ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست معرفی یک بازی

reza4024
30-05-2016, 14:40
سلام دوستان
سرچ کردم ولی تاپیکی ندیدم در این باره واسه همین تاپیک جدگانه زدم
یه بازی بود به اسم Battlefield Vietnam که من علاقه زیادی بهش داشتم اینجور بود که اول بین دو کشور یکیو انتخاب میکردی و تعدادی منطقه بود که یکیو انتخاب میکردی و جنگ بود در اون منطقه بین دو کشور و یه سری پرچم که باید تصاحب میکردی و تانکو ماشینهای جنگ و هلی کوپتر و هواپیما و موتور همه چی هم در منطقه موجود بود و خیلی من علاقه دارم به این بازی
اما هم قدیمی شده هم گرافیکش دیگه چنگی به دل نمیزنه
الان بازی به این سبک هست با کیفیت و گرافیک بالاتر؟اگه هست ممنون میشم معرفی کنین

حیزون
31-05-2016, 09:12
مال سال 2003 بود اگه اشتباه نکنم بعدش battlefield 1942 بود بعدشم battlefield های بعدی که آخریش battlefield hardline ا

reza4024
31-05-2016, 12:09
مال سال 2003 بود اگه اشتباه نکنم بعدش battlefield 1942 بود بعدشم battlefield های بعدی که آخریش battlefield hardline ا

ممنون
ولی هارد لاین حالو هوای بتلفیلد ویتنام رو اصلا نداره

دوستان کسی این دو رو بازی کرده:
Rising Storm 2: Vietnam
arma 3
آیا مثل بتلفیلد ویتنام هست؟

donkeyoxte
31-05-2016, 12:49
ممنون
ولی هارد لاین حالو هوای بتلفیلد ویتنام رو اصلا نداره

دوستان کسی این دو رو بازی کرده:
Rising Storm 2: Vietnam
arma 3
آیا مثل بتلفیلد ویتنام هست؟

تا حدودی میشه گفت arma 3
ولی متاسفانه بازی های سبک تیراندازی الان(بخصوص بازی های در سبک جنگ مثل کال آف یا بتلفیلد) از نظر خط داستانی زیاد حال نمیدن و فقط گرافیک ها رفته بالا

reza4024
31-05-2016, 13:30
تا حدودی میشه گفت arma 3
ولی متاسفانه بازی های سبک تیراندازی الان(بخصوص بازی های در سبک جنگ مثل کال آف یا بتلفیلد) از نظر خط داستانی زیاد حال نمیدن و فقط گرافیک ها رفته بالا

ممنون
یتلفیلد ویتنام اصلا داستان نداشت فقط منطقه انتخاب میکردیو و جنگ :n02: همه تجهیزات و وسایل نقلیه جنگی هم موجود بود. یه بازی اینجوری میخوام
arma 3 همینجوره؟
Rising Storm 2: Vietnam اینجوری نیست؟

donkeyoxte
31-05-2016, 14:14
ممنون
یتلفیلد ویتنام اصلا داستان نداشت فقط منطقه انتخاب میکردیو و جنگ :n02: همه تجهیزات و وسایل نقلیه جنگی هم موجود بود. یه بازی اینجوری میخوام
arma 3 همینجوره؟
Rising Storm 2: Vietnam اینجوری نیست؟

من فکر کردم منظورت داستانه مثل کال آف 2
نه arma اینطوری نیست او یکی رو بازی نکردم