مشاهده نسخه کامل
: فروش PRXY LIST PRIVET بسیار ارزان
shayanna
30-05-2016, 12:53
سلام دوستان
پروکس لیست پرایوت با سرعت فوق العاده بالا موجود هست و فقط مخصوص ای پی یک دستگاه
با قیمت پایین فقط ساعتی 6000 تومان
اگر 24 ساعت یا هفتگی و ماهانه بخواهید ارزون تر در میاد
ابزار کرک PSN از صفر تا صد کرک اکانت موجود هست
برای هماهنگی توی تلگرام پیام بدین
shayan6519@
و یا پ.خ
تعداد ------ ها چقدر است؟
آی پی ها مال چه کشورهایی هستند؟
سرعت و افت سرعت چگونه است؟
ساعتی چه صیغه ای هست دقیقا؟! الان شما 25 ------ پرایوت خوب را میتونی با قیمت 25 دلار تهیه کنی ماهانه
لطف کنید اطلاعات دقیق تر و اینکه چه تعداد هستند را بیان کنید و البته قیمت ماهانه
25 ------ ساعتی میشه ساعتی 150 هزار تومن برادر :) کمی منطقی قیمت بدید
رفقای خارجی خیلی بهتر انصاف دارند
shayanna
30-05-2016, 21:46
تعداد ------ ها چقدر است؟
آی پی ها مال چه کشورهایی هستند؟
سرعت و افت سرعت چگونه است؟
ساعتی چه صیغه ای هست دقیقا؟! الان شما 25 ------ پرایوت خوب را میتونی با قیمت 25 دلار تهیه کنی ماهانه
لطف کنید اطلاعات دقیق تر و اینکه چه تعداد هستند را بیان کنید و البته قیمت ماهانه
25 ------ ساعتی میشه ساعتی 150 هزار تومن برادر :) کمی منطقی قیمت بدید
رفقای خارجی خیلی بهتر انصاف دارند
سلام
دوست عزیز لیست 2000 ادرس داره و world mix هست والا این چند ماهه کسی بهم نگفته افت سرعت داره اون سرویسی که شما گفتین جایی نه دیدم نه شنیدم اما سرویسی که من میدم کسی کمتر از ساعتی 10 تومان نمیده یه سزچ داخل نت بزنید و ادرسی که من به شما میدم مخصوص ای پی شما درست میشه و فقط شما می تونید ازش استفاده کنید و سر ساعت هم قطع میشه لیست مخصوص امریکا و اروپا هم موجود هست که طبیعتا قیمتش بیشتره
روزانه 70 ت
هفتگی 290 ت
ماهانه 950 ت
سوالی بود در خدمتیم
این همه آی پی پرایوت خیلی زیاده برادر! میدونی من میتونم چه استفاده هایی از این مقدار بکنم ؟! ولی از یک طرف ماهانه هزینه اش فوق العاده زیاده
شما نشنیدی شاید چون اطلاع نداری
یک سری سئو کارهای حرفه ای و شاید بلک هت کارها مخصوصا به خوبی با این سرویس ها آشناییت دارند البته نه داخل ایران، چون خارج از ایران و دوستان خارجی با سرویس های مشابه زیادی آشناییت داردن
این یک نمونه که یکی از معتبرها است
instantproxies.com/pricing
ولی خوب 2000 آدرس اگر همه اکتیو باشه که روزانه بشه ازشون کار کشید خیلی زیاده و خوبه ولی از این طرف حیف بودجه اش رو الان ندارم! وگرنه داشتم چند برابرش رو میتونستم بعد از چند ماه برنامه ریزی و کار در بیارم
ایشالا خوب بفروشی
shayanna
31-05-2016, 00:46
این همه آی پی پرایوت خیلی زیاده برادر! میدونی من میتونم چه استفاده هایی از این مقدار بکنم ؟! ولی از یک طرف ماهانه هزینه اش فوق العاده زیاده
شما نشنیدی شاید چون اطلاع نداری
یک سری سئو کارهای حرفه ای و شاید بلک هت کارها مخصوصا به خوبی با این سرویس ها آشناییت دارند البته نه داخل ایران، چون خارج از ایران و دوستان خارجی با سرویس های مشابه زیادی آشناییت داردن
این یک نمونه که یکی از معتبرها است
instantproxies.com/pricing
ولی خوب 2000 آدرس اگر همه اکتیو باشه که روزانه بشه ازشون کار کشید خیلی زیاده و خوبه ولی از این طرف حیف بودجه اش رو الان ندارم! وگرنه داشتم چند برابرش رو میتونستم بعد از چند ماه برنامه ریزی و کار در بیارم
ایشالا خوب بفروشی
ممنون لطف داری :n12::n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.