مشاهده نسخه کامل
: محسن چاوشی - امیرِ بیگزند
MILAD MGH
06-06-2016, 13:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن چاوشی - امیر بیگزند
خرداد 95
در این تاپیک میتونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (پاروی بیقایق) پیشرفت بود یا پسرفت؟
نظرسنجی بعد از 30 روز بسته و تاپیک قفل میشه ... :n16:
بنظر من همه اش بد بود و از چاووشی که میشناسم چنین کارهایی دور از انتظاره.فقط ترک های 1 و 11 خوب بود از هر نظر.و در ارتباط با پاروی بی قایق باید بگم پس رفت بود.اون آلبوم جز یکی دوتا ترک اش خودش پس رفت بود دیگه این آلبوم جدید 2x پسرفت بود
vahidreza2007
06-06-2016, 15:52
به نظر منم نسبت به البوم قبلی ضعیفتره مخصوصا اهنگ های شاد که اصلا و ابدا به صدای محسن نمیخوره و اهنگ ها در نیومده !
ولی ترک های اسلو البوم بد نبود مخصوصا امیر بی گزند و چنگیز ولی انتظارم خیلی خیلی بالاتر بود
به نظرم محسن بهتره تا 3-4 بعد از فاز خوندن شعر های شاعرهایی مثل سعی و حافظ و مولانا بیاد بیرون و شعر های امروز شاعر های خوب امروزی رو بخونه .
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
نظر هر کسی محترمه اما به نظر من خیلی خوبه که خواننده های الان شعر های شاعر های نام آور رو بخونن البته اگه بتونن خوب در بیارنش.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
Alireza SM
06-06-2016, 18:43
کار ضعیفی ارائه داده متاسفانه. آلبوم های یه شاخه نیلوفر و حریص کجا این کجا.
خوندن اشعار مولانا و سعدی به امثال شجریان و بسطامی و ناظری و افتخاری و ... میخوره نه به یه پاپ استار مثل چاوشی. اگه از اشعار بزرگان خیلی خوشش میاد میتونه سالی یه دونه سنگل ترک بده بیرون نه اینکه آلبوم هاش رو به این اشعار اختصاص بده.
payam.n5
06-06-2016, 18:59
فوق العاده بود . البومی عالی از نابغه موسیقی ایران
امیر بی گزند به نظرم بهترین سر البومی چاوشی تو البومای مجازش بود
این البوم ترکیبی از پاروی بی قایق و حریص بود به نظرم
پاروی بی قایق البومی خاصی و حریص البومی عام پسند بود و این البوم ترکیبی از هر دو هست که هم تراک های فوق العاده خاص چاوشی رو داره هم تراک های 6و8 زیبایی که مردم عادی بیشتر میپسندن
هوش چاوشی بی نظیره و علت اینکه با اختلاف نسبت به خواننده های به خصوص داخل بالاتره و خودشو کنده و این هوش بالاشه که هیچ وقت خودشو تکرار نمیکنه .سنتوری رو داد و راحت میتونست اهنگاشو باز به اون سبک بخونه ولی نخوند و سبکشو جا انداخت و شهرزاد خوند و بازم میتونست به همون سبک به راحتی ادامه بده ولی باز این کارو نکرد . این فرق چاوشی با بقیه هست
همین جناب hp722 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا چاوشی اهنگی میداد برای شهرزاد حتی اهنگی مثه اهنگ شهرزاد که نسبت به استاندارد کارای چاوشی چندان بالا نبود بلافاصله میومد میگفت استاد چاوشی بی نظیر بود ! یه کم گوش موسیقیاتو ببر بالاتر . نمونش کاری مثه اخرین اتوبوس فراتر از موسیقی ایرانه . گوشت همش به کارای تکراری موسیقی ایران عادت کرده
brothers000
06-06-2016, 20:23
فوق العاده بود . البومی عالی از نابغه موسیقی ایران
امیر بی گزند به نظرم بهترین سر البومی چاوشی تو البومای مجازش بود
این البوم ترکیبی از پاروی بی قایق و حریص بود به نظرم
پاروی بی قایق البومی خاصی و حریص البومی عام پسند بود و این البوم ترکیبی از هر دو هست که هم تراک های فوق العاده خاص چاوشی رو داره هم تراک های 6و8 زیبایی که مردم عادی بیشتر میپسندن
هوش چاوشی بی نظیره و علت اینکه با اختلاف نسبت به خواننده های به خصوص داخل بالاتره و خودشو کنده و این هوش بالاشه که هیچ وقت خودشو تکرار نمیکنه .سنتوری رو داد و راحت میتونست اهنگاشو باز به اون سبک بخونه ولی نخوند و سبکشو جا انداخت و شهرزاد خوند و بازم میتونست به همون سبک به راحتی ادامه بده ولی باز این کارو نکرد . این فرق چاوشی با بقیه هست
همین جناب hp722 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا چاوشی اهنگی میداد برای شهرزاد حتی اهنگی مثه اهنگ شهرزاد که نسبت به استاندارد کارای چاوشی چندان بالا نبود بلافاصله میومد میگفت استاد چاوشی بی نظیر بود ! یه کم گوش موسیقیاتو ببر بالاتر . نمونش کاری مثه اخرین اتوبوس فراتر از موسیقی ایرانه . گوشت همش به کارای تکراری موسیقی ایران عادت کرده
بنده نمیخواستم فعلا و به این زودی درباره ی این آلبوم نظر بدم، گرچه الانم پیرو نظر دوست خوبم "پیام" که البته اشتراک نظر جالبی داریم، تصمیم گرفتم مطالبی رو عرض کنم؛
به قول دوستمون و تعبیر جالبی که داشتن، میشه این آلبوم رو تلفیق و ادغامی از دو آلبوم حریص و پاروی بی قایق دونست...
و جالبتر اینکه برای اکثر تراک ها میشه مترادف موسیقیایی در آلبوم پاروی بی قایق و البته حریص پیدا کرد !
مطمئنم کسانی که از آلبوم پاروی بی قایق لذت بردن، ازین آلبوم لذتی دو چندان خواهند برد.
متاسفانه برخی دوستان اینگونه تعبیر میکنن که چرا چاوشی آهنگ شاد خونده ! به نظر بنده اینطور نیس و چاوشی فکر نمیکنم کلا جز چند آهنگ (که ذاتا شاد بودن) آهنگ شادی خونده باشه ! ضمن اینکه اشعار همین تراک ها رو اگه بخونید بهتر متوجه عرض بنده خواهید شد...
در این آلبوم هم تراک هایی که دوستان شاد به حساب میارن در واقع ریتم تندتری نسبت به سایر تراک ها داره وگرنه نمیشه شاد به حساب آورد، گرچه وجود چنین تراک هایی رو در این آلبوم به شخصه بسیار لازم میدونستم و خدا رو شکر اینکارو چاوشی کرد تا قابلیتش رو در این تراک ها هم بیش از پیش به نمایش بذاره !
تا وقتی که آلبوم رو بارها و بارها گوش کنم و بتونم نتیجه گیری کلی کنم، منصفانه نمیدونم نظره خاصی بدم، ولی تا اینجای کار و بعد از حدودا 10 مرتبه گوش دادن،"چنگیز" رو بهترین تراک میدونم (چون واقعا تحت تاثیرش قرار گرفتم و با هر بار گوش دادن حس بهتری ازش بهم منتقل میشه)
ولی نمیشه سایر تراک ها رو هم در سطح پایینتری دونست، در واقع گل سرسبد تا اینجا چنگیز بوده ولی به قول گفتنی هر گل یه بویی داره و هر کدوم از تراک های دیگه زیبایی خاص و منحصر به فرد خودشون رو دارن !
و در آخر منصفانه اس فراموش نکنیم اشعاری که چاوشی میخونه کمتر خواننده ای حتی حاضره برای یک بار به سراغشون بره چه برسه به خوندشون و آلبوم کردنشون !
از جملات بنده و درمورد خود من وقتی حضور ندارم چیزی نگید دوست عزیز.اینجانب تو سن 26 سالگی از تقریبا 15 سالگی با موزیک های چاووشی زندگی کردم و بیشتر از هر طرفدار دیگه ای طرفدار چاووشی بودم و هستم.شما اصلا نمیتونی منو با کسی یا طرفداری مقایسه کنی چون من با موزیک هاش بزرگ شدم.طرفدار بودن کسی دلیل بر نگفتن انتقاد نیست.من هنوزم کاراش رو خیلی دوست دارم کلا موزیک هاش چاووشی تو گوشیم پلی میشه ربطی به مصداق شما نداره ولی دارم انتقاد میکنم که برخلاف 80% طرفداراش داره آلبوم میده بیرون.همون شهرزادی که شما با تمسخر ازش یاد میکنی باعث شد حتی کسانی که چاووشی گوش نمیکردن گوش بدن.کجایی چاووشی بیشترین دانلود رو توی رادیو جوان داشت.تنها به قاضی رفتن بسیار ساده س
amir_amd
06-06-2016, 22:52
نظر هر کسی محترمه ولی خب تراکهای شهرزاد گرچه بسیار زیبا بودند ولی شعر های ساده تری داشتند.
توی اون تاپیک هم گفتم : من کسی رو میشناسم یک خط شعر کلاسیک نخونده بوده بعد از چاووشی اصلا علاقمند به شعر کلاسیک شده و به نظر من چاووشی یه جور فرهنگ سازی هم میکنه.
گرچه شعر کلاسیک تلفیقش با موسیقی روز بسیار زیباست و البته پر فروش بودن و یا پر طرفدار بودن یک تراک یا خواننده دلیل بر بهتر بودنش نیست.
مثلا کارهای کامران و همون بشتر از کارهای داریوش میفروشند ولی حتی خودشون هم قبول ندارند که بهتر از داریوش هستند.
من خیلی از کار لذت بردم.
تراکها خوب ،خیلی خوب و حتی عالی بودند.
تنوع کار از پاروی بی قایق بیشتر هست و به نظر من این خوبه.
چاوشی کلا با روح و روان ما بازی میکنه :n02:
اول از همه دمش گرم بابت انتشار البوم دقیقا در روزی که اموزشی من تموم شد و موقع برگشت از پادگان با البوم چاوشی اومدم خونه :دی
البوم هم که حرفی واسه گفتن نذاشته . از دیشب بی وقفه پلی هست .همون امیر بی گزند که شروع شد و رسید به قسمت :
عجب حلوای قندی تو / امیر بی گزندی تو
مو به تن سیخ شدن ها توسط چاوشی شروع شد :دی
6و8 های فوق العاده و شیکی هم تو البوم بود که مطمئنم هیت میشه . هر چند به طور کلی با اهنگ های 6و8 حال نمیکنم و در سلیقه من نیست ولی اهنگ های شاد فاخر و دور از اراجیفاتی که امثال امید جهان و امثالش میخونن رو دوست دارم مثل همین اهنگ های شاد چاوشی یا معین یا امثالهم
چاوشی شاد هم بخونه میترکونه نمونش برقصا ، غیرمعمولی ، قلاش و ... که دیدیم چقدر هیت شدن
حسین صفا هم هر چند حضورش در البوم کمتر از البومای قبلی بود ولی 3 ترانه ای که داشت هر 3ش برابری میکرد با اشعار بزرگانی مثه مولانا و سعدی . به ترانه شاه مقصود یا اخرین اتوبوس خوب دقت کنید.
فرق چاوشی با بقیه خواننده ها اینه که کلا البوم ضعیف دادن در کارش نیست . پیدا میشن کسایی که بگن مثلا با تراک های شاد البوم یا راک البوم حال نکنن ولی اونا هم به هیچ وجه نمیتونن به ضعیف بودن هیچ کدوم از تراک های البوم اعتراف کنن :n05:
چاوشی کاراش میلیون ها ادم میشنون و برای هر سلیقه و برای تعدیل و بالانس کردن فضای البوم وجود تراک های شاد و غمگین و راک و ... کاملا لازمه و دیگه ایکیوی خیلی بالای چاوشی بر هیچکس پوشیده نیست :دی و کاری که میکنه قطعا منطق پشتشه
تنها انتقادی که میشه تا حدی کرد نسبت به فونت کاور البومه . خود کاور عالیه و متفاوت ولی فونتش جالب نیست و لوگوتایپ اسم محسن چاوشی هم به شدت رو کاور البوم جاش عالیه
برای شرکت در نظرسنجی هم زوده . من تا حالا ده باری کامل البوم گوش دادم . یه پنجاه شصت بار دیگه گوش دادن لازمه برای انتخاب بهترین تراک ها هر چند همش بی نقص بود :n19:
دوستان نکات جالب و ریز و قشنگی هم ب ذهنتون میرسه بیاین بگین!
مثلن
+این کیست جان من
+کیست کیست جان من
- جان من است او ؛ هی مزنیدش
ک بعدن ک بیشتر راجبش فک کنم و ب یه جمع بندی برسم مطلب مفصلی راجبش میذارم
یا اونجا ک میگه
+منی ک این همه کوهم...
و بعد
-نگاه کن من همون کوهم...
امروز موفق شدم چند بار گوش بدم آلبوم رو، فقط میتونم بگم خیلی خوب بود و منو به عنوان یه طرفدار قدیمی راضی نگه داشته
فعلا باید بار ها گوش بدم تا نظرمو بگم
yoosef_st
07-06-2016, 21:20
چیزی که همیشه در مورد چاووشی خیلی دوست داشتم، این بود که ریتم رو توی اوج نگه میداشت، و بعضا حتی وقتی فکر میکردی توی اوج هستی، باز هم یه مرحله بالاتر میرفت و میترکوند!
و این به نظرم نکته ایه که خصوصا توی ترکهای غمگین و آروم این البوم، خیلی توش موفق نبوده
نکته مهم: نظرم پخته نیست. خیلی کم گوش دادم آلبوم رو. پس ممکنه عوض بشه
نکته مهم 2: شاید به عنوان کسی که کارهای پاپ / هاوس چاووشی رو بسیار بیشتر دوست داره به نظرم این نکته اومده. در حالی که محسن چاووشی توی آلبوم قبلی و این البوم بسیار بیشتر به سبک راک متمایل شده و شاید از نظر یه آدم هوادار راک، این شیوه عملکرد بسیار هم مورد پسند و تایید باشه
دوستان اول اهنگ تریاق کلمات نا مفهومی هست
که رمز کشایی شده
ریورس شده و بسیار حرفه ای تر. محسن این بار کلمات را هم جا به جا کرده است در هر مصرع کلمات از ابتدا به آخر و از آخر به ابتدا منتقل شده اند.
_ترجمه شده
این بار من یک بارگی در عاشقی پیچیدهام
این بار من یک بارگی از عافیت ببریدهام
دل را ز خود برکندهام با چیز دیگر زندهام
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیدهام
___معمولی
سوزیده ام را از بیخ و بن اندیشه و عقل و دل
زنده ام دیگر با چیز برکنده ام دل را زخود
ببریده ام از عافیت یک بارگی این بار من
پیچیده ام در عاشقی یک بارگی این بار من
دوستان خواهش زود نظر ندید چند بار گوش کنید
تو هر لایه این البوم حرف ها نهفته
محسن پدیده موسیقیه
از شما هم دعوت میکنم البوم و نقد و تفسی کنید
خصوصا در مورد خار های رو البوم و ارتباطش با البوم
نظر بنده از کاور اینگونه است
خار ها که بی ارزش ترین هستن به شکل صوفی هایی که در حال سماع هستن در اومده
اگه تیزر متصل و دیده باشین متوجه سخنم میشین
یعنی همه موجودات در حال عبادت هستن حتی خار کم ارزش
تویی سور و منم راقص
بخدا نابغه است زود قضاوت نکنید
MOHAMMAD2010
08-06-2016, 16:45
من این همه سال که آلبوم های چاووشی رو گوش میکنم تا حالا نشده بود که بعضی اهنگ هاش اینقدر به نظرم بد باشن که حتی برای بار دوم هم حاضر نباشم گوش کنمشون !
ولی متاسفانه تو این البوم از این اهنگ ها زیاده !
اهنگ هایی مثل : دل من ، این کیست این ، جنگزده ، شیدایی ، شاهمقصود ، متصل
من مخالف شاد خوندن و ریتم تند نیستم ولی اولا باید به صدای خواننده بیاد ، دوما باید شعر های ساده باشن نه مولانا !
مثلا محسن یگانه تو البوم قبلی یه اهنگ شاد داشت ادم کیف میکردم گوش کنه ولی چاوشی ...
-----------------------------
بهترین اهنگ قطعا امیر بیگزند هست و بدترین هم ماشالا زیادن !
-----------------------------
اصلا دوست نداشتم این جوری بگم ولی قطعا پسرفت حساب میشه
---------------------------
یادش بخیر شاهکار یه شاخه نیلوفر و حتی البوم های دیگه مثل حریص - پرچم سفید - ژاکت و ...
می گفت ده سال، هر روز
راه دوا خونه هارو
ترک موتور گریه کرد
از سر چاله میدون
تا این سر توپخونه
با توپ پر گریه کرده
می رفت و می گفت: پشت
لبخند سه در چهارم
قسط عقب مونده دارم
می رفت و می گفت پشت لبخند سه در چهارم قسط عقب مونده دارم
می گفت از من گذشته می رفت و می گفت امشب مهمون نا خونده دارم
ای چرک رو اسکناسا رابعه ناشناسا پیکان دلتنگ بابا
بار تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا
:n28:
=========
طرز ادای بابا :n12:یکی از شاهکارهای البوم شاه مقصود ... به زیبایی هر چه تمام تر در وصف پدر چاوشی و خاطرات جنگ
تنظیم و سولوی گیتار الکتریک عادل روح نواز هم فوق العاده بود در این اهنگ
تراک اول امیر بی گزند
با الله اکبر موزن زاده شروعذمیشهدو بعد کلمات نامفهومی شنیده
حتی صدای کلیسا و ذکر های دین های مختلف که بسیار زیبا در چند ثانیه خلاصه شده
هر کسی در هر مذهب و اعتقادی در هر رنگ و نژادی خدا رو صدا میزنه
به به اقا محسن کارگردان موسیقی ایران
عجب سروری عحب ماهی عجب یاقوت و مرجانی
شیرین دهنی دارد دور از لب و دندانم....
دوستات معنی درستش چیه؟
برداشت من احتمالا اشتباه باشه.
ممنون میشم معنی و مفهوم درستش و به این حقیر بگید
Alireza.M67
09-06-2016, 10:18
شعر کامل سعدی :
آن دوست که من دارم وان یار که من دانم
شیرین دهنی دارد دور از لب و دندانم
بخت این نکند با من کان شاخ صنوبر را
بنشینم و بنشانم گل بر سرش افشانم
ای روی دلارایت مجموعه زیبایی
مجموع چه غم دارد از من که پریشانم
دریاب که نقشی ماند از طرح وجود من
چون یاد تو میآرم خود هیچ نمیمانم
با وصل نمیپیچم وز هجر نمینالم
حکم آن چه تو فرمایی من بنده فرمانم
ای خوبتر از لیلی بیمست که چون مجنون
عشق تو بگرداند در کوه و بیابانم
یک پشت زمین دشمن گر روی به من آرند
از روی تو بیزارم گر روی بگردانم
در دام تو محبوسم در دست تو مغلوبم
وز ذوق تو مدهوشم در وصف تو حیرانم
دستی ز غمت بر دل پایی ز پیت در گل
با این همه صبرم هست وز روی تو نتوانم
در خفیه همینالم وین طرفه که در عالم
عشاق نمیخسبند از ناله پنهانم
بینی که چه گرم آتش در سوخته میگیرد
تو گرمتری ز آتش من سوخته تر ز آنم
گویند مکن سعدی جان در سر این سودا
گر جان برود شاید من زنده به جانانم
amir_amd
09-06-2016, 11:40
این توی موسیقی ما دیدم :
1-ترک خیلی خوبیه.منطقی،غافلگیرکننده و اصولی.فرق است بین شعر و شعر آقاجان فرق است. خوشحالم که چاوشی ملودی و تنظیم در این سطح رو با هم تلفیق کرده،اونم به این خوبی...عجب حلوای قندی!عجب لحنی...عجب التماس خوبی!10/10
2-اینکه چاوشی این ژانر رو نمیپسندم دلیل بر افسردگی گرایی من نیست،چاوشی لحن دیگه ای داره.افکت روی صدای چاوشی گاها مصنوعی به نظر میاد.به نظرم کیک دیر وارد ریتم شد،در کل تنظیم میتونست خیلی بهتر باشه.تو پارت دوم آهنگ یه جور سرگردونی پیداست،یا از قصد برای همزاد پنداری با بیخود و مجنون دل من و کلا حس کاره،یا بهروز صفاریان تکلیفش با خودش معلوم نیست.8/10
3-شعر فوق العاده.اما شما میتونی آهنگ رو چه از لحاظ ملودی و چه از لحاظ تنظیم،کپی شدیدی از پاروی بی قایق بدونی.این خیلی عجیبه.اونم وقتی قرار بود اسم آلبوم اول چنگیز باشه!دوسش داشتم.9/10
4-حرف خاصی درباره اش ندارم.فضاهای نزدیک به این ترک رو قبلا تجربه کرده محسن چاوشی.چه تو سیزده و چه تو پاروی بی قایق.و چه اصراری به سولوهای گیتار الکتریک تو این آلبومه!همه جا هست!7/10
5-یه بار گفت جنگ آدم هارو نجیب بار میاره.این آهنگ رو بدهکاری چاوشی،به خودش میدونم.اونقدر این ترک دلیه و توش نگرانی و استرس و شکایت موج میزنه که برای درکش به چشم بسته احتیاج داری.10/10
6-اینترو خوبی داشت که منو به تازه بودن شکل تنظیم امیدوار کرد.این ترک شاید مثل ترک دوم شاد باشه،اما لحن چاوشی اینجا کجا و آنجا کجا.و کوشان حدادی که تو جاده ی تکرار با بیشترین سرعت داره میره.بیس نویسی های مشابه،خط ملودی های زیر وکال تکراری.اما ترک دوست داشتنی و خوبیه.8/10
7-همیشه وقتی حسین صفا کارهای کمتری تو آلبوم چاوشی داشته،سطحش عالی تر بوده.میتونه تو جمع ترکایی قرار بگیره که آنچنان بهشون توجه نشده و حقشون خورده شده.اضافه کاری تو تنظیم نیست،میکس خوبی شده و ملودی گیرا.خیلی دوسش دارم این ترک رو.دلی و عالی.10/10
8-مرسی تنظیم!شاید میتونست تو لیست ترکا جای بالاتری باشه.قبل شاه مقصود میتونست جای بهتری باشه براش.نقطه عطف آلبوم میشد!و وفاداری آلبوم به گیتار الکتریک.یه کم با گیتار الکتریک تو پارت دوم و بعضی نت ها مشکل دارم اساسی اما خب در مجموع کار دلنشینیه.9/10
9-یه ترک ناصح!از لحاظ موسیقی که قطعا کار متفاوت این آلبومه و از لحاظ شعر هم کار پُر مفهوم و جالبیه.و این کمانچه ای که دل از آدم میبره.شاید اگه داید یا پاورکورد نمیومد زیر این ترک بهتر بود.8/10
10-بهترین شعر حسین صفا در این آلبوم.بهترین نوازندگی عادل روح نواز در این آلبوم.بهترین و احساسی ترین لحن خوانش از چاوشی در این آلبوم.در کنار امیر جنگ زده بهترین تنظیم های آلبوم!پاور کورد های انتهایی و سولوی وحشتناک گیتار الکتریک تو این ترک،یه فضای عجیب داده به این کار.و چه درامی زده فرشاد حسامی که واقعا کارش عالی بود.تا هی سقوط کنم به زیر سیگاری...چشم که مینداختی به آینه و چمدون،پناه میبردم به کوچه و بارون...چشم که میبستی به بی پناهی من،پناه میبردم به ناامید شدن..دست که میبردی به کوله بار سفر،دخیل میبیستم به دستگیره ی در...این همه تعبیر عالی واقعا آفرین داره...مرسی!به نظر من بهترین ترک آلبوم...10/10
11-اسم تریاق رو میشه گذاشت "ادامه ای بر کو به کو"چاوشی این آهنگ واقعا خود چاوشیه.یه کم صدا اول آهنگ نامناسب به نظر میاد ولی ادامه ی کار عالیه.من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام...شکایت چاوشی تو این آهنگ هرچند از جنس جنگ زده نیست اما گیتار الکتریک مسئولیت شاکی بودن رو به دوش کشیده.میتونست کمی خلوت تر تنظیم بشه...9/10
12-چیزی که انتظار داشتم نبود.به خصوص اون مکث پایان کار و استارت دوباره اش.رقص سماع است دیگر!کار عامه پسندی میتونه باشه اما من بیش از این انتظار داشتم از اون دمو...8/10
prance_of_pirsia
09-06-2016, 17:12
امیر بی گزند!! بار اول که گوش دادم اشک در چشمانم جمع شد
ali_agha1981
09-06-2016, 22:19
این آلبوم از آلبوم پاروی بی قایق بهتره...
در ضمن ترک چنگیز ملودیش و کمی تنظیمش خیلی خیلی شبیه آهنگ پاروی بی قایق هست و این از محسن بعیده اینقد کپی از قطعه خودش که با فاصله کمی منتشر شده و خیلی تو ذوق میزنه..
در مورد البوم بعد از چندین بار گوش دادن ، نظر میدم...
EhsanCPU
09-06-2016, 22:26
یه سوال از طرفدارای محسن که به زبان عربی مسلط هستن دارم
در آهنگ متصل که شعرش از مولانا هست تقریبا میانه آهنگ و انتهاش یه سری کلمات عربی گفته میشه میخواستم بدونم معنیش چیه ؟
Altairezio
10-06-2016, 11:30
یه سوال از طرفدارای محسن که به زبان عربی مسلط هستن دارم
در آهنگ متصل که شعرش از مولانا هست تقریبا میانه آهنگ و انتهاش یه سری کلمات عربی گفته میشه میخواستم بدونم معنیش چیه ؟
این جملاتی که گفته میشن و مفهومی ندارن احتمالاٌ برعکس شده جملات هستند که تو شعر قرار گرفتن....
این تکنیک تو قطعه دوست داشتم هم بود....
البته استاد واکاوی اینا مجیده....که اونم پیداش نیست....
++++++++++++++++++++
====================
آلبوم خیلی خوبی بود و یه نظری خواهم نوشت بعد از چند روز....
واقعاٌ به دلم نشست.....:n12:
به نظرم آلبوم بسیار فوق العاده ای هست که با یک بار گوش دادن شما رو درگیر نمیکنه. مقداری عمیقه و درخور فهم همگان نیست. ترک های امیر بیگزند ، دل من ، چنگیز ، جنگ زده ، شیدایی ، پریشان ، متصل فوق العاده بودند :n12:
mahyar21
10-06-2016, 23:50
آلبوم فوق العاده سنگینی هستش
کسانی که سطحی نگر هستن همین اوایل از شنیدن آلبوم کنار میکشن
من به شخصه چاوشی پاروی بی قایق و امیر بی گزند رو دوس دارم و درگیر شدن با اشعار رو
ترک های چنگیز ، شاه مقصود و تریاق رو بیشتر پسندیدم
دوستان اگه تحلیلی از اشعار دارن ارائه کنن استفاده کنیم
ترک امیر بی گزند عالی بود و هر بار که گوشی میدی یه چیز جدید توش کشف میکنی...
ترک جنگزده حال و روز ماست و البته محسن خوب تصویرشو ساخته، ولی باز هم جای کار داشت که اونطوری دیگه مجوز بهش نمیدادن...
ترک پریشانی بدجور به دلم نشست ... بدجور، سوز عالی داره
شاه مقصود = قربانی جنگ و یه حس ناب دیگه
ترک آخرین اتوبوس که آدم رو تا مرز جنون میبره اینقدر زیباست، با هدفون و البته باس زیاد گوش بدین مو به تنتون سیخ میشه... هرچی گوشش میدم ازش سیر نمیشم...
هنوز با بقیه ارتباط برقرار نکردم متاسفانه
ولی امیدوارم
alone-boy
11-06-2016, 16:58
بعد از چند روز گوش دادن 5/10 چندتا ترک خوب بقیش هم کاملا معمولی ، اصلا در سطح انتظاری که داشتم نبود، بجز همون چندتا ترک بقیش خیلی سریع تکراری میشن و از جذابیت میوفتن
آلبوم هم اصلا پیوستگی نداره، انگار یه مشت سینگل رو با موضوعات کاملا مختلف که تو دوره های زمانی مختلفی هم ضبط شده رو انداخته کنار هم ( شایدم برای بعضی ها این تنوع نکته مثبت باشه)
EhsanCPU
11-06-2016, 17:58
دوستان چرا کسی به آهنگ شاه مقصود رای نداده ؟ فقط 1 رای اونم فقط خودم :n03:
آهنگی پر از احساس و معنا ... روایت بدبختی های تو ایرانه ... :n28:
ولی واقعا زیباست ...
دوستان چرا کسی به آهنگ شاه مقصود رای نداده ؟ فقط 1 رای اونم فقط خودم :n03:
آهنگی پر از احساس و معنا ... روایت بدبختی های تو ایرانه ... :n28:
ولی واقعا زیباست ...
درسته خیلی قشنگه
من بعد ازآخرین اتوبوس اونو دوس دارم ولی خب رای اولم آخرین اتوبوسه!
احتمالن رای اول دوستانم ترک های دیگس!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
از اهنگ های شاه مقصود و تریاق تفسیرهای مختلفی شده در این چند روز ... دو تفسیر که به نظرم جالب تر اومدن رو میذارم به نقل از طرفدارا :
در بابِ "تریاق" 1
1-این تفسیر نیست چون اولا من مفسر نیستم و ثانیا غزل مولانا خیلی از مواقع برای آدم های خیلی از من پخته تر و باتجربه تر درادبیات ، غیر قابل تفسیرو تجزیه بوده وهست! پس هرچی تواین پست میخونید برداشت شخصی خودمه و البته اینکه ، از نظر من محسن چه منظوری داشته با خوندن این قطعه
2-خیلی جاها سعی کردم از مصاحبه ها ونقل قول های خودِ محسن استفاده کنم چون به نظرم برای همه ملموس تر وقابل استناد تره
3-به هیچ وجه قصد ندارم از محسن بت بسازم ! فقط برداشت من اینه که منظور محسن از خوندن همچین قطعه ای رسوندن همچین مفاهیمی ست
................
**ای مردمان ای مردمان از من نیاید مردمی
(متاسفانه همه میخواهند دیگران راشکل خودشان کنند تا مثل خودشان باشند امامن نمیخواهم ومایلم خودم باشم...مصاحبه با فرهیختگان_اردیبهشت94)
................
**دیوانه هم نندیشد آن کاندر دل اندیشیده ام
(الان دیگر دردوران حیرانی هستم وسوالهای زیادی دارم ونمی دانم چه باید کرد وسوال هایم مدام دارد زیادتر میشود وجوابی برایشان پیدا نمیکنم...مصاحبه بافرهیختگان_اردیبشهت 94
یک اتفاق عجیب وغریبی برای من افتاده است که شاید شماوهرکس دیگری به آن بخندد !
اینوازطریق پیامک 8282 ایرانسل دریافت کردم که نقل قول محسن بود)
................
**امروز عقل من زمن یکبارگی بیزارشد / خواهد که ترساند مرا پنداشت من نادیده ام
(جسمم تحمل روحم رو نداره....اینم نقل قول یکی از دوستان نزدیک چاوشی از زبان خود چاوشی در فرهیختگان اردیبهشت94
اشاره به سرگشتگی روح واینکه محسن روح آرام وساکنی نداره وبه عبارتی روحش آرام و قرار نداره !)
................
**در دیده ی من اندرآ وز چشم من بنگرمرا
(اشاره به قضاوتهای بیرحمانه ی گاه وبیگاه وازسرناآگاهی که درمورد شخصیت وصدای محسن چاوشی شکل میگیره ...قضاوت بیجا وبدون آگاهی یکی از معضلات اساسی جامعه ی امروز ماست.
این مصرع منو یاد این جمله میندازه : پیش ازآنکه درمورد راه رفتن کسی قضاوت کنید کمی با کفشهای او راه بروید)
................
**زیرا برون ازدیده ها منزلگهی بگزیده ام
(خیلی درگیر خودم شده ام وبیشترخلوت نشینم...مصاحبه بافرهیختگان_اردیبشهت94)
................
**من از برای مصلحت درحبس دنیا مانده ام / حبس از کجا من از کجا مال که را دزدیده ام ؟
(اشاره داره به این موضوع که خلوت نشینی من از سر مصلحته ! در مصرع دوم گلایه ای هست :
اینکه به نظر شما دلیل این حبس خودساخته چیه ؟ مگه مال کسی را دزدیده ام ؟؟؟!!!!
این مصرع منو یاد این برش از "دیوار بی در" هم میندازه : دنیا ولی میگن زندون مومنه
باید به این موضوع هم اشاره کرد که محسن در این حبس خودساخته هیچ حاشیه ای نداره و کسی رو ازخودش نمیرنجونه ولی خیلی از مواقع بی دلیل وازروی قضاوت بدون آگاهی مورد گزند و آزار دیگران قرار میگیره)
................
ما تحت نوشت : به دلیل ازدیاد حجم این مطلب به ابیات بعدی بصورت جداگانه در پستی دیگر اشاره خواهد شد
شاه مقصود
"بخش اول "
.
.
.
.
.
این جنگل چوب خرده
تو نعره های خفیفش
شیر لگد خرده داره
"جنگل چوب خرده کنایه از خرمشهر و نخلستان های ویران شده شیر لگد خرده مردم خوزستان و خرمشهر "
دریاست دریای تابوت
،روشونه های نحیفش
مرغابی مرده داره
" اشاره به داستان اون پیامبر الاهی که زنی رو دید که مرغابی مرده برای خوراک فرزندانش اماده کرده بود و به اون زن اعتراض کرد و خدا بهش وحی کرد که روزی این زن رو اینطور فراهم کردیم و دخالت نکن " (شاید استعاره ای از خاطره غذای سرباز ها که محسن تعریف کرد برای مجله تجربه )
طفلک همش لنگ نونه
این سفره هر چی که داشته
برداشته و بذل کرده
از تشنگی نصف جونه
این مشک دستاشو عمری
نذر ابوالفضل کرده
"اشاره به از خود گذشتگی بابا و همچنین اعتقادش به ابوالفضل و گریزی به داستان حضور ابوالفضل بر سر رود فرات و امتناع از نوشیدن اب ( منظور اینکه پدر تنها زبانی اعتقاد به ابوالفضل نداشت بلکه در رفتار و کردار هم مانند او بود و به فکر خودش نبود ! ساده تر ! برای راحتی خودش تک خوری نمیکرد )
این صورت استوخونی
از فقر سیلی که میخورد
درد و فراموش میکرد
البته یادم نمیره وقتی جوون بود با فوت خورشید و خاموش میکرد
" بقدر کافی واضح هست و نیازی به توضیح نداره "
روحی که رو موج اف ام
مینشست کنج اتاقو
سرگرم بخت خودش بود
" اون زمان مرسوم بود که اخبار جنگ رو از رادیو و بی بی سی پیگیری کنند
پدر هم گوشه اتاق بیکار که میشد مینشست و اخبار جنگ رو پیگیری میکرد ، از طرفی چون جنگ زده بوده نتیجه جنگ به نوعی به سرنوشت او گره خورده بوده "
لبخند میزد به افت
سیبی که نعشش همیشه
زیر درخت خودش بود
"اولاد میوه زندگیست
افت این اولاد فقر
پدر به بچه های فقیرش لبخند میزد و خوشحال بود که همچنان با وجود این همه مصایب سر سفره خودش دارن بزرگ میشن ( این سیب های افت زده زیر چتر شاخه های خودش دارن زندگی میکنن )
ای چرک رو اسکناسا
" پول چرک کف دسته ، میاد و میره "
پدر سخاوتمند بود زحمت میکشید و خودش رو برای خانواده کوچک میکرد در حد چرک روی اسکناس
ارابه ناشناسا پیکان دلتنگ بابا
" اشاره به مسافر کشی "
ای سرفه های پر از دود
ویرونه شاه مقصود
از سکه افتاده بابا
برای ساختن تسبیح شاه مقصود وسیله ایست که با دمیدن بسیار کار میکنه و بسیار هم دود زاست این دود باعث خراب شدن ریه میشه و سرفه زاست
ویرونه شاه مقصود اشاره به کار گاه تسبیح تراشی
و از سکه افتاده بابا
ینی این روزها کار سخت معنا نداره و فراموش شده
بار تلنبار مونده
" اشاره به زن و فرزند و خانواده ای که در شهر غریب بی سرانجامند "
از شهر و از یار مونده
قربانی جنگ بابا
" اشاره به جنگ زدگی و غربت "
پیژامه بی ادامه :
ضرب المثل داریم
فلانی شلوارش دوتا شده
ینی رفته زن گرفته
شاعر اشاره ریزی داره به این مثل
ینی
پدر نه تنها از فقر شلوار دوم نداشت که پیژامه داشت و با این حال حتی فکرخیانت به خانواده یا زندگی جدید تر نبود
چشم انتظار یه نامه
تسبیح و سجاده بابا
"مجددن اشاره به غربت "
+ صحبت چاوشی در مورد شاه مقصود میتونه تا حد زیادی در روشن تر شدن مفهوم اهنگ کمک کنه :
محسن چاوشی در مورد قطعه “شاه مقصود” از آلبوم امیر بی گزند گفته است: پدرم با همه شرایطی که جنگ به ما تحمیل کرده بود و واقعا شرایط بغرنج و سختی بود هیچوقت نگذاشت دستمان جلوی کسی دراز شود و مردانه اوضاع خانواده را مدیریت کرد. پدرم یک مدتی مسئول شهرک بود. بنیادی بود به اسم بنیاد مهاجرین جنگ تحمیلی که پدر مسئول آنجا شد. پدرم آدم باسوادی بود و هست. وقتی پدرم بازنشسته شد با پیکانش کار می کرد. یکی از ترانه هایی که خوانده ام و حرف از یک پیکان دلتنگ می زند، همان پیکانی است که پدرم با آن روزگارمان را در زمان جنگ و بعد از جنگ مدیریت می کرد و نان حلال می آورد خانه .
ای چرک رو اسکناسا ارّابه ناشناسا
پیکان دلتنگ بابا
بار تلنبار مونده از شهر و از یار مونده
قربانی جنگ بابا
yoosef_st
12-06-2016, 13:41
خب یه سوال
شما حال میکنین که یه خواننده توی آلبومش انقدر ترک های شخصی داره؟
واقعا من نمیفهمم اینکه بابای محصن چاووشی چیکاره بوده یا جنگ چیکار کرده و ابن چیزا چه ربطی به من داره؟ و من چرا باید این چیزا رو توی آلبومش بشنوم؟
اونم انقدر با تکرار!
خب یه سوال
واقعا من نمیفهمم اینکه بابای محصن چاووشی چیکاره بوده یا جنگ چیکار کرده و ابن چیزا چه ربطی به من داره؟ و من چرا باید این چیزا رو توی آلبومش بشنوم؟
اونم انقدر با تکرار!
!!! حالا نمیخوام از کلمه مسخره استفاده کنم ولی سوال چیپی بود .
اولا که اجباری به گوش دادن نیست و شما کلا میتونی البوم خواننده دیگه ای رو گوش بدی . بعدش نمیدونم از کی جنگ و مقوله جنگ یک موضوع شخصی شده . البته من نمیدونم شاید شما اعتقادی به جنگ و شهدا و این چیزا نداشته باشید که این موضوع ارتباطی به من نداره . با این اوضاع پس مقوله عشق به خدا ، عشق به شخص خاص و یا خیانت کردن و ... هم موضوعات شخصی هست و این چیزا رو چون شما تجربه نکردید در زندگی شخصی پس اینا هم به شما ربطی نداره که مجبور باشید تو البومش بهش گوش بدید .
ثانیا شما طرفدار خواننده یا موزیسین هستی نه اون طرفدار شما . به خصوص در مورد محسن چاوشی که مولف هست و کاملا ایده های خودش رو داره و هیچ وقت چیزی رو تکرار نمیکنه و به عبارت بهتر چاوشی بر سلیقه موسیقیایی طرفداراش تاثیر میذاره نه سلیقه طرفدارا بر او . همین امروز هم تو مصاحبه ای گفت : «شهرزاد» راوی شهرزاد بود و «امیر بیگزند» راوی محسن چاوشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر هم که یک شنونده عادی موسیقی هستی طبق همون حرف اولم میتونی البومای دیگه از خواننده های مختلف که از یه البوم ده تراکی ده تاش در مورد عشق یکی به طرف مقابل هست گوش بدی و لذت ببری .
ثالثا متوجه نشدم منظورت از با تکرار چیه ؟ جنس موسیقی که بعید بدونم چون چاوشی تکرار نداره در کاراش . اگر از لحاظ مضمون منظورته که دقیقا منظورت چه تراک هایی هست ؟ مثلا شاید جنگ زده به پرچم سفید ؟ که اینا هم شاید مضمون اصلی اهنگ جنگ باشه ولی با بیان و شکل متفاوت هست همانطور که هزاران فیلم عاشقانه داریم پس بگیم چون موضوع همشون عشقه دیگه نباید ساخته شه و ...
رابعا شما خودتو فقط نبین که با این مقوله ها بیگانه ای یا حتی خود من که زمان جنگ نبودم . طرفدارای چاوشی از هر گوشه ایران هستن . مثلا اهنگ شاه مقصود شاید روایت زندگی خودش باشه ولی هزاران نفر دیگه هم اون شرایط قطعا داشتن و با فقر و نداری زمان جنگ گذروندن . حتی کسایی که دوران جنگ نبودن مثه خودم هم خیلیا همذات پنداری میکنن ...
بازم میگم کلا سوال عجیبی بود . عین این هست بری از استیون اسپیلبرگ هم بپرسی چرا اینقدر در مورد جنگ جهانی دوم فیلم میسازی ؟ جنگ جهانی دوم چه ربطی به من داره و چرا باید ببینم
خب یه سوال
اونم انقدر با تکرار!
والا کل این آلبوم شده شخصی کاری جز یکی دوتا ترک اش.کلا احترامی به سلیقه ی شنوندگانش نذاشته.اخیرا هم تو بوق کردن آلبوم فلان قدر فروخته که بسیاری از خریداران من جمله من به دید آلبومی به شکل شهرزاد و یه شاخه نیلوفر و... پاپیش گذاشتن
مدیریت کاملا مشخص کرده انتقادها باید در سایه ی احترام متقابل باشه و موافقین (که روزانه چندین بار از آلبوم با پست هاشون حمایت میکنن) و چه مخالفین در گفتن نظرشون آزادن.فکر میکنم وقتشه متعصبین که توهین الکی به کاربرها میکنن مواخذه بشن
خب یه سوال
اونم انقدر با تکرار!
کی گفنه اهنگ راجب خودشه؟شعرو مگه چاوشی گفته؟ترانه سرا داره و چاوشی اون شعرو انتخاب کرده ... مثلن اونجا ک میگه میرفت و میگفت پشت لبخند ۳درچهارم قسط عقب مونده دارم ... لبخند ۳درچهار همون عکسیه ک بزرگش میکنن بعد از مرگ و بهش نوار مشکی میزنن و اون قسمت ک میگه مهمون ناخونده دارم منظورش عزرائلیه ؛ خب اگه حرف شما درست باشه ک راجب خودشه پس الان باید پدر محسن چاوشی زیر ۲متر خاک باشن نه؟
ولی ایشون زنده ان!
.........................................
چند روز پیش ی نفر دیگه میگفت چاوشی میاد از حال و روز و غم جوونا میخونه ک سواستفاده کنه مخاطب جمع کنه!میدونی چرا؟چون خودش زن داره ولی میاد میگه عزیزم کجایی؟چرا نیستی و... :||||||||
والا ما نفهمیدیم شما راس میگی یا ایشون!
MOHAMMAD2010
12-06-2016, 18:44
اگر میانگین بگیریم تو این p30world از بین 30 نفری که نظر دادن فقط دو سه نفر با البوم حال نکردن
والا بعید میدونم 30 نظر درباره البوم نظر داده باشن !
کلا چند نفر هستن که به شکل عجیبی دارن از البوم حمایت میکنن ! یکیش شمایی یکی هم یه کاربر جدید به اسم raha-22
MILAD MGH
12-06-2016, 19:07
کاربر Greedy، پستتون پاک شد.
والا ادم میخواد به یه سری نظرات خنده دار واکنش نشون نده و نقل قول نکنه طرف صد بار تکرار میکنه ناچار میشه نقل قول بگیره
شما ایندفعه یه نفس عمیق بکش و رد شو. تاپیک جایِ نقل قول گرفتن و توهین به بقیه نیست.
اگر هم میخواید جواب من رو بدید، پیام بدید لطفاَ.
دوستان لطف کنید فقط درباره موضوع تاپیک صحبت کنید.
erfan90ir
12-06-2016, 19:44
بابا اینقدر تو سر و مغز خودتون نزنین:n34::n34::n34: هر خواننده ای نه فکر منه نه فکر شما فقط به فکر پر کردن اون جیب های گشادش هست و احساسات من و شما رو به بازی میگیره:n34:
این محسن چاوشی یه آدم خوش و خرم و خوشحاله هیچ مشکلی هم نداره و داره نقش بازی میکنه:n34:شما آهنگاش رو جدی نگیرین:n34:
ولی در کل بهترین آهنگای آلبوم
آهنگ متصل:n20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش آهنگ دل من:n20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم آهنگ شیدایی:n20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط همینا خوبن و محسن چاوشی هم خودش بوده
ali_agha1981
12-06-2016, 21:55
آلبوم رو با دقت گوش کردم...
بهترین قطعه آلبوم متفاوت از نظرات دوستان برای من آهنگ جنگ زده هست که واقعا شعر و ملودی قشنگی داره و ای کاش یه ذره بهتر تنظیم میشد...
بعدش هم امیر بی گرند ، دل من ، این کیست این !
با بقیه قطعات آلبوم اصلا نتونستم ارتباط بگیرم و فکر نمیکنم دیگه هم سراغشون برم..و از پلی لیست پاکشون کردم..
(از پلی لیست پاک کردم ها.... نه از هارد کامپیوتر اونم با شیفت دیلیت !!!.:n02:)
در خصوص کلیت آلبوم نمیدونم چی بگم...اینکه محسن اینقدر سعی میکنه متفاوت باشه و ریسک میکنه و همچنین آلبومی میده خیلی خوبه...
ولی دلم خیلی حوسه یه آلبوم شیک و عامه پسند مثل حریص رو کرده...:n28: با شعرهایی که معنیش روشِــه نه توش..!! و نیاز به تفسیر و توضیح نداره....:n15:
yoosef_st
14-06-2016, 00:24
!!! حالا نمیخوام از کلمه مسخره استفاده کنم ولی سوال چیپی بود .
اولا که اجباری به گوش دادن نیست و شما کلا میتونی البوم خواننده دیگه ای رو گوش بدی . بعدش نمیدونم از کی جنگ و مقوله جنگ یک موضوع شخصی شده . البته من نمیدونم شاید شما اعتقادی به جنگ و شهدا و این چیزا نداشته باشید که این موضوع ارتباطی به من نداره . با این اوضاع پس مقوله عشق به خدا ، عشق به شخص خاص و یا خیانت کردن و ... هم موضوعات شخصی هست و این چیزا رو چون شما تجربه نکردید در زندگی شخصی پس اینا هم به شما ربطی نداره که مجبور باشید تو البومش بهش گوش بدید .
ثانیا شما طرفدار خواننده یا موزیسین هستی نه اون طرفدار شما . به خصوص در مورد محسن چاوشی که مولف هست و کاملا ایده های خودش رو داره و هیچ وقت چیزی رو تکرار نمیکنه و به عبارت بهتر چاوشی بر سلیقه موسیقیایی طرفداراش تاثیر میذاره نه سلیقه طرفدارا بر او . همین امروز هم تو مصاحبه ای گفت : «شهرزاد» راوی شهرزاد بود و «امیر بیگزند» راوی محسن چاوشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر هم که یک شنونده عادی موسیقی هستی طبق همون حرف اولم میتونی البومای دیگه از خواننده های مختلف که از یه البوم ده تراکی ده تاش در مورد عشق یکی به طرف مقابل هست گوش بدی و لذت ببری .
ثالثا متوجه نشدم منظورت از با تکرار چیه ؟ جنس موسیقی که بعید بدونم چون چاوشی تکرار نداره در کاراش . اگر از لحاظ مضمون منظورته که دقیقا منظورت چه تراک هایی هست ؟ مثلا شاید جنگ زده به پرچم سفید ؟ که اینا هم شاید مضمون اصلی اهنگ جنگ باشه ولی با بیان و شکل متفاوت هست همانطور که هزاران فیلم عاشقانه داریم پس بگیم چون موضوع همشون عشقه دیگه نباید ساخته شه و ...
رابعا شما خودتو فقط نبین که با این مقوله ها بیگانه ای یا حتی خود من که زمان جنگ نبودم . طرفدارای چاوشی از هر گوشه ایران هستن . مثلا اهنگ شاه مقصود شاید روایت زندگی خودش باشه ولی هزاران نفر دیگه هم اون شرایط قطعا داشتن و با فقر و نداری زمان جنگ گذروندن . حتی کسایی که دوران جنگ نبودن مثه خودم هم خیلیا همذات پنداری میکنن ...
بازم میگم کلا سوال عجیبی بود . عین این هست بری از استیون اسپیلبرگ هم بپرسی چرا اینقدر در مورد جنگ جهانی دوم فیلم میسازی ؟ جنگ جهانی دوم چه ربطی به من داره و چرا باید ببینم
خب من نمیتونم جواب کل نکاتی که شما گفتی رو بدم
پس به پاسخ دادن موردی بسنده میکنم.
شعر، باید قابل درک باشه. برای کی؟ برای مخاطب.
متاسفانه توی این البوم بعضی مسائل مثل این میمونه که من و شما با یه اکیپی شامل 10 نفر رفته باشیم سفر برای خوش گذروندن
بنده با یکی از این 10 نفر خیلی صمیمی باشم و کلی خاطرات مشترک با هم داشته باشیم. بعد تو حین این سفر مدام جلوی جمع بگم بچه ها قضیه کبابه، قضیه روز 13 بدر 2 سال پیشه، قضیه اون پیرمرد کچله ست، و 9 نفر نفهمن من در مورد چی حرف میزنم، اون 1 نفر فقط بفهمه که منو میشناسه و ما دوتایی هی بخندیم
مطمئنا اون 9 نفر بقیه هم میتونن بیان بپرسن تا براشون تعریف کنیم دونه دونه این قضایا چی بوده، اما در نهایتش گوینده اصلا آدم طناز و خوش سفری نخواهد بود و این خاطرات بنده هم حداقل برای 9 نفر دیگه اصلا جالب نیست
معتقدم چاووشی قبلا 1 بار همچین اشتباهی کرده بود، توی آلبوم ژاکت و اون شعری که میگفت "تو به من گفتی برو از سرت زیادیم، مادر من فلان بود، بابای من بیسار بود" و کاملا مشخصه کسی زیاد تمایلی به شنیدن سرگذشت یه نفر در غالب شعر نداره حداقل
(لازمه بگم به شخصه آلبوم ژاکت رو بسیار دوست دارم و چند آهنگ خوب توی اون هست).
شما بیا تفسیر از شعر رو بذار کنار، ببین بدون پیش زمینه و تحقیق و توسعه، چندتا از این شعرها رو واقعا به عنوان یه آدم با ادبیات متوسط قشنگ و از اول تا آخرش درک میکنی
و البته بله، بنده میونه ای با جنگ ندارم، ازش هم خوشم نمیاد و فکر هم نمیکنم نیازی باشه آدم توی یه آلبومی که 5 تا ترکش رو شاعرهای معاصر گفتن، حداقل توی 4 تاش مستقیم و غیر مستقیم به جنگ و مسائل پیرامون اون پرداخته باشه به نظر شما ضرورتی داره؟
من با شعرهای حسین صفا، خصوصا تو آلبوم پرچم سفید، زندگی کردم
به نظرم شعر "با من بمون" یکی از ساده ترین و در عین حال پر استعاره ترین اشعار شعر معاصر فارسیه و اینکه شعر به این کوتاهی انقدر زیبا و پر و دلشین باشه، یعنی اوج هنر
و البته شعر قطار به عنوان یه شعر سنگین و در عین حال کاملا قابل درک، سوا از هر چیز دیگه ایه که طی سالهای اخیر شنیدم
و توی همون البوم پرچم سفید هم یه شعر هست برای جنگ که توش خیلی هم ناله و زجه موره نداره، منم دوستش دارم به عنوان یه شعر خوب
اما اینکه محسن چاووشی بیاد یه جوری بگه "بابا!" که آدم یاد نوحه (!!!!!) بیافته، اصلا قابل قبول نیست برای من!
و البته فکر کنم هیچ کدوم از ما وقتی داریم به آلبوم گوش میکنیم، اهمیتی نمیدیم که پیکان بابای چاووشی چی بوده و چه سرگذشتی داشته
شعر بیوگرافی نیست عزیزم
yoosef_st
14-06-2016, 00:26
کی گفنه اهنگ راجب خودشه؟شعرو مگه چاوشی گفته؟ترانه سرا داره و چاوشی اون شعرو انتخاب کرده ... مثلن اونجا ک میگه میرفت و میگفت پشت لبخند ۳درچهارم قسط عقب مونده دارم ... لبخند ۳درچهار همون عکسیه ک بزرگش میکنن بعد از مرگ و بهش نوار مشکی میزنن و اون قسمت ک میگه مهمون ناخونده دارم منظورش عزرائلیه ؛ خب اگه حرف شما درست باشه ک راجب خودشه پس الان باید پدر محسن چاوشی زیر ۲متر خاک باشن نه؟
ولی ایشون زنده ان!
.........................................
چند روز پیش ی نفر دیگه میگفت چاوشی میاد از حال و روز و غم جوونا میخونه ک سواستفاده کنه مخاطب جمع کنه!میدونی چرا؟چون خودش زن داره ولی میاد میگه عزیزم کجایی؟چرا نیستی و... :||||||||
والا ما نفهمیدیم شما راس میگی یا ایشون!
من واقعا نمیدونم این تفسیری که در مورد عکس 3 * 4 کردین از کجا و با چه منطقی نوشته شده، اما فکرکنم منظور از لبخند 3 *4 میتونه لبخند مصنوعی باشه که آدم میزنه تو عکس قشنگ بیافته و هیچ ربطی هم به مرگ و قبر و فلان نداره این موضوع
البته این برداشت منه. برداشت شما ظاهرا خیلی کاراگاهی تره
آلبوم رو با دقت گوش کردم...
بهترین قطعه آلبوم متفاوت از نظرات دوستان برای من آهنگ جنگ زده هست که واقعا شعر و ملودی قشنگی داره و ای کاش یه ذره بهتر تنظیم میشد...
بعدش هم امیر بی گرند ، دل من ، این کیست این !
با بقیه قطعات آلبوم اصلا نتونستم ارتباط بگیرم و فکر نمیکنم دیگه هم سراغشون برم..و از پلی لیست پاکشون کردم..
(از پلی لیست پاک کردم ها.... نه از هارد کامپیوتر اونم با شیفت دیلیت !!!.:n02:)
در خصوص کلیت آلبوم نمیدونم چی بگم...اینکه محسن اینقدر سعی میکنه متفاوت باشه و ریسک میکنه و همچنین آلبومی میده خیلی خوبه...
ولی دلم خیلی حوسه یه آلبوم شیک و عامه پسند مثل حریص رو کرده...:n28: با شعرهایی که معنیش روشِــه نه توش..!! و نیاز به تفسیر و توضیح نداره....:n15:
شما لطف کن بوف کور از آلبوم حریص رو واسه من از رو معنی کن ... ک نیاز ب تفسیر و توضیح نداره!
من واقعا نمیدونم این تفسیری که در مورد عکس 3 * 4 کردین از کجا و با چه منطقی نوشته شده، اما فکرکنم منظور از لبخند 3 *4 میتونه لبخند مصنوعی باشه که آدم میزنه تو عکس قشنگ بیافته و هیچ ربطی هم به مرگ و قبر و فلان نداره این موضوع
البته این برداشت منه. برداشت شما ظاهرا خیلی کاراگاهی تره
خب قسنگی شعر نسبت ب نثر علاوه بر آهنگش همینه ک هرکسی برداشت خودش رو میکنه!
عاره اون لبخندی ک شما میگین هم درسته ولی در تناقض با حرف من نیست!
و خب برداشتی ک من کردم ازون قسمت با باقی قسمت های شعر ارتباط داره ی نمونش همونجا ک میگفت مهمون ناخونده دارم ک توضیح دادم؛و اونجا ک داره واسه پیکان پدر میخونه پر تلنبار مونده از شهر و از یار مونده پیکان دلتنگ بابا!
من حس میکنم پیکان اون پدری ک با اون رانندگی میکرده خراب شده تلنبار مونده و خود پدر هم دیگه تو این دنیا نیست که بهش رسیدگی کنه!
میگفت ۱۰ سال هر روز راه دوا خونه هارو ترک موتور گریه کرده ( کسی خودش پیکان داره چرا باید ترک موتور بشینه و بره جایی؟ )
انگار ک پدری ک با مسافر کشی با پیکان شرافتمندانه خرج خونوادش رو تهیه میکرده مریض میشه و پیکانش هم خراب میشه و این پدر از دنیا میره و همون قضیه لبخند 3*4 و مهمون ناخونده دارم!
بازم میگم حرف شما در تناقض نیس با برداشت من ... و همچنین این شعره برداشتا متفاوته ولی اونی قوی تره ک با سایر اجزای شعر هماهنگ تر باشه!
Altairezio
14-06-2016, 10:50
خب یه سوال
اونم انقدر با تکرار!
حالا خیلی شخصی فکر نکنین....
درسته مورد هدف چاوشی پدرش بوده....ولی این یه قشر خاصی از جامعه رو در بر میگیره که یه کار عامه ــس نه خاصه....
دوستان به ترک های آلبوم یه کم حسی نگا کنین.....
آلبوم جوری نیس که بگیم آره فقط از عشق و فراغ و غیره بخونه منم یاد دردای خودم بیوفتم یه کم از این حال به اون حال بشم یا شاد بزنه حال کنم روحم جلا پیدا کنه....
خیلی انتقاد هس در مورد این که یه قطعه غمگینو شاد خونده....به ریتم آهنگ دقت کنین میبینین کاملاٌ هم غمگینه در عین تند بودن ریتم آهنگ....مثلاٌ یه ترک مثل متصل واقعاٌ آدمو داغون میکنه...
در نگاه اول خیلیا گفتن آره فلان قطعات....چون شادن...طرف میگه ( توهین نیستا:n02:) فقط بیسش بالا باشه ریتم تند داشته باشه حال کنم باهاش این ریتمی که داره به نظرم خیلی حرف داره توش....
چندین بار گوش کردم .... امتحانا تموم بشه یه نظری مینویسم راجع به آلبوم ...خیلی آلبوم غمگین و مفهومی ( از لحاظ موسیقی ) و متفاوت....
بگم محشره باز دوستان راک باز میان میگن کجاش باحاله.....
+
دوستان اگر که نقل قول بگیرن از من لطف کنن زیر 5 سطر بنویسن چون واقعاٌ اسکیپ میکنم حس و حال خوندن نیس....:n02:
ali_agha1981
15-06-2016, 22:08
شما لطف کن بوف کور از آلبوم حریص رو واسه من از رو معنی کن ... ک نیاز ب تفسیر و توضیح نداره!
واقعا فکر میکنی بوف کور نیاز به تفسیر و توضیح داره ؟:blink: شعر به این سادگی و تشبیه و استعاره های ساده...
چشمای تو دلبری کرد و دل من رفت رو من چیشو برات توضیح بدم...!!:eh::mellow:
دلم گرفته از دلم که از تو دوره
خاطره هات همیشه در حال عبوره
چیزی ازم نمونده و هنوز می سوزم
یاد تو مثل آتیشه مثل تنوره
دردی که از تو با منه مرد می خواد و
مردی که بی تو باشه از اهل قبوره
غباری که از تو نشسته روی قلبم
بارون چیه سیل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نمی تونه بشوره
زخم که نه جدایی از تو دلخراشه
یاد تو مثل خوره مثل بوف کوره
چشمای تو دلبری کرد و دل من رفت
طفلی هنوز دنبال یک سنگ صبوره
تقصیر اون نیست نگو تقدیر نگو قسمت
قصه بی وفائی از خدا به دوره
Morteza4SN
20-06-2016, 19:11
خب با احترام به نظرات و سلایق دوستان این هم نظر من:
بهترین ترک آرام با اشعار مولانا: امیر بیگزند ـ تریاق
بهترین ترک شاد با اشعار مولانا: شیدایی ـ متصل
بهترین ترک با شاعری غیر از مولانا: پریشان
به نظرم آلبومی که نصف آهنگاش با اشعار مولانا همراه شده و روی رقص سماع هم تمرکز ویژه داشته ملاک دستهبندیش بایدم به این شکل باشه. در شش آهنگ ابتدای آلبوم سه آهنگ شاد ریتمیک به صورت یکی در میون قرار داده شده و به ترتيب بهتر ميشن و در انتها متصل كه بهترین آهنگ شاد در قالب این آلبومه. به هر حال ملاک شاد بودن یک آهنگ فقط داشتن ریتم تند نیست و این سبک رو برای چاووشی در حد یکی دو آهنگ بیشتر نمیپسندم هرچند برای فضای اصلی این آلبوم چندان جای انتقاد نداره. اما دو ترک با حال و هوای جنگ مکرر به نظر میرسه، عنوان آلبوم هم «پرچم سفید» نیست، اگر جنگزده به صورت تک آهنگ و موزیکویدئو منتشر میشد تاثیر بیشتری داشت. شاه مقصود هم میتونست یک ارتباط عالی بین پدر به عنوان امیر بیگزند دیگر آلبوم برقرار کنه اما شعر نه در این ارتباط موفقه و نه در ایجاد صلابت حال و هوای خودش. هر سه شعر حسین صفا در این آلبوم مشکل درهمریختگی تعبیرهای اکثر اشعارش رو دارند، این ویژگی شاید در ترکی مثل «خواب» فضای خوبی ایجاد کنه اما بقیه رو به چالش تبدیل میکنه، یکی این شعرای منو تعبیر کنه! آخرین اتوبوس شعر بهتری داره اما برای همکاری چاوشی و صفا در ردهی «سیب نارس» جا میگیره، یا مثل یه پروانه تو قوطی دربسته که فرصت پرواز نداره! شاید اگر باقی آهنگها هم با اشعار مولانا یا همعصرانش همراه میشد آلبوم یکپارچگی بیشتری (مثل «من خود آن سیزدهم») پیدا میکرد نه چیزی مثل اجتماع مؤذنزاده، چنگیز و استالین.... حضور گیتار الکتریک هم در بعضی جاها به دوئیت با صدای چاووشی تبدیل شده و حجم زیادی رو گرفته، ویلن، پیانو و سازهای ایرانی با صدای چاووشی همخوانی بیشتری دارن. با همهی این تفاسیر در روزگاری که ایران، ترکیه و افغانستان سر یک ثبت جهانی با هم دعوا دارند چاووشی با آهنگهاش حرکت باارزشتری انجام داده و سطح خودش رو گسترش داده هرچند هنوز گوشهای زیادی رو منتظر نگه داشته.
دوست عزیز قسمت دوم تفسیر شاه مقصود و درج کنید لطفا
قسمت اول خواندم جالب بود
Alireza SM
25-06-2016, 19:35
اینکه یه خواننده تمرکز زیادی روی یه موضوع مثلا جنگ داشته باشه هیج ایرادی نداره از نظر من ( به عنوان یه مخاطب قدیمی ) مخاطب هم هنرمند و نویسنده ای رو انتخاب میکنه و سراغ کارهاش میره که از موضوع و محتوای کارهاش خوشش بیاد. الان از نظر پویا بیاتی ائمه و مخصوصا امام زمان ( عج) از مهمترین موضوعاتی هستن که هنر باید بهش بپردازه از نظر یاس و هیچکس و شاهین فلانی و ... هم موضوعات اجتماعی ماژور خیلی مهمترن از نظر چاوشی هم تاریخ جنگ و وضعیت جنوب کشور در جنگ خیلی مهمه. نمیشه ازش انتقاد کرد که چرا وقایع کودتای 28 مرداد براش مهم نیست و برای سرنگونی مصدق و در ستایش دکتر فاطمی و در نکوهش شعبان بی مخ اثر ترانه ای نخونده.
برای این خواننده مقاومت و جنگ در خوزستان مهمه دلیلشم اینه که برای این خواننده مقاومت و جنگ در خوزستان مهمه.
اگه بیاد در مورد همین جنگ و خوزستان ترانه ای اجرا کنه و شما به هر دلیلی از اون ترانه خوشتون نیاد اونوقت میتونین انتقاد کنین و بگین که این ترانه ضعیف هست و فلان مشکل رو داره. من خودم ترانه بازار خرمشهر رو زیاد نپسندیدم چون با ریتم شاد و غنایی آباد نشدن خرمشهر رو به تصویر کشیده. ولی اینکه چرا این موضوع سوژه اصلی تعداد زیادی از ترانه هاش هست برمیگرده به چارچوب فکری و هدفش از خوانندگی و قابل استیضاح نیست.
در مورد کلیت آثار چاووشی هم من به شخصه واقعا امیدوارم این خواننده بتونه روزی آلبومی در حد و اندازه های یه شاخه نیلوفر رو ارائه کنه دوباره.
brothers000
29-06-2016, 17:24
خب بالاخره بعد از بارها و بارها گوش دادن به این آلبوم تصمیم گرفتم نظرم رو در قالب سوالات قید شده ر پست اول اعلام کنم:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ بدون اغراق هیچکدام
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ تمامی آهنگ ها با اشعار حضرت مولانا (امیر بی گزند، دل من، این کیست این؟، شیدایی، تریاق، متصل) + چنگیز، پریشان، جنگ زده
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ تمامی آهنگ ها با تنظیم چاوشی و صفاریان (امیر بی گزند، دل من، چنگیز، این کیست این؟، پریشان، تریاق، متصل) + شرمساری، آخرین اتوبوس
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ امیر بی گزند، چنگیز
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (پاروی بیقایق) پیشرفت بود یا پسرفت؟ ضمن وجود شباهت کلی بین هر دو آلبوم، ولی از لحاظ کیفی پیشرفت در سطح خیلی خوب وجود داشت (مخصوصا در مورد اجرای اشعار فاخر)
Altairezio
12-07-2016, 12:22
خوب یه ماه بیشتر گذشت و تاپیک بسته نشد....
شاید شانس من بود....
من نقد کننده نیستم و کوچک تر اینم که شعری یا آهنگی رو نقد کنم....
متفاوت ترین و مو به تن سیخ کن ترین آلبوم چاوشی بود....
شاید آلبوم در نگاه اول فقط یه سری شعر سنتی و عارفانه و یه سری شعر امروزی نه چندان با اهمیت بیاد....
ترک اول میتونم بگم بهترینی بود که میشد گوش کرد و لذت بی نهایت برد....
این ترک فقط مو به تنم سیخ کرد...ترکی که مدح و ستایشو به نظرم به خوبی به جا آورده .... انتخاب خوبی برا آلبوم بود...فضای این آهنگ ی چیز دیگس....مگه میشه این آهنگ اجرا بشه و کسی نتونه هم خوانی نکنه...
ترک دوم از ترکایی با فضای آهنگین شاد بود....ترکی که فضای آهنگیش شاید به اتفاق شایدم منظور دار برگرفته از شور شوق و تلاش داخلی یک مجنون برای رسیدن به هدفشه...
این ترک فضای آهنگیش خیلی عالی بود ... هماهنگی آلت های بم با صدای محسن به نظرم خیلی به جا بود که بعضی جاها محزون بودن کلامو بیشتر نشون میداد
ترک سوم یه ترک خیلی امروزی بود که زیاد من دوست نداشتم فضاشو و حزن و اندوه زیادی داره که خیلی به اتفاقات امروزی جامعه شکایت داره....در کل این نیز بگذرد....
ترک چهارم.....ترک متضاد آهنگینی که ریاد دوست دناشتم فضاشو......جنب و جوش و تپش درونی عاشق رو هم خوب نشون میده که خیلی مورد پسند من نبود....
ترک پنجم که فقط میتونم بگم از کودکی تا بزرگی.....فقط مو تن سیخ کردن....یعنی فضای این عالی بود....دو تا ترک مربوط به کسایی که برا کشور زحمت کشیدن بود که یکیشون این بود و خیلی خیلی عالی بود....یعنی تاریخو عالی مرور کرد تا دوباره قشنگ بتونیم فراموش نکنیم.....مخصوصاً پیانو و 10 ،15 ثانیه ی آخر ترک...
ترک ششم....بعله به رسم همیشگی این جا یه شبهه داریم.....:n02:دوستان قدیمی تاپیک محسن میدونن در مورد چی شبهه دارم.....ترک معروف محسن تو هر آلبوم....
این ترک درسته فضای بزن و برقضی داره ولی شعر و صدا و لحن گویش قشنگ میتونی کسی رو که دقیق گوش میکنه رو محزون کنه یا حتی به گریه بندازه.....
ترک هفتم با مقدمه عالی میره سراغ اصل ماجرایی که محسن برا پدرش خونده ولی این میتونه قصه ی خیلی از پدرای این سرزمین و یه قشر خاصی باشه....و چه عالی میگه " ... از سکه افتادی بابا ... "....خیلی عالی بود .... شاید خیلیا دوست نداشته باشن ولی من از شنیدنش لذت بردم....سنگ تموم گذاشته بود.....
ترک هشتم.....فقط میشه گفت لذت بود سراسر....از ریتم آهنگ تا دوست....."... ای خوب تر از لیلی ... "....:n12:
ترک نهم....وای این ترک عالی ریتمش شروع میشد....ترک دیگری از اون دو ترک....یعنی فضا بیست....مشکلاتو قشنگ بیان کرد.....:n14:
ترک دهم .... من این جور فضا ها رو کلاً روست ندارم که گیتار الکتریک و غیره دارن.....زیاد نمیتونم چیزی فکر کنم در موردش...فقط شعرشو دوست داشتم...
ترک یازدهم ،جان بود....اول ترک با یه قسمت گنگ شروع شد...که فکر کنم اینجوری قطو وصل کردن که انگار یکی در حال تموم شدن وقتش داره حرف میزنه...یا شاید قسمتی برعکس شده بود مثل اونچیزی که تو آهنگ "دوست داشتم "دیدیم...از اون آهنگایی بود که مو به تنم به شدت سیخ میشد...."... تو مست مست سر خوشی ... "وای .....بعد یه قسمت فاصله با بهترین قطعه موجود پر شده بود.....وای چیزی نمیگم فقط عمیق گوش کنین...ریتم آهنگ ، شعر ، تغییر اوج و خیز صدا ، تند و کند شدن ریتم .... آی....فقط میشه گفت عالی بود....
ترک دوازده...از جان و دل عاشق این ترکم...هم آهنگ .... هم شعر .... هم صدا .... وای مگه داریم...مگه میشه کسی گوش کنه و عاشق این قطعه نشده...فقط مو به تن سیخ میکنه از اول تا آخر....
فضای آهنگ خیلی عالیه....فضایی که نشون از دلشوره و نگرانی و تپش و جنب و جوش داخلی شخصه....فاصله ها و قطعه های بی صدای میانی فقط میتونن احساس القاء کنن.... ".... متصل است او ... ":n12::n12::n12::n12:
قطعه ی پایانی ترک که میشه حسن ختام آلبوم هم عالی بود که من که لذت بردم از انواع ساز هایی که با هم آمیخته شدن.....
امید وارم شما هم لذت برده باشید.:n16:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
نمیدونم....نمیتونم رو ترکی برچسب ضعیف بزنم....فقط میتونم بگم ترک سوم زیاد دوست داشتنی نبود...
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
شاید ترک اول شاید ترک آخر... انتخاب شدید سخته
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
امیر بی گزند
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
متصل
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (پاروی بیقایق) پیشرفت بود یا پسرفت؟
هر آلبوم جای خودشو داره ولی این آلبوم فضای گرم تری نسبت به فضای قبلی داره...
===================
در آخر متشکرم که وقت گذاشتین و پر حرفی منو خوندید....
همونطور که اول نوشتم من نه تو این زمینه مهارتی دارم نه متخصصم....پس شاید خیلی اشتباه داشته باشم...من از دید خودم نوشتم که شاید یک هزارم آلبومم نفهمیدم....
:n16:
Bobby Sands
13-07-2016, 11:03
آهنگ امیر بی گزندش عالیه ، اصلا انگار برای GOT خونده :n02:
MILAD MGH
15-07-2016, 00:46
با تشــکر از 46 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...
بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانهی «امیر بیگزند» با 36 رأی به عنوان بهترین ترانهی این آلبوم انتخاب شد.
با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.