مشاهده نسخه کامل
: رنگ بهتر است یا کاغذدیورای؟
با درود
رنگ بهتر است یا کاغذدیورای؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-06-2016, 14:09
سلام
اگر کاغذ دیواری جنس خوب باشه و قابل شستشو و درست و اصولی هم چسبانده بشه ,مسلماً بهتر هست
اگر دیوار به هر دلیل نم داره مثل نفوذ آبِ باران یا آب لوله یا فاضلاب یا آب شستشو پس باید قبل از رنگ یا کاغذ دیواری مشکل رطوبت حل بشه
بعضی خانه ها رو دیدم که در یک اتاق یا هال از دو یا سه نقش کاغذ دیواری استفاده شده بود که چیز زیبا و دلپذیری بود یعنی هر طرفِ اتاق یا هال یک نقش جداگانه داشت. یعنی وقتی اینطرف میشینند اتاق یک شکل دیگه هست وقتی در سمت دیگه میشینند اتاق یک شکل دیگه هست
مثل اینها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم رنگ رو بیشتر میپسندم چون کاغذ دیواری پس از چند وقت از درزهاش باز میشه
یک نوع رنگ ها هم هست که کاتالوگ داره و کدش رو به دستگاه میدن و رنگ روغنی مورد پسندتون رو میسازن . حالا میشه هر طرف دیوار رو یک رنگ کرد
Reza31001
08-06-2016, 16:36
باز شدن کاغذ دیواری کاملا مرتبط با جنس مصرفی هست
اگه خوب استفاده بشه تا سالهای سال جای نگرانی نیست
جدیدا هم که مد شده از چند مدل استفاده میشه و یا حتی تمام قسمتها رو کاغذ نمیکنن مثلا دو دیوار کاغذ میشه و یکی نمیشه
من به خاطر همین تنوعی که میتونه ایجاد کنه کاغذ رو ترجیح میدم
amin_947
08-06-2016, 18:04
ما الان نزدیک 10 سال هست که خونمون رو کاغذدیواری کردیم. جنس خوب البته (ایتالیایی) و تا حالا که به شدت راضی هستیم
خوبیش اینه که دیوار آپارتمان ما به دلیل نشست، همیشه ترک می خوره و با رنگ هم همیشه معلومه اون ترک ها
اما الان همه ترک ها زیر کاغذ دیواری مخفی هست و چیزی پیدا نیست
محمد 1381
08-06-2016, 18:32
من فکر میکنم کاغذ دیواری دمده شده. یعنی من یادمه 25 سال پیش خونه ما کاغذ یواری بود من با ناخنم پارش میکردم بچه بودم یادمه قشنگ.
الان جدیدا عکس میزنن شما رنگ رو بزن . بعد برای خوشگلی عکس بزن.تو سایز مثلا 200 اینچ چاپ کن بچسبون روی دیوار.
green-mind
09-06-2016, 02:28
از منظر زیبایی شناسی : خوب کاغذ دیواری قشنگ تره میتونین همه دیوارها رو طرح ساده بزنین دو تا دیوار و از کاغذ رنگی طرح دار استفاده کنین
در نهایت زیاد مهم نیست از رنگ استفاده کنین یا کاغد دیواری مهم چینش وسایله و نحوه ست کردن
..
- - - Updated - - -
از منظر زیبایی شناسی : خوب کاغذ دیواری قشنگ تره میتونین همه دیوارها رو طرح ساده بزنین دو تا دیوار و از کاغذ رنگی طرح دار استفاده کنین
در نهایت زیاد مهم نیست از رنگ استفاده کنین یا کاغد دیواری مهم چینش وسایله و نحوه ست کردن
..
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-06-2016, 05:21
من خودم رنگ رو بیشتر میپسندم چون کاغذ دیواری پس از چند وقت از درزهاش باز میشه
سلام
علتش کیفیتِ پائینِ چسب و یا رطوبتِ دیوار هست
گچ وقتی مرطوب میشه به هم چسبیدگیش رو از دست میده یعنی اون قسمت از گچ که به رنگ و یا کاغذ دیواری چسبیده کم کم جدا میشه از بقیه ی گچها . به همین علت هست که جائی که گچ دیوار رطوبت داره کاغذ دیواریش کنده میشه و یا رنگش ورقه میشه
اگر با دقت و یا با ذره بین به پشتِ کاغذ دیواریِ کنده شده و رنگِ ورقه شده نگاه کنیم میبینیم که بهش گچ چسبیده . این گچها به علت رطوبت , چسبندگیش رو به بقیه ی گچهای دیوار از دست داده و جدا شده
رطوبتِ بالای هوای داخل ساختمان هم باعث نم کشیدن رنگ و کاغذ دیواری و درنتیجه نم کشیدن گچِ زیرش و جدا شدنش میشه
رطوبتِ بیش از 55% یا 60% مشکل ساز هست . هم برای اسباب اثاثیه , هم برای گچ , هم برای سلامتی و بهداشت چون باعث رشد انواع قارچها و کپکها میشه و بیماریزا هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.