ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماه عسل 95



nar nia
06-06-2016, 13:25
«ماه عسل ٩٥» با اجرا و تهیه‌کنندگی احسان علیخانی از امشب - دوشنبه - کار خود را آغاز می‌کند و حدود ساعت 19 به پیشواز ماه مبارک رمضان می‌رود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



به گزارش ایسنا، «ماه عسل» امشب میزبان برخی از بازیگرانی است که در سال گذشته به طرح محسنین پیوستند و سرپرستی معنوی کودکان بی‌سرپرست را برعهده گرفتند.

فریبا کوثری، حمید گودرزی، امیرحسین رستمی، بهنوش بختیاری، ماه‌چهره خلیلی و سیاوش خیرابی از جمله مهمانانی هستند که امشب روبه‌روی احسان علیخانی می‌نشینند.

طرح محسنین سال گذشته اولین بار در «ماه عسل» مطرح شد و تنها با گذشت پنج روز از عنوان این درخواست همیاری از سمت برنامه «ماه عسل»، ٢٧٠ هزار نفر، از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست اقصی نقاط کشور اعلام حمایت کردند و پدر و مادر معنوی این کودکان شدند.

«ماه عسل ٩٥» در حالی امشب روی آنتن می‌رود که وارد یازدهمین سال پخش خود در شبکه سه سیما می‌شود. این برنامه اولین بار و با عنوان «جزر و مد» در سال ٨٤ روی آنتن رفت و پس از آن به «ماه عسل» تغییر نام داد و در طول این 10 سال با اجرا و تهیه‌کنندگی احسان علیخانی به پخش خود ادامه داده است.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سعید سیستم
03-07-2016, 19:07
مزخرف تر از برنامه ماه عسل من برنامه تو کهکشان راه شیری ندیدم. از مردم 100 -500 تومن گدایی میکنه میده فقرا-
خوب اگر راست میگی یه برنامه بساز اون 3000 میلیارد رو برگردون به هرکدوم از اون فقرا 1 میلیارد بده 3000 فقیر رو میلیاردر کن.یه برنامه بساز جلوی دزدی رو بگیر.

دقیقا مثل این میمونه که.شیر آّب با فشار بازه. آقای علیخانی میگه مردم در مصرف آب صرف جویی کنید . خوب آون شیر آب پرفشار رو باید ببندی -جلوی دزدی ها رو باید بگیری.

از 4 تا بدبخت مثل من پول جمع میکنه میده به 4 تا بدبختر خوشحالم هست که کار خوبی انجام داده- برو اون بالا از ریشه مشکل رو حل کن .

تواناییش هم نداره لهش میکنن

kenzu
03-07-2016, 20:56
4 ساعت خودش زر میزنه 5 دقیقه وقت هم میده مهمونای برنامه

وین رونی
05-07-2016, 18:28
یعنی واقعاً کسی پیدا میشه 100 میلیون پول کلش بده؟؟؟!!!!
من یه بازی می خوام بخرم ده بیست تومن بعدش کلی پشیمون میشم خودمو نصیحت میکنم

saeed.bp
14-08-2017, 10:50
به نظرم دیگه داره جذابیتش رو از دست میده و موضوعاتش تکراری شده طوری که مخاطب جذب نمیشه

shangil
14-08-2017, 11:07
خیلی چرته
فقط سال اول بود نگاه کردم از سالهای دیگه نگا کردم بی مزه بازی بود برنامش و برای عوام ساخته شده و هدفش فقط یه چیز هست که نمیگم!