ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا این مشکلات من ماله بیماری انگل هست ؟!

mehr-dad
04-06-2016, 15:21
سلام . من مدت طولانی هست که در قسمت شکمم درد شدید عضلانی دارم .

دردم دائمی هست یعنی از وقتی که از خواب بیدار می شم تا وقتی که بیدارم در شکمم درد رو احساس می کنم در هر حالتی که باشم هم درد دارم . خوابیده ایستاده یا نشسته ولی در حالت نشسته خیلی شدیدتر میشه و غیر قابل تحمل . در حالت خوابیده کمتره ولی بازم درد داره در حالت ایستاده خیلی خیلی کمتره . البته مشکل کمر درد هم کمی داشتم و آزمایش دادم و بهم گفتند ستون فقراتت ضعیفه و زیاد نشین و وزن سنگین بلند نکن و ...

توی اینترنت در مورد انگل که می خوندم بعضی نشانه ها را دارم . مثلا موقع خواب اکثر مواقع دهانم آبریزش داره . بی حوصله هستم و خیلی زود خسته می شم که این فکر می کنم به خاطر درد شکمم هست که نیروم رو می گیره وبی حوصلم می کنه. :n28:

اشتهام عجیب غریبه بعضی وقت ها اصلا اشتها ندارم با اینکه فعالیت زیاد هم کردم بعضی وقت هام اشتهام زیاد می شه با اینکه فعالیتی نداشتم . مثلا تازه غذا خوردم چند ساعت نگذشته احساس ضعف و گرسنگی می کنم و حتما باید یه چیزی بخورم .

سرگیجه هم بعضی وقت ها دارم .

کم خونی هم دارم . اینو دکتر حجامت بهم گفت . رفتم حجامت داشتم بیهوش می شدم . بهم گفت کم خونی داری . یا آزمایش خون دادم دیگه جون نداشتم :n27:

کمبود وزن هم دارم . قدم 179 وزنم 54 کیلو

mehr-dad
04-06-2016, 15:27
راستی آزمایش تیروئید هم دادم و دکتر گفت تیروئیدت مشکلی نداره .:n36:

آزمایش مدفوع هم برای انگل دادم که هنوز جوابش نیومده . دوستان اگه کسی می تونه راهنمایی کنه چطور بفهمم از روی آزمایش انگل دارم یا نه . چون دردم خیلی شدیده می خوام هر چه زودتر علتش رو بفهمم:n30:

mehr-dad
07-06-2016, 22:48
جواب آزمایش مدفوع رو هم گرفتم کسی می دونه چجوری می شه بیماری مربوط به انگل را تشخیص داد ؟:n13:

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-06-2016, 09:27
سلام
کمبود وزنتون از کودکی بوده یا بعداً یهو یا کم کم وزنتون کم شد ؟
تغذیتون چطوره ؟ اهل ساندویچ و پیتزا و پفک و چیپس و نوشابه و هله هوله هستین ؟ یا غذای خانگی و میوه و سبزی و چیرهای مفید دیگه ؟
دخانیات و الکل و مواد مصرف میکنید ؟
این درد از کی شروع شد ؟ بعد از یک حادثه ؟ یا یک بیماری ؟ یا نمیدونین ؟
- مطمئنید که گاز توی دستگاه گوارش حبس نمیشه و درد ایجاد کنه ؟
احتمال وجود ورم در جائی در دستگاه گوارش بر اثر عفونت میکروبی هم هست .

Alireza SM
08-06-2016, 15:49
انگل های مختلفی ممکنه وجود داشته باشن که اگه تاثیر هرکدومشون در مدفوع مشخص باشه در برگه آزمایش نوشته میشه. مثلا مینویسه anti helicobacter pylori: Positive
آزمایش انگل هم بیشتر به دلیل اصرار خودتون بوده احتمالا چون موارد محتمل تر هم هست. به هر حال تشخیص نهایی با برسی آزمایش و در صورت لزوم سونوگرافی و حتی آندوسوسکوهی خواهد بود.
ضمنا سراغ حجامت و ... هم نرو. هیچ مبنای علمی براشون وجود نداره و باعث انتقال برخی بیماری های عفونی هم میشه. اکثر افرادی هم که این کار رو انجام میدن بسیار غیرماهر هستن حتی پزشکانی هم که حجامت رو تعریف میکنن صرفا به دلیل این هست که خودشون یا بستگانشون دارن از این راه نون میخورن.

mehr-dad
08-06-2016, 21:42
از کودکی لاغر بودم
بیشتر به غذای خانگی علاقه دارم اشتهام کمه و با کمی خوردن در وعده های اصلی غذایی سریع سیر میشم ولی سریع هم گرسنه میشم . اگه دستم به خوراکی برسه دو ساعت نشده میخوام میان وعده بخورم
البته اگه غذا هم نخورم اشتهام زیاد نمیشه .
اوایل ۷سال قبل کمر درد خفیف گرفتم و فکر می کردم فقط کمر درده ولی با زیاد شدن درد در عضلات شکم به شک افتادم نمیدونم درد شکمم از کی شروع شده

mehr-dad
10-06-2016, 16:02
یادم رفت بگم اخیر تو چاه دستشویی کرم هایی باریک به سایز یک بند انگشت دیده شدن . ولی من هنگام مدفوع کرم نمی دیدم

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-06-2016, 08:26
از کودکی لاغر بودم بیشتر به غذای خانگی علاقه دارم اشتهام کمه و با کمی خوردن در وعده های اصلی غذایی سریع سیر میشم ولی سریع هم گرسنه میشم . اگه دستم به خوراکی برسه دو ساعت نشده میخوام میان وعده بخورم البته اگه غذا هم نخورم اشتهام زیاد نمیشه .اوایل ۷سال قبل کمر درد خفیف گرفتم و فکر می کردم فقط کمر درده ولی با زیاد شدن درد در عضلات شکم به شک افتادم نمیدونم درد شکمم از کی شروع شده
سلام
شما باید برید پیش متخصص گوارش تا با سیتی اسکن و اندوسکپی دستگاه گوارش چک بشه تا علت درد مشخص بشه
ورم باعث درد میشه . این ورمها اگر در دستگاه گوارش باشه با اندوسکوپی تشخیص داده میشه
دردهای دائمی و مزمن نباید نادیده گرفته بشه چون ممکنه شروع یک مشکل بزرگ باشه و بعدا دکترها میگن چرا زودتر مراجعه نکردی ؟ حالا دیر شده یا علاج خیلی مشکل شده دور از جونتون

روانپریش
11-06-2016, 13:45
با اجازه استارتر تاپيك
آيا دارويي هست كه اكثر كرم ها و انگل ها رو از بين ببره؟
يعني يه داروي ضد انگل وسيع الطيف باشه

mehr-dad
13-06-2016, 03:31
انگل نداشتم دکتر هم یک کپسول برام تجویز کرده