ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات سیستم تهویه اتوماتیک پارس

HOJ-JAT
07-06-2016, 11:32
سلام
وقتی کولر را روشن میکنم روی هر دمایی و با مد اتوماتیک یا دستی در هنگام حرکت ماشین ریپ میزنه طوری که احساس میکنم مرتب کولر در گیر میشه و خاموش میشه
البته سرمایش خوبی داره
ایا طبیعی هست یا خیر؟

Pourya-pc
07-06-2016, 18:09
سلام
وقتی کولر را روشن میکنم روی هر دمایی و با مد اتوماتیک یا دستی در هنگام حرکت ماشین ریپ میزنه طوری که احساس میکنم مرتب کولر در گیر میشه و خاموش میشه
البته سرمایش خوبی داره
ایا طبیعی هست یا خیر؟
ریپ زدن موقع کولر گیری برای پارس و سمند طبیعی هست . کلا کولر روی موتورهای XU7 خیلی فشار وارد میکنه و قدرت ماشین رو حسابی میگیره . بنابراین طبیعیه که هنگام حرکت فشار روی موتور رو حس کنید . سعی کنید پرگاز حرکت کنید که این فشار به رینگ و پیستون وارد نشه .

HOJ-JAT
07-06-2016, 18:12
ریپ زدن موقع کولر گیری برای پارس و سمند طبیعی هست . کلا کولر روی موتورهای XU7 خیلی فشار وارد میکنه و قدرت ماشین رو حسابی میگیره . بنابراین طبیعیه که هنگام حرکت فشار روی موتور رو حس کنید . سعی کنید پرگاز حرکت کنید که این فشار به رینگ و پیستون وارد نشه .

منظورم اين بود كه در حين حركت مرتبا ماشين كپ ميكنه
من ي ٢٠٦ دارم اون فقط زماني كه كليد acرو ميزني كپ ميكنه ولي اين پارس مرتبا اينجوري ميشه يعني انگار كسي كليد ac رو مرتبا ميزنه
به بيان ساده تر انگاري كولر خاموش روشن ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pourya-pc
08-06-2016, 01:59
منظورم اين بود كه در حين حركت مرتبا ماشين كپ ميكنه
من ي ٢٠٦ دارم اون فقط زماني كه كليد acرو ميزني كپ ميكنه ولي اين پارس مرتبا اينجوري ميشه يعني انگار كسي كليد ac رو مرتبا ميزنه
به بيان ساده تر انگاري كولر خاموش روشن ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
اون مال on و off کردن کمپرسور هست . توی بعضی ماشینا خیلی حس میشه اوی بعضیا کمتر . مثل ۲۰۶ تقریبا حس نمیکنید . البته تکنولوژی جدید کولرهای خودرو هم روتر شده که کاملا متفات از این قدیمیاست و خیلی خیلی کم مصرفند و فشار کمی به موتور وارد میکنن .