصب کنید
-در آخر باید یه بار گوشی رو wipe کنید که اگه بازم اشتباه نکنم گزینه سوم یا چهارم بود:n36:
-خب به همین سادگی نرم افزارهای گوگل هم نصب شدن
-اولین منو هم شمارو از محیط ریکاوری خارج میکنه

بعد از بالا اومدن گوشی حتمآ تمام برنامه های گوگل رو آپدیت کنید ترجیحآ از طریق مارکت هایی مثه بازار و ... چون این نسخه play store دیگه کار نمیکنه مگر اینکه به صورت دستی آپدیتش کنید.

در آخر هم به همون شیوه نصب برنامه rashr ریکاوری ارجینال رو نصب کنید. (از طریق ریکاوری چینی نمیشه) فقط لازمه که فایل فشرده ارجینال رو استخراج کنید و ایمیج ریکاوری جدید رو داخل گوشی بریزید و بقیه کار...
بعد هم با برنامه iroot گوشیتون رو unroot کنید که گارانتی گوشی باطل نشه! فایل های اضافی مثه آپ های چینی و برنامه kingroot و فایل های مربوط به اون رو کامل پاک کنید

bahareh_bus
16-06-2016, 20:14
سلام
من تا 1.23 رفتم اما بعدش FOTA online update میزنم میره روی checking update یهو میپره بیرون. چکار کنم؟

شما رام ارجینال 1.25 رو نصب کن مشکلت حل میشه منم اول 1.23 رو نصب کردم که مشکل شمارو داشتم نسخه 1.25 بهتون پیغام میده که شما اخرین ورژن رو دارید!

توصیه میکنم رو این گوشی کاستوم رام نریزید تقریبآ اکثرشون باگ دارند بهترین نسخه همینی هست که لینکشو گذاشتم کاملآ رسمی و ارجینال و بدون دستکاری!

SS_WORLD_2
16-06-2016, 22:25
دوستان اپدیت جدیده اومدهmarshmallow ایا کسی امتحان کرده؟چه طوری نصبش کنیم ؟

mortaza tehrani
16-06-2016, 22:32
سلامو درود به رفقا.
I droid منتظریم برا آموزشت.لطفا زحمتشو بکش......:n18::n18:

bahareh_bus
16-06-2016, 22:44
دوستان اپدیت جدیده اومدهmarshmallow ایا کسی امتحان کرده؟چه طوری نصبش کنیم ؟

اندروید 5.1 آخرین کاستوم رامی هست که برای این گوشی اومده و البته نصبش رو هم توصیه نمیکنم، بقیه موارد نظیر این لینکی که شما پیدا کردی فیک هست متاسفانه!

i-droid
16-06-2016, 23:20
چشم انشالله جمعه روش نصبشو میذارم

AMIRHJ
16-06-2016, 23:39
ارزش خرید داره ؟

اکثر دوستان این گوشی رو به قیمت 240 در حراج ویژه دی جی کالا خریدند

علیرغم اینکه تجربه خوبی از خرید دی جی کالا ندارم

منتها قیمتش کمی وسوسه کننده بود و خریدم

به نظرم برای کسانی که دوست دارند یه گوشی اندرویدی هم داشته باشند 240 قیمت مناسبیست
گارانتی 1 ساله سامتل هم کمی دل رو قرص تر میکنه

مشخصات سخت افزاری خوب ، کیفیت ساخت متوسط

AMIRHJ
16-06-2016, 23:57
با سلام و احترام

آرزوی موفقیت و قبولی طاعات و عبادات در این ماه عزیز

بنده خودم دیروز به راحتی رام 4.4.2 رو نصب کردم

به مراتب توصیه اکید بر نصب این رام میکتم ،

نحوه نصب هم به نظرم بهترین راه و آسون ترین راه روش ذیل هست ، اصلا هم پیچیدگی خاصی نداره

البته برگرفته از صحبت های جناب فلاحی هست ، سعی میکنم به قلم روان و ساده توضیح بدم

برای آپدیت موارد ذیل رو آماده فرمایید.

1 - رام رسمی 4.4.2 ورژن 2.3
لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 - آپدیتر محیط ریکاوری جهت نصب رام 4.2 به 4.4

لینک : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهم : اگر اطلاعات خاصی رو گوشی دارید ، بکآپ فراموش نشود

مرحله اول : هردو فایلی که دانلود کردید(NX403A_4.4_update_H123.zip و NX403A_4.2_to_4.4_recovery_V1.zip) رو به حافظه گوشیتون انتقال بدید.(بهتره که روی یک کارت Micro SD بریزید. ومموری رو در شکاف مخصوص پشت دستگاه قرار بدید تا بتونید )

مرحله دوم : گوشی را خاموش کرده و سپس دکمه ولوم مثبت و پاور رو باهم نگه دارید تا لگوی Nubia ظاهر بشه بعد دکمه پاور رو رها کنید تا به قسمت ریکاوری وارد بشید.

بنا بر احتیاط کلیه کلینر ها و wipe را انجام بدهید .

سپس

کسانی که فایلهارو روی حافظه خود گوشی ریختن گزینه apply update from /sdcard و کسانی که روی مموری کارت ریختن گزینه apply update from external / sdcard روانتخاب کنن. (با دکمه های کم و زیاد کردن ولوم میتونید منوها رو انتخاب کنید و با دکمه پاور میتونید وارد منوی انتخابی بشید)

در فایل منیجری که بازمیشه فایل (NX403A_4.2_to_4.4_recovery_V1.zip) رو پیدا کنید و اونو انتخاب کنید تا ریکاوری نصب بشه.بعد'گزینه اول(reboot system now) روانتخاب کنید تا گوشی ریستارت بشه.

دوباره به قسمت ریکاوری برید میبینید که ظاهر ریکاوری متفاوت شده وچندتا آپشن اضافه شده حالا دقیقا مثل مرحله قبل فایل (NX403A_4.4_update_H123.zip)رو تو مموری پیدا و نصب کنید.

مجددا بنا بر احتیاط کلیه کلینر ها و wipe را انجام بدهید .

وبعد گزینه reboot رو بزنید.

موقع بالا اومدن برای مرتبه اول کمی صبور کنید تا رام کامل بالا بیا ( شاید چندین دقیقه در مرتبه اول زمان ببره )

زبان گوشی رو روی Afrikan قرار بدهید تا بعدا بواسطه تنظمات زبان رو به انگلیسی تغییر بدهید.

سپس به قسمت تنظمات بروید و بنا بر گرافیک ، قسمت input رو پیدا و زبان گوشی رو به انگلیسی تغییر بدهید.

الا فقط میمونه آپدیت کردن به ورژن 1.24 و 1.25 که از طریق OTA راحت میتونید آپدیت کنید.

به همین راحتی به همین خوشمزگی

بعدش هم میتونید به راحتی گوگل پلی سرویس رو نصب کنید

لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).apk

- - - Updated - - -

i-droid
17-06-2016, 10:39
آموزش نصب رام MIUI 7 بر پایه اندروید 4.4.2 روی ZTE Z5S mini nx403A

با سلام خدمت همه دوستان بعد از کلی گشت و گذار تو سایت های مختلف
آموزش نصب رام MIUI که مختص گوشی های شیائومی هست رو براتون آماده کردم

** دوستان توجه کنند این آموزش صرفا انتقال تجربه خودمه برای سایرین و هر اتفاقی برای گوشی بیافته با مسولیته خودتونه**

اول یه توضیح راجع به رام بدم. رام MIUI و مخصوصا ورژن 7 که آخرین ورژن اونه یکی از بهترین رام هایی که تاحالا استفاده کردم و پایدار و بسیار زیباست. زبان فارسی رو توی منو و کیبورد ساپورت میکنه و برای این گوشی تو سایت شیائومی عرضه شده و تو این چند روزی که ازش استفاده کردم مشکلی نداشته فقط gapps نداره که میتونید اونو بعدا نصب کنید.(یکم دنگ و فنگ تو برخی نسخه ها مثل پیکو داره مثلا با کیبورد اندروید مشکل داره و همش آنفرسی کلوز میده. به نظر خودم اگر به gapps نیاز خاصی ندارید نصب نکنید). رام بر پایه اندرورد 4.4.2 و ورژن7 MIUI هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اول به این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید و سومین رام رو با حجم 621 مگ دانلود کنید. ( رام اول رسمی شیائومی برای این گوشیه و دوتای بعدی پورت شده ولی ورژن دوتای اول 5 و اندروید 4.2.2 هست)

بعد از اینکه دانلود شد فایل زیپ رو حافظه اصلی گوشی کپی کنید

مراحل نصب:
نصب کاستوم ریکاوری TWRP
1- برنامه Kingroot رو روی گوشی نصب کنید.
2- گوشی رو روت کنید.
3- برنامه flashify رو هم نصب کنید.
4- فایل Recovery .img داخل حافظه اصلی (روت) گوشی کپی کنید
4- بعد از اجازه دسترسی روت فایل ریکاوری TWRP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو از قسمت Recovery image و انتخاب گزینه اول ادرس فایل رو از داخل گوشی بهش بدید.

نصب رام

وارد محیط ریکاوری بشید. (اگر رو صفخه اول گیر کرد دکمه پاور رو فشار بدید تا گوشی خاموش شه بعد کلید ولوم بالا + پاور رو بگیرید وقتی صفخه روشن شد پاور رو رها کنید تا گوشی به ریکاوری بره.)
وقتی وارد محیط ریکاوری شدید اول Wipe کنید بعد از Install رو انتخاب کنید و آدرس رام که بصورت زیپ هست رو بهش بدید و منتظر بمونید تا نصب رم تموم شه
بعد از نهایتا پنج دقیقه رام نصب میشه ، گوشی رو دوباره Wipe کنید و گوشی رو ریبوت کنید.

باز هم تذکر میدم این آموزش صرفا جهت انتقال تجربه بوده و شما مختارید که اون رو انجام بدید یا ندید و هیچ مسئولیتی متوجه بنده نیست.

توجه1: هنگام فلش ریکاوری روی گوشیه دوستم، بعد از اینکه گوشی ریبوت شد نور صفحه شروع به کم و زیاد شدن و به اصطلاح پرپر زدن شد که فورا با گرفتن پاور گوشی رو خاموش کردیم و دوباره که داخل ریکاوری شدیم دیگه مشکل خاصی نبود.... ممکمه پیش بیاد

توجه 2: اگر بعد از نصب رام به هر دلیل رام ناپایدار بود دوباره به ریکاوری برید و پس از وایپ دوباره رام نصب کنید. در ضمن هیچکدوم از برنامه های چینی رو پاک نکنید و تو یه پوشه بذارید بمونه

توجه 3: وقتی اولین بار رام بالا میاد تو قسمت تنضیمات اولیه سرویس Mi message رو غیر فعال کنید (اگر نکنید هر بار گوشی رو روشن کنید یه اس ام اس به چین میفرسته)

توجه 4: داشتن Mi account اختیاریه و بیشتر برای دانلود تم ها و برنامه های شیائومی و سرویس Find device کاربرد داره اگر خواستید رجیستر کنید حتما با ایمیل ثبت نام کنید

در انتها اگه آموزش براتون مفید بود شادی روح شهدای مدافع حرم یه فاتحه بخونید.

alidodar1
17-06-2016, 12:07
با تشکر
توصیه من نصب ggaps هسمت ،چون خیلی از برنامه ها و بازی ها به خدمات گوگل نیاز دارن که اجرا بشن و اندروید بدون برنامهای گوگل کارایی خودشو از دست میده
مشکل
آنفرسی کلوز که میفرمایید برای اینه که از محیط خود رام و بصورت دستی اقدام به نصب برنامه های گوگل میکنید که ارور میده و بسته میشه
برای نصب برنامه های گوگل از راهنمایی خانم بهاره ،صفحه قبل استفاده کنید ،ینی اول اون ریکاوری چینی رو بریزید و با استفاده ازون نصبش کنید

اگر امکانش هست امتیاز antutu رام MIUI رو هم میشه بگیرید بزارید ،

i-droid
17-06-2016, 12:17
با تشکر
توصیه من نصب ggaps هسمت ،چون خیلی از برنامه ها و بازی ها به خدمات گوگل نیاز دارن که اجرا بشن و اندروید بدون برنامهای گوگل کارایی خودشو از دست میده
برای نصب برنامه های گوگل از راهنمایی خانم بهاره ،صفحه قبل استفاده کنید ،ینی اول اون ریکاوری چینی رو بریزید و با استفاده ازون نصبش کنید

اگر امکانش هست امتیاز antutu رام MIUI رو هم میشه بگیرید بزارید ،

ممنون
با همین کاستوم ریکاوری میشه gapps رو نصب کرد و نیاز به ریکاوری چینی نیست
فقط باید بصورت کاستومایز نصب کرد و کیبورد رو نصب نکنید. تو منوی تنظیمات رام یه بخشی تنظیمات نوبیا داره که از اونجا میشه کیبورد اندروید رو فریز کرد تا دیگه ارور نده و بجاش از کیبورد گوگل یا تاچ پال استفاده کرد
در مورد نصب gapps چون خودم نیاز خاصی بهش ندارم نصب نکردم
بنچمارک هم بروی چشم:n01:

i-droid
17-06-2016, 12:39
بنچمارک Antutu روی حالت پرفورمنس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alidodar1
17-06-2016, 14:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در رام رسمی امتیاز 28300 هست
توجه به جزیاتی که گذاشتین امتیاز کارایی چیپ گرافیکی در رام MIUI یه کم بیشتر شده و در عوض کارایی رم و سی پی یو بشدت پایینتر اومده و باعث کاهش مجموع امتیاز در این رام شده که شاید بخاطر سنگیتر بودن لانچر شائومی نسبت به لانچر نوبیا و استفاده بیشتر از منابع سیستم باشه
در کل فکر میکنم برای بازی های گرافیکی رام رسمی عملکرد بهتری داشته باشه
همچنین در رام 4.4.2 رسمی امکاناتی مانند touch gesture و smart sensing وجود داره ، که شامل دابل تپ برای باز کردن قفل و گذاشتن کف دست روی گوشی برای قفل کردن گوشیه و نزدیک کردن گوشی به صورت برای شماره گیریخودکار یا برگردوندن گوشی برای سایلنت کردن و امکاناتی از این قبیله که فکر نمیکنم رام شائومی ازشون پشتیبانی کنه
با تشکر

ashkantak
17-06-2016, 14:26
سلام منم این گوشی رو از شگفت انگیز دیجی کالا گرفتم
اول از همه تشکر از دوستان بابت راه اندازی این صفحه و اطلاعات مفیدشون
دوستان عزیزی که اپدیت کردن گوشیو آیا روت کردن ؟ یا بدون روت میشه آپدیت کرد؟

bahareh_bus
17-06-2016, 14:54
سلام منم این گوشی رو از شگفت انگیز دیجی کالا گرفتم
اول از همه تشکر از دوستان بابت راه اندازی این صفحه و اطلاعات مفیدشون
دوستان عزیزی که اپدیت کردن گوشیو آیا روت کردن ؟ یا بدون روت میشه آپدیت کرد؟

برای آپدیت کردن نیازی به روت نیست ولی برای نصب برنامه های گوگل باید روت کرد!

mortaza tehrani
17-06-2016, 16:53
ممنون از I-droid عزیز و بقیه دوستان که زحمت آموزشهارو می کشند.
یه سوال داشتم در مورد رام رسمی 4.4.2
تو این رام منو فارسی داره؟
و اگه unroot کنیم بعد نصب gapps برا گارانتی مشکلی پیش نمیاد؟اصلا شدنی هست؟

alidodar1
17-06-2016, 17:35
توصیه من حذف کامل برنامه های چینی از رام کیت کت و نصب gapps است
با اینکار دستگاه شما به گوگل پلی مارکت و google play service مجهز میشه و میتونید همه برنامه های گوگل رو بدون خطای فولس کلوز نصب کنید
یکی از قابلیت هایی که افزوده میشه امکان تایپ صوتی گوگله که خوشبختانه از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه و دقت فوق العاده بالایی داره ،یعنی شما میگین و دستگاه حرف هاتونو به نوشته های فارسی تبدیل میکنه! و دیگه لازم نیست تایپ کنید پول تایپ متونتون رو به تایپیست ها بدین!!!(آپشنی که کفار رایگان در اختیارمون گذاشتن!:n33: ،،، سال گذشته یه شرکت ایرانی نرم افزاری مشابه این در نمایشگاه رسانه های دیجیتال طراحی کرده بود که قیمتش سه ملیون تومان بود!!!!)
یه امکان جالب دیگه هم امکان نصب google now luncher هست که یه لانچر فوق العاده زیبا و سریع رو در اختیارمون میزاره که خیلی خیلی از لانچر نوبیا زیباتر و سریعره
از همه اینها گذشته ،بسیاری از بازی های hd برنامه های اندروید فقط بواسطه اکانت گوگل و نرم افزار ضروری google play service رو گوشیتون نصب میشن! مثل برنامه جالب MSQRD که بدون وجود گوگل باز نمیشه و ارور میده! و خیلی برنامه های دیگه

oyam021
18-06-2016, 21:21
کسایی که انجام دادن اگه میشه لینک تلگرام بدن کمک میخوام :n03:

AMIRHJ
19-06-2016, 00:19
کسایی که انجام دادن اگه میشه لینک تلگرام بدن کمک میخوام :n03:

سلام گرامی
همه مسائل بطور صریح بیان شده ، اگر مشکلی دارید همینجا بیان کنید ، حتما دوستان پاسخ میدهند

i-droid
19-06-2016, 08:58
کسی گلس مناسب براش گیر آورده؟

oyam021
19-06-2016, 11:19
سلام من میخوام رام کاستوم نصب کنم
میشه ی رام کاستوم اندروید ۵ + آموزش بذارید؟؟؟
یا این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و توضیح بدید

واسه ی ریکاوری و این چیزا سوال داشتم
توی اون پست دوستمون
اصلا نمیدونم این چیزا چیه
حتی ی s3 neo هم بریک کردم :)

3- برنامه flashify رو هم نصب کنید.
4- فایل Recovery .img داخل حافظه اصلی (روت) گوشی کپی کنید
4- بعد از اجازه دسترسی روت فایل ریکاوری
TWRP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو از قسمت Recovery image و انتخاب گزینه اول ادرس فایل رو از داخل گوشی بهش بدید.

oyam021
19-06-2016, 11:22
واسه ی قاب گوشی هم قاب های iphone 6 که گفته بودن بهش میخوره.نمیخوره اصلا :(

ولی فک کنم iphone se بخوره بهش

اگه کسی امتحان کرد بگه

oyam021
19-06-2016, 12:19
سلام گرامی
همه مسائل بطور صریح بیان شده ، اگر مشکلی دارید همینجا بیان کنید ، حتما دوستان پاسخ میدهند

رام رسمی ای که گذاشته بودید رو نصب کردم
خیییییلی قشنگ تر شده
ولی سرعتش خوب نیست
اگه میشه ی کاستوم رام خوب و آموزش بدید
ممنون

mortaza tehrani
19-06-2016, 17:13
دوستان رام رسمی 4.4.2 منو فارسی داره؟

AMIRHJ
19-06-2016, 23:27
واسه ی قاب گوشی هم قاب های iphone 6 که گفته بودن بهش میخوره.نمیخوره اصلا :(

ولی فک کنم iphone se بخوره بهش

اگه کسی امتحان کرد بگه

سلام ژله ای iphone 6 or 6s بهش میخوره ، سایر قابا خوب جفت و جور نمیشه

AMIRHJ
19-06-2016, 23:29
دوستان رام رسمی 4.4.2 منو فارسی داره؟

سلام

بله ، رام رسمی 4.4.2 زبان فارسی در منو دارد.

oyam021
20-06-2016, 00:07
سلام ژله ای iphone 6 or 6s بهش میخوره ، سایر قابا خوب جفت و جور نمیشه

کلا جای کلید هاش فرق داره
اینجوری باید همه جای قابو سوراخ کنین

SS_WORLD_2
21-06-2016, 09:53
سلا م
دست تون درد نکنه از آموزش هایی که گذاشتید خیلی ممنون.

hrezaf
24-06-2016, 05:42
سلام و وقتتون بخیر . اول بابت آموزش خوبتون تشکر میکنم خیلی عالی بود . ولی متاسفانه دو مورد اول از لینکهایی که گذاشتید پیغام خطا میده . لطفا اصلاح بفرمایید .

bahareh_bus
24-06-2016, 11:43
سلام و وقتتون بخیر . اول بابت آموزش خوبتون تشکر میکنم خیلی عالی بود . ولی متاسفانه دو مورد اول از لینکهایی که گذاشتید پیغام خطا میده . لطفا اصلاح بفرمایید .

موارد گفته شده رو از اینجا دانلود کنید:

oyam021
24-06-2016, 17:38
حتما آپدیت 4.4.2 رو بزنید
کل مشکلاتون حل میشه
کلا ی گوشی دیگه میشه

ی سری از قابلیت ها:
باز شدن قفل گوشی با دوبار لمس کردن صفحه خاموش مثل گوشی های LG
اظافه شدن قفل صفحه با تشخیص چهره که خییییلی سریع عمل میکنه
اظافه شدن درصد باتری (توی عکس های پایین ببینید)
توی برنامه ها.مثل بازی کلش.میتونید استاتوس های بکشید پایین و پیام هاتون رو ببینید
موزیک پلایر شکلش عاااااالی میشه.عمرا مثلش پیدا بشه (عکسش پایین هست)

عکس صفحه home ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس صفحه setting ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس صفحه about phone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس Music Player ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس شکل فولدرها و یک سری برنامه های اظافه شده (بجز ۲تا پایینی) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تنها مشکلش اینه که
من با برنامه های گوگل مشکل دارم
گوگل پلی اجرا نمیشه

لطفا یکی راهنمایی کنه

bahareh_bus
24-06-2016, 20:22
من با برنامه های گوگل مشکل دارم
گوگل پلی اجرا نمیشه

gapps رو نصب کردید؟

اگه نصب کردید فایل زیر رو دانلود و گوگل پلی سرویس رو آپدیت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).apk

بعد هم پلی استور رو دانلود و آپدیت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk

بعد از نصب پلی استور رو باز کنید و تمام برنامه های گوگل رو آپدیت کنید. فقط ممکنه مثه من با این مشکل روبرو بشید که هر برنامه ای که از پلی استور دانلود میکنید دو تا آیکون داشته باشید که لازمه قبل از آپدیت برنامه ها وارد تنظیمات پلی استور بشید و تیک گزینه Add Icon To Home Screen رو بردارید.

hrezaf
25-06-2016, 04:54
سلام مجدد : از پیگیری سریع و مسیر جدیدی که مشخص کردید خیلی متشکرم کارم راه افتاد البته با شیلتر شکن. فقط من متوجه خط سوم از آخر ( به همون شیوه نصب برنامه rashr ریکاوری ارجینال رو نصب کنید .... ) نشدم . منظورتون کدوم فایل فشرده ارجینال هست . اگر امکان داره واضحتر بیان کنید . باز هم ممنون

oyam021
25-06-2016, 20:29
gapps رو نصب کردید؟

اگه نصب کردید فایل زیر رو دانلود و گوگل پلی سرویس رو آپدیت کنید:

بعد هم پلی استور رو دانلود و آپدیت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Farsroid.com).apk

بعد از نصب پلی استور رو باز کنید و تمام برنامه های گوگل رو آپدیت کنید. فقط ممکنه مثه من با این مشکل روبرو بشید که هر برنامه ای که از پلی استور دانلود میکنید دو تا آیکون داشته باشید که لازمه قبل از آپدیت برنامه ها وارد تنظیمات پلی استور بشید و تیک گزینه Add Icon To Home Screen رو بردارید.

میشه لطفا فایل gaps و آموزش نصبشو بذارید

Kimikia
27-06-2016, 11:38
سلام و با تشکر از زحمات شما
کسی اندروید ورژن ۴.۲ را که از ابتدا روی گوشی است میداند در کجا میتوان گیر اورد؟

Kimikia
27-06-2016, 12:56
سلام لینکی که برای gapps دادید نادرست است
لطفا لینک درست ان را جایگزین کنید

a.asgarian
29-06-2016, 18:50
با سلام دوست عزیز من هر کاری میکنم فایل ریکاوری نصب نمیشه یعنی گوشی فایل را نمیشناسه باید چی کار کنم

oyam021
30-06-2016, 18:35
کسی میدونه چجوری میشه قفل گوشی رو غیر فعال کرد؟؟؟؟

میخوام از برنامه های دیگه ای واسه قفل استفاده کنم

alidodar1
05-07-2016, 13:33
دوستانی که دنبال قاب محافظ واسه این گوشی بودن ،دیجی کالا فلیپ کاور این گوشی رو با قیمت 19 هزار تومن موجود کرده
اگه میخاین زودتر عجله کنین تا تموم نشده:n19::n19::n19::n19::n19:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کيف-کلاسوري-آيتل-مناسب-براي-گوشي-موبايل-ZTE-مدل-Nubia-Z5s-Mini/keyword-z5s%20mini

با توجه به ف لتر شدن کلمه دیجی کالا ،در ادرس بار بجای نقطه چین بنویسین digikala.
یا در سایت دیجی کالا سرچ کنید itell flip cover for nubia z5s mini

SS_WORLD_2
14-07-2016, 17:29
توی اموزشی که گذاشتید برای نصب gapp

توی مرحله

ریکاوری cwn رو همینطور gapps و rashr رو داخل گوشی کپی کنید
-از اولین منوی برنامه گزینه recovery رو انتخاب کنید بعد فایل ایمیج cwn رو بهش بدید

بعد از در خواست reboot یه صفحه سفید می یاد با آرم nubia
همین جوری میمونه؟:n36:

Kimikia
15-07-2016, 10:18
من هم همین مشکل رو داشتم.شما بهتره از ریکاوری twrp استفاده کنید و به جای cwn همون مراحل رو پیش برید

SS_WORLD_2
15-07-2016, 16:49
من هم همین مشکل رو داشتم.شما بهتره از ریکاوری twrp استفاده کنید و به جای cwn همون مراحل رو پیش برید
ممنون از شما

منظور تون این فایل بوده؟
Nubia_Z5Smini_TWRP2.6.30+V3And_pda.zip

hrkhl
17-07-2016, 16:01
سلام دوستان من رام miui 7 رو نصب کردم همه چی عالی بود اما وقتی ری استارت کردم گوشی روی آرم mi گیرکرد و دیگه به ریکاوری هم نمیره اگه کسی میتونه لطفا کمک کنه.

star irsat
23-07-2016, 17:39
سلام دوستان من رام miui 7 رو نصب کردم همه چی عالی بود اما وقتی ری استارت کردم گوشی روی آرم mi گیرکرد و دیگه به ریکاوری هم نمیره اگه کسی میتونه لطفا کمک کنه.

از طریق فست بوت فلشش کن میاد بالا

hrkhl
23-07-2016, 17:51
دوستان طی یک اقدام که انجام دادم کل پارتیشن گوشی رو پاک کردم و گوشی هارد بریک شد و من خودم بدون هیچ هزینه به تعمیر کار با استفاده از سایت های خارجی درستش کردم و الان هم روی miui 4.8.8 هستم و اگر ببینم کسی نیاز داره و یا درخواست ها زیاد بشه آموزش کامل فارسیش رو درست می کنم و قرار می دم‌.
در ضمن نمی دونم چرا تو فست بوت با دستور adb هر کار می خوام بکنم میگه waiting for device کسی راه حلی برای این داره

Sent from my NX403A using Tapatalk

alidodar1
24-07-2016, 01:26
اگه زحمت نیس ،خلاصه بزار که اگه موقع تعویص رام اوضاع ریخت به هم ،دوستان استفاده کنند و شما رو دعا کنن،
من تو صفحه اول پست رزرو دارم ،شما بی زحمت آموزشو همینجا بزار ،من تو صفحه اول این تاپیک به پست شما لینک میدم که هرکی مشکل خورد استفاده کنه

hrkhl
24-07-2016, 10:33
سلام
والا الان که نگاه می کنم می بینم نه وقت دارم نه حوصله ولی یه سایت می دم که متاسفانه با هیتلر ترکون باید باز بشه و قدم به قدم به اضافه فایل و همه چی رو گذاشته منتهی باید با کروم باز بشه و با استفاده از ترجمه گوگل به انگلیسی تبدیل کنید چون اصلش اسپانیایی هست
باز هم شرمنده هستم
سایت آموزش رفع بریک+رام:
denpangestu.blogspot.com
سپس بالا سمت راست روی zte z5s mini
بزنید و بر اساس نیاز روی لینک کلیک کنید (رفع بریک-تعمیر imei و meid)
سایت برای دریافت درایور ها:
androidbrick.com
که ترکی هست باید ترجمه کنید و در قسمت دانلود درایور ها رو بگیرید اما رام رو از سایت اولی بگیرید و طبق آموزش پیش برید.یا علی

ssyr
25-07-2016, 18:51
سلام دوستان
من مدل nubia z5s mini NX404H رو دارم هر چی گشتم نتونستم رام رو برایش پیا کنم اگه کسی رام این مدل رو داره برام بذاره.
ممنون میشم
:n16:

ssyr
25-07-2016, 18:52
سلام دوستان
من مدل nubia z5s mini NX404H رو دارم هر چی گشتم نتونستم رام رو برایش پیا کنم اگه کسی رام این مدل رو داره برام بذاره.
ممنون میشم

star irsat
25-07-2016, 19:50
سلام دوستان
ممنون میشم

رام فعلیت بیلدش چنده؟

hrkhl
26-07-2016, 18:20
سلام به همه پیشنهاد می کنم آخرین ورژن رام mokee رو که اندروید پنج هست رو دانلود کنید و از ورژن ۴.۲.۲ رسمی با کاستوم ریکاوری twrp و تمامی اطلاعاتو پاک کنین جز اون جایی که فایل رام رو ریختین رام رو فلش بزنید و اگر به خدمات گوگل نیاز دارید از سایت opengapp.org بگیرید و فلش بزنید و کش و دلویک کشو پاک کنید و اذت ببرید

mehrgostar20
26-07-2016, 19:53
سلام آیا بدون روت میشه ریکاوری نصب کرد یا باید روت بشه؟

hrkhl
26-07-2016, 20:12
سلام آیا بدون روت میشه ریکاوری نصب کرد یا باید روت بشه؟
نه باید روت بشه و با نرم افزار rashr فلش بشه

fareed73
26-07-2016, 21:51
سلام به همه پیشنهاد می کنم آخرین ورژن رام mokee رو که اندروید پنج هست رو دانلود کنید و از ورژن ۴.۲.۲ رسمی با کاستوم ریکاوری twrp و تمامی اطلاعاتو پاک کنین جز اون جایی که فایل رام رو ریختین رام رو فلش بزنید و اگر به خدمات گوگل نیاز دارید از سایت opengapp.org بگیرید و فلش بزنید و کش و دلویک کشو پاک کنید و اذت ببرید

دابل تپ برای روشن شدن صفحه رو ساپورت میکنه؟؟

hrkhl
26-07-2016, 21:55
دابل تپ برای روشن شدن صفحه رو ساپورت میکنه؟؟

نه برای خاموش شدن داره ولی میشه بایه برنامه جانبی اضافه کرد ولی مثلا میشه تنظیم کرد که با دکمه های صدا هم صفحه روشن بشه

Kimikia
27-07-2016, 13:45
بله و فایلی که تو XDA هست

hrkhl
27-07-2016, 14:08
این جواب برای کی هست؟؟؟

fareed73
27-07-2016, 18:42
اگه جواب برای دابل تپ روی mokee rom !
کسی تست کرده ؟؟
لینک xda؟؟

hrkhl
27-07-2016, 20:14
اگه جواب برای دابل تپ روی mokee rom !
کسی تست کرده ؟؟
لینک xda؟؟

بله بنده تست کردم عالی هست پیشنهتد می کنم آخرین نسخه رو از سایتش بگیرید و از اندروید 4.2.2 رسمی با twrp تمامی اطلاعاتو به جز اس دی کارت یا حافظه داخلی(همون جایی که رام رو ریختین) همه رو فرمت کنید و فایل زیپ رام و برنامه های گوگل رو فلش بزنید

Kimikia
28-07-2016, 09:32
[QUOTE=hrkhl;8859380]این جواب برای کی هست؟؟؟

Sent from my NX403A
به نظر شما برای چه کسی هست؟؟!!

Kimikia
28-07-2016, 11:34

چطوری می تونم وارد fastboot شم؟

hrkhl
28-07-2016, 16:01
چطوری می تونم وارد fastboot شم؟
تو اینترنت سرچ کنی هست اول باید فابلadb رو بگیری بعد درایورای گوشی رو بعد با کابل گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر و با دستور فک کنم
adb reboot-bootloader
یا
adb reboot-fastboot
هر چند یکم بگردی بهتر و بیشتر متوجه میشی

Kimikia
29-07-2016, 10:31
تو اینترنت سرچ کنی هست اول باید فابلadb رو بگیری بعد درایورای گوشی رو بعد با کابل گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر و با دستور فک کنم
adb reboot-bootloader
یا
adb reboot-fastboot
هر چند یکم بگردی بهتر و بیشتر متوجه میشی

سلام من تو اینترنت گشتم adb رو هم گیر آوردم و نصب کردم ولی تو صفحه ی command prompt ننوشته چی باید بنویسم

mehrgostar20
29-07-2016, 10:44
من میخوام به 4.4آپدیت کنم میشه از فست بوت ریکاوری نصب کرد؟ موقع نصب رام از ریکاوری سیستم هم وایپ کنم؟ لینک twrp رو هم بدید ممنون
نه باید روت بشه و با نرم افزار rashr فلش بشه

hrkhl
29-07-2016, 11:19
سلام من تو اینترنت گشتم adb رو هم گیر آوردم و نصب کردم ولی تو صفحه ی command prompt ننوشته چی باید بنویسم
شما فقط بزن adb توضیحاتش میاد

hrkhl
29-07-2016, 11:20
من میخوام به 4.4آپدیت کنم میشه از فست بوت ریکاوری نصب کرد؟ موقع نصب رام از ریکاوری سیستم هم وایپ کنم؟ لینک twrp رو هم بدید ممنون
شما اگر به 4.4 رسمی آپ کنید باید ریکاوری 4.2 به 4.4 رو فلش بزنی و فایل رامو بگیری و بریزی

Kimikia
30-07-2016, 00:38
ببخشید که آنقدر سوال میپرسم ولی کسی رام اصلی خودش ورژن ۴.۲ که روی خود گوشی از ابتدا هست رو داره یا میدونه من از کجا می تونم دانلودش کنم؟خیلی ممنونم

fareed73
30-07-2016, 10:17
ببخشید که آنقدر سوال میپرسم ولی کسی رام اصلی خودش ورژن ۴.۲ که روی خود گوشی از ابتدا هست رو داره یا میدونه من از کجا می تونم دانلودش کنم؟خیلی ممنونم

hrkhl
30-07-2016, 10:25

فکر کنم ایشون همون رام فارسی رو منظورشون باشه و این اون نیست

fareed73
30-07-2016, 11:31

اگه رام فارسی رو میخواد باید ببره نمایندگی. یا اگه دوستان دارند از فایل رام با twrp بکاپ بگیرند و در اختیار بقیه بگذارند.

hrkhl
30-07-2016, 11:36
اگه رام فارسی رو میخواد باید ببره نمایندگی. یا اگه دوستان دارند از فایل رام با twrp بکاپ بگیرند و در اختیار بقیه بگذارند.

منم ابن درخواستو دارم ممنون میشم که قرار بدید

hrkhl
30-07-2016, 11:37
هرچند که خودم دوتا بکاپ کامل یا به اصطلاح nandroid دارم از twrp هم گرفتم ولی برای برگرداندن نمیشناستش مشکل از ویه دوستان

ssyr
30-07-2016, 11:56
رام فعلیت بیلدش چنده؟

بیلد نامبرش اینه : NX404H_MEcommon_V0.04

alidodar1
30-07-2016, 12:10

سلام دوست عزیز
میشه لینک سایتی که رام اندروید 5 mokee رو گذاشته بدین

منظورتون از ریکاوری twrp همون ریکاوری چینیه؟؟؟؟ ینی با اون ریکاوری نصب میشه؟

Kimikia
30-07-2016, 12:19

واقعا خیلی ممنونم کارمو راه انداختین خیلی ممنون

hrkhl
30-07-2016, 12:29
سلام دوست عزیز
میشه لینک سایتی که رام اندروید 5 mokee رو گذاشته بدین

منظورتون از ریکاوری twrp همون ریکاوری چینیه؟؟؟؟ ینی با اون ریکاوری نصب میشه؟
سلام شما به یه کاستوم ریکاوری نیاز دارید در کل
در گوگل mokee رو سرچ اولین سایت انتخاب و در سمت چپ به پایین برید تا به nubia برسید روی nx 403a کلیک و اولین فایل زیپو که حدود 3۰۰ مگ هست دانلود کنید و با کاستوم ریکاوری فلش بزنید

Kimikia
30-07-2016, 12:30

نه نه همون رام اصلی منظورم بود که لینکشو گذاشتن خیلی ممنونم

mehran12121212
30-07-2016, 18:46
لینک اپدیت ریکاوری شما خرابه و مشکل ایجاد میکنه من ریکاوری 4.2 به 4.4رو پیدا کردم موفق باشید

oyam021
30-07-2016, 20:11
میشه لطفا کسی درباره ریکاوری + لینک دانلود twrp بگه ؟؟؟؟

fareed73
30-07-2016, 20:43
میشه لطفا کسی درباره ریکاوری + لینک دانلود twrp بگه ؟؟؟؟
s6.picofile.com/file/8256142642/recovery.img.html
توسط rashr نصب کنید.
با توجه به اینکه ریکاوری رسمی نیست در هنگام ورود به ریکاوری شاید لود بیش از ۵ دقیقه طول بکشه!

oyam021
31-07-2016, 15:24
[QUOTE=fareed73;8860937]s6.picofile.com/file/8256142642/recovery.img.html
توسط rashr نصب کنید.
با توجه به اینکه ریکاوری رسمی نیست در هنگام ورود به ریکاوری شاید لود بیش از ۵ دقیقه طول بکشه!

حدود ۱۰ دقیقه طول کشید تا بالا اومد.ممنونم

oyam021
31-07-2016, 19:48
بچه ها میشه لطفا ی لینک کاستوم رام اندروید ۵ بذارید

ک استفاده کردین خوب بوده باشه

(( شرمنده زیاد پست میدم ))

hrkhl
31-07-2016, 19:50
بچه ها میشه لطفا ی لینک کاستوم رام اندروید ۵ بذارید

ک استفاده کردین خوب بوده باشه

(( شرمنده زیاد پست میدم ))
عزیز کمی بالاتر توضیح دادم

alidodar1
31-07-2016, 23:04
بهترین اندرویذ 5 همون mokee هست که دوستمون گفتن ،پایدار هم هست و در کل رام خوبیست ،
با همین trwp که دوستمون در بالا لینک دادن نصبش کردم، ینی اول با راشر ریکاوریو ریختم و از ریکاوری فول وایپ کردم و رام موکی رو نصب کردم

oyam021
01-08-2016, 14:48
بهترین اندرویذ 5 همون mokee هست که دوستمون گفتن ،پایدار هم هست و در کل رام خوبیست ،
با همین trwp که دوستمون در بالا لینک دادن نصبش کردم، ینی اول با راشر ریکاوریو ریختم و از ریکاوری فول وایپ کردم و رام موکی رو نصب کردم

من از یک جا دیگه رام دانلود کردم
این رامه
cm-12-20150731-UNOFFICIAL-nx403a
با اندروید
5.0.2
میشه بگید رام mokee اندرویدش چنده؟؟

Kimikia
01-08-2016, 18:48

ببخشید من این رامو دانلود و نصب کردم ولی با هر دو ریکاوری که نصب میکنم ارور میده مگه اون فایل توی این سایت نیست؟
download.mokeedev.com/?device=nx403a و اولیش هست که نوعش history هست؟

hrkhl
01-08-2016, 19:31
ببخشید من این رامو دانلود و نصب کردم ولی با هر دو ریکاوری که نصب میکنم ارور میده مگه اون فایل توی این سایت نیست؟
download.mokeedev.com/?device=nx403a و اولیش هست که نوعش history هست؟
درسته شما باید کامل تو ریکاوری اطلاعاتو پاک کنید بعدش نصب کنید رامو مشکلب نداره

hrkhl
01-08-2016, 19:31
من از یک جا دیگه رام دانلود کردم
این رامه
cm-12-20150731-UNOFFICIAL-nx403a
با اندروید
5.0.2
میشه بگید رام mokee اندرویدش چنده؟؟
۵.۱.۱

alidodar1
02-08-2016, 00:19
مال موکی رو بریزید ،اندرویدش 5.1.1 هست و از دابل تپ برای خاموش کرن صفحه پشتیبانی میکنه (رام 4.4.2 رسمی برای روشن کردن دابل تپ داشت)

alidodar1
02-08-2016, 00:21
هنوز بازیو تست نکردم ،رام رسمی که خیلی خوب اسفالت 8 و بازی های اچ دی دیگه رو اجرا میکرد ،اینم تست میکنم نتیجشو میگم

oyam021
02-08-2016, 01:07
مال موکی رو بریزید ،اندرویدش 5.1.1 هست و از دابل تپ برای خاموش کرن صفحه پشتیبانی میکنه (رام 4.4.2 رسمی برای روشن کردن دابل تپ داشت)

خیلی ممنون واسه جوابتون
فقط ی سوال
واسه فلش زدن ی کاستوم رام دیگه
باید مثل همون اول تو محیط ریکاوری وایپ هارو بزنم و بعد کاستوم رام و فلش بزنم؟؟؟
یعنی کار اظافه ی دیگه ای نداره؟؟

alidodar1
02-08-2016, 07:15
خیلی ممنون واسه جوابتون
فقط ی سوال
واسه فلش زدن ی کاستوم رام دیگه
باید مثل همون اول تو محیط ریکاوری وایپ هارو بزنم و بعد کاستوم رام و فلش بزنم؟؟؟
یعنی کار اظافه ی دیگه ای نداره؟؟
این ریکاوریش لمسیه ،تو قسمت wipe که رفتی همه تیک ها رو بزن بجز تیک اون جایی که فایل رام رو ریختی (حافظه داخلی یا کارت حافظه) ،همشو با هم یه دفه وایپ میکنه
مثل چینیه نیست که چند جا بری واسه وایپ

alidodar1
02-08-2016, 08:30
مشکلی که تا این لحظه در رام موکی دیدم ایه که گزینه ای برای unmount کردن یا خارج کردن بدون ریسک فلش otg وجود نداره، ینی باید بعد از استفاده همینطوری فلشو بکشید بیرون!
یه ایراد دیگه هم اینه که دکمه های led قرمز پایین رو نمیشه عملکردشون رو جابجا کرد ،ینیدکمه سمت راست بک د دکمه سمت چپ منوست! برعکس چیزی که در گوشی های ما مرسومه ،(در 4،4،2 تو تنظیمات میشد اینارو جابجا کرد ولی این نمیشه)

oyam021
02-08-2016, 11:43
هیچ فرقی بین این رام mokee با اون cyanogenMod ندیدم
فقط نسخه اندروید ها فرق دارن
ی مشکلی ک با اندروید ۵ دارم.اینه ک نمیتونم پوشه بندی کنم.و توی منو باید بگردم دنبال برنامه ها :n37:
و دبل تپ اندروید ۴.۴ برای روشن کردن صفحه خیییییلی عالی بود که تو این نسخه ها نیست

تنها فایده ای که اندروید ۵ داره.ریختن برنامه AndroDumber و هک وای فایه.همییییین و بس :n01::n02:

bahareh_bus
02-08-2016, 13:48
تنها فایده ای که اندروید ۵ داره.ریختن برنامه AndroDumber و هک وای فایه.همییییین و بس

من این برنامه رو روی اندروید 4.4 رسمی همین گوشی دارم! به خوبی هم کار میکنه. البته باید گوشی رو روت کنید.

oyam021
02-08-2016, 13:58
من این برنامه رو روی اندروید 4.4 رسمی همین گوشی دارم! به خوبی هم کار میکنه. البته باید گوشی رو روت کنید.

من ک با روت روی ۴.۴ و ۴.۲ نمیتوستم استفاده کنم

بچه ها چجوری میتونم پست هایی ک اینجا گذاشتم رو پاک کنم؟؟

oyam021
02-08-2016, 19:07
بچه ها ی مشکلی دارم
وقتی ک کیبورد دانلود میکنم ( مثل kika و cm ) وقتی میخوام نصبشون کنم ارور میده و از کیبوردا میپره بیرون.یعنی نمیشه فعالشون کرد.
میشه بگید باید چیکار کنم؟؟

Kimikia
02-08-2016, 20:22
درسته شما باید کامل تو ریکاوری اطلاعاتو پاک کنید بعدش نصب کنید رامو مشکلب نداره

خیلی ممنون درست شد

Kimikia
02-08-2016, 20:25

ببخشید ولی من هم از همین رام استفاده میکنم ولی با مشکل نخوندن SD card مواجه شدم.هر چی هم توی اینترنت سرچ کردم هیچ راهی نبود که انجاد نداده باشم میشه بکید چیکار کنم؟

hrkhl
02-08-2016, 21:23
ببخشید ولی من هم از همین رام استفاده میکنم ولی با مشکل نخوندن SD card مواجه شدم.هر چی هم توی اینترنت سرچ کردم هیچ راهی نبود که انجاد نداده باشم میشه بکید چیکار کنم؟
اس دی کارتت مشکلی نداره گوشیه دیگه ای میخونه

Kimikia
02-08-2016, 21:40
اس دی کارتت مشکلی نداره گوشیه دیگه ای میخونه

نه هیچ مشکلی نداره ولی انگار اندروید ۴.۴ SD card رو نمیخونه کلا و راهی هم پیدا نکردم اگه کمک کنید ممنون میشم

hrkhl
03-08-2016, 10:08
نه هیچ مشکلی نداره ولی انگار اندروید ۴.۴ SD card رو نمیخونه کلا و راهی هم پیدا نکردم اگه کمک کنید ممنون میشم
یه دور کامل وایپ کن ولی حافظه داخلی رو نه بعدش دوباره رامو فلش کن از حافظه داخلی هرچند بهتره mokee رو بریزی رام عالیه

Kimikia
03-08-2016, 17:20
یه دور کامل وایپ کن ولی حافظه داخلی رو نه بعدش دوباره رامو فلش کن از حافظه داخلی هرچند بهتره mokee رو بریزی رام عالیه

اینکارارو کردم نشد و رام موکی فوق العاده لگ میزنه خیلی بد جور

fareed73
03-08-2016, 20:08
اینکارارو کردم نشد و رام موکی فوق العاده لگ میزنه خیلی بد جور
حتما بعد از نصب وایپ ، cache و dalvik cahe رو انجام بده.

fareed73
03-08-2016, 20:11
فرمت sdard حتما fat باشه ، بعضی رام ها با ntfs مشکل دارند.

alidodar1
04-08-2016, 00:21
سلام دوستان
تروخدا کمک کنید
اومدن با کامپیوتر گوشی رو روت کنم ،وسط روت یه دفه هنگ کرد و دکمه هاشم عمل نمیکرد ،اومدن بزنم ریست شه ،ولی صفحه ثابت بود و نمیزاشت روی ریست کلیلک کنم،
با توجه به غیر قابل خروج بودن باتری این گوشی ،وایسادم شاژش تموم بشه و خودش خاموش بشه
وقتی شارژش تموم شد نتونستم بیارمش بالا و وقتی به شارژ زدم led قرمزش فقط روشن میشه و وقتی به کامپیوتر هم وصل میکنم ،فقط led قرمز وسط چشمک میزنه،
ترو خدا کمک کنید
تا حالا به این مشکل برخورد کردین؟؟:n34:

oyam021
04-08-2016, 00:23
بچه ها ی مشکلی پیدا کردم

من این رام mokee رو داشتم
یهو زد ک mokee luncher stoped و این چیزا
ک دیگه توی منوی گوشی نمیرفت
منم رفتم تو ستینگ ریست فکتوری زدم
بعد این ک گوشی ریبوت شد
ی لوگو میومد و میرفت
دیگه هیچ کاری نمیشد کرد
وایستادم تا گوشی خاموش بشه
خاموش شد میزنم ب شارژر کلید قرمز گوشی چشمک میزنه
ولی ن گوشی روشن میشه ن میره محیط ریکاوری

کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟
(ببخشید حرفام زیاد شد)

alidodar1
04-08-2016, 00:44
منم مشکلم الان دقیقن مشکل دوستمونه
وسط روت یه دفه نوشت mokee luncher stoped و باقی ماجرا..
لطفا کمک کنید

ثواب داره

hrkhl
04-08-2016, 08:12
لطفا کمک کنید

ثواب داره
شما دلوپر اپشن رو فعال از اونجا دسترسی به روت رو فعال کنید

fareed73
04-08-2016, 09:23
لطفا کمک کنید

ثواب داره
رام mokee به طور پیش فرض روت شده هستش ، اصلا نباید با نرم افزار روت بشه !!![emoji86] [emoji86] اگر با روت مشکل دارید فقط supersu را از ریکاوری فلش کنید !!!

alidodar1
04-08-2016, 10:11
دوستان طی یک اقدام که انجام دادم کل پارتیشن گوشی رو پاک کردم و گوشی هارد بریک شد و من خودم بدون هیچ هزینه به تعمیر کار با استفاده از سایت های خارجی درستش کردم و الان هم روی miui 4.8.8 هستم و اگر ببینم کسی نیاز داره و یا درخواست ها زیاد بشه آموزش کامل فارسیش رو درست می کنم و قرار می دم‌.
در ضمن نمی دونم چرا تو فست بوت با دستور adb هر کار می خوام بکنم میگه waiting for device کسی راه حلی برای این داره

سلام
شما گوشیتون کلا خاموش شده بود و فقط led قرمز وسط کار میکرد؟ که ازین روش رفتین
یا اینکه بالا میومد و روی لوگو قفل شده بود؟

1- گوشی من الان روشن نمیشه و فقط وقتی به شارژ یا usb کامپیوتر میزنمش چراغ قرمز وسط روشن میشه و چشمک میزنه و حتی توی ریکاوری هم نمیتونم برم
به نظر شما با این وضعیت گوشی میتونم با روشی که توی اون سایت اسپانیایی که معرفی کردین ،ردیفش کنم؟

2- داخل آموزش منظورش از HH port پورت چیه؟ ینی مخفف چیه این HH

3- اون درایوری که نوشتین از سایت ANDROIDBRICK.COM ترکی بگیریم ،همون Qualcomm QPST هست منظورتون که 23 مگابایت حجم داره و تو قسمت دانلوز ،آخرین فایله که23 مگابایت هم حجم داره؟

ممنونم

oyam021
04-08-2016, 11:44
بچه ها میشه لطفا یکی بگه ک درست میشه یا باید ب فکر ی گوشی دیگه باشم؟؟
:n28:

fareed73
04-08-2016, 12:14
بچه ها میشه لطفا یکی بگه ک درست میشه یا باید ب فکر ی گوشی دیگه باشم؟؟
:n28:
منم یه بار گوشیم اینطوری شد ولی توی شارژ یک ساعتی نگه داشتم بعد راحت روشن شد ، منتها رام رسمی بود

oyam021
04-08-2016, 13:16
بچه ها گوشیم روشن میشه ولی فقط این میاد

برید رو پلی بزنید نشون میده
ی صفحه فقط چشمک میزنه

لطفا ببینید

mehran12121212
04-08-2016, 13:30
خوب دوست من یه بار دکمه پاور بزنی وقتی صفحه تاچ ویزو بزنی میاره اگه نشد با دکمه ولم بالا پاینو باهم بگیر روشن کن

alidodar1
04-08-2016, 13:44
بچه ها گوشیم روشن میشه ولی فقط این میاد

برید رو پلی بزنید نشون میده
ی صفحه فقط چشمک میزنه

لطفا ببینید
واسه منم این اومد ولی چشمک نزد و عین عادم رفت داخل ریکاوریش
منم از فرصت استفاده کردم و از همونجا کلر کچ کردم و رام mokee رو دوباره ریختم!
الانم درست شده و دارم استفاده میکنم

مال شما احتمالن بریک شده ،با روشی که دوستمون توضیح دادن آقای hrkle باید آنبریکش کنی ،
ولی متاسفانه سایتش انگلیسی نیسست ولی میشه با مترجم گوگل انگلیسیش کرد
شما برو ببین مشکلی بود ،بنویس هینجا ایشون در تاپیک هستن کمکتون میکنن
قسمت نشد من از اون روش برم تا بتونم کمکتون کنم،چون گوشیم خودبه خود درست شد!

گارانتی هم با این وضعیت قبولش نمیکنه ،چون گوشی آنروت شده و کاستوم رام و ریکاوری غیر اصلی روش ریختی

سعی کن خودت با روش دوستمون درستش کنی

oyam021
04-08-2016, 14:18
سلام
والا الان که نگاه می کنم می بینم نه وقت دارم نه حوصله ولی یه سایت می دم که متاسفانه با هیتلر ترکون باید باز بشه و قدم به قدم به اضافه فایل و همه چی رو گذاشته منتهی باید با کروم باز بشه و با استفاده از ترجمه گوگل به انگلیسی تبدیل کنید چون اصلش اسپانیایی هست
باز هم شرمنده هستم
سایت آموزش رفع بریک+رام:
denpangestu.blogspot.com
سپس بالا سمت راست روی zte z5s mini
بزنید و بر اساس نیاز روی لینک کلیک کنید (رفع بریک-تعمیر imei و meid)
سایت برای دریافت درایور ها:
androidbrick.com
که ترکی هست باید ترجمه کنید و در قسمت دانلود درایور ها رو بگیرید اما رام رو از سایت اولی بگیرید و طبق آموزش پیش برید.یا علی

میشه لطفا بیشتر توضیح بدید

hrkhl
04-08-2016, 15:34
سلام

1- گوشی من الان روشن نمیشه و فقط وقتی به شارژ یا usb کامپیوتر میزنمش چراغ قرمز وسط روشن میشه و چشمک میزنه و حتی توی ریکاوری هم نمیتونم برم
به نظر شما با این وضعیت گوشی میتونم با روشی که توی اون سایت اسپانیایی که معرفی کردین ،ردیفش کنم؟

3- اون درایوری که نوشتین از سایت ANDROIDBRICK.COM ترکی بگیریم ،همون Qualcomm QPST هست منظورتون که 23 مگابایت حجم داره و تو قسمت دانلوز ،آخرین فایله که23 مگابایت هم حجم داره؟

ممنونم
سلام ایت قسمت hh رو دقیق یادم نبست ولی شما ببین گوشی رو که میزنی به کامپیوتر com port اضافه میشه یا نه

hrkhl
04-08-2016, 15:35
سلام

ممنونم
نه من کلا گوشیم هیچ کاری نمی کرد حتی شارژم نمی شد ویبره نمیزد کلا هیچی
بله منظور همون فایل هست ولی باید درایور ها فایل رام و تمامی نرم افزار ها رو از سایتی که آموزش میده بگیرید

hrkhl
04-08-2016, 15:37
منم یه بار گوشیم اینطوری شد ولی توی شارژ یک ساعتی نگه داشتم بعد راحت روشن شد ، منتها رام رسمی بود

اگر منظورتون خاموش شدن ناگهانی تو شارژ چهل درصد هست نشکلی نیست پاورو نگه دارید ویبره میزنه روشن میشه اگر نشد بزنید بشارژ

oyam021
04-08-2016, 16:11
مشکلم حل شد
گوشی روشن شد و بعدشم ریبوت کردم و راحت رفت محیط ریکاوری و یبار دیگه رام و نصب کردم

ولی حالا ی مشکل دیگه هست
توی اون فیلمی ک گذاشتم
اون صفحه ی آبی ک بود
الان زیر تصویر گوشیم هست
توی عکسا نگاه کنید

oyam021
04-08-2016, 16:25
بچه ها توی وایپ فقط چهارتای اولی رو میزدم همیشه
Android Secure رو هم باید بزنم یا ن؟؟

hrkhl
04-08-2016, 16:30
بچه ها توی وایپ فقط چهارتای اولی رو میزدم همیشه
Android Secure رو هم باید بزنم یا ن؟؟

من میزنم

oyam021
04-08-2016, 16:51
رام mokee اصلا خوب نیست

میشه لطفا ی رام ۵.۱ دیگه معرفی کنید.

cm ک ریخته بودم ۵.۰ بود ولی از این mokee قوی تر بود

alidodar1
04-08-2016, 16:58
قویترین رام برای این گوشی همون کیت کت رسمیه
رام mokee علیرغم سبک بودنش ولی با گوشی سازگاری جالبی نداره و علاوه بر قابلیت های ویژه تاچ و سنس اختصاصی که از دست میدین ،قابلیت های گرافیکی هم کاهش پیدا میکنه ،مثلا بازی های مثل modern combat 4 و gangstar rio اصلا نصب و اجرا نمیشن ،و بازی gta SA هم حتی در حالت low گرافیکش هم لگ و گیر داره (در اندروید کیت کت حتی در حالت normal هم هیچ گیری نداره)
در کل توصیم فعلا همون کیت کته ،مگه اینکه در آینده کاستوم رام های جدیدی بیاد که بشه تستشون کرد

oyam021
04-08-2016, 17:07
قویترین رام برای این گوشی همون کیت کت رسمیه
رام mokee علیرغم سبک بودنش ولی با گوشی سازگاری جالبی نداره و علاوه بر قابلیت های ویژه تاچ و سنس اختصاصی که از دست میدین ،قابلیت های گرافیکی هم کاهش پیدا میکنه ،مثلا بازی های مثل modern combat 4 و gangstar rio اصلا نصب و اجرا نمیشن ،و بازی gta SA هم حتی در حالت low گرافیکش هم لگ و گیر داره (در اندروید کیت کت حتی در حالت normal هم هیچ گیری نداره)
در کل توصیم فعلا همون کیت کته ،مگه اینکه در آینده کاستوم رام های جدیدی بیاد که بشه تستشون کرد

ممنون
فعلا ک دارم این رامو دانلود میکنم

Carbon-5.1.1-Stable

alidodar1
04-08-2016, 17:09
مشکلم حل شد
گوشی روشن شد و بعدشم ریبوت کردم و راحت رفت محیط ریکاوری و یبار دیگه رام و نصب کردم

ولی حالا ی مشکل دیگه هست
توی اون فیلمی ک گذاشتم
اون صفحه ی آبی ک بود
الان زیر تصویر گوشیم هست
توی عکسا نگاه کنید
اتفاق نادریست
با توجه به مستقل بودن ریکاوری از رام ،و اینکه اون لوگو هونطوری که در منوی وایپ ریکاوری مهر خورده ،توی منوهای رام هم دیده میشه ،قطعا مشکل نرم افزاری نیست و مربوط به سخت افزار و lcd گوشیست
به یه تعمیرکار سخت افزار نشون بدین ،اگر نمیتونید با این نوشته کنار بیاین ،باید lcd رو عوض کنین ،یه سایت میفروشه lcd این گوشیو ،تو گوگل سرچ کنید میاد قیمتشم 170 تومنه ،50 تومن هم میگیرن بابت تعویضش که کلن میشه 220 تومن!!!! و همه اینا به کنار lcd جانبی هر چقدر هم خوب باشه جنسش هیچوقت lcd فابریک خود گوشی نمیشه و قطعا کیفیت تصویر و خصوصا رنگ ها کمی کدر به نظر میرسن!
در کل به نظرمن باید با این نوشته سر کنید ،lcd این گوشی با هزینه 220 تومن و اینکه کیفیت دیگه اون کیفیت نیست ارزش تعویض نداره ،چون کل گوشی 245 خریده شده

alidodar1
04-08-2016, 17:25
ممنون
فعلا ک دارم این رامو دانلود میکنم

Carbon-5.1.1-Stable

این سایت چینی کاستوم رام های زیادی داره از اکثر نسخه های اندروید
لینک های دانلود رام های سایت baidu هستکه تعمیرکارهای موبایل خیلی خوب این سایتو میشناسن
برای دانلود رام ها باید توی سایت ثبت نام کنید
دوستانی که میخان توی لین سایت ثبت نام کنن و رام ها رو دانلود کنن اموزش ثبت نام در لینک زیر هست

oyam021
04-08-2016, 18:57
اتفاق نادریست
با توجه به مستقل بودن ریکاوری از رام ،و اینکه اون لوگو هونطوری که در منوی وایپ ریکاوری مهر خورده ،توی منوهای رام هم دیده میشه ،قطعا مشکل نرم افزاری نیست و مربوط به سخت افزار و lcd گوشیست
به یه تعمیرکار سخت افزار نشون بدین ،اگر نمیتونید با این نوشته کنار بیاین ،باید lcd رو عوض کنین ،یه سایت میفروشه lcd این گوشیو ،تو گوگل سرچ کنید میاد قیمتشم 170 تومنه ،50 تومن هم میگیرن بابت تعویضش که کلن میشه 220 تومن!!!! و همه اینا به کنار lcd جانبی هر چقدر هم خوب باشه جنسش هیچوقت lcd فابریک خود گوشی نمیشه و قطعا کیفیت تصویر و خصوصا رنگ ها کمی کدر به نظر میرسن!
در کل به نظرمن باید با این نوشته سر کنید ،lcd این گوشی با هزینه 220 تومن و اینکه کیفیت دیگه اون کیفیت نیست ارزش تعویض نداره ،چون کل گوشی 245 خریده شده

آره نمیارزه :n31:
ممنونم واسه جوابتون

Kimikia
04-08-2016, 19:03
رام mokee اصلا خوب نیست

میشه لطفا ی رام ۵.۱ دیگه معرفی کنید.

cm ک ریخته بودم ۵.۰ بود ولی از این mokee قوی تر بود

میشه لینک اون رام cm رو بزارین؟

Kimikia
04-08-2016, 19:11
ببخشید کسی رام دیگه ای که معتبر باشه مثل cm یا MIUI یا هر چی دیگه مثل این که اندروید ۵ باشه سراغ نداره؟

oyam021
04-08-2016, 19:18
ببخشید کسی رام دیگه ای که معتبر باشه مثل cm یا MIUI یا هر چی دیگه مثل این که اندروید ۵ باشه سراغ نداره؟

از اینجا دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!Od8VhayL!fjngoEKZda-8MJE0sVpdNg!mBVV0RzA
کل فایل ها مثل flash زدن ریکاوری و twrp و gapps و همرو گذاشته + صفحه آموزشم هست
اندروید 5.0.2

اندروید 5.1 پیدا کردم میذارم

oyam021
04-08-2016, 19:20
اینم ی صفحه چینیه
ک همه نوع رام توش هست
با اندروید های مختلف

Kimikia
05-08-2016, 09:54
از اینجا دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!Od8VhayL!fjngoEKZda-8MJE0sVpdNg!mBVV0RzA
کل فایل ها مثل flash زدن ریکاوری و twrp و gapps و همرو گذاشته + صفحه آموزشم هست
اندروید 5.0.2

اندروید 5.1 پیدا کردم میذارم

لینک خرابه وقتی میری توش میپره بیرون میره تو Google play store

Kimikia
05-08-2016, 10:09
ببخشید میشه کسی دقیقا توضیح بده چه طوری وارد fastboot بشم؟تو موقع نصب رام MIUI روی بالا آمدن میمونه روی mi. میشه لطفا کسی راهنمایی کنه؟

hrkhl
05-08-2016, 12:16
ببخشید میشه کسی دقیقا توضیح بده چه طوری وارد fastboot بشم؟تو موقع نصب رام MIUI روی بالا آمدن میمونه روی mi. میشه لطفا کسی راهنمایی کنه؟
adb reboot-fastboot
or
adb reboot-bootloader

alidodar1
05-08-2016, 15:32
شما دلوپر اپشن رو فعال از اونجا دسترسی به روت رو فعال کنید

سلام
از دولاپر اپشن هم دسترسی روت رو فعال میکنم ولی همچنان روت نمیشه
مشخصم هست ،چون گوشی روت برنامه سوپر یوسر داره ،
لطفا اگه تونستین روت کنین این mokee رو یه ما هم یاد بدین

fareed73
05-08-2016, 17:25
سلام
از طریق ریکاوری نسخه supersu from recovery رو نصب کنید ، درست میشه.

hrkhl
05-08-2016, 18:00
سلام
با نرم افزار kingoroot گوشی رو روت کنید تست شده جواب داده

Kimikia
05-08-2016, 18:05
adb reboot-fastboot
or
adb reboot-bootloader

اقا به خدا نمیشه تاثیری نمیکنه وگرنه دوباره نمیپرسیدم .میشه دقیقا توضیح بدید یا اگه میشه لینکی چیزی بزارید؟

alidodar1
05-08-2016, 21:28
با نرم افزار kingoroot گوشی رو روت کنید تست شده جواب داده

ممنون لطف کردی
با iroot و kingroot تست کرده بودم ،جواب نداده بود ،بیخیال برنامه های دیگه شده بودم
خیلی راحت با کینگو روت شد

hrkhl
05-08-2016, 22:30
اقا به خدا نمیشه تاثیری نمیکنه وگرنه دوباره نمیپرسیدم .میشه دقیقا توضیح بدید یا اگه میشه لینکی چیزی بزارید؟
عزیزم یه سرچ بکن دیگه همه چی که نباید آماده باشه بعضی وقت ها باید خودت یه چیزی درست کنی

Kimikia
05-08-2016, 23:48
عزیزم یه سرچ بکن دیگه همه چی که نباید آماده باشه بعضی وقت ها باید خودت یه چیزی درست کنی

عیبی نداره من اصلا آدمی نیستم که همین جوری همه چیرو حاضر و آماده بخوام مطمئن باشید چیزی رو میگم لابد گشتم ولی برای شما اسون تر نیست توضیح بدید تا کل صاحبان این گوشی بفمن؟چرا نمی زارید مردم از تجربیاتتون استفاده کنن تا دوباره نخوان این مسیر رو برن؟

hrkhl
06-08-2016, 11:32
دوستان گلس و قاب ژله ای برای این گوشی‌ رو کجا میشه خرید یا جایی هست که به صورت خام داشته باشن که براش درست کرد

mehran12121212
10-08-2016, 11:24
سلام من ژله ای6 انداختم روش فیت فیت هست

hrkhl
10-08-2016, 13:50
سلام من ژله ای6 انداختم روش فیت فیت هست
میشه عکس بدین و اینکه جای اتصالات که یکی نیست چی کارش کرید

FINJAN
10-08-2016, 14:53
سلام
دوستان واسه مدل 404 اندروید 5 اومده ؟
و اینکه لطفا یکی بگه چجوری روش برنامه های گوگل رو نصب کنم .
توضیحات رو خوندم ولی اصلا متوجه نشدم :n13:

SS_WORLD_2
13-08-2016, 18:32
ما ها سواد آنچنانی نداریم
یه ادم با معرفت وبا سواد پیدا بشه این play store نصب شو روی اندروید رسمی 4.4.2توضیح بده آقایی کرده
برای 403:n16::n16::n16:

hrkhl
13-08-2016, 18:49
ما ها سواد آنچنانی نداریم
یه ادم با معرفت وبا سواد پیدا بشه این play store نصب شو روی اندروید رسمی 4.4.2توضیح بده آقایی کرده
برای 403:n16::n16::n16:
رامو عوض کنید

oyam021
14-08-2016, 12:33
هیچ موقع رام کاستوم نریز
یکم امکانات بالاتر میره
ولی امکانات اصلی گوشیت پر

درباره سوالت بگم.اول باید ی ریکاوری غیر رسمی فلش بزنی.بهترینش twrp
بعد gapps مورد نظرتو از این سایت بگیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتمااااا pico رو انتخاب کن تا جای خالی واسه رمت بمونه

(ریکاوری twrp تا جایی که یادمه.برنامه ی rasher روی گوشیم نصب کردم.بعدش فایل ریکاوری twrp رو دانلود و با برنامه فلش کردم
توی صفحات قبل بگردی متوجه میشی)

oyam021
14-08-2016, 12:36
من ک موبایلمو شب زدم تو شارژ و صب دیگه روشن نشد :n03:

armin7913
17-08-2016, 15:15
سلام من کیف مخصوصشو از دیجیکالا گرفتم

Kimikia
19-08-2016, 10:36
سلام من کیف مخصوصشو از دیجیکالا گرفتم

این کیف به نظر من زیاد زیبا نیست اما فروشگاه جانبی کیف ها و قاب های زیادی(حدود سه تا!)برای این گوشی داره و اگر همگی زنگ بزنیم و برای موجود کردنش اقدام کنیم؟احتمالا موجود خواهد کرد

veisy
26-08-2016, 17:09
سلام دوست عزیز من رام گوشیو تغییر دادم اما ورژن1.23 هستش هر کاری هم میکنم از طریق OTA آپدیت نمیشه به نظر شما مشکل کجاست

fareed73
26-08-2016, 23:16
سلام دوست عزیز من رام گوشیو تغییر دادم اما ورژن1.23 هستش هر کاری هم میکنم از طریق OTA آپدیت نمیشه به نظر شما مشکل کجاست
فایروال که داخل باتری سیور هست رو‌ خاموش کن ، از طریق وایفای مجددا تست کن.

veisy
28-08-2016, 01:07
هر کاری کردم آپدیت نشد . برنامه های گوگل هم آپدیت نمیشه و اصلا کار نمیکنه .حالا اگه واسه همین ورژن 1.23 راه انداز گوگل یا هر چیزی که بشه جیمیل یا گوگل پلی رو نصب کرد بخوایم پیدا نمیشه؟ اگه راهی پیشنهادی یا لینکی داری ممنون میشم بزاری تا مشکلمون حل شه . دز ضمن بعد از نصب رام باید گوشی روت باشه یا احتیاجی نیست؟ (جهت نصب برنامه ها)

بابت تمام اطلاعتی که گذاشتین ممنونم .

SS_WORLD_2
07-09-2016, 21:39

این ورژن تاجایی که یادم مونده مشکل داشت
باید ورژن 1.25 نصب کنی وآخرین ورژن هستس ودیگه هم آبدیت نمشه.

SS_WORLD_2
07-09-2016, 21:44

این ورژن تاجایی که یادم مونده مشکل داشت
باید ورژن 1.25 نصب کنی وآخرین ورژن هستس ودیگه هم آبدیت نمشه.

هر کاری کردم آپدیت نشد . برنامه های گوگل هم آپدیت نمیشه و اصلا کار نمیکنه .حالا اگه واسه همین ورژن 1.23 راه انداز گوگل یا هر چیزی که بشه جیمیل یا گوگل پلی رو نصب کرد بخوایم پیدا نمیشه؟ اگه راهی پیشنهادی یا لینکی داری ممنون میشم بزاری تا مشکلمون حل شه . دز ضمن بعد از نصب رام باید گوشی روت باشه یا احتیاجی نیست؟ (جهت نصب برنامه ها)

بابت تمام اطلاعتی که گذاشتین ممنونم .

یه نگاه به صفحات 1-2-3-4 بنداز جوابتو سوال تو می گیری برای این برنامه ها گوشی با ید روت بشه و.... که گارانتی ازبین میره واگه درست مراحل نری دیگه .....

SS_WORLD_2
09-09-2016, 02:09
گوگل لانچر بعد از اپدیت در رام رسمی 4.4.2

hrkhl
12-09-2016, 14:59
سلام به همه کسی یه ریکاوری برای نسخه کیت کت رسمی این گوشی نداره؟
جدیدترین ریکاوری چه نسخه ای و چی هست و اینکه چطور میشه زبانی که ریکاوری نیست بهش اضافه کرد؟

beyondbest
21-09-2016, 14:01
- ریکاوری cwn رو همینطور gapps و rashr رو داخل گوشی کپی کنید
-اگه اشتباه نکنم دومین گزینه از بالا مربوط به نصب آپدیت ها میشد! بعد از اون هم باز دومین گزینه مربوط به حافظه داخلی گوشی ، بسته gapps رو انتخاب و نصب کنید
-در آخر باید یه بار گوشی رو wipe کنید که اگه بازم اشتباه نکنم گزینه سوم یا چهارم بود:n36:
-خب به همین سادگی نرم افزارهای گوگل هم نصب شدن
-اولین منو هم شمارو از محیط ریکاوری خارج میکنه

بعد از بالا اومدن گوشی حتمآ تمام برنامه های گوگل رو آپدیت کنید ترجیحآ از طریق مارکت هایی مثه بازار و ... چون این نسخه play store دیگه کار نمیکنه مگر اینکه به صورت دستی آپدیتش کنید.

در آخر هم به همون شیوه نصب برنامه rashr ریکاوری ارجینال رو نصب کنید. (از طریق ریکاوری چینی نمیشه) فقط لازمه که فایل فشرده ارجینال رو استخراج کنید و ایمیج ریکاوری جدید رو داخل گوشی بریزید و بقیه کار...
بعد هم با برنامه iroot گوشیتون رو unroot کنید که گارانتی گوشی باطل نشه! فایل های اضافی مثه آپ های چینی و برنامه kingroot و فایل های مربوط به اون رو کامل پاک کنید
من میخواستم اینکارو انجام بدم ولی ریکاوری بالا نمیاد. روی صفحه سفیدی که لوگو nubia هست میمونه نزدیک 10 دقیقست منتظرم هیچ اتفاقی نمیفته !
رام هم 4.4.2 آپدیت 125 هست آخرین نسخه رسمی.

mehdi_halla
01-10-2016, 13:52
سلام.یکی از دوستان که به 4.4.2 ارتقا داده میشه برنامه camera ش رو برام بذاره.(با zapya میشه بک آپ از برنامه گرفت...).

mehdi_halla
09-10-2016, 08:09
سلام.یکی از دوستان که به 4.4.2 ارتقا داده میشه برنامه camera ش رو برام بذاره.(با zapya میشه بک آپ از برنامه گرفت...).

مشکل حل شد دوستان،نیازی نیست....

i-droid
14-10-2016, 14:46
دوستان من رام سیانوژن 12 با اندروید 5.1.1 رو تونستم رو گوشی نصب کنم
هنوز در حال تست هستم اسکرین شات هم بزودی میزارم:n06::n06::n06:

hrkhl
15-10-2016, 15:15
دوستان من رام سیانوژن 12 با اندروید 5.1.1 رو تونستم رو گوشی نصب کنم
هنوز در حال تست هستم اسکرین شات هم بزودی میزارم:n06::n06::n06:
سلام از کجا گرفتیش و اینکه پایداریش و سرعتش چطوره یه تست هم با گیگ بنچ بزار ممنون

i-droid
15-10-2016, 21:48
CM12.1 for ZTE Z5Smini NX403A

4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t552073-720.html
از یه فروم روسی پیدا کردم کاملا پایداره و باگ خاصی توش ندیدم . سیم کارت ، 3جی ، وای فای ، رادیو و بقیه چیزا کار میکنه از تنظیمات خودش میشه Gapp و Google face unlock رو نصب کرد. اندروید 5.1.1
روش نصبش هم اول باید ریکاوری TWRP که تو آموزش نصب رام MIUI7 صفحه 4 همین تاپیک گذاشتم رو نصب کنید و از داخل ریکاوری اول فول وایپ کنید و بعد رام که حجمش حدوده 350 مگابایته رو نصب کنید و بعد از وایپ گوشی رو ریست کنید .

لینک دانلود رام CM12.1 for ZTE z5s mini NX403A

download.mokeedev.com/?device=nx403a&type=

(کپی کنید و تو مرورگر پیست کنید)

نکته مهم: gapps رو از داخل ستینگ ---- تنظیمات mokee ، تب اکسترا نصب کنید.
دوستان ببخشید من به علت مشغله زیاد کاری فرصت ندارم تست بنچمارک بذارم یکی از دوستان لطف کنه بعد از نصب هم اسکرین شات از رام و هم نتایج تست رو بذاره
در ضمن فقط صرف تاکید ، مسئولیت این کار با خودتونه و بنده فقط اطلاع رسانی انجام دادم.

آقا فروم اجازه نمیده لینک بذارم میگه تازه کاری اجازه قرار دادن لینک نمیده آخه این چه مسخره بازیه اینجا!!!!!:n19:

سیدمیثم احمدی
18-10-2016, 23:25
سلام و خسته نباشید .من گوشیم رو به رام 4.4.2 نسخه موجود در سایت needrom اپدیت کردم.خدمات گوگل پلی نداره و وقتی میخام کاستوم ریکاوری کنم به استفاده از کامپیوتر . به حالت fast boot نمیره و گوشی ریستارت میشه و روی لگوی nubbia روی صفحه کوشی میمونه و در کامپیوتر هم مینویسه waiting fof divice . لطفا کمکم کنید تا بتونم کاستوم ریکاوری و خدمات گوگل رو روی گوشیم نصب کنم با تشکر .اینستاگرام من = mmmeeiissaamm با تشکر

سیدمیثم احمدی
18-10-2016, 23:27
سلام و خسته نباشید .من گوشیم رو به رام 4.4.2 نسخه موجود در سایت needrom اپدیت کردم.خدمات گوگل پلی نداره و وقتی میخام کاستوم ریکاوری کنم به استفاده از کامپیوتر . به حالت fast boot نمیره و گوشی ریستارت میشه و روی لگوی nubbia روی صفحه کوشی میمونه و در کامپیوتر هم مینویسه waiting fof divice . لطفا کمکم کنید تا بتونم کاستوم ریکاوری و خدمات گوگل رو روی گوشیم نصب کنم با تشکر .اینستاگرام من = mmmeeiissaamm با تشکر

hrkhl
19-10-2016, 15:13
سلام گوش رو روت کنید با کینگوروت بعد نرم افزار رشر rahsr رو نصب و فایل ریکاوریو فلش بزنید

سیدمیثم احمدی
20-10-2016, 08:33
hrkhl سلام .ممنون که جواب دادی .من گوشی رو با استفاده از نرم افزار king root فبلاً روت کردم و برنامه king روی گوشیم نصب شده و دسترسی روت دارم .این نرم افزار rashr رو از کجا دانلود کنم و روی گوشیم نصب کنم ؟ کار برنامه چیه؟ فایل کاستوم ریکاوری(منظورم این فایل=CWN 6.0.4.5 Recovery for nx403a.img) داخل گوشی بریزم و وارد محیط ریکاوری بشم یا با استفاده از کامپیوتر ؟ من زیاد وارد نیستم ؟ لطفاً بیشتر راهنماییم کنید. 09124425008

hrkhl
20-10-2016, 14:35
hrkhl سلام .ممنون که جواب دادی .من گوشی رو با استفاده از نرم افزار king root فبلاً روت کردم و برنامه king روی گوشیم نصب شده و دسترسی روت دارم .این نرم افزار rashr رو از کجا دانلود کنم و روی گوشیم نصب کنم ؟ کار برنامه چیه؟ فایل کاستوم ریکاوری(منظورم این فایل=CWN 6.0.4.5 Recovery for nx403a.img) داخل گوشی بریزم و وارد محیط ریکاوری بشم یا با استفاده از کامپیوتر ؟ من زیاد وارد نیستم ؟ لطفاً بیشتر راهنماییم کنید. 09124425008
سلام از پلی استور قابل دریافت هست فایل ریکاوری داخل گوشی باشه بعد وارد نرم افزار و روی ریکاوری ایمیج میزنید و محل ریکاوریو بهش میدید.

سیدمیثم احمدی
21-10-2016, 10:23
سلام از پلی استور قابل دریافت هست فایل ریکاوری داخل گوشی باشه بعد وارد نرم افزار و روی ریکاوری ایمیج میزنید و محل ریکاوریو بهش میدید.

سلام صبح بخیر. درست شد تونستم twrp ریکاوری رو نصب کنم و خدمات گوگل رو هم فلش کردم. همه چیز طبق انتظارم شده فقط یه مسئله که برنامه دوربین فابریک نوبیا که خیلی عالی بود دیگه نیست و برنامه دوربین گوگل جایگزین اون شده. راهی وجود نداره برنامه اصلی دوربین رو بیاره؟

سیدمیثم احمدی
21-10-2016, 10:25

mehdi_halla
23-10-2016, 07:35
سلام صبح بخیر. درست شد تونستم twrp ریکاوری رو نصب کنم و خدمات گوگل رو هم فلش کردم. همه چیز طبق انتظارم شده فقط یه مسئله که برنامه دوربین فابریک نوبیا که خیلی عالی بود دیگه نیست و برنامه دوربین گوگل جایگزین اون شده. راهی وجود نداره برنامه اصلی دوربین رو بیاره؟

سلام دوست عزیز.برا منم همچین اتفاقی افتاد!! شما باید تنظیمات نصب Gapps رو طوری انجام بدی که برنامه هایی رو که نمیخوای بپره بهش بگی.
برای این کار شما یه فایل تکست با عنوان gapps-config.txt درست میکنی و بغل فایل زیپ gapps که دانلود کردی میذاری و داخلش عبارت :

رو قرار میدی که برنامه دوربین رو برات نگه داره..

سیدمیثم احمدی
24-10-2016, 10:57
سلام ممنون که راهنماییم کردی . البته من برنامه دوربین نوبیا رو دانلود کردم که البته بعد وارد شدن به برنامه دوربین ارور میده و متوقف میشه که با جستجو در اینترنت ورژن 1.0.18 رو دانلود و نصب کردم که راحت و بدون هیچ مشکلی کار می کنه . من قبل از نصب gapps با استفاده از برنامه rashr در قسمت backups از kernel و recovery بک اپ گرفتم که دو پوشه با نامهای ذکر شده در کارت حافظه ذخیره کردم که داخل هر دو پوشه فایل پک اب با فرمت .img ذخیره شده . ایا من میتونم با استفاده از ریکاوری ( که روی گوشی من twrp نصبه ) دوباره به نسخه اندروید 4.4.2 که بدون خدمات گوگل هست برگردم و در ادامه کاری که شما گفتی انجام بدم. همچنین فایل gapps-config.txt و gapps رو باهم داخل یک پوشه یا کارت حافظه قرار بدم یا فایل .txt رو داخل فایل زیپ قرار بدم؟

سیدمیثم احمدی
24-10-2016, 11:00
سلام دوست عزیز.برا منم همچین اتفاقی افتاد!! شما باید تنظیمات نصب Gapps رو طوری انجام بدی که برنامه هایی رو که نمیخوای بپره بهش بگی.
برای این کار شما یه فایل تکست با عنوان gapps-config.txt درست میکنی و بغل فایل زیپ gapps که دانلود کردی میذاری و داخلش عبارت :

رو قرار میدی که برنامه دوربین رو برات نگه داره..

سلام ممنون که راهنماییم کردی . البته من برنامه دوربین نوبیا رو دانلود کردم که البته بعد وارد شدن به برنامه دوربین ارور میده و متوقف میشه که با جستجو در اینترنت ورژن 1.0.18 رو دانلود و نصب کردم که راحت و بدون هیچ مشکلی کار می کنه . من قبل از نصب gapps با استفاده از برنامه rashr در قسمت backups از kernel و recovery بک اپ گرفتم که دو پوشه با نامهای ذکر شده در کارت حافظه ذخیره کردم که داخل هر دو پوشه فایل پک اب با فرمت .img ذخیره شده . ایا من میتونم با استفاده از ریکاوری ( که روی گوشی من twrp نصبه ) دوباره به نسخه اندروید 4.4.2 که بدون خدمات گوگل هست برگردم و در ادامه کاری که شما گفتی انجام بدم. همچنین فایل gapps-config.txt و gapps رو باهم داخل یک پوشه یا کارت حافظه قرار بدم یا فایل .txt رو داخل فایل زیپ قرار بدم؟

mehdi_halla
24-10-2016, 15:35

سلام.نه با اون فایل ها نمیتونین برگردین به حالت اول سیستم.با فکتوری ریست اما میشه.از داخل همون twrp میشه ریست فکتوری کرد.شما برین تو قسمتAdvance Wipe بعد گزینه data و System رو تیک بزنین و Wipe رو انجام بدین.(البته تمام برنامه ها و کانتکت ها و مسیج ها هم میپره).قبلش بک آپ تهیه کنید.
نه شما فایل Gapps رو که حجمش زیاده و فایل Gapps-config.txt رو کنار هم داخل مموری داخلی کپی کنین.

سیدمیثم احمدی
24-10-2016, 15:44
سلام. پس آیا اگر من با استفاده از ریکاوری کاستوم twrp ریست فکتوری کنم باز بر میگرده به تنظیمات کارخانه ای که خدمات گوگل پلی نداره؟ بعد اون gapps رو نصب کنم

سیدمیثم احمدی
24-10-2016, 15:45
سلام.نه با اون فایل ها نمیتونین برگردین به حالت اول سیستم.با فکتوری ریست اما میشه.از داخل همون twrp میشه ریست فکتوری کرد.شما برین تو قسمتAdvance Wipe بعد گزینه data و System رو تیک بزنین و Wipe رو انجام بدین.(البته تمام برنامه ها و کانتکت ها و مسیج ها هم میپره).قبلش بک آپ تهیه کنید.
نه شما فایل Gapps رو که حجمش زیاده و فایل Gapps-config.txt رو کنار هم داخل مموری داخلی کپی کنین.

سلام. پس آیا اگر من با استفاده از ریکاوری کاستوم twrp ریست فکتوری کنم باز بر میگرده به تنظیمات کارخانه ای که خدمات گوگل پلی نداره؟ بعد اون gapps رو نصب کنم

mehdi_halla
24-10-2016, 20:42

سلام. ببخشید اشتباه شد! Data و cachوdavlik cache و بزنید. System رو نکنید که رام میپره.

سیدمیثم احمدی
24-10-2016, 21:38
سلام. ببخشید اشتباه شد! Data و cachوdavlik cache و بزنید. System رو نکنید که رام میپره.

سلام. شب بخیر باشه حواسم هست خوب شد زود گفتین. تشکر

سیدمیثم احمدی
25-10-2016, 12:05

سلام .من وایپ رو از قسمت advanced wipe و تیک زدن گزینه های گفته شده انجام دادم اما باز سیستم اندروید با برنامه ای گوگل و بدون دوربین نوبیا بالا اومد :n36:.

mehdi_halla
25-10-2016, 18:35
سلام .من وایپ رو از قسمت advanced wipe و تیک زدن گزینه های گفته شده انجام دادم اما باز سیستم اندروید با برنامه ای گوگل و بدون دوربین نوبیا بالا اومد :n36:.

یعنی wipe data رو هم زدید؟
اگه dataرو هم زدین و نشد!!یه کار میشه کرد و اینکه رام دانلود کنین و فلش بزنین با همین twrp.
اگه خواستین بگین آدرس رام بدم.

سیدمیثم احمدی
25-10-2016, 18:44
سلام .از راهنماییت ممنون .اره من وایپ کردم و تیک سه گزینه گفته شده رو هم زدم .وقتی وایپ تمام شد و صفحه نمایش گوشی بالا اومد همه برنامه های گوگل سر جاش بود و برنامه دوربین نوبیا هم نبود و جاش تو منو خالی بود .لطفا ادرس رام را ارسال کنید .با تشکر

mehdi_halla
26-10-2016, 10:23
سلام .از راهنماییت ممنون .اره من وایپ کردم و تیک سه گزینه گفته شده رو هم زدم .وقتی وایپ تمام شد و صفحه نمایش گوشی بالا اومد همه برنامه های گوگل سر جاش بود و برنامه دوربین نوبیا هم نبود و جاش تو منو خالی بود .لطفا ادرس رام را ارسال کنید .با تشکر

من خودم از سایت romjz دریافت میکنم رام ها رو.اما باید اکانت داشته باشین.
ولی شما میتونید از needrom هم بگیرین(اکانت میخواد اما راحته ساختنش) آدرس لینکش:

سیدمیثم احمدی
28-10-2016, 12:45
من خودم از سایت romjz دریافت میکنم رام ها رو.اما باید اکانت داشته باشین.
ولی شما میتونید از needrom هم بگیرین(اکانت میخواد اما راحته ساختنش) آدرس لینکش:

سلام .اکانت needronدارم و این رام رو هم دانلود کردم .با همیم ریکاوری twrp فلش بزنم ؟

سیدمیثم احمدی
28-10-2016, 22:02
سلام . ببخشید من رام nubia-z5s-mini-kk را با ریکاوری TWRP فلش زدم و درست شد گوشیم دوربین فابریک برنامه نوبیا رو داره و فقط یه مشکلی دارم اینکه وقتی میخوام online از طریق گوشی بروزرسانی v1.24 v را دریافت کنم ٰ(این گوشی دو تا بروزرسانی v 1.24 و v1.25 انلاین واسه اندروید 4.4.2 داره که باید از تنظیمات و قسمت بروزرسانی انجام بشه ) بدون هیچ مشکلی فایل رو از قسمت اپدیت انلاین تنظیمات دانلود میکنم و میخاد که گوشی رو ریبوت کنم و ریبوت رو انتخاب میکنم ولی گوشی به محیط ریکاوری twrp وارد میشه دیگه هیچ اتفاق دیگه ای نمیافته و دوباره وقتی ریبوت میزنم( در محیط ریکاوری) با همان ورژن 1.23 گوشی بالا میاد و اپدیت نشده .واسه این مشکل چیکار کنم؟:n13:

mehdi_halla
30-10-2016, 09:28
سلام . ببخشید من رام nubia-z5s-mini-kk را با ریکاوری TWRP فلش زدم و درست شد گوشیم دوربین فابریک برنامه نوبیا رو داره و فقط یه مشکلی دارم اینکه وقتی میخوام online از طریق گوشی بروزرسانی v1.24 v را دریافت کنم ٰ(این گوشی دو تا بروزرسانی v 1.24 و v1.25 انلاین واسه اندروید 4.4.2 داره که باید از تنظیمات و قسمت بروزرسانی انجام بشه ) بدون هیچ مشکلی فایل رو از قسمت اپدیت انلاین تنظیمات دانلود میکنم و میخاد که گوشی رو ریبوت کنم و ریبوت رو انتخاب میکنم ولی گوشی به محیط ریکاوری twrp وارد میشه دیگه هیچ اتفاق دیگه ای نمیافته و دوباره وقتی ریبوت میزنم( در محیط ریکاوری) با همان ورژن 1.23 گوشی بالا میاد و اپدیت نشده .واسه این مشکل چیکار کنم؟:n13:
به نظرم منم همچین مشکلی رو داشتم (خیلی وقت پیش بود رام زدم!!)
اما برای رفع مشکل شما باید رامی که بر پایه ورژن 1.25 یا 1.26 باشه رو دانلود کنین و فلش بزنین.که من از سایت ROMJZ گرفتم.البته اگه آپدیته لازم نبود که میگفتم بیخیالش بشین ولی آپدیته یه موردش که به نظرم خیلی واجبه، قسمت شبکه ش هست که 3g only رو میتونین داشته باشین.

سیدمیثم احمدی
30-10-2016, 11:48
سلام و خسته نباشید. از خیر اپدیت گذشتم. رام miui شیائومی را که در همین تاپیک ص 4 یا 5آموزش
دانلود ونصب رام گذاشته بودند استفاده کردم و اون رام که بر اساس آندروید 4.4.2 می باشد رو نصب کردم
که رام خیلی خوب و عجب امکاناتی داره. کیفیت مکالمه خیلی عالیست با این رام و اینکه در قسمت تنظیمات
میتونید برنامه پیش فرض دوربین نوبیا.و یا شیائومی را داشته باشید و خیلس از برنامه های کاربردی نوبیا
رو داره. البته خدمات گوگل پلی رو نداره. پیشنهاد میکنم دانلود و نصب کنید. باتشکر.

mehdi_halla
30-10-2016, 14:06
سلام و خسته نباشید. از خیر اپدیت گذشتم. رام miui شیائومی را که در همین تاپیک ص 4 یا 5آموزش
دانلود ونصب رام گذاشته بودند استفاده کردم و اون رام که بر اساس آندروید 4.4.2 می باشد رو نصب کردم
که رام خیلی خوب و عجب امکاناتی داره. کیفیت مکالمه خیلی عالیست با این رام و اینکه در قسمت تنظیمات
میتونید برنامه پیش فرض دوربین نوبیا.و یا شیائومی را داشته باشید و خیلس از برنامه های کاربردی نوبیا
رو داره. البته خدمات گوگل پلی رو نداره. پیشنهاد میکنم دانلود و نصب کنید. باتشکر.
سلام. بله من خودم دو، سه ماهی میشه که از همین رام استفاده میکنم و راضی ام هر چند آپدیت 1.25هستش:
و از همون سایت چینی گرفتم، البته قبلش چند تا رام برپایه آپدیت 1.25و 1.26زدم که اونا هم خوب بودن و سریع تر از این miui بودن، اما این امکاناتش بیشتره...
بعدش هم گوگل پلی رو روش زدم و الان اوکی هستش.

سیدمیثم احمدی
30-10-2016, 21:27
:n12::n02:

mehdi_halla
31-10-2016, 08:34
سلام.دوستان کسانی که رام MIUI دارن مشکلی با شبکه 3g ندارن من که رو3G ONLY که میذارم سرعتش خیلی میاد پایین..

سیدمیثم احمدی
01-11-2016, 21:12
سلام . نمیدونم من که امتحان نکردم .

سیدمیثم احمدی
02-11-2016, 08:55
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان. من یه مشکلی برام پیش اومده که اگه میتوانید کمکم کنید. من از سایت رام miui شیائومی رام اولی رو به حجم 380 مگ دانلود کردم و خواستم رو گوشیم فلش کنم امتحانش کنم ببینم چطوریه .رام رو رو حافظه داخلی گوشیم قراردادم و از ریکاوری twrp گوشی رو wipe کردم و شروع به نصب رام کردم بعد اتمام نصب و زدن گزینه wipe و devlik wipe گوشی رستارت شد و بعد از روشن شدن و بالا امدن صفحه سفید با ارم نوبیا ، صفحه سیاه با ارم mi بالا اومد و بعد از این هر چه صبر کردم(1 ساعت) دیگه هیچ اتفاقی نیافتاد و اندروید بالا نیومد و گوشی داغ کرده بود . باز از قسمت ریکاوری دوباره رام رو نصب کردم و مثل دفعه قبلی رو صفحه سیام mi گیر میکنه. بعد رام قبلی شیائومی (621 مگ) رو داخل کارت حافظه (رم ) ریختم و از محیط ریکاوری خواستم رام موجود در کارت حافظه رو فلش کنم که در محیط ریکاوری کارت حافظه رو خالی نشون میده ودر حالی که رام داخل کارت حافظه هستش .من چجوری میتونم رام رو داخل حافظه خود گوشی انتقال بدم ،گوشی که بالا نمیاد تا بتونم از طریق کابل usb در حافظه داخلی قرار بدم !! لطفا راهنماییم بکنید.

یا سلام دوباره . advansed wip کردم درست شد با تشکر

s.amirmasous.s
04-11-2016, 11:55
سلام.کسی رام های اندروید ۵ که تو این سایت هست رو تو صیه میکنه؟

m.romzj.com/list/nubia_z5smini44.htm

s.amirmasous.s
04-11-2016, 12:56
یه لینک سالم هم تونستید از ریکاوری cwm چینی برا نصب gapps بذارید ممنون

i-droid
06-11-2016, 07:13
رام ۵.۱.۱ صفحه نوزده رو بزن عالیه تاحالا هیچ باگی ازش ندیدم

سیدمیثم احمدی
09-11-2016, 11:14
سلام رام ص19 با نام mokee رو هم امتحان کردم . ظاهرش که عالی بود فقط وا فای کار نکرد با چند بار امتحان و فلش دوباره( به شبکه وصل نمیشد) دیگه بیخیالش شدم.

اشکال وصل نشدن وای فای حل شد.رام خیلی خوبیه.اندروید 5.1.1و gapps اندروید 5.1.1 هم بهش زدم .روونه و سرعتش خیلی خوبه.

i-droid
10-11-2016, 06:28
برا من که کار میکنه

aryantaktaz
02-12-2016, 16:08
این رامی که اندروید لالی لاپ هست و تو صفحه 19 قرار دادید یکی از باگ هاش اینه که برید تو فایل منجر کارت حافظتون بعد چند ثانیه ارور unfortunately file manager has stopped میده

aryantaktaz
03-12-2016, 13:48
کسی نمیدونه که چطور باید از رام mokee که اندروید 5.1 هست دانگرید کنیم و برگردیم به نسخه 4.2 یا 44 ؟!
اگه میدونه کسی راهنمایی کنه
یکی از باگ های این رام اینه فایل منجر بسته میشه همش !

سیدمیثم احمدی
04-12-2016, 19:33
سلام برای نصب رام ریکاوری کاستوم twrp رو با استفاده ار نرم افزار rasher (نیاز به روت بودن گوشی) رو رو گوشیت فلش کن بعد هر رامی که خواستی فایل زیپشو داخل گوشیت بریز و با استفاده از کاستومم ریکاوری رو گوشیت نصب کن (ویپ داخل twrp فراموش نشه)

aryantaktaz
04-12-2016, 20:01
سلام برای نصب رام ریکاوری کاستوم twrp رو با استفاده ار نرم افزار rasher (نیاز به روت بودن گوشی) رو رو گوشیت فلش کن بعد هر رامی که خواستی فایل زیپشو داخل گوشیت بریز و با استفاده از کاستومم ریکاوری رو گوشیت نصب کن (ویپ داخل twrp فراموش نشه)

مشکل اینجاست که وقتی با kingoroot گوشی روت میشه ولی خاموش میشه و رو ارم mooke گیر میکنه و بالا نمیاد !
شما با چه نرم افزاری روتش کردید ؟
باگ بسته شدن فایل منجر رو تو رام 5.1 نداشتید ؟

i-droid
05-12-2016, 06:18
من روت نکردم فایل میجر مشکلی نداره دوباره بدون روت نصب کن شاید درست بشه
نکته مهم اینه قبل از تصب حتما باید فول وایپ بشه

alialal
18-01-2017, 12:44
یکی بگه چجوری دانگرید کنیم از اندروید 5.1.1 mooke به اندروید 4
یکی زود بگه هر کار کردم نشد
لطفا بگییید سریع....

hrkhl
18-01-2017, 21:57
یکی بگه چجوری دانگرید کنیم از اندروید 5.1.1 mooke به اندروید 4
یکی زود بگه هر کار کردم نشد
لطفا بگییید سریع....
باید فایل رام آنبریک رو دانلود فلش و بعد آپدیت کنید

alialal
20-01-2017, 18:47
ممم .... مشتی متوجه نشدم بیشتر توضیح بده
اگ میشه لینک برنامه هایی رو ک میخواد هم بذار ... مرسی:n12::n16:

hrkhl
20-01-2017, 19:45
ممم .... مشتی متوجه نشدم بیشتر توضیح بده
اگ میشه لینک برنامه هایی رو ک میخواد هم بذار ... مرسی:n12::n16:
باید قند شکن فعال کنی و در مورد unbrick z5s mini سرچ بعد یه سایت ترکی هست که با گوگل کروم و گوگل ترنسلیتش می تونی انگلیسی کنی و از توضیحاتش بری رام ۴.۲.۲ رو بزنی بعدش که بلدی اگر نیستی بگو

alialal
23-01-2017, 21:02
باید قند شکن فعال کنی و در مورد unbrick z5s mini سرچ بعد یه سایت ترکی هست که با گوگل کروم و گوگل ترنسلیتش می تونی انگلیسی کنی و از توضیحاتش بری رام ۴.۲.۲ رو بزنی بعدش که بلدی اگر نیستی بگو

داداش دمت گرم مرسی ممنون قلبن
اره بقیشو بلدم ممنون:n16:

aryantaktaz
29-01-2017, 11:12
باید قند شکن فعال کنی و در مورد unbrick z5s mini سرچ بعد یه سایت ترکی هست که با گوگل کروم و گوگل ترنسلیتش می تونی انگلیسی کنی و از توضیحاتش بری رام ۴.۲.۲ رو بزنی بعدش که بلدی اگر نیستی بگو فکر کنم یکی از دوستان لطف کنه و توضیحات فارسیشو اینجا بذاره تا بقیه دوستان هم استفاده کنند بد نباشه!

s.amirmasous.s
11-03-2017, 14:36
سلام.بعد از نصب رام موکئی هر بار که گوشی ریبوت میشه مک ادرس گوشی هم عوض میشه برای حلش چکار باید کرد؟چون مودمم رو روی مک فیلترینگ تنظیم کردم خیلی اذیت میکنه

hrkhl
11-03-2017, 17:15
سلام.بعد از نصب رام موکئی هر بار که گوشی ریبوت میشه مک ادرس گوشی هم عوض میشه برای حلش چکار باید کرد؟چون مودمم رو روی مک فیلترینگ تنظیم کردم خیلی اذیت میکنه
سلام راهی نیست و منم این مشکلو دارم می تونید از ۴.۴ رسمی استفاده کنید

s.amirmasous.s
12-03-2017, 02:04
باشه.به هر حال ممنون جواب دادید.

A.R.Fathi
03-04-2017, 12:57
سلام
ایراد وای فای اندروید کیت کت رو اگه کسی حل کرده بذاره لطفن

و اینکه:
۱- با چه برنامه ای میشه از اندروید رسمی بک آپ گرفت؟؟؟
با چه برنامه ای میشه فلش کرد؟(همون spflashtool هستش؟)
۲- میشه بعد از نصب اندروید کیت کت، به اندروید قبل یعنی همون جیلی بین برگردوند یا نه.
۳- شبکه های موبایلشم یه اسکرین شات بگیرین بفرستین.
۴- برنامه ای مثل mtkdroidtool برای کوالکام موجود هست؟
از دوستان خواهش دارم که با لینک بفرستن. ممنون از قبل

javatiiii
18-04-2017, 09:00
سلام،بنده این گوشی رو دارم،اما به اشتباه موقع نصب آپدیت کلا رام دستگاهو پاک کردم،لطفا کمک کنید که چطور میتونم دوباره رام رو نصب کنم روی گوشی
ممنونم

hosein9999
22-05-2017, 22:45
سلام
من تازه اين گوشي به دستم رسيده
براي آپديت كدوم رام رو پيشنهاد ميكنيد؟
استفاده ي خاصي هم از گوشي نميكنم

hosein9999
23-05-2017, 20:27
سلام
من به اندرويد ٤.٤ آپديت كردم
تنها مشكل وصل نشدن ديتاست
علامت h روي آنتن مياد ولي مرورگر چيزي رو باز نميكنه

aminmoradi72
26-05-2017, 21:38
سلام
به نظرم اپدیت نکنی بهتره اگرم به اندروید بالاتر نیاز داری اصلا و به هیچ وجه 4.4 اپدیت نکن که پر از ایراده، به قدری این اپدیت منو اذیت کرد که میخواستم گوشی رو مفت بدم بره ولی دیگه دلو زدم دریا و گوشیو روت کردم و به 5.1 اپدیت کردم ک خیلی خیلی مشکلاتش نسبت به 4.4 کمتره.
ص 19 یکی از دوستان توضیحات رو نوشته که چطوری میتونی به 5.1 اپدیت کنی
ولی بازم تاکید میکنم اگر به اندروید بالاتر نیاز نداری اپدیت نکن....

shahabcabk
03-06-2017, 20:50
سلام دوستان گوشی من در هنگام اپدیت برک سخت شد و الان روشن نمیشه فقط در هنگام اتصال به کامپیوتر به عنوان پرت cmos شناخته میشه اگر دوستان راهی سراغ دارند ممنون میشم کمکم کنید

shahabcabk
03-06-2017, 20:51
سلام ایت قسمت hh رو دقیق یادم نبست ولی شما ببین گوشی رو که میزنی به کامپیوتر com port اضافه میشه یا نه

دوست عزیز مشکل من دقیقا همینه میشه منو راهنمایی کنید

s.amirmasous.s
07-06-2017, 15:45
سلام. گوشی من رفته بود گارانتی حالا که برگشته شارژ نمیشه .رام کاستومم روش نصب کردم جواب نداد . یه عللامت ضبدر رو ایکون باتری بود یه پیامم میداد که شارژ متوقف شده است دمای باتری یا خیلی زیاد است یاا خیلی کم.

Kimikia
09-06-2017, 23:21
سلام ببخشید کسی میدونه برای این گوشی رم کاستوم اندروید ۶ اومده؟ و اگه کسی داره میشه لینک بذاره؟
خیلی ممنون

oyam021
02-10-2017, 22:21
کاستوم های اندروید 5 مثل mokee هیچ کدوم پایدار نیستن . بهترین رام همون رام رسمیه

ی مشکلی دارم

وقتی میخوام برم محیط ریکاوری گوشی. صفحه نوبیا میاد ولی وارد ریکاوری نمکیشه
اینقد میمونه تا باتری گوشی تموم بشه
اگه میشه یکی راهنمایی کنه :n12:

hrkhl
28-12-2017, 00:14
سلام دوست عزیز یک دور باید از طریق راه حل آنبریک بری که چند صفحه قبل گذاشته شده بوده.

jay_z220
21-03-2018, 12:17
salam dostan kesi mitone komakam kone be 5.1.1 upadte konam har ari mikonam nemishe yekam vazehtar behem tozi bedin

cncman
07-05-2018, 23:21
سلام به همگی
دوستان عزیز من می خواستم رام و ریکاوری رو گوشی نصب کنم که بعد از ریست شدن پیغام no kernal (boot partition is bad اومده
لطفا کمک کنید

SamaNInc
13-09-2018, 22:00
سلام دوستان
من گوشیم هارد بریک شده که دارم فایلای مورد نیازو دانلود میکنم برای رفع مشکل...
حتما آموزش کامل میذارم تا همه استفاده کنن
خودم خیلی سختی کشیدم تا فهمیدم.