ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در انتخاب بین ASUS N501VW و مک بوک Apple MacBook Pro MJLT2

DJMOKHTAR
04-06-2016, 17:15
درود

قصد خرید لپ تاپ دارم هزینش هم مهم نیست . از دوستان راهنمایی میخوام

موارد مد نظر بنده :

1- کیفیت صفحه نمایش ( مشکی عمیق و سفید خالص و یکدست , رنگ های زنده و کلود کم در تاریکی ) کیفیت صفحه خیلی خیلی برام مهمه
2- باطری 5 ساعت کافیه برام و زیاد با باطری استفاده ندارم
3- نیاز به سیستم ویندوز ( اگر مک بوک در اجرای ویندوز پرفرمنسش مثل یه لپ تاپ قدرتمند ویندوزی باشه و لگ نداشته باشه مشکلی ندارم )
4- گرافیک مهم نیست چون بازی نمیکنم
5- نیاز هست سیستم 24/7 روشن باشه ( نیاز هست روشن باشه اما کارکردم با سیستم سنگین و زیاد نیست و استرس زیادی به پردازنده وارد نمیشه )

با توجه به این شرایط شما چی رو پیشنهاد میدید ؟

pedram-007
04-06-2016, 17:40
درود

قصد خرید لپ تاپ دارم هزینش هم مهم نیست . از دوستان راهنمایی میخوام

موارد مد نظر بنده :

1- کیفیت صفحه نمایش ( مشکی عمیق و سفید خالص و یکدست , رنگ های زنده و کلود کم در تاریکی ) کیفیت صفحه خیلی خیلی برام مهمه
2- باطری 5 ساعت کافیه برام و زیاد با باطری استفاده ندارم
3- نیاز به سیستم ویندوز ( اگر مک بوک در اجرای ویندوز پرفرمنسش مثل یه لپ تاپ قدرتمند ویندوزی باشه و لگ نداشته باشه مشکلی ندارم )
4- گرافیک مهم نیست چون بازی نمیکنم
5- نیاز هست سیستم 24/7 روشن باشه ( نیاز هست روشن باشه اما کارکردم با سیستم سنگین و زیاد نیست و استرس زیادی به پردازنده وارد نمیشه )

با توجه به این شرایط شما چی رو پیشنهاد میدید ؟

سلام
كيفيت صفحه نمايش كه مك بوكاي رتينا واقعا بي نظيرن. باطريشم هم كه واقعا فوق العادس نسبت به لپ تاپاي ويندوزي و شارژ دهي خوبي داره!
من الان فك كنم نزديك به سه ماهه مك بوكم رو شات دون نكردم و موردي تا حالا پيش نيومده!
اما ميرسيم به سيستم عامل
بايد ببيني انتظارت چيه مثلا خود من ويندوز رو به صورت مجازي روي مك بوكم ريختم يعني در حين اجراي مك ويندوز هم دارم. در اين صورت نبايد انتظار پرفرمنس خيلي قوي از ويندوز داشته باشي چون يه بخشي از قدرت مك بوكت به ويندوز اختصاص پيدا ميكنه! مثلا من واسه افيس و دانلود منيجر ازش استفاده ميكنم و بقيه موارد مكينتاش. پس اگه كاربري ساده از ويندوز ميخواي و كاراي سنگين رو ميتوني با مك انجام بدي انتخاب خوبيه مك بوك. ولي اگه ميخواي روي مك بوك با سيستم عامل ويندوز حساب كني كلا من توصيه نميكنم چون مك بوك با سيستم عامل مكش هست كه مك بوكه با ويندوز يه سري قابليتا و ويژگي هاش پوچ ميشن و الكي به نظرم خريدي جداي از كيفيت صفحه نمايش و باطريشم ممكنه نسبت به مكينتاش دوام كمتري داشته باشه با سيستم عامل ويندوز و تعريفي نداشته باشه!

بخوام جمع بندي بكنم بايد بگم كه همه چي به كاربري شما با ويندوز برميگرده!

DJMOKHTAR
04-06-2016, 17:59
پدام عزیز مرسی از توضیحات کامل و خوبت

همه میگن کیفیت مک برتره و نظر خودمم اینه اپل یک برند با اصالت هست که روی محصولاتش نهایت دقت و حساسیت رو به خرج میده که همه قطعات از بهترین نوع ممکن باشن و استاندارد ها رو رعایت میکنه و به نظرم تنها رقیبش از نظر کیفیت ساخت , لپ تاپ های وایو بود که دیگه الان نیستن

مشکل بزرگ من همین سیستم عامله . لپ تاپی میخوام با کیفیت اپل ولی با سیستم عامل ویندوز ! و نزدیک ترین چیزی که پیدا کردم N501 VW بود

حال سوال اینجاست : ایا میشه به طور کلی از اپل با تمام قدرت به عنوان یک لپ تاپ ویندوزی قدرتمند برای ویندوز 10 استفاده کنم ؟ به این صورت که اگه بشه اول از کل هارد اپل یه بکاپ بگیرم و بعد کل هاردش رو فرمت کنم و بصورت DOS ویندوز نصب کم ! میدونم همه میگن این کار اشتباهه ولی خب من سیستم مک به کارم نمیاد و در بازار لپ تاپ ویندوزی که در حد اپل با کیفیت باشه پیدا نکردم . متاسفانه بعد از وایو هنوز جانشینی با اون کیفیت در بین ویندوزی ها ندیدم

pedram-007
04-06-2016, 19:32
پدام عزیز مرسی از توضیحات کامل و خوبت

همه میگن کیفیت مک برتره و نظر خودمم اینه اپل یک برند با اصالت هست که روی محصولاتش نهایت دقت و حساسیت رو به خرج میده که همه قطعات از بهترین نوع ممکن باشن و استاندارد ها رو رعایت میکنه و به نظرم تنها رقیبش از نظر کیفیت ساخت , لپ تاپ های وایو بود که دیگه الان نیستن

مشکل بزرگ من همین سیستم عامله . لپ تاپی میخوام با کیفیت اپل ولی با سیستم عامل ویندوز ! و نزدیک ترین چیزی که پیدا کردم N501 VW بود

حال سوال اینجاست : ایا میشه به طور کلی از اپل با تمام قدرت به عنوان یک لپ تاپ ویندوزی قدرتمند برای ویندوز 10 استفاده کنم ؟ به این صورت که اگه بشه اول از کل هارد اپل یه بکاپ بگیرم و بعد کل هاردش رو فرمت کنم و بصورت DOS ویندوز نصب کم ! میدونم همه میگن این کار اشتباهه ولی خب من سیستم مک به کارم نمیاد و در بازار لپ تاپ ویندوزی که در حد اپل با کیفیت باشه پیدا نکردم . متاسفانه بعد از وایو هنوز جانشینی با اون کیفیت در بین ویندوزی ها ندیدم

شدن كه ميشه و خود اپل هم مشكلي با نصب ويندوز نداره و اجازشم داده رو مك بوكاش. مشكل اينجاس كه سخت افزار مك بوكا نسبت به بقيه لپ تاپا قوي نيس چون با سيستم مك هماهنگه وگرنه با ويندوز شايد نشه اون انتظار رو ازش داشت. در كل توصيه نميكنم اين كار رو كه به مك بوك به شكل يه ويندوز نگاه كني. شك نكن كيفيت مك بوك به خاطر مكش هست

DJMOKHTAR
13-06-2016, 23:34
دوستان من یه اپل مک بوک پرو MJLT2 خریدم

باید بگم که از خریدم کاملا راضیم هرچند قیمتش فضایی بود ولی در این چند سال تا کنون همچین پرفرمنس و کیفیت صفحه ای که این مدل داره رو در هیچ لپ تاپ دیگه ای ندیدم !!

من با بوت کمپ ویندوز 10 اینترپرایز نصب کردم و همه چی عالی کار میکنه حتی بهتر از یه سیستم ویندوزی . نکته جالب اینه با این رزلوشن در کار با ویندوز از سایر لپ تاپ های ویندوزی 4K بهتر عمل میکنه !! و اصلا مشکل کوچک بون ایکن و مشکلات نمایش فونت و ... نداره ! و همه چی بهینه هست و همه درایور ها رو اپل براش اماده کرده

تنها ایرادش در کار با ویندوز گرم کردن بیشتر نسبت به سیستم مک و زودتر خالی شدن باطری هست

و اینکه دکمه اسکرین شات از صفحه رو من پیدا نکردم روی کیبوردش چیزی نداره و با کیبورد مجازی ویندوز اسکرین گرفتم

اینم از ویندوزی که نصب کردم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]