PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آشیانه عقاب ها | تاپیک هواداران تیم ملی آلمان

صفحه ها : 1 [2]

shabkard
09-07-2016, 00:25
دوستان گرامی تا جام جهانی از این تاپیک خداحافظی میکنم
هر چند من هر دو سال یکبار این تاپیک میام تعداد هواداران کم میشه هر دوره
این دوره تیتانیم زرین جاش خالی بود

به امید دیدار دوستان تا جام جهانی موفق باشید

روزگاری است انسانم آرزوست(شیطان)

mehr1362
09-07-2016, 01:33
دوستان گرامی تا جام جهانی از این تاپیک خداحافظی میکنم
هر چند من هر دو سال یکبار این تاپیک میام تعداد هواداران کم میشه هر دوره
این دوره تیتانیم زرین جاش خالی بود

به امید دیدار دوستان تا جام جهانی موفق باشید

روزگاری است انسانم آرزوست(شیطان)

:n28::n28::n28::n28::n28:
بی همگان به سر شود ، بی تو به سر نمی شود
داغ تو دارد این دلم ، جای دگر نمی شود
دیده ی عقل مست تو ، چرخه ی چرخ پست تو
گوش طرب به دست تو ، بی تو به سر نمی شود

دوست نازنین ، هر جا هستی خوش و خرم باشی :n40:
برای دوستان تاپیک سر فرصت درخواست دوستی میفرستم
ان شا اله 2018 ، همگی سالم و سرحال و خوشبخت ، باز دور هم جمع بشیم

senaps
09-07-2016, 01:36
سلام....
من راستش از بازی کمی می‌ترسیدم...
با این حال واقعا عالی بازی کردیم.... همه کار کردیم غیر از گل زدن...
من بازی رو دوست داشتم!!!! فک میکردم له کردن تیمی مثل برزیل شانسی بوده!! یا زدن ارژانتین یا حتی ایتالیا....
با این حال، در کل این بازی ها فقط و فقط یه چیز رو فهمیدیم و اون هم این بود که فوتبال المان، مهاجم گلزن خوب نداره!!
اگر یه کسی مثل گریزمان توی المان بود، لااقل ۵-۶ تا میزدیم!!

فک نمی‌کنم تعداد حملات فرانسه به ۴ برسه!!!!

اما بزرگ‌ترین تعجب من اینه که چطوریه که برخی دوستان، تا قبل بازی فرانسه که ما رو دور برد بودیم میومدن کف میزدن و از سر بریدن و کتک زدن و فحاشی و توهین به دروازه‌بان‌ها و اسطوره های فوتبال صحبت میکردن، و تا تیم باخت، سریع شدن مخالف تیم‌های مغرور و یا دروازه‌بانی نویز؟ :| :|

:n04:

این پاس دادن زیاد و ارامش بسیار زیاد تیم، هم نفطه قوتشه و هم نقطه ضعفش! :|

راستش رو بخواید، دلم برای اینکه نویر بیاد جلوی دروازه حریف و بازی کنه تنگ شده بود که باز دیدمش!!! :))):n02:

بازم بازی عالی تیم رو به دوستان تبریک میگم و خدافظی از دوستان...

mehrdad8086
09-07-2016, 10:49
((((((((((((((((فوتبال المان، مهاجم گلزن خوب نداره!!))))))))))))))آی گفتی.....
بگذریم کلی حرص خوردیم .......
تا جام جهانی و امید پیروزی بدرود:n16:

yuseph
09-07-2016, 23:47
خوب آشیانه ی عقاب هم با 2 تا نوک عمیق خروسها داغون شد رفت پیکارش

والا تا اونجا که ما دیدیم خروستون نه نوک داشت نه پری ونه پشمی....اره اون یه چیز داشت داوری!
خروسه داره برا داوری عمیق میزنه...عمیق داداش... عمیق:n09:

JIGSA
10-07-2016, 10:36
به عنوان یه انگلیسی دو آتیشه با این حرف که داوری با فرانسه بود کاملا موافقم.
اما آلمان ، آلمان همیشه نبود.
نمی دونم چرا هر وقت فرانسه میزبان میشه تیم مقابلش خیلی بی روحیه میشه. اون از برزیل 98 که رونالدو تو زمین راه میرفت اینم از آلمان.

mehr1362
10-07-2016, 11:23
والا تا اونجا که ما دیدیم خروستون نه نوک داشت نه پری ونه پشمی....اره اون یه چیز داشت داوری!

دیشب بعد از سه هفته داشتم شبکه سه را نگاه میکردم ، داوری این بازی این قدر مشکل داشت که جاودانی و مجید صالح هم تائید کردند ، ببین چقدر تابلو بود که صدا و سیمای ضد آلمان هم اعتراف کردند !
چند سال قبل نصیرزاده موقع این تورنمت ها ، فیفا و یوفا را به تبانی و فساد متهم میکرد و کسی هم قبول نمی کرد.
نصیرزاده قبلا از تمایل فیفا و یوفا برای رسیدن بعضی از تیم ها به مراحل بالاتر ( به خاطر منافع مالی ) صحبت می کرد .
گذشت زمان ثابت کرد هم فیفا آلوده بود و هم یوفا !
پنالتی ای که برای خروس دم بریده گرفته شد اینقدر عجیب بود که خود فرانسوی ها هم مونده بودن داور چرا بازی را نگه داشته :n02:
به نظر من ، آلمان با همین تیم میتونست قهرمان بشه ، چون بهترین تیم جام بود بی شک .
پنالتی ای که مفتی به خروس داده شد در دقیقه ای بود که روی ذهن و روحیه ی هر بازیکنی تاثیر منفی میگذاره .
رونالدو امشب باید منتظر دست گذاشتن های مکرر روی شونه هاش و بی تفاوتی داور باشه :n02:

p30g
10-07-2016, 12:21

نه مثکه خروسِ کاره خودشو کرده و بدجوری تاثیر خودش گذاشته
پ.ن:خب دیگه وقتش برید از تعطیلات لذت ببرید. تا مث لولو تیک نگیرید
تنها دستاورد المان تو این جام تیکها و حرکات بهداشتی لو بود

kotlet110
11-07-2016, 01:52
نه مثکه خروسِ کاره خودشو کرده و بدجوری تاثیر خودش گذاشته
پ.ن:خب دیگه وقتش برید از تعطیلات لذت ببرید. تا مث لولو تیک نگیرید
تنها دستاورد المان تو این جام تیکها و حرکات بهداشتی لو بود

آره عزیزم خوروستون کار خودشو کرد ، به دی دیه بگید بره پاکش کنه بوش همه جا رو ور میداره تا صبح :n09:

mehr1362
11-07-2016, 02:11
و داور بال های عقاب را چید و به خروس تقدیم کرد :n24:

و خروس با بال های عقاب به جایگاه بزرگان رسید :n07:

و اولین نوک خروس ریشه ی پرتقال را قطع کرد :n04:

و ساقه و برگ ریشه شدند و متحد :n09:

و نوک زنی های خروس ادامه داشت :n24:

و ناگهان نوک خروس به شکلی عمیق در پرتقال گیر کرد :n02:
و داور چنگال عقاب را به خروس نداد :n10:
و خروس لرزید:n08:

و پرتقال خندید :n02:
و خروس لنگید :n08:
و پرتقال غلتید :n02:

بال های عقاب برای تن خروس گشاد بود :n39:

خیلی گشاد ! :n09:

------------------------------------------------------
تبریک به هواداران پرتقال و البته حزب باد :n01:

AlamtabC
11-07-2016, 02:37
شکر !
اونایی که با داور و بازی داغون تا فینال اومدن قهوه ای شدن اونم سوختش
به امید قهرمانیمون تو جام جهانی
آلمان با همین فرم بازی مدعی اصلیه جامه

p30g
11-07-2016, 06:50
آره عزیزم خوروستون کار خودشو کرد ، به دی دیه بگید بره پاکش کنه بوش همه جا رو ور میداره تا صبح :n09:

آلمان مثل اسپانیا تموم شد رفت پی کارش دور دوره ضد فوتباله عمویی:n18:
120 دقیقه ضد فوتبال از تیم پرتقال و قهرمانی شانسی مبارک طرفداران رونالدو:n19:

kotlet110
11-07-2016, 07:42
آلمان مثل اسپانیا تموم شد رفت پی کارش دور دوره ضد فوتباله عمویی:n18:
120 دقیقه ضد فوتبال از تیم پرتقال و قهرمانی شانسی مبارک طرفداران رونالدو:n19:

عزیز دقیقا همین سبک بازی رو فرانسه جلو آلمان داشت هیچی نگفتین و بقول خودتون عالی بازی کردن حالا همین نوع بازی گردن پرتغال تاره اونم به نظر شما شد 120 دقیقه ضد فوتبال !!!:n09:
معلومه که قهرمانی باید مبارک پرتغال باشه و نوش جونش و همچنین بالا اومدن شانسی تر فرانسه تا فینال :n02:
ما که درکتون نمیکنیم اما خیلی سخته :n08:

Masoud King
11-07-2016, 13:29
و داور بال های عقاب را چید و به خروس تقدیم کرد :n24:
و خروس با بال های عقاب به جایگاه بزرگان رسید :n07:

و اولین نوک خروس ریشه ی پرتقال را قطع کرد :n04:

و ساقه و برگ ریشه شدند و متحد :n09:

و نوک زنی های خروس ادامه داشت :n24:

و ناگهان نوک خروس به شکلی عمیق در پرتقال گیر کرد :n02:
و داور چنگال عقاب را به خروس نداد :n10:
و خروس لرزید:n08:

و پرتقال خندید :n02:
و خروس لنگید :n08:
و پرتقال غلتید :n02:

بال های عقاب برای تن خروس گشاد بود :n39:

خیلی گشاد !

خیلی عالی بود : )))
احسنت احسنت

kenzu
11-07-2016, 13:47
مربی ای که دست تو خشتکش کنه لیاقت قهرمانی نداره:n08:

senaps
11-07-2016, 14:22

یکی دیگه قهرمان شده، یکی دیگه باخته....
تیم ما اصلا تو فینال نبود! شما چقد دیگه سوختی که اومدی اینجا داری ما رو مسخره میکنی!!!

کلا خندم میگیره وقتی میگن فرانسه المان رو برد!! من کاری به کار داوری ندارم چون المان هیچوقت برای اما و اگر نمیره!! المان نمیره که "اگر" پنالتی براش افتاد یا "اگر" فلان شانس رو اورد، بتونه ببره...
المان تمرین میکنه و زحمت میکشه و میاد و گل میزنه و می‌بره...

المان جلوی فرانسه تا دقیقه و حتی ثانیه اخر منطقی و دقیق بازی کرد، تمام ۹۰ دقیقه بازی دست المان بود... انگار نه انگار ک نیمه نهایی یورو هست!(حالا مثلا نیمه نهایی جام‌جهانی چه تحفه‌ای بود؟) همیشه المان بازی‌هاش کسل کننده هست چون همیشه انگار داره با تیم امید اب و فاضلاب منطقه ۲ ایلام بازی میکنه!!!!

۹۰ دقیقه حمله، ۹۰ دقیقه خلق موقعیت و صد البته ۹۰ دقیقه گل نزدن!!
فینال ما با ایتالیا بود!! که بردیمشون...

فرانسه نصف یه تیم درست حسابی در مقابل ما بازی نکرد!! کل وقت توی دفاع بود و فک کنم روی هم رفته، ۵-۶ تا ضد حمله زدن!!!!

با این حال، فرانسه المان رو برد و این طبیعت فوتباله که تیمی که گل نزنه، گل میخوره و میبازه...

ما به قدرت فرانسه نباختیم، بلکه به نداشتن گلزن خوب در خط حمله باختیم!!!! مثل اینکه حضرات یادشون رفته بیشتر طول بازی، فرانسوی ها حتی نمی‌تونستن با توپ از زمین خودشون بیان بیرون و همون وسط زمین توپ ازشون پس گرفته میشد و دوباره حمله بعدی شروع میشد!!!!

h-blade
11-07-2016, 23:00

همین دست تو خشتک دو سال پیش و الان نسخه تمام قهرمان های گذشته رو میپیچید

M.Sadegh.M
13-07-2016, 19:53
خوب اونطور که از شواهد و اخبار برمیاد دلیل حواسپرتی های کاپیتان عزیزمون پیدا شد. :n02:

Bastian Schweinsteiger marries tennis star Ana Ivanovic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _o.jpg

Layken
13-07-2016, 21:36
خوب اونطور که از شواهد و اخبار برمیاد دلیل حواسپرتی های کاپیتان عزیزمون پیدا شد. :n02:

Bastian Schweinsteiger marries tennis star Ana Ivanovic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _o.jpg

سرمایه رو به باد داده :38:

JIGSA
14-07-2016, 12:33
سرمایه رو به باد داده :38:

بابا دمت گرم. طرف چه بد سلیقه بوده :n08:

banii
14-07-2016, 13:26
بابا دمت گرم. طرف چه بد سلیقه بوده :n08:

نه که خودش آش دهن سوزیه؟ از سرش هم زیاده. :)

JIGSA
14-07-2016, 16:05
نه که خودش آش دهن سوزیه؟ از سرش هم زیاده. :)

سر به گوگل بزنین مقدار داغی آش رو می فهمین :n08:

Ezel
15-07-2016, 11:12
اشکالی نداره عزیزم

زندگی آب روانیست ، روان میگذرد
آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد

تقدیر این بود ...

و پنالتی عجیب گرفته شد :n24:
و فرانسه از میزبانی خود استفاده کرد :n10:
و عقاب لرزید :n36:
و خروس خندید :n02:
آن جا که عقاب پر بریزد ...
و زندگی جاریست :n05:
تبریک به حزب باد :n08:

شب المان نبود
شد نبرد استالینگراد
و در یخ دوار و جو محیط و نداشتن مهاجم باختن و به سیبری سرد دشام بازی رو واگذار کردن

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehr1362
15-07-2016, 14:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اومدم داخل فروم ، فکر کردم مطلب مهمی هست که نقل قول گرفته شده
مدیر جان از شما بعید هست ، یورو تمام شد رفت پی کارش ، ولی انگار حزب باد همچنان ... :n02:
ادامه ی یورو را در تاپیک هواداران پرسپولیس دنبال کنید !
خیلی ممنونم :n02:
حالا خارج از شوخی ، عکس خودت هست مدیر جان ؟ نمی دونستم این قدر خوشگلی :n02:

Mohammad
15-07-2016, 21:11
اومدم داخل فروم ، فکر کردم مطلب مهمی هست که نقل قول گرفته شده
مدیر جان از شما بعید هست ، یورو تمام شد رفت پی کارش ، ولی انگار حزب باد همچنان ... :n02:
ادامه ی یورو را در تاپیک هواداران پرسپولیس دنبال کنید !
خیلی ممنونم :n02:
حالا خارج از شوخی ، عکس خودت هست مدیر جان ؟ نمی دونستم این قدر خوشگلی :n02:

یورو تموم شد ولی شما همچنان ... :n02:

تاپیک پرسپولیس هم تشریف بیارید در خدمتتون هستیم کما فی سابق! البته برای بحث های مرتبط !

mehr1362
15-07-2016, 23:10
یورو تموم شد ولی شما همچنان ... :n02:

تاپیک پرسپولیس هم تشریف بیارید در خدمتتون هستیم کما فی سابق! البته برای بحث های مرتبط !
پرسپولیسی ها ، احساساتی ترین تماشاگران ایران را دارند کما فی السابق !
البته یکی از پرسپولیسی ها در پیام خصوصی به این مسئله اذعان داشتند ، به هر جهت ...
فکر کنم همین مدیر عزیز فرمودند طارمی بازیکن مهمی نبوده و معمولی بوده و هزار تا تشکر گرفتند !
بنده هم دیدم احساسات دوستان بر منطق غلبه داره ، ترجیح دادم شما را با احساساتتون تنها بگذارم ! :n39:
ولی نفهمیدم این همه جار و جنجال در تاپیک تیم محبوب شما برای یک بازیکن معمولی از برای چه بود ! :n09:
وقتی خبر برگشتن بود همه از دم عروسی گرفته بودید ، تو زرد که در اومد باز همون بازیکن معمولی قبلی شد !
البته طارمی خوب میدونست وقتی قهرمان نشدن پرسپولیس به پای او نوشته میشود ، بهتر هست 7 ملیارد را بچسبد !
در تاپیکی که وقتی بنگر با تیم دیگری قهرمان می شود بد است و منفور ، و وقتی در پرسپولیس است با غیرت تلقی می شود و وقتی به تراکتور می رود برای رفتنش شکرگزاری از درگاه خدا ... چه بگویم عزیزم ؟
من احساسات شما را خوب درک می کنم ، برای تهرانی های عزیز ، قهرمانی شهرهای دیگر مصیبت بزرگ محسوب می شود ! و البته هنوز از صحبت های قبلی بنده دلخور هستید !
امید هست امسال به جایی برسید و قهرمان شوید و به تیم های دیگر و مردمان شهرهای دیگر احترام بگذارید .
پایان فصل جاری لیگ برتر ، مصادف است با انتخابات و شادی پایتخت برابر است با شور مردمی برای مشارکت .
امید هست به واسطه ی این موقعیت طلایی ، طلسم 9 ساله را بشکنید !
-----------------
یورو هم تمام شد و همه ی تیم ها رفتند خونشون !و در فکر برنامه ریزی برای آینده و حزب باد در ایران به دنبال جستجوی گذشته ! :n02:
الان باید از حوادث تروریستی بعد از یورو سخن بگوییم !
یورو تمام شد و لیگ در شرف آغاز ، پرسپولیسی ها در تاپیک خود و استقلالی ها نیز در تاپیک خود
( نخود نخود ، هر که رود خانه ی خود )
با هم بجنگید ، نقل قول بزنید ، دعوا کنید و ...
فوتبال در کشورهای پیشرفته صنعت هست و در ایران وسیله ی برای سرگرم کردن مردم و بهره برداری های سیاسی و اجتماعی ! به همین دلیل فوتبال را با مسائل دیگرش نگاه میکنم و به دنبال حواشی و بحث های خاله زنگی نیستم .
حالا بالاخره طارمی بازیکن خوبی بود یا بدی ؟ :n02:
من بیشتر دوست دارم درباره کیروش صحبت کنم تا لیگ برتر فوتبال ایران !
دوست دارم چند نفر از دوستان فوتبال فهم به من درباره ی تناقص فکری مردم توضیح بدهند ، شاید رستگار شوم !
اینکه چرا کیروش با سیستم 1-4-5 مورد تائید است و چرا میثاقیان با این سیستم مورد تائید نبود !
زمانی که پرسپولیسی ها از پس سیستم دفاعی میثاقیان بر نمی آمدند و با فحاشی و توهین دنبال موفقیت تیم خود بودند ! چرا آن زمان دفاعی بازی کردن ضد فوتبال بود و مستحق توهین و چرا برای کیروش 90 دقیقه دفاع در برابر لبنان و قطر و امارت موفقیت محسوب می شود !
اینکه چرا وقتی استقلال خوزستان قهرمان می شود توسط خوردبین به ضد فوتبال متهم می شود ! و چرا کیروش با بردهای حداقلی و بازی های سراسر دفاعی و عدم موفقیت در جام ملت ها ، مستحق ستایش می شود !
من یک مرد میخوام که جرات گفتن حقایق را داشته باشد و خود را پشت رنگ ها و منافعش مخفی نکند !
من یک مرد میخوام که وجدان پذیرش حقایق را داشته باشد ، نه یک نفر که براساس رنگ ها احساساتی شود !
من مرد میخوام که در مورد تیتر سایت ورزش سه بنده را مجاب کند !
تیتر : پرتقال با شیوه ی کیروش قهرمان شد ، یعنی تمرکز بر دفاع و ضد حمله !
تیمی که با سیستم 2-4-4 بازی میکرد چطوری با سیستم 1-4-5 کیروش یکی محسوب می شود ؟
تیمی که دو گل به ولز می زند و اینهمه موقعیت خراب میکند کجای فوتبالش تمرکز بر دفاع بوده ؟
تیمی که اندازه ی 5 سال کیروش در ایران ، توپ روی دروازه ی اتریش می ریزد ... چطوری تمرکز بر دفاع داشته ؟
تیمی که سه گل به مجارستان می زند و در همان بازی سه گل میخورد ، چطور تمرکر بر دفاع داشته ؟
اگر تمرکر بر دفاع بوده ، چطور سه تا خورده ! و اگر تمرکز بر دفاع بوده ، چطور سه تا زده ؟!
البته این هم بحث چندانی لازم ندارد ، کیروش بعد از 2018 می رود به خانه اش با گونی های پر از پول ! و بعد از عدم موفقیت در جام جهانی روسیه ! فوتبال ایران می ماند و همین تیترهای نان دار برای نویسنده ها و مطبوعات !
فوتبال ایران می ماند و مافیایش و نان به نرخ روز خور هایش !
دوباره در مورد کره جنوبی و ژاپن صحبت نمی کنم ، تعداد حضور کره جنوبی در جام جهانی و افتخاراتش ...
ژاپن و این همه لژیونر در لیگ های درجه یک ، تیمی که بعد از بردن ما در مقدماتی جام جهانی 98 همواره در جام جهانی بوده و مایی که یکی در میان و با اقبال و شانس ...
بنده تصمیم گرفته بودم درباره این مسائل دیگر صحبت نکنم ، چون گذشت زمان همه چیز را عیان خواهد کرد !
اینکه کره جنوبی با هیدینگ برای خود سبک هلندی را انتخاب کرد و ما با سبک بزن زیرش در پی موفقیت های مقطعی !
البته نقش کفاشیان و در حال حاضر تاج را نمی توان نادیده گرفت ، تمام فکر این آقایان رفتن به جام جهانی و ثبت یک موفقیت در کارنامه ی شخصی شان بوده ! فوتبال ایران وقتی مرد که فراهانی رفت کنار و با رفتن دادکان به مرگ مطلق رسید .
حالا صحبت کردن من چه فایده ای دارد ؟
شما با پرسپولیس خوش باشید و براش وقت و هزینه بگذارید !
بنده برای هیچ تیمی این قدر وقت و هزینه هدر نمی دهم ، چون غیر از فوتبال خیلی کارهای دیگر در زندگی ام دارم !
دلیل اینکه روی گفته های دوستمون EZEL در تاپیک تیم محبوب شما نقل قول نزدم ، چون دریافتم احساسات بر منطق چیرگی دارد وگرنه دشمن هیچ تیمی نیستیم عزیزم !
پرسپولیس قهرمان شود چیزی از جیب من نمی رود و قهرمان هم نشود چیزی به جیب بنده واریز نخواهد شد !
اگر به جیب شما چیزی می رود یا نمی رود نمی دانم !
بنده تصمیم گرفتم درباره ی مسائل اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی و ورزشی این مملکت چیزی ننویسم .
چون این مردمی که می بینم در تمام تاریخ فراموشکار و خواب تشریف داشته اند !
اگر با قهرمانی پرسپولیس تغییری در زندگی شخصی خودتون احساس می کنید ، ان شا اله به این مهم برسید !
من دوست دارم به جای اینکه با دادار دودور فوتبال و والیبال سرم را گرم نگه دارند ، به چیزهای مهمتر فکر کنم .
فوتبال را دوست دارم و نگاه کردنم از سر دوست داشتن هست ، هر تیمی که خوب باشه میگویم خوب بوده و از گفتن این مورد ابایی ندارم ( که قبلا در مورد تیم محبوب شما و برانکو هم نوشتم ) و به هیچ عنوان تعصبی افراطی به هیچ تیمی ندارم .
موفق باشین

Mohammad
16-07-2016, 00:18
نمی دونم تویه پست من چی بود که دوباره یه A4 جوابش شد :n02: جسارت نباشه ولی پستتون (به جز چند خط اول!) رو نخوندم چون فکر کنم خیلی ربطی به این تاپیک نداره و می تونم حدس بزنم چه حرف هایی با چه طرز فکری بیان شده! اگه بحثی بود در جای خودش در خدمتتون هستم :n18:

mehr1362
16-07-2016, 00:58
نمی دونم تویه پست من چی بود که دوباره یه A4 جوابش شد :n02: جسارت نباشه ولی پستتون (به جز چند خط اول!) رو نخوندم چون فکر کنم خیلی ربطی به این تاپیک نداره و می تونم حدس بزنم چه حرف هایی با چه طرز فکری بیان شده! اگه بحثی بود در جای خودش در خدمتتون هستم :n18:

پسر خوب ! یورو تمام شد ، یکماه یورو بود شما کجا بودی واقعا ؟
اگر بحث مرتبطی داشتی که در این یکماه مینوشتی عزیزم !
حالا بیخیال ، گفتم که با آدم های احساساتی دوست ندارم بحث کنم .
---------------
خبر فوری : ارتش ترکیه کودتا کرد ( یورو نیوز را تماشا کنید )
شاید بازیکنان محبوبتون هم برگشتنی شدند !

Mohammad
16-07-2016, 01:34
پسر خوب ! یورو تمام شد ، یکماه یورو بود شما کجا بودی واقعا ؟
اگر بحث مرتبطی داشتی که در این یکماه مینوشتی عزیزم !
حالا بیخیال ، گفتم که با آدم های احساساتی دوست ندارم بحث کنم .
---------------
خبر فوری : ارتش ترکیه کودتا کرد ( یورو نیوز را تماشا کنید )
شاید بازیکنان محبوبتون هم برگشتنی شدند !

فکر کنم اگه یه سری به مسابقه پیش بینی بزنید متوجه میشید بنده کجا بودم ! :n02: به جاش بحث مرتبط هم نوشتیم، شاید شما نخوندین !
به پیشگو بودنتون (رجوع به تاپیک پرسپولیس) ، غیبگو بودنتون رو هم اضافه می کنم ! در پاسخ به یه پست چند خطی یه صفحه A4 نوشتین و خب، ظاهرا دوست هم ندارید بحث کنید. بله مشخصه و متوجه شدم :n02:

اینقدر به فکر بازیکنان محبوب ما هستین ما شرمندتون شدیم؛ بد نیست یه کم هم به فکر اضافه وزن دروازه بان تیم محبوبتون باشید :n39:

mehr1362
16-07-2016, 01:48
دوستان توجه بفرمائید :
یورو تمام شد و اینجا هم تاپیک تیم آلمان بود که حذف شد ، اگر بحثی درباره ی آلمان یا یورو دارید ، باید عرض کنم دیر اومدید !
به هر حال شوخی هایی با بنده شد و بنده هم با شوخی پاسخ دادم ، امیدوارم که کسی دلخور نشده باشه .
بعضی از دوستان دوست دارند عدم موفقیت تیم باشگاهی خودشون را با بنده پیوند بزنند ، این مشکل خودشون هست و لاغیر.
من در این فروم آدمی ندیدم که اهل بحث های دوستانه در مورد فوتبال باشه ، جز احساسات چیزی ندیدم .
آلمان باخت و ما هم خیلی راحت قبول کردیم ، از قبلش هم گفته بودم هیچ تیمی در دنیا از قبل برنده نیست .
بعضی ها تیم محبوبشون که موفق نمی شود تا یکسال اندوهگین هستند و فکر می کنند دغدغه ی فکری همه باید فوتبال و فلان تیم باشد .
چند تا بحث را باز کردم که اتفاقا بسیار مرتبط با یورو بود و اگر چنین نبود سایت ورزش سه به کیروش و تیم ملی پیوندش نمی زد ! کسی هم پیدا نشد که شاید با استدلالاتش من را قانع بکنه !
اگر بحثی در مورد مسائلی که نوشتم دارید ، یک تاپیک مجزا درست کنید و بنده هم با شما دوستانه بحث می کنیم !
بحث دوستانه ! نه بحث های رنگی که آخرش چیزی عاید کسی نشود .
من خیلی دوست دارم بدونم چطوری یک نفر میتونه همزمان هم طرفدار کیروش باشه و هم برانکو !
سبک این دو نفر زمین تا آسمان فرق دارند ! فوتبال بزن زیرش کیروش کجا و سبک شجاعانه ی برانکو کجا !
بعضی ها فکر می کنند کیروش برای اولین بار ایران را به جام جهانی برده ، نه آقایون ! با برانکو هم رفته بودیم !
با ویرا هم رفته بودیم ! با جلال طالبی هم بهترین نتایج تاریخمون در جام جهانی را گرفتیم !
لطفا روی پست من نقل قول نزنید ، چون مجبور میشوم جواب بدهم
اگر در مورد این مطالب بحث دارید تاپیک بزنید بنده هستم و شما با هزارات طرفدار کیروش هم بیائید !
مخلص همه ی شما ، خداحافظ تاپیک آشیانه ی عقاب ها !

mehr1362
16-07-2016, 02:05
فکر کنم اگه یه سری به مسابقه پیش بینی بزنید متوجه میشید بنده کجا بودم ! :n02: به جاش بحث مرتبط هم نوشتیم، شاید شما نخوندین !
به پیشگو بودنتون (رجوع به تاپیک پرسپولیس) ، غیبگو بودنتون رو هم اضافه می کنم ! در پاسخ به یه پست چند خطی یه صفحه A4 نوشتین و خب، ظاهرا دوست هم ندارید بحث کنید. بله مشخصه و متوجه شدم :n02:

اینقدر به فکر بازیکنان محبوب ما هستین ما شرمندتون شدیم؛ بد نیست یه کم هم به فکر اضافه وزن دروازه بان تیم محبوبتون باشید :n39:

شما در تاپیک تیم آلمان کجا بودید عزیز دل ؟ اسم تاپیک را خوندید عزیزم ؟
یکماه یورو بود ، مطلبی در مورد آلمان داشتید میخواندیم ، طنز یا جدی هم فرقی نداشت !
مسابقه ی پیش بینی 130 نفر حدودا شرکت کردند ، چند تاشون اهل بحث و حرف زدن بودند ؟!
شما اهل بحثی ؟ چند تا سوال پرسیدم ، جواب ؟
اگر جوابی دارید بفرمائید گوش کنیم ! چرا میثاقیان متهم به ضد فوتبال بود و کیروش نیست ؟
شما اگر جوابی داشتید در تاپیک تیم مجبوبت هم مطرح شد ، ولی زدید به جاده خاکی :n02:
نمونش خط آخر نوشته های شما !
شما اینقدر در فوتبال غرق هستی که فکر میکنی همه باید مثل خود شما صبح تا شب دنبال این هرزنامه ها بگردند !
دروازه بان تیم محبوب من ؟!
الان اضافه وزن داره ؟ خب ؟ از حقوق من کم می کنند ؟ از جیب من بر میدارند ؟
شما و دوستان احساسی تون هر بازیکنی در تیمتون هست بهترین میشه ، وقتی رفت زپرتی میشه :n02:
خیلی عادی هست که من دوستدار تیم های شهرم باشم ، همین تیم ها هستند که باعث جبهه گیری شما شدند !
موفق باشند فبه المراد ، موفق هم نباشند نبودند !
اینهمه تعصب های بیجا برای کسانی هست که شکم سیر هستند و اینهمه بدبختی های مملکت و مردمش را نمی بینند یا وجدان دیدنش را ندارند !
فوتبالیست بیسوادی که هر فصل 1 ملیارد تومن پول بی زبون این مملکت را میدن بهش ، من باید بچسبم به اینکه کجا میره کجا میاد ؟
شما که تهرانی مثلا ! چشم هات را باز کن عزیزم ، اینهمه دست فروش و بدبخت بیچاره در خود تهران نمیبینی واقعا ؟!
من فوتبال را مثل اکثر ایرانی ها دوست دارم ، اما تعصبی به هیچ بازیکنی نداشتم و ندارم !
شما اینجا را با تاپیک استقلالی ها اشتباه گرفتی ، این خط آخر نوشتت بچه گانه بود و برای تاپیک های کری خوندن !
شما جواب سوال های بنده را به شکل فوتبالی بدید ببینیم چقدر اهل بحث دوستانه هستید !
نکنه پارسال که قهرمان نشدید تقصیر باند اصفهانی بود ؟
تا وقتی تیم های اصفهانی موفق باشند باند اصفهانی دخیل بوده ، حالا مدتی هست از باند اصفهانی دست برداشتید چسبیدید به وزارت ورزش و توهم طرفداری از استقلال !
بیخیال عزیزم ، شما احساساتت را بزار تو قوطی درش را ببند بیرون نیاد ، تاپیک بزن منطقی و دوستانه صحبت کنیم .
مرسی

Mohammad
16-07-2016, 02:29
یکماه یورو بود ، مطلبی در مورد آلمان داشتید میخواندیم ، طنز یا جدی هم فرقی نداشت !
مسابقه ی پیش بینی 130 نفر حدودا شرکت کردند ، چند تاشون اهل بحث و حرف زدن بودند ؟!
اگر جوابی دارید بفرمائید گوش کنیم ! چرا میثاقیان متهم به ضد فوتبال بود و کیروش نیست ؟
شما اگر جوابی داشتید در تاپیک تیم مجبوبت هم مطرح شد ، ولی زدید به جاده خاکی :n02:
شما اینقدر در فوتبال غرق هستی که فکر میکنی همه باید مثل خود شما صبح تا شب دنبال این هرزنامه ها بگردند !
شما و دوستان احساسی تون هر بازیکنی در تیمتون هست بهترین میشه ، وقتی رفت زپرتی میشه :n02:
خیلی عادی هست که من دوستدار تیم های شهرم باشم ، همین تیم ها هستند که باعث جبهه گیری شما شدند !
اینهمه تعصب های بیجا برای کسانی هست که شکم سیر هستند و اینهمه بدبختی های مملکت و مردمش را نمی بینند یا وجدان دیدنش را ندارند !
فوتبالیست بیسوادی که هر فصل 1 ملیارد تومن پول بی زبون این مملکت را میدن بهش ، من باید بچسبم به اینکه کجا میره کجا میاد ؟
شما که تهرانی مثلا ! چشم هات را باز کن عزیزم ، اینهمه دست فروش و بدبخت بیچاره در خود تهران نمیبینی واقعا ؟!
من فوتبال را مثل اکثر ایرانی ها دوست دارم ، اما تعصبی به هیچ بازیکنی نداشتم و ندارم !
شما اینجا را با تاپیک استقلالی ها اشتباه گرفتی ، این خط آخر نوشتت بچه گانه بود و برای تاپیک های کری خوندن !
شما جواب سوال های بنده را به شکل فوتبالی بدید ببینیم چقدر اهل بحث دوستانه هستید !
تا وقتی تیم های اصفهانی موفق باشند باند اصفهانی دخیل بوده ، حالا مدتی هست از باند اصفهانی دست برداشتید چسبیدید به وزارت ورزش و توهم طرفداری از استقلال !
بیخیال عزیزم ، شما احساساتت را بزار تو قوطی درش را ببند بیرون نیاد ، تاپیک بزن منطقی و دوستانه صحبت کنیم .
مرسی
ما آخر نفهمیدیم باید نقل و قول کنیم یا نکنیم؟ در حالی که مکررا این کار رو تکرار می کنید. :n02:
شرمنده ولی بازم پستتون رو نخوندم ! چون همچنان سرشار از تناقض هستین. این رو از پست های نقل و قول شده ای که باعث شد بهتون فشار بیاد و به سایر تیم ها تیکه بندازید (در تاپیک آلمان !) تا همین پست های رمان واری که می نویسید میشه فهمید.

یه لطف کنید پست های بنده رو هم دیگه نقل و قول نکنید چون هیچ علاقه ای به بحث بیشتر با شمائی که فقط ادعای منطقی بودن دارن، ندارم. چیزهای تو خالی سر و صدای بیشتری داره. موفق باشید دوست عزیز.

mehr1362
16-07-2016, 02:57
ما آخر نفهمیدیم باید نقل و قول کنیم یا نکنیم؟ در حالی که مکررا این کار رو تکرار می کنید. :n02:
شرمنده ولی بازم پستتون رو نخوندم ! چون همچنان سرشار از تناقض هستین. این رو از پست های نقل و قول شده ای که باعث شد بهتون فشار بیاد و به سایر تیم ها تیکه بندازید (در تاپیک آلمان !) تا همین پست های رمان واری که می نویسید میشه فهمید.

یه لطف کنید پست های بنده رو هم دیگه نقل و قول نکنید چون هیچ علاقه ای به بحث بیشتر با شمائی که فقط ادعای منطقی بودن دارن، ندارم. چیزهای تو خالی سر و صدای بیشتری داره. موفق باشید دوست عزیز.

گفتم آدمی دوست دارم که جرات بحث کردن منطقی داشته باشه :n39: نه آدم ترسوی حقیقت گریز !
شما که اصلا نمیخونید :n09: تناقض را از کجا فهمیدید ؟ :n08:
فشار به کسی میاد که بعد از سه ماه هنوز عقده ی قهرمان نشدن تیم محبوبش را بر سر دیگران تخلیه میکنه ! :n02:
9 سال قهرمان نشدن در لیگ ! مشکلتون اینه دیگه ! ان شا اله حل میشه ! عقده نشه !
پست به قول شما رمان وار نیاز به آدم با حوصله و باسواد و خونسرد داره عزیزم ، نه آدم مضطرب و احساسی !
به سایر تیم ها تکه انداختیم ؟ چند مثال عنوان کنید !
داستان های کلیه و دمنه را هم بخونید ! داستان دو شغال و طبل تو خالی ! :n39:
سوال های من اینقدر واقعی و محکم هستند که جوابی هم ندارند !
زمانی که جلوی تیم های میثاقیان کم میاوردید طرف بد بود و ضد فوتبال ! برای بقیه به به داره :n09:
شما که علاقه ای به بحث نداری نقل قول نزن عزیزم ( اولین کسی که نقل قول زد چه کسی بود ؟ )
والا بلا مقصر قهرمان نشدن تیم محبوب شما من نیستم !
--------------------------------------------------------------
یک سری آدم دیگه از این فوتبال نون میخورند ( گزارشکر و نویسنده و مطبوعات و مفسر و ... )
بعد من نوعی بیام در مورد فلان بازیکنی که هر روز یک تیمی هست بحث کنم !
من نوعی باید کوته فکر باشم !
من در مورد کلیت فوتبال صحبت می کنم و این قدر به جزئیات بی اهمیت نگاه نمی کنم .
اینجا جای انتقام شخصی و عقده گشایی نیست .
هر کسی دوست داره بحث منطقی و نه رنگی و احساسی داشته باشه ، تاپیک بزنه مزاحم میشویم .
ان شاله دیگه بحث شما هم تموم هست و شما هم موفق باشید دوست عزیز .

R£ɀД
16-07-2016, 03:11
مرسی

اول از همه بگم که حیف شد که آلمان اول نشد امیدوارم جام جهانی جبران کنه ( نتیجه: طرفدار شدید آلمانم)

چون بحث کلی راجع به همه طرفدار ها شد چند تا نکته عرض کنم:

من در این فروم آدمی ندیدم که اهل بحث های دوستانه در مورد فوتبال باشه ، جز احساسات چیزی ندیدم .
من همه این آدم هایی که می فرمایید اهل بحث می دونم و تنها یک نفر تا امروز به نظرم منطقی نبوده .... دلیلش رو الان مرور می کنیم:

من خیلی دوست دارم بدونم چطوری یک نفر میتونه همزمان هم طرفدار کیروش باشه و هم برانکو !
سبک این دو نفر زمین تا آسمان فرق دارند ! فوتبال بزن زیرش کیروش کجا و سبک شجاعانه ی برانکو کجا !

من خودم یک مدتی طرفدار کیروش بودم ولی الان نیستم ولی همیشه طرفدار برانکو بودم و هستم. ولی مثال شما رو با مثال جواب میدم: چطور یک نفر می تونه هم طرفدار آلمان باشه هم سپاهان؟ به نظرم سیستم مقایستون کاملا غلط بوده. هر کسی می تونه طرفدار چند سیستم متفاوت باشه بنا به شرایط و جایگاه و حتی بازیکن.

اینجاست که می خوام بگم کی احساسی و کور کورانه بحث می کنه بدون داشتن اطلاعات نظرات غلط میده. محمدی که شما میگی چند صد کیلومتر از تهران فاصله داره !!! هیچ وقت هم تهران زندگی نکرده. الان نظرتوتن عوض شد؟!
شما که چشم هات باز هست چرا احساسی نظر دادین؟

هم تقصیر خود تیم بود و هم تقصیر این باند ها که می فرمایید. ( محرومیت 4 تا داور در اول فصل فراموش نشه ! 4 تا بازی حداقل 5-6 امتیاز میشد گرفت و قهرمان شد)

نکته آخر : لطفا ! خواهشا ! التماس می کنم ! منت به سر من بزارین 1 کاغذ A4 برای منم ننویسید چون واقعا نمیخونمش. ممنون.

Mohammad
16-07-2016, 03:24
گفتم آدمی دوست دارم که جرات بحث کردن منطقی داشته باشه :n39: نه آدم ترسوی حقیقت گریز !
شما که اصلا نمیخونید :n09: تناقض را از کجا فهمیدید ؟ :n08:
فشار به کسی میاد که بعد از سه ماه هنوز عقده ی قهرمان نشدن تیم محبوبش را بر سر دیگران تخلیه میکنه ! :n02:
9 سال قهرمان نشدن در لیگ ! مشکلتون اینه دیگه ! ان شا اله حل میشه ! عقده نشه !
پست به قول شما رمان وار نیاز به آدم با حوصله و باسواد و خونسرد داره عزیزم ، نه آدم مضطرب و احساسی !
به سایر تیم ها تکه انداختیم ؟ چند مثال عنوان کنید !
داستان های کلیه و دمنه را هم بخونید ! داستان دو شغال و طبل تو خالی ! :n39:
سوال های من اینقدر واقعی و محکم هستند که جوابی هم ندارند !
زمانی که جلوی تیم های میثاقیان کم میاوردید طرف بد بود و ضد فوتبال ! برای بقیه به به داره :n09:
شما که علاقه ای به بحث نداری نقل قول نزن عزیزم ( اولین کسی که نقل قول زد چه کسی بود ؟ )
والا بلا مقصر قهرمان نشدن تیم محبوب شما من نیستم !
یک سری آدم دیگه از این فوتبال نون میخورند ( گزارشکر و نویسنده و مطبوعات و مفسر و ... )
بعد من نوعی بیام در مورد فلان بازیکنی که هر روز یک تیمی هست بحث کنم !
من نوعی باید کوته فکر باشم !
من در مورد کلیت فوتبال صحبت می کنم و این قدر به جزئیات بی اهمیت نگاه نمی کنم .
اینجا جای انتقام شخصی و عقده گشایی نیست .
هر کسی دوست داره بحث منطقی و نه رنگی و احساسی داشته باشه ، تاپیک بزنه مزاحم میشویم .
ان شاله دیگه بحث شما هم تموم هست و شما هم موفق باشید دوست عزیز .

مثل اینکه خوابتون میاد پست ها رو درست نمی خونید. یه آب بزنید صورتتون بلکه بتونید ادامه رمان هاتون رو بنویسید :n02:

بحث کردن با آدم هایی مثل شما که فقط بلدن کلمات رو به هم ببافن، برچسب منطقی بودن به خودشون بزنن و به ازای هر یه کلمه چند خط بنویسن بلکه نشون بدن بله، ما هم یه چیزی بلدیم جرات نمی خواد، حماقت می خواد که با عرض معذرت بنده به اندازه کافی ندارم که بیام با شما که یه سری حرف ها رو مثل بلبل هی تکرار می کنید و مثل میخ رویه حرف هایی که حتی بهشون هم پاسخ داده شده پا فشاری می کنید، بحث کنم. تا همینجا هم زیاده روی کردم و شما رو خوشحال که هی بیاین نقل و قول کنید و بنویسید، آخرش هم به بقیه بگید پست من رو نقل و قول نکنید، شما فلانید، من فلانم :n08:

بله، اینجا جای رمان های بی سر و ته شما در مورد موضوعات مختلف فوتبال ایران هست. حالا کدوم قسمت از حرف های من باعث شده به شما فشار بیاد و عقده دلتون رو دوباره در مورد این مسایل باز کنید واقعا نمی دونم ! واقعا نمی دونستم یه نقل و قول چند خطی کوتاه در پاسخ به تیکه اندازی های شما اینقدر بهتون فشار میاره که مجبور میشید دوباره قلم به دست بشید ! :n02:

ایشالا بحث شما هم تموم باشه و کما فی سابق به روند رو به رشد خودتون ادامه بدین! :n02:

mehr1362
16-07-2016, 03:50
اول از همه بگم که حیف شد که آلمان اول نشد امیدوارم جام جهانی جبران کنه ( نتیجه: طرفدار شدید آلمانم)

چون بحث کلی راجع به همه طرفدار ها شد چند تا نکته عرض کنم:

من همه این آدم هایی که می فرمایید اهل بحث می دونم و تنها یک نفر تا امروز به نظرم منطقی نبوده .... دلیلش رو الان مرور می کنیم:

من خودم یک مدتی طرفدار کیروش بودم ولی الان نیستم ولی همیشه طرفدار برانکو بودم و هستم. ولی مثال شما رو با مثال جواب میدم: چطور یک نفر می تونه هم طرفدار آلمان باشه هم سپاهان؟ به نظرم سیستم مقایستون کاملا غلط بوده. هر کسی می تونه طرفدار چند سیستم متفاوت باشه بنا به شرایط و جایگاه و حتی بازیکن.

اینجاست که می خوام بگم کی احساسی و کور کورانه بحث می کنه بدون داشتن اطلاعات نظرات غلط میده. محمدی که شما میگی چند صد کیلومتر از تهران فاصله داره !!! هیچ وقت هم تهران زندگی نکرده. الان نظرتوتن عوض شد؟!
شما که چشم هات باز هست چرا احساسی نظر دادین؟

هم تقصیر خود تیم بود و هم تقصیر این باند ها که می فرمایید. ( محرومیت 4 تا داور در اول فصل فراموش نشه ! 4 تا بازی حداقل 5-6 امتیاز میشد گرفت و قهرمان شد)

نکته آخر : لطفا ! خواهشا ! التماس می کنم ! منت به سر من بزارین 1 کاغذ A4 برای منم ننویسید چون واقعا نمیخونمش. ممنون.

یعنی هر کسی طرفدار سپاهان هست نباید طرفدار آلمان باشه ؟ :n08:
مثلا باید طرفدار سوئد باشم ( به خاطر رنگ زرد ؟ )
من دارم در مورد دو سبک صحبت میکنم که با بازیکنان همین مملکت داره اجرا میشه عزیزم !
همان بازیکنانی که در لیگ ما بازی می کنند در تیم ملی هستند به علاوه ی چند لژیونر !
بنابراین تیم ملی ما بازیکنان به مراتب بهتری نسبت به پرسپولیس ، استقلال ، سپاهان و هر تیمی در لیگ برتر داره .
شما بفرمائید چرا دیگر طرفدار کیروش نیستید ، دلیلتون را شفاف بنویسید .
بنده طرفدار کیروش نیستم ، چون با داشته های امروز فوتبال ما ، این سبک بازی راه به جایی نمیبرد .
من برای مقایسه از دیگر تیم آسیایی ( کره جنوبی ) نام میبرم نه آلمان و اسپانیا ، شما بازی دوستانه ی کره جنوبی با اسپانیا را ملاحظه کردید ؟ تا اواسط بازی اسپانیا 3 گل خورد ، اتفاقی افتاد ؟ از فرداش رفتند دنبال سبک بزن زیرش ؟!
نه عزیزم ، برای خودشون سبک دارند ، از بازی در مقابل تیم های بزرگ هراسی ندارند ، از کیسه ی گل شدن هراسی ندارند . دراز مدت فکر می کنند !
شما بهتر هست بازی ایران و آمریکا و بازی ایران و یوگسلاوی را ملاحظه کنید !
بازیکنانی به شدت آماتورتر از بازیکنان فعلی ولی فوتبال تهاجمی و زیبا !
شما بهتر هست بازی ایران و کره جنوبی و ایران و عربستان در 1997 را تماشا کنید !
بعد از 20 سال فوتبال ما باید به سبک بزن زیرش برسد ؟
زمانی که ژاپن ما را در مقدماتی 98 برد ، برای اولین بار به جام جهانی رسید و همواره بعد از آن در جام جهانی بوده !
ما بعد از 20 سال به کجا رسیدیم ؟
سیستم کیروش به خاطر نبود بازیکن به سبک میثاقیان شده ؟! نه واقعا ما بازیکن در حد امارات هم نداریم ؟!
عزیزم مگر امارات در جام ملت ها سوم نشد ؟ آخرین باری که ما سوم شدیم چه زمانی بود ؟
امارات چقدر جمعیت دارد ؟ ما چقدر جمعیت داریم ؟ نیروی انسانی امارات از ما بیشتر است ؟!
نتیجه : همان بازیکنانی که در اختیار برانکو است ، در اختیار کیروش هست و حتی بهتر از آن !
برانکو ، حاج صفی ، دژاگه ، جهانبخش ، تیموریان ، و .... بازیکنان دیگر را در تیمش دارد ؟ کیروش دارد !
یعنی فوتبال ما اینقدر خاک بر سر شده که جلوی امارات و قطر هم دفاع کنیم ؟!
عزیز دل ، شما خبر دارید برانکو هم سرمربی تیم ملی بود ؟! یک بازی قبل از اتمام مقدماتی ( بازی با ژاپن ) ما به جام جهانی صعود کرده بودیم ( بازی آخر تشریفاتی )
پس چطور نمیشه کیروش را با برانکو مقایسه کرد ؟! هر دو سرمربی تیم ملی بودند و با سبک های متفاوت !
با برانکو سوم جام ملت ها شدیم ، با کیروش چندم ؟! کدام سبک بهتر بود ؟!
کیروش همان جایی حذف شد که قلعه نوعی و قطبی هم حذف شده بودند ! کلا دوست دارید گذشته را فراموش کنید ؟
-----------------
محمدی ؟! :n13:
منظور شما را متوجه نشدم ! منظورتون مهرداد محمدی هست ؟
خب اگر مهرداد محمدی منظورتون هست ، ربطش چیه عزیزم ؟
چه ربطی به صحبت من درباره دریافت های ملیاردی داره ؟!
منظورتون این هست که ملیاردی پول گرفته ؟
فرقی نداره ، بازیکن سپاهان یا هر تیمی فرقی نداره عزیزم .
فوتبالیست در این مملکت بیشتر از چیزی که باید بگیره میگیره ، مثال میزنم !
آتش نشانی که دیروز در تهران کشته شد ، حقوقش چقدر بود ؟ اون بیشتر برای جامعه خدمت میکنه یا فوتبالیست ؟
کادری ارتش با 25 سال سابقه و درجه ستوانیکمی ماهانه 1/100 تا 1/500 حقوق می گیره !
به نظرت کسی که باید به هر کسی صبح تا شب احترام بگذاره ، دولا راست بشه ، دوره و ماموریت بره و ....
این آدم باید 1/100 حقوق بگیره ؟ این آدم بیشتر به جامعه و حفظ کیان مملکتش کمک میکنه یا فوتبالیست ؟!
میتونی از صدها شغل دیگر مثال عینی پیدا کنی !
نمی فهمم چرا بحث های رنگی را در اصل مطلب دخیل می کنید ! صد بار گفتم بحث رنگی ندارم و کلیت فوتبال را میبینم .
حالا مثلا بازیکنان ملیاردی که پرسپولیس گرفته ، کسی گفته چرا رفتن پرسپولیس ؟
سید جلال مگر سپاهان نبود ؟ طبیعی هست جایی میروتد که فکر می کنند برای آینده خودشون مناسب تر هست !
الان از اینکه مهرداد محمدی سپاهانی شده ناراحتی ؟ عجب !
من دارم میگم تعصب به هیچ بازیکنی ندارم ، فوتبالیست کاری برای اجتماع انجام نمیده که من روی بازیکن تمرکز کنم !
این کار مطبوعات هست که بازیکن تا دو تا دریبل میزنه بزرگش میکنند ( چون از این راه نون میخورند )
هر بازیکنی هر جا هست خیرش را ببینه ، من میگم تعصب به هیچ بازیکنی ندارم !
----------------------
خدا را شکر خود تیم را مقصر دونستید !
این باندها چرا سپاهان را نهم کردند ؟ کجا بودند پس ؟ احساسی یعنی همین !
من داوری را قبول دارم ، اما داوری برای تیم های دیگر هم همیشه مشکل ساز بوده .
فرقش این هست که تیم های پایتخت رسانه و مطبوعات و صدا و سیما و همه چیز را یکجا در اختیار دارند و به پشتوانه ی جمعیت تهران ( که بیشترین جمعیت کشور را داراست ) این مسائل را ریز و دقیق نگاه می کنند .
--------------------
برای اینکه دقیقا توضیح دهم باید بنویسم ، نمیخونید هم مشکل از اعصاب و حوصله خودتون هست دوست عزیز .
خواهش میکنم ، موفق باشین

mehr1362
16-07-2016, 04:11
مثل اینکه خوابتون میاد پست ها رو درست نمی خونید. یه آب بزنید صورتتون بلکه بتونید ادامه رمان هاتون رو بنویسید :n02:

بحث کردن با آدم هایی مثل شما که فقط بلدن کلمات رو به هم ببافن، برچسب منطقی بودن به خودشون بزنن و به ازای هر یه کلمه چند خط بنویسن بلکه نشون بدن بله، ما هم یه چیزی بلدیم جرات نمی خواد، حماقت می خواد که با عرض معذرت بنده به اندازه کافی ندارم که بیام با شما که یه سری حرف ها رو مثل بلبل هی تکرار می کنید و مثل میخ رویه حرف هایی که حتی بهشون هم پاسخ داده شده پا فشاری می کنید، بحث کنم. تا همینجا هم زیاده روی کردم و شما رو خوشحال که هی بیاین نقل و قول کنید و بنویسید، آخرش هم به بقیه بگید پست من رو نقل و قول نکنید، شما فلانید، من فلانم :n08:

بله، اینجا جای رمان های بی سر و ته شما در مورد موضوعات مختلف فوتبال ایران هست. حالا کدوم قسمت از حرف های من باعث شده به شما فشار بیاد و عقده دلتون رو دوباره در مورد این مسایل باز کنید واقعا نمی دونم ! واقعا نمی دونستم یه نقل و قول چند خطی کوتاه در پاسخ به تیکه اندازی های شما اینقدر بهتون فشار میاره که مجبور میشید دوباره قلم به دست بشید ! :n02:

ایشالا بحث شما هم تموم باشه و کما فی سابق به روند رو به رشد خودتون ادامه بدین! :n02:

شما حماقت نکن ، شما جوابی در مقابل سوالات ساده داشتید حتما پاسخگو بودید ! :n39:
من بلد نیستم ، شما که بلدی چرا تا الان نتونستی جواب سوالات بسیار ساده را بدی ؟
من میتونم کلمات را ببافم ، شما هم بباف ! حسادت کردن نداره !:n02:
در مقابل حرف حق نباید هم جوابی داشته باشید ، جز به خاکی زدن و رفتن به دل کربلا !
خیلی خوشحالم که این تاپیک موجبات باز شدن عقده های فرو خرده ی شما را فراهم کرد :n02:
-----------------------
اولین کسی که نقل قول زد چه کسی بود ؟ بنده با شما صحبت کردم ؟
دوست پرسپولیسی دیگر شوخی کرد ، بنده هم با شوخی جواب دادم !
از اونجایی که ایشون پرسپولیسی هستند ، گفتم یورو تمام شد ، ادامه بحث فوتبالی در تاپیک پرسپولیس !
حالا شما این را به فحش تعبیر کردید به خاطر بی ظرفیت بودن و بی جنبه بودن و فکر نکردن شماست !
شما از این جمله قبلا سوختید :
قهرمانی برای تیمی بود که مردمش به جای آب ....
بحث فوتبالی باشه صد درصد بنده جوابگو خواهم بود !
یک نفر قبلا این جمله را میگفت و چون بد تلقی نمیشد خطاب به شما می نویسم :
آب را بریز ... :n39:
ان شا اله شما هم قهرمان بشید و حقوقتون بیشتر بشه و ترفیع بگیرید و تیمتون بد از 9 سال یه کاپ بگیره که ما را کشتید :n02:
واقعا چه آدم هایی پیدا میشن ! اینقدری که برای پرسپولیس انرژی میزاری کار دیگه کرده بودی الان یه چیزی شده بودی عزیز من ! نکنه پرسپولیس برات نون و آبی داره که اینقدر روی اسمش حساسی ؟
خودت را نخود هر آشی نکن ، حرف هم میزنی ظرفیت شنیدن داشته باش :n39:

R£ɀД
16-07-2016, 04:13
کوتاه جواب میدم تا به شما شاید آموزش بدم که زیاد نوشتن دلیل زیاد دونستن نیست و وقت خیلی ها براشون ارزش داره و دوست ندارند چند صفحه در جواب یک گفته بخونند !

یعنی هر کسی طرفدار سپاهان هست نباید طرفدار آلمان باشه ؟
جواب شکلک خندتون : نه عزیرم شما کلا حرف دیگران رو واقعا نمی فهمین. شما گفتین " من خیلی دوست دارم بدونم چطوری یک نفر میتونه همزمان هم طرفدار کیروش باشه و هم برانکو !" منم در جواب گفتم همونطور که میشه طرفدار 2 تیم متفاوت بود میشه طرفدار 2 مربی متفاوت هم بود. میشه حتی طرفدار 2 سبک متفاوت موسیقی بود. اوکی؟

شما بفرمائید چرا دیگر طرفدار کیروش نیستید ، دلیلتون را شفاف بنویسید .
اینجاست که میگم شما کلا نمی فهمین راجع به چه موضوعی می نویسین و حرف دیگران رو قطعا متوجه نمیشید. شما در قسمت اول پست بالا 511 کلمه راجع به کیروش نوشتین و 1000 تا مثال برای من زدید در حالی که نمی دونید من خودم بین کیروش و برانکو همیشه از روز اول (5 سال پیش) هم گفتم برانکو رو ترجیح میدم مربی تیم ملی باشه. اما وقتی کیروش مربی شد ازش هم طرفداری کردم که امثال مایلی کهن مربی تیم ملی نشن ولی از حاشیه بیش از حد کیروش بدم میاد همچنین فوتبال تهاجمی رو بیشتر می پسندم !
پس تا اینجا کلی بی مورد نوشتید.

محمدی ؟!
ایتجا 296 کلمه در مورد چیزی که اصلا متوجه نشدید نوشتید ! منطور من از محمد همین یوزر محمد هست در این تاپیک که در پست بالا جوابش رو دادید! پست قبلی من رو کامل خوندید؟

اینجا گفتم همین محمدی که دارین اینجا حواب بهش میدید اصلا تهرانی نیست ! یک بار دیگه پست قبل من رو بخونید بجای نوشتن چند صفحه!

خدا را شکر خود تیم را مقصر دونستید !
این باندها چرا سپاهان را نهم کردند ؟ کجا بودند پس ؟ احساسی یعنی همین !
من داوری را قبول دارم ، اما داوری برای تیم های دیگر هم همیشه مشکل ساز بوده .
فرقش این هست که تیم های پایتخت رسانه و مطبوعات و صدا و سیما و همه چیز را یکجا در اختیار دارند و به پشتوانه ی جمعیت تهران ( که بیشترین جمعیت کشور را داراست ) این مسائل را ریز و دقیق نگاه می کنند .
امسال بیشتر صحبت این بود که نمی خوان تیم پرسپولیس قهرمان بشه ! (یا به استقلال دارن کمک می کنن) کمتر راجع به باند اصفهانی ها بحث شد که شما میگی! هرچند جلوی سپاهان هم دیدیم داور چه کرد

کل پستم تا اینجا 306 کلمه مفید داشت ! پست قبلی شما 924 کلمه در مورد چیز هایی که اشتباه متوجه شده بودید. وقت برای بعضی از ما ها طلا هست برای همینه نوشته طولانی شما آزار دهنده هست چون بار علمی هم نداره.

Mohammad
16-07-2016, 04:33
شما حماقت نکن ، شما جوابی در مقابل سوالات ساده داشتید حتما پاسخگو بودید ! :n39:
من بلد نیستم ، شما که بلدی چرا تا الان نتونستی جواب سوالات بسیار ساده را بدی ؟
من میتونم کلمات را ببافم ، شما هم بباف ! حسادت کردن نداره !:n02:
در مقابل حرف حق نباید هم جوابی داشته باشید ، جز به خاکی زدن و رفتن به دل کربلا !
خیلی خوشحالم که این تاپیک موجبات باز شدن عقده های فرو خرده ی شما را فراهم کرد :n02:
-----------------------
اولین کسی که نقل قول زد چه کسی بود ؟ بنده با شما صحبت کردم ؟
دوست پرسپولیسی دیگر شوخی کرد ، بنده هم با شوخی جواب دادم !
از اونجایی که ایشون پرسپولیسی هستند ، گفتم یورو تمام شد ، ادامه بحث فوتبالی در تاپیک پرسپولیس !
حالا شما این را به فحش تعبیر کردید به خاطر بی ظرفیت بودن و بی جنبه بودن و فکر نکردن شماست !
شما از این جمله قبلا سوختید :
قهرمانی برای تیمی بود که مردمش به جای آب ....
بحث فوتبالی باشه صد درصد بنده جوابگو خواهم بود !
یک نفر قبلا این جمله را میگفت و چون بد تلقی نمیشد خطاب به شما می نویسم :
آب را بریز ... :n39:
ان شا اله شما هم قهرمان بشید و حقوقتون بیشتر بشه و ترفیع بگیرید و تیمتون بد از 9 سال یه کاپ بگیره که ما را کشتید :n02:
واقعا چه آدم هایی پیدا میشن ! اینقدری که برای پرسپولیس انرژی میزاری کار دیگه کرده بودی الان یه چیزی شده بودی عزیز من ! نکنه پرسپولیس برات نون و آبی داره که اینقدر روی اسمش حساسی ؟
خودت را نخود هر آشی نکن ، حرف هم میزنی ظرفیت شنیدن داشته باش :n39:

اراجیف بافتن هنر می خواد که بنده ندارم ولی ظاهرا شما خدادادیش رو داری ! :n02:

شما ظاهرا طبق ادعاتون با هیچ کسی صحبت نمی کنید و عملا همه رو خطاب قرار میدین ! جریان بعضی های تاپیک مورد علاقتون رو که فراموش نکردین؟ یه سری عادات جالب دارین که خب، جای بررسی داره. البته نه توسط افراد عادی، توسط افراد متخصص. پیگیری کنید لطفا، واسه خودتون میگم.

عقده کسی داره که صفحه به صفحه می نویسه. اگه زمانی رو که واسه نوشتن این رمان های بی سر و ته تلف کرده بودین رویه یه چیزی مثل آشپزی گذاشته بودین قطعا الان حداقل بلد بودین یه فلافل درست و حسابی درست کنید، به یه نون و نوایی هم رسیده بودین ! حالا این عقده ها از کجا اومدن نمی دونم ! ظاهرا تمومی هم ندارن ! خب بگید شاید من و سایر دوستان بتونیم بهتون کمک کنیم، مگر اینکه لاعلاج باشه بنده واستون دعا می کنم. همین یه کار از دستم بر میاد، شرمنده ! :n01:

از نظر من افرادی بسیار دون پایه هم از بعضی ها بالاترن !(حتما با توجه به سنتون حرکت مایلی کهن در انزلی رو به یاد میارید!) حالا اینکه شما جایگاه و مقام رو به چی می دونید خب خودش جای سوال هست. کسی با این چیزها و من من کرده ها که به وفور میشه در پست هاتون دید گنده نمیشه یا جایگاه اجتماعی پیدا نمی کنه؛ خیالتون راحت ولی شما می تونید به تلاشتون ادامه بدین، ضرری نداره، سنگ مفت گنجیشک هم مفت !

از نظر من همین که سعی کنید جنبه خودتون رو بالا ببرید، برای هر پستی چند صفحه پشت و رو رمان ننویسید و اراجیف به هم نبافین و از در و دیوار و موضوعات بی ربط حرف نزنید، خودش کلی پیشرفته ! از همین فردا می تونید شروع کنید، هیچوقت دیر نیست دوست عزیز. امیدوارم ظرفیتتون به اندازه کافی باشه، چون هر حرفی یه جوابی داره. :n18:

mehr1362
16-07-2016, 04:42
کوتاه جواب میدم تا به شما شاید آموزش بدم که زیاد نوشتن دلیل زیاد دونستن نیست و وقت خیلی ها براشون ارزش داره و دوست ندارند چند صفحه در جواب یک گفته بخونند !

جواب شکلک خندتون : نه عزیرم شما کلا حرف دیگران رو واقعا نمی فهمین. شما گفتین " من خیلی دوست دارم بدونم چطوری یک نفر میتونه همزمان هم طرفدار کیروش باشه و هم برانکو !" منم در جواب گفتم همونطور که میشه طرفدار 2 تیم متفاوت بود میشه طرفدار 2 مربی متفاوت هم بود. میشه حتی طرفدار 2 سبک متفاوت موسیقی بود. اوکی؟

اینجاست که میگم شما کلا نمی فهمین راجع به چه موضوعی می نویسین و حرف دیگران رو قطعا متوجه نمیشید. شما در قسمت اول پست بالا 511 کلمه راجع به کیروش نوشتین و 1000 تا مثال برای من زدید در حالی که نمی دونید من خودم بین کیروش و برانکو همیشه از روز اول (5 سال پیش) هم گفتم برانکو رو ترجیح میدم مربی تیم ملی باشه. اما وقتی کیروش مربی شد ازش هم طرفداری کردم که امثال مایلی کهن مربی تیم ملی نشن ولی از حاشیه بیش از حد کیروش بدم میاد همچنین فوتبال تهاجمی رو بیشتر می پسندم !
پس تا اینجا کلی بی مورد نوشتید.

ایتجا 296 کلمه در مورد چیزی که اصلا متوجه نشدید نوشتید ! منطور من از محمد همین یوزر محمد هست در این تاپیک که در پست بالا جوابش رو دادید! پست قبلی من رو کامل خوندید؟

اینجا گفتم همین محمدی که دارین اینجا حواب بهش میدید اصلا تهرانی نیست ! یک بار دیگه پست قبل من رو بخونید بجای نوشتن چند صفحه!

امسال بیشتر صحبت این بود که نمی خوان تیم پرسپولیس قهرمان بشه ! (یا به استقلال دارن کمک می کنن) کمتر راجع به باند اصفهانی ها بحث شد که شما میگی! هرچند جلوی سپاهان هم دیدیم داور چه کرد

کل پستم تا اینجا 306 کلمه مفید داشت ! پست قبلی شما 924 کلمه در مورد چیز هایی که اشتباه متوجه شده بودید. وقت برای بعضی از ما ها طلا هست برای همینه نوشته طولانی شما آزار دهنده هست چون بار علمی هم نداره.

عزیزم ، اگر وقتت ارزش داره برای بحث هایی که تهش چیزی عایدت نمیکنه خودت را درگیر نکن .
شما دوست داری من تمام مسائل را در یک خط بنویسم ؟ اگر می شد می نوشتم !
شما موسیقی را با فوتبال مخلوط می کنید ؟ شاخه به شاخه نپر عزیز دل !
بله من نوعی هم فورمه سبزی دوست دارم هم کباب هم آش ! چه ربطی داره آخه ؟
میشه طرفدار دو مربی متفاوت در دو فوتبال مختلف بود ! نمیشه طرفدار دو سبک بازی بود که 180 درجه با هم فرق دارند !
البته اگر فردوسی پور بفرمایند شما میتونید دهن بینی کنید ! من اینطوری نیستم عزیزم !
اگر کسی هم سبک کیروش را بپسندد و هم برانکو ، قاعدتا با خود درگیری دارد و دچار تناقض فکری !
من دو نفر و دو سبک را مقایسه میکنم که داشته های یکسانی دارند ، چه از نظر بازیکن و چه از نظر سخت افزار !
شما هیچوقت نمیتونید سپاهان یا تیم ملی خودمون را با آلمان مقایسه کنید ، چه از نظر سخت افزار و چه نیروی انسانی .
---------------------------
دلیل اینکه از کیروش خوشتون نمیاد را پرسیدم ! شما قبلا جواب داده بودید ؟
من ذهن شما را میخوندم ؟ بی مورد ننوشتم پس ! پرسیدم که شفاف بنویسید !
شما فکر می کنید سرمربی صاحب سبک به ایران نمیاد ؟ میاد عزیزم ولی کسی نمیخواد !
چرا مایلی کهن ؟ مگر کره ها رفتند مایلی کهن وطنی آوردند ؟ مگر ژاپنی ها مایلی کهن وطنی آوردند ؟
نه عزیز من ! گاس هیدینگ و تروسیه را آوردند ! ما رفتیم دنبال یک تمرین دهنده !
----------------------------
شما نوشتی محمدی ! بنویس یوزر محمد ! :n02:
خب تهرانی نباشه ، مگر من فقط برای ایشون مینویسم ؟ از هر شهری هست موفق باشه !
من دوست دارم هوادار اگر هستم ، هوادار تیم های شهر خودم باشم ! کاری به دیگران ندارم !
----------------------------
اینکه بیشتر صحبت ها چی بوده ، به من چه ربطی داره برادر من ؟
چرا نمیخوان پرسپولیس قهرمان بشه ؟ چرا به استقلال کمک میکنن ؟
باند اصفهانی هم یک آیتم دم دستی هست ، مهم نیست .
من دوست ندارم بحث را رنگی کنم عزیز ، اینقدری که شماها تعصب دارید بنده ندارم حقیقتا .
شما پرسپولیسی ها همیشه ی خدا به داوری معترض بودید ، دیگه تکراری و خسته کننده شده .
شما مگر بازی های دیگر تیم ها که در شبکه های استانی پخش می شود را نگاه میکنی ؟
داوری ایران کلا افتضاح هست ، وقتی تنها ورزشگاه ملی کشور صندلی نداره ، بحث داوری کردن مسخرست .
--------------------------
وقت برای همه طلا هست عزیزم ، بار علمی نداره نخونید بابا جان ! مگر مجبورتون کردم ؟
من استاد دانشگاه نیستم ، اینجا هم دانشگاه نیست :n39:

mehr1362
16-07-2016, 05:08
اراجیف بافتن هنر می خواد که بنده ندارم ولی ظاهرا شما خدادادیش رو داری ! :n02:

شما ظاهرا طبق ادعاتون با هیچ کسی صحبت نمی کنید و عملا همه رو خطاب قرار میدین ! جریان بعضی های تاپیک مورد علاقتون رو که فراموش نکردین؟ یه سری عادات جالب دارین که خب، جای بررسی داره. البته نه توسط افراد عادی، توسط افراد متخصص. پیگیری کنید لطفا، واسه خودتون میگم.

عقده کسی داره که صفحه به صفحه می نویسه. اگه زمانی رو که واسه نوشتن این رمان های بی سر و ته تلف کرده بودین رویه یه چیزی مثل آشپزی گذاشته بودین قطعا الان حداقل بلد بودین یه فلافل درست و حسابی درست کنید، به یه نون و نوایی هم رسیده بودین ! حالا این عقده ها از کجا اومدن نمی دونم ! ظاهرا تمومی هم ندارن ! خب بگید شاید من و سایر دوستان بتونیم بهتون کمک کنیم، مگر اینکه لاعلاج باشه بنده واستون دعا می کنم. همین یه کار از دستم بر میاد، شرمنده ! :n01:

از نظر من افرادی بسیار دون پایه هم از بعضی ها بالاترن !(حتما با توجه به سنتون حرکت مایلی کهن در انزلی رو به یاد میارید!) حالا اینکه شما جایگاه و مقام رو به چی می دونید خب خودش جای سوال هست. کسی با این چیزها و من من کرده ها که به وفور میشه در پست هاتون دید گنده نمیشه یا جایگاه اجتماعی پیدا نمی کنه؛ خیالتون راحت ولی شما می تونید به تلاشتون ادامه بدین، ضرری نداره، سنگ مفت گنجیشک هم مفت !

از نظر من همین که سعی کنید جنبه خودتون رو بالا ببرید، برای هر پستی چند صفحه پشت و رو رمان ننویسید و اراجیف به هم نبافین و از در و دیوار و موضوعات بی ربط حرف نزنید، خودش کلی پیشرفته ! از همین فردا می تونید شروع کنید، هیچوقت دیر نیست دوست عزیز. امیدوارم ظرفیتتون به اندازه کافی باشه، چون هر حرفی یه جوابی داره. :n18:

آب را بریز اونجا که میسوزه !
برای بعضی آدم های کوته فکر ، قهرمان نشدن یک تیم دغدغه ی فکری شده !
انسان های مفلوکی که مشکلات روحی و روانی خود را با تعصب های مسخره ی پوچ به تیم ها نشان می دهند !
کسی نیست بگوید ، اینهمه خود را برای این بازیکنان جر دادید به کجا رسیدید ؟
به شما حقوق دادند ؟ سر ماه دستمزد گرفتید ؟
--------------------------------
با هم میریم نزد متخصص ! :n02: شما را هم میبرم ببینم اینهمه مشکلات روحی روانی که دارید ار چیست !
شما که سالمی ! :n02: همه ی عمر و وقتت را در تاپیک ها برای چند تا بازیکن مافنگی تلف میکنی !
عمو جون برو دنبال نون که خربزه آبه !
الان اومدی بدبختی های روحی روانی و مشکلات فردیت را اینجا تخلیه کنی ؟
اگه آرومت میکنه مشکلی نیست ! گریه کنی خالی میشی :n39:
--------------------------
میگی میخوام بحث کنم ، خب بحث فوتبالی کن !
جواب نداری به سلامت ! کسی مجبورت نکرده !
-------------------------
شما حسادت نکن ، بلدی بنویس !
حرف حق که جواب نداره ، به جاش باید زد به خاکی و شر ور نوشتن !
اگه میدونستن یک سری مثل جنابعالی اینقدر خودتون را برای یک تیم هلاک می کنید ، خیلی کارهای بهتری میکردند !
شاعر میگه :
چونکه با کودک سر و کارت فتاد ، پس زبان کودکی باید گشاد
به زبان کودکی شما چی میشه ؟ :n02:
پول اینترنت میدی بیای اینجا بنویسی فلانی رفت فلان جا ! فلانی خائن بود ! :n02:
الکی خوشی ؟
مسئولان دقیقا افرادی مثل شما را میخواهند ، سر در برف فرو برده چون کبک !

mehr1362
16-07-2016, 05:32
خب دوستان ، بنده دارم میرم سر کار
به هر حال مثل بعضی ها بیکار نیستیم که 24 ساعته در فروم ها ، اخبار نقل و انتقالات را بنویسیم !
شاید این افراد حقوقی چیزی میگرند که این چنین آتش در دل دارند ، والا ما نگرفتیم !
درک نمی کنم اینهمه تعصب های کودکانه ی مسخره را ! آخه فلانی کجا رفته به من و شما چه ؟
هر بازیکنی هر جا رفته دستمزدش را میگیره ، چیزی به شما نمیده که اسفند روی آتش شوید !
فوتبال را نگاه کنید برای فوتبال ، نه برای 4 تا بازیکن دوزاری !
جالبه برای من مینویسند فلانی چاق شده !
خب خبر مرگش کمتر بخوره ! به من چه آخه ؟ من فقط میتونم مواظب خودم باشم ! :n02:
یعنی تعصب ، عقل بعضی ها را ...
پولش را یکی دیگه میگیره ، یه عده دیگه حرص و جوشش را میخورند ! عجب !
اگر توهینی چیزی داشتید مرقوم بفرمائید ، بعد از ظهر خدمتتون هستم !
تمام توهین ها را هم کاملا میخونم ، مطمئن باشید :n02:
فضای مجازی را هم جدی نگیرید ، جان فضای مجازی در گرو یک کلید است !
بدرود

R£ɀД
16-07-2016, 08:30
تنها چیزی که میشه گفت اینه که هر حرف شما رو جواب منطقی بدیم باز همون حرف قبلی رو به نحوی دیگر تکرار می کنین. از 6-7 سال پیش که از تیم مدیریت انجمن جدا شدم تا الان کلا فکر نکنم 10-20 تا بیشتر پست گذاشته بودم در کل انجمن. البته به طور متوسط اینجا سر میزنم. در این مدت بحث های فراوانی دیدم و همینطور تعصب ها و ... ولی فقط می خوام بگم که طرز فکر و گفتار و همچنین پست های شما به شکلی بود که مجبور به جواب دادن شدم. عقیده هایی که شکل گرفته قابل تغییر به این راحتی نیست. ترجیح میدم دیگه جواب حرفای بسیار متناقض شما رو ندم چون وقت نیاز هست و اگر بخوام همه رو جواب بدم باید خط به خط حرفاتون رو مقایسه کنم تا تناقض هایی که نمی بینید رو به خودتون نشون بدم.

در صقحه 28 همین تاپیک شما 5 خط نوشتید و یک شوخی با مدیر کردین راجع به تاپیک پرسپولیس . یک طرفدار (محمد) دقیقا 2 خط در جواب نوشتن که یعنی بحث اصلی تاپیک رو به حاشیه نبرین ولی شما در جواب 54 خط در هر زمینه بی ربطی نوشتید. دوست عزیز شما هم می تونستید برای جلوگیری از هر حاشیه ای یک جواب سربسته بدین. اینجا تاپیک آلمان هست و دلیلی نداشت این همه وارد جزییات و حاشیه بشین.

فوتبالیست در این مملکت بیشتر از چیزی که باید بگیره میگیره ، مثال میزنم !آتش نشانی که دیروز در تهران کشته شد ، حقوقش چقدر بود ؟ اون بیشتر برای جامعه خدمت میکنه یا فوتبالیست ؟
کادری ارتش با 25 سال سابقه و درجه ستوانیکمی ماهانه 1/100 تا 1/500 حقوق می گیره !
به نظرت کسی که باید به هر کسی صبح تا شب احترام بگذاره ، دولا راست بشه ، دوره و ماموریت بره و ....
این آدم باید 1/100 حقوق بگیره ؟ این آدم بیشتر به جامعه و حفظ کیان مملکتش کمک میکنه یا فوتبالیست ؟!
میتونی از صدها شغل دیگر مثال عینی پیدا کنی !
یک مورد کلی دیگه هم بگم که در کل حرفاتون خیلی میبینم شاکی هستین در مورد دستمزد های فوتبالیست ها و کلا به نظر از نظام مالی و درآمد های زیاد بعضی ها شاکی هستین. در کل بگم انقدر شاکی نباشین. در کل دنیا همین هست ولی ای کاش اینطوری نبود ولی متاسفانه نمیشه درستش کرد. شما مثال آتش نشان و ... میزنین و من که الان 6 سال هست در جهان اول زندگی میکنم می تونم کلی مثال های دیگه در مورد اینجا بزنم. واقعا همه این مشکلات و فساد و پارتی بازی و سطح درآمد های کاملا متفاوت و ... اینجا ها هم زیاده. در آمریکا شما می تونی درآمد یک ورزشکار رو با استاد دانشگاه که 200-300 تا مقاله علمی داره مقایسه کنی؟ درآمد پلیس و آتشنشان اینجا می دونی چقدره؟ فکر می کنی یک پلیس ساده با درآمدش چه سطح زندگی در آمریکا داره؟! می دونین اینجا هزینه دانشگاه رفتن و مدرک گرفتن سرسام آور هست؟ می دونستی خیلی از دکتر ها و دندانپژشک ها تا آخر عمرشون اینجا باید قسط دانشگاه بدن ( داندانپزشک شدن متوسط 400-500 هزار دلار - نزدیک 2 میلیارد تومان هزینه داره!). متاسفانه اکثرا جا های دنیا همینطور هست.

و اما آخرین حرف : من ترجیح میدم ریز نشوم روی پست های آخر شما چون واقعا وقت پر اززشم رو نمی خوام برای حرف های سطحی و کاملا بی ربط تلف کنم. مثلا به من چه مربوطه فردوسی پور چی میگن که به من میگین میتونین دهن بینی کنین (فردا حرفتون عوض میشه باز میگین منظورم همه بود نه شما)

امیدوارم مدیر تمام بحث های بی ربط ماها در این 2-3 صفحه تاپیک رو حذف کنن چون کاملا به بیراهه رفته تاپیک !

Mohammad
16-07-2016, 14:44
علاوه بر این بحث ها که ربطی به موضوع تاپیک نداشت، اعلام برنامه روزانه شما هم بهش اضافه شد! :n08:کلا دمت گرم، سوژه نادری هستی.
بنده از این به بعد بحثی با شما ندارم، چه فوتبالی و چه غیر فوتبالی. با یکی بحث می کنم که مختصر و مفید سرش به تنش بیارزه ! در ادبیات شما میشه مفلوک و کوته فکر و ترسو و حقیقت گریز نباشه و مشکلات روحی و روانی نداشته باشه !
حتما این پست های بی سر و ته شما حقوق و مزایایی داره که اینقدر درگیرشید و خییییلی هم سطح علمی بالایی دارن که نوشتنشون "وقت تلف کردن" نیستن ! به هر حال موفق باشی دوست عزیز.
در انتها هم از صنف فلافل فروش ها معذرت می خوام چون فکر کنم تویه پست قبلی بهشون توهین شد. :n02::n18:

Ezel
16-07-2016, 14:55
مخلص همه ی شما ، خداحافظ تاپیک آشیانه ی عقاب ها !

این خداحافظی ما رو به یاد خداحافظی معروف سلطان در اوستادیون آزادی انداخت :n28::n14:

mehr1362
16-07-2016, 15:49
علاوه بر این بحث ها که ربطی به موضوع تاپیک نداشت، اعلام برنامه روزانه شما هم بهش اضافه شد! :n08:کلا دمت گرم، سوژه نادری هستی.
بنده از این به بعد بحثی با شما ندارم، چه فوتبالی و چه غیر فوتبالی. با یکی بحث می کنم که مختصر و مفید سرش به تنش بیارزه ! در ادبیات شما میشه مفلوک و کوته فکر و ترسو و حقیقت گریز نباشه و مشکلات روحی و روانی نداشته باشه !
حتما این پست های بی سر و ته شما حقوق و مزایایی داره که اینقدر درگیرشید و خییییلی هم سطح علمی بالایی دارن که نوشتنشون "وقت تلف کردن" نیستن ! به هر حال موفق باشی دوست عزیز.
در انتها هم از صنف فلافل فروش ها معذرت می خوام چون فکر کنم تویه پست قبلی بهشون توهین شد. :n02::n18:

سلام عزیزم ، چطوری ؟
شباهت ها و تفاوت هات با محمد بولهوایج میدونی چی هست ؟
هر دو تعصب افراطی مسخره ای دارید با یک تفاوت ! شما اسلحه و کامیون نداری اون داشت ! :n02:
که اگر داشتی ، سه ماه قبل من و خیلی ها را زیر میگرفتی و بعد هم رگبار :n08:
وقتی زبانت از دلیل و برهان قاصر هست ، دست به اغتشاش ، بچه بازی و توهین میزنی !
شما پرسپولیسی ها دقیقا همون افرادی بودید که به اینستاگرام گل محمدی حمله کردید !
وقتی پرسپولیس بود ، حیا کن و رها کن میخونید ! رفت ذوب آهن موفق شد ، یک دفعه رگ غیرتتون به جوش اومد ! :n02:
در ذوب آهن اوایل نتایج بدی گرفت ، ولی ذوب آهن به این مربی فرصت داد و گل محمدی با استفاده از فضای فوتبالی شهر اصفهان به موفقیت هایی رسید !
احساسی بودن ، دقیقا همون جا خودش را بروز داد ، پاسخ گل محمدی هم جالب بود :
گفت برای چی الکی به خودمون فشار بیاریم ؟ تنها افتخار پرسپولیسی ها در فصل گذشته ، جام نگرفتن استقلال بود :n08:
در مورد مایلی کهن ، ربطش را نفهمیدم اما باید توضیح بدم برای بچه های کم سن !
من از مایلی کهن اشک هاش را یادم هست زمانی که کره جنوبی را 6-2 بردیم !
چون خیلی از زشتی ها دوست داری بنویسی ، چند تا حرکت زشت از یک نفر را یاد آوری میکنم !
یکسال از فوتبال ملی و باشگاهی محروم شد به علت کتک زدن داور ، جام جهانی 2006 لگد زد به کلمن آب !
جام جهانی 2006 ، بر خلاف تصمیم برانکو ، در یکی از بازی ها تصمیم گرفت برای ایران بازی نکند !
در مقدماتی جام جهانی 2010 بعد از دعوت شدن به تیم ملی ، از حضور در تیم ملی سر باز زد !
هنوز هم با علی دایی قهر هست ! اسمش چی بود ؟ :n02:
راهنمائیت میکنم ، در سال های آخر بازیش سر از تراکتور در آورد :n08:
حالا از چشمت افتاد ؟
یک نمونه زشتی دیگر ، برای یاد آوری بد نیست !
توپ را زد به اوت ، ضد فوتبال و تمارض تلقی شد ! به دستور دایی اوت پرتاب شد و رسید به آرفی ! :n02:
و بعد از آن : آقا دایی الگوی من بود ! عکس هاش به دیوار اتاقم بود ! دیگه الگوم نیست ، نیست ! :n08:
حالا همین بازیکن بعدها سر از تیم محبوبتون در آورد ! :n08:
از باشگاه خیلی فرهنگی تیم محبوبت هم بد نیست بگوییم !
بعد از اینهمه حتاکی به گل محمدی ، آقایون فرهنگشون را به منافعشون باختند ، دریغ از یک عذرخواهی !
پرسپولیسی ها فکر میکنن هر کسی یک روز در پرسپولیس بوده ، بعدها باید جلوی این تیم وا بده !
نمونه ، حمله به علی دایی در فصل قبل ، بعد از ناکامی در بازی صبا !
اینقدر طرفدارهاش بی جنبه تشریف دارند که از خوشحالی علی دایی نمیدونند کدوم بدوند :n08:
شما پرسپولیسی ها به خودتون هم رحم نمی کنید ، آدمی هست که توهین از شما نشنیده باشه ؟
خدا را شکر بعد از 88 ، نیروهای انتظامی و امنیت در تهران گوش به زنگ و هوشیار شدند ، وگرنه تماشاگرانی که با اونهمه زباله فرهنگ ناب خودشون را نشان دادند بعد از بازی کل تهران را به آتش می کشیدند !
البته چند تا صندلی شکسته شد که با حضور سریع نیروی های امنیتی ، جرات ادامه ی این روند سلب شد !
فصل قبل تموم شد ، خودت را زجر کش نکن عزیزم !
فصل قبل جایی تموم شد که کیروشی پور ( پرسپولیسی پور ) گفت : او لا لا :n08:
این جمله برای همیشه یادگار خواهد ماند ، از ناراحتی یک مجری ... او لا لا :n02:
حالا شما از فصل قبل دنبال چی هستی ، برو بگرد شایدم پیدا کردی !
من اینجا هستم تا بعضی چیزهایی که یادتون میره را یاد آوری کنم !
ناراحتی شما هم دقیقا همین هست ، این دیگه مشکل خودتونه :n02:

---------------------------------
شما اگر سواد و شعور فوتبال داشتی ، به جای اغتشاش و نشون دادن تربیت خانوادگیت ، فوتبالی پاسخگو بودی ! وقتی زبونت قاصر هست از دلیل و برهان ، دم دستی ترین کار شر ور گفتن هست !
پرسیدم بالاخره طارمی بازیکن خوبی بود یا نبود ؟
قبلا نوشتم بازیکن خوبی بود و حمله کردید که چرا نوشتم خوب بوده !
ولی بعد از رفتنش عزا گرفتید ! :n02:
چون جوابی ندادید ، خودم پاسخ میدم :
هر بازیکنی در پرسپولیس باشه بهترین بازیکن هست ولی سر از جاهای دیگه در آورد معمولی و زپرتی میشه ! :n02:
پرسیدم فرق میثاقیان با کیروش را بفرمائید ، جوابی ندادید !فرقی نداشتند و ندارند ، تنها فرقشون رنگ چشم این دو نفر هست !وقتی نمیتونستید تیم های میثاقیان را زیر الفاظ رکیک ببرید ، ضد فوتبال می شد ! :n02:
شما ها فکر می کنید بارسلونا هستید و هر تیمی را باید مثل هلو ببرید ، وقتی نمیتونید موفق بشید به آسمان و ریسمان و وزارت ورزش و علی منصوریان و باند اصفهانی و خدا و پیغمبر متوسل میشید !ظرفیت تحمل شکست و ناکامی را باید از پیرهای تیمتون جستجو کنیم !
-------------------
فصل قبل با دادار دودور و هزار تا لوس بازی دنبال گرفتن جام بودید ، یعنی از قبل برای خودتون میدونستید .
از بچه ی فلانی را آوردن تا زن و بچه ی برانکو ! هر کسی نمیدونست فکر میکرد قرار هست فینال جام جهانی برگزار بشه !فصل قبل یک درس بزرگی بود برای تهران ، که فهمیدند اگر پرسپولیس روز آخر قهرمان نشه هیچ اتفاقی نمی افته ! نه زمین به اسمون میرسه نه کودتا میشه :n02:کودتای ترکیه هم شکست خورد ، بازیکنان قدیمی شما با لباس آبی به میدان خواهند رفت .
خوشم میاد از این آقایان زرنگ ، از ناکجا آباد معروف شدند و یک شبه خوشبخت ! زرنگی این دو نفررا باید ستود !
این طرفدارهای احساسی هستند که نمیتونند بازیکن را درک کنند !
رفتند ترکیه ، حالا راحت هر جا میخوان میگردند ، هر جا خواستند میروند ، هر چه خواستند میخورند و هر چه خواستند میپوشند ! بهترین پول را هم میگیرند و از زندگی در ترکیه لذت میبرند !
نه مجبور هستند به اجبار نماز بخونند ، نه مراسم مذهبی شرکت کنند و نه نمادهای سیاسی را بر گردن بیندازند !
داستان کیروش هم بد نیست :
ایشون با یکی از مسئولان وزارت ورزش ( یا فدارسیون ) بگو مگو داشت ، یک مصاحبه ازش دیدم واقعا جالب !
در مصاحبه در حالی که لباس سیاه بر تن داشت گفت : در این ایام عزیز ، ایام سوگواری امام حسین ، فلانی ادب را .... :n02:
یعنی این یارو هم فهمید در ایران اگر میخوای پست و مقامت را از دست ندی باید خودت را به دین و مذهب و امام حسین و هزار تا چیز دیگه بچسبونی ( به اروپایی ها ، نون به نرخ روز خوردن را هم یاد دادیم )
در انتها بهت قول میدم اگر بچه خوبی بودی ، یک فلافل دو نونه واست بخرم بخوری ! :n02:
مثل اینکه عقده ی فلافل هم داری ، عمو جون به جای شر ور نوشتن برو کار کن فلافل بخر و بخور !
اینجا نشستی فکر کردی سر ماه خوردبین بهت حقوق میده ؟ :n08:
بنده سواد نوشتن را دارم ، شما سواد خوندن نداری تقصیر من نیست ! نخون ! :n02:
هر کی طرفدار یه تیم ، همه طرفدار چی توز ! یادت باشه
انرژیت را بگذار برای وزارت ورزش ، علی منصوریان ، فلان بازیکن خائن .... باتریت را تموم نکن !
عزیزمی !

Mohammad
16-07-2016, 15:56
دوباره که اومدی عقده گشایی :n02:
به هر حال همین که شعور فوتبالی و تربیت خانوادگی رو واسمون معنی کردی به شخصه ممنونم :n02: آقای مدعی شعور و تربیت ، موفق باشی ! :n18:

mehr1362
16-07-2016, 15:57
این خداحافظی ما رو به یاد خداحافظی معروف سلطان در اوستادیون آزادی انداخت :n28::n14:

مدیر جان ، شما سلطان زیاد دارید ! کدومش ؟ :n02:
اونی که مخالف برنامه ی نود بود یا اونی که دریبل میزد و توپ را شوت میزد به ساعت ؟
والا من شوخی کردم ، ولی بعضی ها جنبه ندارند کلا !
یورو هم تمام شده ، همه دوستان طرفدار آلمان را رفتند دنبال کارای دیگه !

mehr1362
16-07-2016, 16:01
دوباره که اومدی عقده گشایی :n02:
به هر حال همین که شعور فوتبالی و تربیت خانوادگی رو واسمون معنی کردی به شخصه ممنونم :n02: آقای مدعی شعور و تربیت ، موفق باشی ! :n18:
خودت را ناراحت نکن عزیزم !
حقیقت همیشه تلخ هست ، با حلول حلوا کردن دهنت شیرین نمیشه !
من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم .

Mohammad
16-07-2016, 16:05
خودت را ناراحت نکن عزیزم !
حقیقت همیشه تلخ هست ، با حلول حلوا کردن دهنت شیرین نمیشه !
من هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم .

چشم عزیز جان. حتما از تجربیات اندوخته و ارزنده شما استفاده می کنم. :n01:
موفق باشید.

mehr1362
16-07-2016, 16:16
تنها چیزی که میشه گفت اینه که هر حرف شما رو جواب منطقی بدیم باز همون حرف قبلی رو به نحوی دیگر تکرار می کنین. از 6-7 سال پیش که از تیم مدیریت انجمن جدا شدم تا الان کلا فکر نکنم 10-20 تا بیشتر پست گذاشته بودم در کل انجمن. البته به طور متوسط اینجا سر میزنم. در این مدت بحث های فراوانی دیدم و همینطور تعصب ها و ... ولی فقط می خوام بگم که طرز فکر و گفتار و همچنین پست های شما به شکلی بود که مجبور به جواب دادن شدم. عقیده هایی که شکل گرفته قابل تغییر به این راحتی نیست. ترجیح میدم دیگه جواب حرفای بسیار متناقض شما رو ندم چون وقت نیاز هست و اگر بخوام همه رو جواب بدم باید خط به خط حرفاتون رو مقایسه کنم تا تناقض هایی که نمی بینید رو به خودتون نشون بدم.

در صقحه 28 همین تاپیک شما 5 خط نوشتید و یک شوخی با مدیر کردین راجع به تاپیک پرسپولیس . یک طرفدار (محمد) دقیقا 2 خط در جواب نوشتن که یعنی بحث اصلی تاپیک رو به حاشیه نبرین ولی شما در جواب 54 خط در هر زمینه بی ربطی نوشتید. دوست عزیز شما هم می تونستید برای جلوگیری از هر حاشیه ای یک جواب سربسته بدین. اینجا تاپیک آلمان هست و دلیلی نداشت این همه وارد جزییات و حاشیه بشین.

یک مورد کلی دیگه هم بگم که در کل حرفاتون خیلی میبینم شاکی هستین در مورد دستمزد های فوتبالیست ها و کلا به نظر از نظام مالی و درآمد های زیاد بعضی ها شاکی هستین. در کل بگم انقدر شاکی نباشین. در کل دنیا همین هست ولی ای کاش اینطوری نبود ولی متاسفانه نمیشه درستش کرد. شما مثال آتش نشان و ... میزنین و من که الان 6 سال هست در جهان اول زندگی میکنم می تونم کلی مثال های دیگه در مورد اینجا بزنم. واقعا همه این مشکلات و فساد و پارتی بازی و سطح درآمد های کاملا متفاوت و ... اینجا ها هم زیاده. در آمریکا شما می تونی درآمد یک ورزشکار رو با استاد دانشگاه که 200-300 تا مقاله علمی داره مقایسه کنی؟ درآمد پلیس و آتشنشان اینجا می دونی چقدره؟ فکر می کنی یک پلیس ساده با درآمدش چه سطح زندگی در آمریکا داره؟! می دونین اینجا هزینه دانشگاه رفتن و مدرک گرفتن سرسام آور هست؟ می دونستی خیلی از دکتر ها و دندانپژشک ها تا آخر عمرشون اینجا باید قسط دانشگاه بدن ( داندانپزشک شدن متوسط 400-500 هزار دلار - نزدیک 2 میلیارد تومان هزینه داره!). متاسفانه اکثرا جا های دنیا همینطور هست.

و اما آخرین حرف : من ترجیح میدم ریز نشوم روی پست های آخر شما چون واقعا وقت پر اززشم رو نمی خوام برای حرف های سطحی و کاملا بی ربط تلف کنم. مثلا به من چه مربوطه فردوسی پور چی میگن که به من میگین میتونین دهن بینی کنین (فردا حرفتون عوض میشه باز میگین منظورم همه بود نه شما)

امیدوارم مدیر تمام بحث های بی ربط ماها در این 2-3 صفحه تاپیک رو حذف کنن چون کاملا به بیراهه رفته تاپیک !

شما از مشکل شخصی وکینه ی این یوزر نسبت به بنده اطلاعی ندارید .
خود شما بهتر میدونی بحث از حالت دوستانه به جاهای دیگر رسیده ، پس در مورد مطالبتون صحبتی نمی کنم .
عقیده ی شما محترم است ، به هر حال درک بعضی از نوشته های بنده نیاز به آدم های با تجربه داره .
کسانی که حداقل فوتبال 20 سال اخیر ایران را دیده باشند ، کسانی که دیدند و فراموشکار نیستند ، ربطش را هم میفهمند.
کوتاه مینویسم :
مقایسه ی ایران و آمریکا که از پایه باطل هست ، پس توضیحی لازم نداره
در منطق می گویند : دو چیز را با هم مقایسه میکنند که از یک نوع و یک سنخ باشند !
مقایسه های شما ، مثل مقایسه ی بوئینگ با سوزن خیاطی هست !
اینجا اگر بپرسیم سوزن بهتر هست یا بوئینگ ، 99 درصد دومی را انتخاب می کنند !
ولی وقتی نیاز به دوختن داشتند ، تازه متوجه میشوند هر چیزی بهر کاری ساخته شده !
موفق باشید

mehr1362
16-07-2016, 16:21
چشم عزیز جان. حتما از تجربیات اندوخته و ارزنده شما استفاده می کنم. :n01:
موفق باشید.

بعضی از چیزها را باید برای ملت به خواب رفته یاد آوری کرد !
چشمت بی بلا ، موفق باشی

Mohammad
16-07-2016, 16:27
بعضی از چیزها را باید برای ملت به خواب رفته یاد آوری کرد !
چشمت بی بلا ، موفق باشی
آره موافقم ولی به یک شرط؛ اینکه فکر نکنیم خودمون بیداریم و بقیه خواب ! :n39:

mehr1362
16-07-2016, 16:45
آره موافقم ولی به یک شرط؛ اینکه فکر نکنیم خودمون بیداریم و بقیه خواب ! :n39:

بستگی داره خواب بودن را به چه چیزی تعبیر کنیم !
اگر دوست داری در فوتبال ایران دنبال خواب و بیدار باشی ، باید بگم فریب خورده هستی .
من قبلا قطر را مثال زدم ، همون کشوری که ایرانی های تریبون دار به اون حسادت می کنند !
خواب بودن ملت ، نیاز به توضیح زیادی داره و از حالت ورزشی خارج خواهد شد و نتیجه ای هم نداره !
مردم در فضای مجازی همه روشنفکر و عاقل و فلان هستند ، به زندگی واقعی که میرسه همون جهان سومی ها می شوند !
فوتبال در حدی خوبه که از دیدنش لذت ببری ، نه اینکه از باخت و برد یک تیم زندگی و روح و روان خودت را نابود کنی !
این مدل طرفداری دقیقا چیزی هست که آقایون سال هاست میخواهند !
ملتی که با موفقیت های مقطعی والیبال و فوتبالو چند تا تیم ، ملتی که با اینستاگرام و تلگرام ...
این ملتی که با این چیزها سرش را گرم کردند ، نه دنبال رفاه اجتماعی ، نه اشتغال ، نه مسکن و نه هزار تا مسئله و گرفتاری دیگر هست ! ملت مطالبه ای نداره ! مطالبه ی ملت شده همین چیزهای سطحی .
فوتبال برای جهان سومی ها نیست ، جهان سومی ها ازون به عنوان اسباب بازی و برای سو استفاده از ملت هاشون بهره میبرند ! پس فوتبال را باید اونقدر دید و تعصب داشت که از چیزهای دیگر غافل نشد .
میدونید که بزرگترین ذخایر فسیلی جهان برای ایران هست ؟ میدونید بزرگترین معادن سنگ های زینتی برای ایران هست ؟
اینهمه ثروت کجا میره ؟ چرا تنها ورزشگاه یکم استاندارد مملکت صندلی نداره ؟!
باید خدا بیامرز بگیم به اونی که این ورزشگاه را ساخت !
خواب بودن اونجاست که ثروت های مملکت را بمب بشکه ای میکنند بر سر زن و بچه ی مردم ، بعد من و شما بخواهیم از فلان بازیکن طرفداری و حمایت کنیم ! اصل حرفم مشخص شد ، پس توضیح بیشتری لازم نیست .
من به اندازه ی خودم بیدار هستم و 88 یاد گرفتم انگشتم را دیگر جوهری نکنم !
این ملت هستند که فکر میکنند اگر فلانی بیاد با فلانی فرق داره !
یک سال از برجام گذشت ، خب ؟ نون و آبش برای مردم چی بود ؟ رکود از بازار رخت بر بست ؟ مشکلات حل شد ؟
ورزش در حدی خوب هست که جوانان یک مملکت را با هیجانات و سر و صداها سرگرم نکنند !
حالا خوابیم یا بیداریم ؟ باید این دو بیت را گفت :
کوروش تو نخواب که ملتت در خواب است ، آرامگه ات غرقه به زیر آب است
این بار نه بیگانه که دشمن ز خود است ، صد ننگ به ما که روح تو بی تاب است
موفق باشید

Layken
16-07-2016, 16:51
ای اقا جم کنید این بحثارو :n02:
واس خودتون چند تا اشیونه لونه ساختید و چند تا گنجشک و کفتر ریختید توش بحث میکنید، بیخیالشم نمیشید :n02:

ما که قهرمان شدیم انقدر بحث نمیکنیم، بلاه بلاه :n05:

R£ɀД
16-07-2016, 16:52
شما از مشکل شخصی وکینه ی این یوزر نسبت به بنده اطلاعی ندارید .
خود شما بهتر میدونی بحث از حالت دوستانه به جاهای دیگر رسیده ، پس در مورد مطالبتون صحبتی نمی کنم .
عقیده ی شما محترم است ، به هر حال درک بعضی از نوشته های بنده نیاز به آدم های با تجربه داره .
کسانی که حداقل فوتبال 20 سال اخیر ایران را دیده باشند ، کسانی که دیدند و فراموشکار نیستند ، ربطش را هم میفهمند.
کوتاه مینویسم :
مقایسه ی ایران و آمریکا که از پایه باطل هست ، پس توضیحی لازم نداره
در منطق می گویند : دو چیز را با هم مقایسه میکنند که از یک نوع و یک سنخ باشند !
مقایسه های شما ، مثل مقایسه ی بوئینگ با سوزن خیاطی هست !
اینجا اگر بپرسیم سوزن بهتر هست یا بوئینگ ، 99 درصد دومی را انتخاب می کنند !
ولی وقتی نیاز به دوختن داشتند ، تازه متوجه میشوند هر چیزی بهر کاری ساخته شده !
موفق باشید

خیلی خیلی ممنون از کوتاه نویسی و مفید نویسی اینبارتون
طبق منطق شما مقایسه ایران با کره هم کاملا اشتباه هست. (کی تعیین میکنه که یک نوع و سنخ هست؟!) مقایسه با کشور های عربی هم به علت درآمد زیادشون اشتباه هست. (هروقت حداقل 2 تا زمین مناسب تمرین داشتیم می تونیم مقایسه کنیم)
اما در مورد حقوق و پلیس و آتشنشان و ... : در مورد آمریکا هم وقتی بیرون نشستی آمریکا رو بویینگ می دونی و ایران رو سوزن !! تجربه نیازه تا بدونیم ایران هم خیلی خوبی ها داره و خیلی از همین بدی ها که از دید شما ایران رو قابل مقایسه با آمریکا نمی کنه در خود آمریکا کاملا وجود داره فقط چون بهمون گفتن بهترین هست و ابر قدرت هست اینطوری مثال سوزن میزنیم. همیشه خودت رو با بهترین ها مقایسه کنین و سعی کنین به اونجا برسی.

شما از مشکل شخصی وکینه ی این یوزر نسبت به بنده اطلاعی ندارید
اول از همه کینه از بحث های عجیبی مثل این 2 -3 صفحه آخر ممکنه به وجود بیاد و همیشه اختلاف نظر و عقیده هست، مهم تبدیل نکردنش به کینه های شخصی هست. دوما در این 7-8 سالی که یوزر محمد (مدیر سابق) رو می شناسم در هر جای انجمن فقط همه از خوبی ها و کمک هاش یاد کرده بودن. یکی از بی حاشیه ترین های انجمن بود ( حیف که اون تاپیک قدیمی صندلی داغ قدیم که نظر دوستان راجع به ما بود الان نیست). من محمد رو خیلی خوب میشناسم و مطمئنم با هیچکسی در انجمن کینه شخصی نداره.

mehr1362
16-07-2016, 16:57
ای اقا جم کنید این بحثارو :n02:
واس خودتون چند تا اشیونه لونه ساختید و چند تا گنجشک و کفتر ریختید توش بحث میکنید، بیخیالشم نمیشید :n02:

ما که قهرمان شدیم انقدر بحث نمیکنیم، بلاه بلاه :n05:

چشم :n02: شما در لونه ی گنجشک و کفتر چکار میکنی ؟ :n02:
قول میدم جم کنیم :n02:

mehr1362
16-07-2016, 17:09
خیلی خیلی ممنون از کوتاه نویسی و مفید نویسی اینبارتون
طبق منطق شما مقایسه ایران با کره هم کاملا اشتباه هست. (کی تعیین میکنه که یک نوع و سنخ هست؟!) مقایسه با کشور های عربی هم به علت درآمد زیادشون اشتباه هست. (هروقت حداقل 2 تا زمین مناسب تمرین داشتیم می تونیم مقایسه کنیم)
اما در مورد حقوق و پلیس و آتشنشان و ... : در مورد آمریکا هم وقتی بیرون نشستی آمریکا رو بویینگ می دونی و ایران رو سوزن !! تجربه نیازه تا بدونیم ایران هم خیلی خوبی ها داره و خیلی از همین بدی ها که از دید شما ایران رو قابل مقایسه با آمریکا نمی کنه در خود آمریکا کاملا وجود داره فقط چون بهمون گفتن بهترین هست و ابر قدرت هست اینطوری مثال سوزن میزنیم. همیشه خودت رو با بهترین ها مقایسه کنین و سعی کنین به اونجا برسی.

اول از همه کینه از بحث های عجیبی مثل این 2 -3 صفحه آخر ممکنه به وجود بیاد و همیشه اختلاف نظر و عقیده هست، مهم تبدیل نکردنش به کینه های شخصی هست. دوما در این 7-8 سالی که یوزر محمد (مدیر سابق) رو می شناسم در هر جای انجمن فقط همه از خوبی ها و کمک هاش یاد کرده بودن. یکی از بی حاشیه ترین های انجمن بود ( حیف که اون تاپیک قدیمی صندلی داغ قدیم که نظر دوستان راجع به ما بود الان نیست). من محمد رو خیلی خوب میشناسم و مطمئنم با هیچکسی در انجمن کینه شخصی نداره.

عزیزم مقایسه ی ما با کشورهای عربی و کره و ژاپن بیراه نیست !
شما فکر کردی کشور ما در آمد نداره ؟ در آمد نداشته ؟
میدونید با اکتشافات جدید ، ایران بزرگترین دارنده ی گاز جهان هست ؟
میدونید اروپا سال هاست به گاز روسیه وابسته هست ؟ میدونید اروپا به دنبال گاز ایران هست ؟
میدونید همون قطر از میدان مشترک گازی بهره برداری میکنه و با پول هاش خرج مملکت و ورزشش میکنه ؟
میدونید سهم ما را قطر استخراج میکنه چون ما با دنیا مشکل داریم و خودمون قدرت استخراج نداریم ؟
شما میدونید ژاپن چه شکلی هست ؟ نگاه به نقشه کنید !
میدونید ژاپنی ها زمین هایی وسیع و مسطح برای کشاورزی مثل ما ندارند ؟
میدونید روی زمین های پله ای شکل کشاورزی می کنند ؟
ما از نظر ثروت ، وسعت و منابع خدادای از تمام این کشورها سر هستیم !
پس مقایسه کاملا درست هست !
شما میدونید اولین حضور ژاپن در جام جهانی 1998 بود ؟ میدونید فوتبال ژاپن از ما عقب بود ؟
الان فوتبال ژاپن کجاست ؟ ما کجائیم ؟
آمریکا بزرگترین قدرت اقتصادی جهان هست ، درآمد آمریکایی ها را با ایرانی ها مقایسه می کنید ؟
آمریکا همون کشوری هست که وقتی واحد پولش از 1000 به 3500 رسید ، مردم ما اینطرف ماتم گرفته بودند !
من ارتش را مثال زدم به عنوان یک شغل ، میدونید چندین برابر همین حقوق را ترکیه بقل دست ما به نیروهای مسلح میده؟ خبر دارید از ماجرای آقای خلبانی که به ترکیه پناهنده شد ؟
ما اگر دو تا زمین تمرین مناسب ، چند تا استادیوم و سخت افزار نداریم دلیلش این نیست که پولش را نداریم !
پولش را داریم ولی پولش میره برای یه مشت عرب ! آره عزیزم !
در مورد سطر های آخرتون نظر خاصی ندارم ، بعضی چیزها را آینده مشخص خواهد کرد .

R£ɀД
16-07-2016, 17:34
عزیزم مقایسه ی ما با کشورهای عربی و کره و ژاپن بیراه نیست !
شما فکر کردی کشور ما در آمد نداره ؟ در آمد نداشته ؟
میدونید با اکتشافات جدید ، ایران بزرگترین دارنده ی گاز جهان هست ؟
میدونید اروپا سال هاست به گاز روسیه وابسته هست ؟ میدونید اروپا به دنبال گاز ایران هست ؟
میدونید همون قطر از میدان مشترک گازی بهره برداری میکنه و با پول هاش خرج مملکت و ورزشش میکنه ؟
میدونید سهم ما را قطر استخراج میکنه چون ما با دنیا مشکل داریم و خودمون قدرت استخراج نداریم ؟
شما میدونید ژاپن چه شکلی هست ؟ نگاه به نقشه کنید !
میدونید ژاپنی ها زمین هایی وسیع و مسطح برای کشاورزی مثل ما ندارند ؟
میدونید روی زمین های پله ای شکل کشاورزی می کنند ؟
ما از نظر ثروت ، وسعت و منابع خدادای از تمام این کشورها سر هستیم !
پس مقایسه کاملا درست هست !
شما میدونید اولین حضور ژاپن در جام جهانی 1998 بود ؟ میدونید فوتبال ژاپن از ما عقب بود ؟
الان فوتبال ژاپن کجاست ؟ ما کجائیم ؟
آمریکا بزرگترین قدرت اقتصادی جهان هست ، درآمد آمریکایی ها را با ایرانی ها مقایسه می کنید ؟
آمریکا همون کشوری هست که وقتی واحد پولش از 1000 به 3500 رسید ، مردم ما اینطرف ماتم گرفته بودند !
من ارتش را مثال زدم به عنوان یک شغل ، میدونید چندین برابر همین حقوق را ترکیه بقل دست ما به نیروهای مسلح میده؟ خبر دارید از ماجرای آقای خلبانی که به ترکیه پناهنده شد ؟
ما اگر دو تا زمین تمرین مناسب ، چند تا استادیوم و سخت افزار نداریم دلیلش این نیست که پولش را نداریم !
پولش را داریم ولی پولش میره برای یه مشت عرب ! آره عزیزم !
در مورد سطهای آخرتون نظر خاصی ندارم ، بعضی چیزها را آینده مشخص خواهد کرد .
هرچند خیلی ناراحتم که بحث های خارج از تاپیک داره میشه ولی جواب مختصری میدم.
کاملا قبول دارم ایران بسیار کشور غنی هست و همیشه خودم همین رو میگم که اگر درست مدیریت میشد بهترین بودیم ولی منظور من در فوتبال بود که فدراسیون فوتبال ما ببینین چقدر پول داره ! همه پول ها خورده میشه وسط راه ... !!

در مورد بزرگترین قدرت جهان که می فرمایید لطفا بیشتر مطالعه کنین. می دونی آمریکا چند تریلیارد دلار (چند تا صفر داره) بدهی به دنیا داره؟ موضوع بحث های کاندیدا های ریاست جمهوری رو دید؟ درآمد اینجا خیلی بهتر هست به نسبت ایران، مخصوصا برای بعضی شغل های خاص ولی به مقام مقایسه برسم اینجا هم کلی فقیر و گدا داره ایران هم داره. پلیسی که شما مثال زدید اگر در آمریکا 1 بچه داشته باشه به زحمت می تونه زندگیش رو بگذرونه برای همینه زن و شوهر هر 2 باید اینجا کار کنن ! نمیگم کشور بدی هست ولی لطفا حرف کسی که اینجا زندگی می کنه رو بیشتر قبول کنین تا حرف های خودتون که شنیدید.
چاله چوله ها خیابان های اینجا رو ببینی نمیگی این کجاش جهان اوله؟ شده آمار دزدی ها در خیابان های آمریکا رو ببینی؟ شده آمار تجاوز در اینجا رو بدونی؟ آمار مرگ بر اثر تصادفات رو می دونی؟ آمار خانواده هایی که نتونستن قسط خونه بدن و خانه اشون مصادره شده رو می دونی؟ و ... بازم مثال بزنم؟
مطمئن باش من خودم هم جزو همون دسته ای هستم که میگم ایرانی ها با این سرمایه های ملی می تونن بهترین ها رو داشته باشن ولی با شرایط فعلی معلوم نیست پول ها چی میشه.
من به هیچ وچه منکر خوبی های آمریکا نمیشم ولی تنها حرفم اینه که در همه کشور های دنیا خوب و بد با هم وجود داره. اصلا در این تاپیک به بیراهه رفتیم، من این حرفا رو در مورد این زدم که فوتبالیست ها در کشور های دیگه هم بیشتر از دکتر و استاد و تحصیل کرده ها پول می گیرن.

mehr1362
16-07-2016, 18:53
هرچند خیلی ناراحتم که بحث های خارج از تاپیک داره میشه ولی جواب مختصری میدم.
کاملا قبول دارم ایران بسیار کشور غنی هست و همیشه خودم همین رو میگم که اگر درست مدیریت میشد بهترین بودیم ولی منظور من در فوتبال بود که فدراسیون فوتبال ما ببینین چقدر پول داره ! همه پول ها خورده میشه وسط راه ... !!

در مورد بزرگترین قدرت جهان که می فرمایید لطفا بیشتر مطالعه کنین. می دونی آمریکا چند تریلیارد دلار (چند تا صفر داره) بدهی به دنیا داره؟ موضوع بحث های کاندیدا های ریاست جمهوری رو دید؟ درآمد اینجا خیلی بهتر هست به نسبت ایران، مخصوصا برای بعضی شغل های خاص ولی به مقام مقایسه برسم اینجا هم کلی فقیر و گدا داره ایران هم داره. پلیسی که شما مثال زدید اگر در آمریکا 1 بچه داشته باشه به زحمت می تونه زندگیش رو بگذرونه برای همینه زن و شوهر هر 2 باید اینجا کار کنن ! نمیگم کشور بدی هست ولی لطفا حرف کسی که اینجا زندگی می کنه رو بیشتر قبول کنین تا حرف های خودتون که شنیدید.
چاله چوله ها خیابان های اینجا رو ببینی نمیگی این کجاش جهان اوله؟ شده آمار دزدی ها در خیابان های آمریکا رو ببینی؟ شده آمار تجاوز در اینجا رو بدونی؟ آمار مرگ بر اثر تصادفات رو می دونی؟ آمار خانواده هایی که نتونستن قسط خونه بدن و خانه اشون مصادره شده رو می دونی؟ و ... بازم مثال بزنم؟
مطمئن باش من خودم هم جزو همون دسته ای هستم که میگم ایرانی ها با این سرمایه های ملی می تونن بهترین ها رو داشته باشن ولی با شرایط فعلی معلوم نیست پول ها چی میشه.
من به هیچ وچه منکر خوبی های آمریکا نمیشم ولی تنها حرفم اینه که در همه کشور های دنیا خوب و بد با هم وجود داره. اصلا در این تاپیک به بیراهه رفتیم، من این حرفا رو در مورد این زدم که فوتبالیست ها در کشور های دیگه هم بیشتر از دکتر و استاد و تحصیل کرده ها پول می گیرن.

چون جاهایی تفاوت فکری داریم پس بهتر هست بسط بیشتری ندیم .
من نظراتم را نوشتم ، شما هم زحمت کشیدی نوشتی . پس دیگه حرفی باقی نمی مونه !
ایران کشوری هست که یک کارگر یا کارمند باید 2 سال کار کنه و درآمدش را کامل جمع کنه ، نه بخوره نه بپوشه و نه ...
تا بعد از دو سال بتونه یک پراید بخره ! کشورهای صنعتی طرف با دستمزد یکماه ماشین معمولی ( که صد البته به ماشین های وطنی شرف داره ) را میخره !
ما کشوری هستیم که هنوز کاسه و بشقاب چینی خوب نمیتونیم بسازیم ! اینهمه محصولات وطنی باد کرده به خاطر همین عدم کیفیت هست ! مقایسه ی ما با آمریکایی که 50 سال قبل به کره ی ماه رفته خنده دار هست !
به هر حال اخبار شبکه های داخلی روی قشری از جامعه تاثیرات خودش را میزاره ، همه جا نا امنی و نارضایتی هست و فقط ایران همه گل و بلبل زندگی می کنند .:n02:
ما میتونیم خودمون را خیلی خوب با قطر و امارات مقایسه کنیم ! چون اونها که صنعت ندارند ، مثل خودمون گاز و نفت دارند!
صد درصد هیچ نقطه ای از کره ی زمین حقانیت مطلق وجود نداره !
ولی مقایسه ی دموکراسی در اروپا نه ! همون کره جنوبی ، با کشور خودمون مسخره هست .
در مورد دزدی و بزهکاری و اینها ، دقیقا فرق مملکت ما باکشورهای پیشرفته همین هست !
در کشور ما دستفروش ها و کارتن خواب ها را با کتک و تحقیر جمع می کنند که دیده نشوند ! خبرهای بزهکاری ، قتل ، تجاوز و همه از دم سانسور می شود که بگویند مملکت همه چیزش در سطح عالیست !
فقیرهای آمریکایی را مهاجرینی چون مکزیکی ها و کوبایی ها تشکیل میدهند !
در مملکت ما هر کسی که یک ساعت در روز کار کند را شاغل حساب میکنند که آمار 30 و چند درصدی بیکاری مخفی بماند!
مقایسه ی آمار مرگ بر اثر تصادف در ایران و آمریکا را شوخی کردی ؟
نمیدونی بیشترین آمار مرگ و میر جاده ای را ما داریم ؟!
کم کم پراید را هم با ماشین های قرص و محکم آمریکایی مقایسه می کنید و پراید بهتر در می آید !
چون شما میفرمائید ایران گل و بلبل هست و بنده بر خلافش ، بحث بیشتری با شما ندارم .
فقط یک سوم ازدواج ها در ایران به طلاق می انجامد ، که علتش مشکلات اقتصادی ، فقر و بیکاریست !کم کم دلم برای آمریکایی ها میسوزد ، طفلکی ها باید چقدر کار کنند !
در عوضش در ایران طرف با یکساعت کار در هفته خرج چند خانواده را تامین می کند :n02:
در همه ی دنیا خوب و بد وجود داره ، یعنی خوبی ها و بدی های ما با آمریکا مساوی است !
شما سال دیگر خود را جوهری کنید تا از این هم بهتر و بهتر شود !نمی دونید پول های ایران کجا میره ؟ :n02:
چند نفر دیگه ازین ایرانی ها داریم که اخبار گوش نمی کنند ؟
الان باید بنویسم پول ها کجاها میره ؟ :n02:

زیاد هم صدا و سیمای ایران را نگاه نکنید ، البته اگر کارت فعال ... ندارید ! :n39:
عزیزم شما برو شعار مرگ مرگ بده ، بالاخره ببینیم ازین مگ مگ کردن چه عاید ایران شود !میگن کسی که خوابیده را میشه بیدار کرد ، ولی کسی که خودش را به خواب زده نه :n39:
اول که ثروت عرب ها را نداشتیم ! یکدفعه در دموکراسی و جامعه از آمریکا هم پیشی گرفتیم !
:n08:
این اعتماد به نفس کذایی ایرانی جماعت را به الاغ چهار پا دهند ، صد درصد پرنده هم میشود ! :n19:

----------------------------------------------
بحث های فوتبالی و غیر فوتبالی از نظر من مختومه هست ، از شرکت عزیزان ممنونم .
میتونید نقل قول بزنید ولی جوابی دریافت نخواهید کرد ، میتونید با یکدیگر هم ادامه دهید !
اولین پست نوشتم برای این ملت نوشتن کاری بس عبث و بیهوده است ، این حرفا برای کبک سر در برف فرو برده نیست !
بعضی چیزها اینقدر شفاف هست که نیازی به بازگو نداره ، اگر نور را عده ای نمی بینند مشکل از چشمانشون هست !
جامعه ی ایرانی با این سطح بینش ، 50 سال دیگر هم همین خواهد بود !
کوروش تو نخواب ، که ملتت در خواب است
آرامگه ات غرقه به زیر آب است !

R£ɀД
16-07-2016, 19:41
چون جاهایی تفاوت فکری داریم پس بهتر هست بسط بیشتری ندیم .
من نظراتم را نوشتم ، شما هم زحمت کشیدی نوشتی . پس دیگه حرفی باقی نمی مونه !
ایران کشوری هست که یک کارگر یا کارمند باید 2 سال کار کنه و درآمدش را کامل جمع کنه ، نه بخوره نه بپوشه و نه ...
تا بعد از دو سال بتونه یک پراید بخره ! کشورهای صنعتی طرف با دستمزد یکماه ماشین معمولی ( که صد البته به ماشین های وطنی شرف داره ) را میخره !
ما کشوری هستیم که هنوز کاسه و بشقاب چینی خوب نمیتونیم بسازیم ! اینهمه محصولات وطنی باد کرده به خاطر همین عدم کیفیت هست ! مقایسه ی ما با آمریکایی که 50 سال قبل به کره ی ماه رفته خنده دار هست !
به هر حال اخبار شبکه های داخلی روی قشری از جامعه تاثیرات خودش را میزاره ، همه جا نا امنی و نارضایتی هست و فقط ایران همه گل و بلبل زندگی می کنند .:n02:
ما میتونیم خودمون را خیلی خوب با قطر و امارات مقایسه کنیم ! چون اونها که صنعت ندارند ، مثل خودمون گاز و نفت دارند!
صد درصد هیچ نقطه ای از کره ی زمین حقانیت مطلق وجود نداره !
ولی مقایسه ی دموکراسی در اروپا نه ! همون کره جنوبی ، با کشور خودمون مسخره هست .
در مورد دزدی و بزهکاری و اینها ، دقیقا فرق مملکت ما باکشورهای پیشرفته همین هست !
در کشور ما دستفروش ها و کارتن خواب ها را با کتک و تحقیر جمع می کنند که دیده نشوند ! خبرهای بزهکاری ، قتل ، تجاوز و همه از دم سانسور می شود که بگویند مملکت همه چیزش در سطح عالیست !
در مملکت ما هر کسی که یک ساعت در روز کار کند را شاغل حساب میکنند که آمار 30 و چند درصدی بیکاری مخفی بماند!
کم کم پراید را هم با ماشین های قرص و محکم آمریکایی مقایسه می کنید و پراید بهتر در می آید !
چون شما میفرمائید ایران گل و بلبل هست و بنده بر خلافش ، بحث بیشتری با شما ندارم .
فقط یک سوم ازدواج ها در ایران به طلاق می انجامد ، که علتش مشکلات اقتصادی ، فقر و بیکاریست !کم کم دلم برای آمریکایی ها میسوزد ، طفلکی ها باید چقدر کار کنند !
در عوضش در ایران طرف با یکساعت کار در هفته خرج چند خانواده را تامین می کند :n02:
در همه ی دنیا خوب و بد وجود داره ، یعنی خوبی ها و بدی های ما با آمریکا مساوی است !
شما سال دیگر خود را جوهری کنید تا از این هم بهتر و بهتر شود !نمی دونید پول های ایران کجا میره ؟ :n02:
الان باید بنویسم پول ها کجاها میره ؟ :n02:

زیاد هم صدا و سیمای ایران را نگاه نکنید ، البته اگر کارت فعال ... ندارید ! :n39:
عزیزم شما برو شعار مرگ مرگ بده ، بالاخره ببینیم ازین مگ مگ کردن چه عاید ایران شود !میگن کسی که خوابیده را میشه بیدار کرد ، ولی کسی که خودش را به خواب زده نه :n39:
اول که ثروت عرب ها را نداشتیم ! یکدفعه در دموکراسی و جامعه از آمریکا هم پیشی گرفتیم !
:n08:
این اعتماد به نفس کذایی ایرانی جماعت را به الاغ چهار پا دهند ، صد درصد پرنده هم میشود ! :n19:

----------------------------------------------
بحث های فوتبالی و غیر فوتبالی از نظر من مختومه هست ، از شرکت عزیزان ممنونم .
میتونید نقل قول بزنید ولی جوابی دریافت نخواهید کرد ، میتونید با یکدیگر هم ادامه دهید !
اولین پست نوشتم برای این ملت نوشتن کاری بس عبث و بیهوده است ، این حرفا برای کبک سر در برف فرو برده نیست !
بعضی چیزها اینقدر شفاف هست که نیازی به بازگو نداره ، اگر نور را عده ای نمی بینند مشکل از چشمانشون هست !
کوروش تو نخواب ، که ملتت در خواب است
آرامگه ات غرقه به زیر آب است !

دوست عزیز شما کلا انگار توهم داری !! من الان 6 سال هست در آمریکا زندگی می کنم (خواستی بگو Facetime کنم). لطفا وقتی جایی نیستی و نمی دونی و از دیگران خبر نداری تهمت نزن و روی هوا نظر نده.

مقایسه ی ما با آمریکایی که 50 سال قبل به کره ی ماه رفته خنده دار هست !

بله در خیلی ضمینه ها خنده داره قبول دارم. ولی همچنین نظرات شما هم که در این کشور زندگی نکردی و فقظ شعار میدی خنده داره.

لطفا شما در هیچ موردی نظر ندین. چون اساس حرفتوتن همیشه اشتباه هست. چند سال آمریکا زندگی کردین نظر میدین؟ به منی که در آمریکا زندگی می کنم و با چشم خودم دیدم این حرف رو می زنین؟ به منی که به چشمم دیدم یک گدای آمریکایی چون بهش پولی من و دیگران ندادیم توی خیابان فحش خواهر و مادر داده دارین توضیح میدین ؟

لطفا اطلاعات ندارین جوک ننویسین. در آمریکا سالی حدود 30-40 هزار نفر در تصادفات رانندگی اون هم با بهترین ماشین ها کشته میشن. اگر خواستین بگین همین امروز dataset تصادفات آمریکا در 10 سال گذشته رو که منجر به مرگ شده در اختیارتون بزارم که تمام اطلاعات ماشین ها و علت تصادف و 1000 تا فیلد دیگه از هر تصادف را شامل میشه.

این از آمار ایران :
"بررسي‌هاي انجام شده نشان مي‌دهد كه در سال 1393، تعداد 16 هزار و 872 نفر در حوادث رانندگي كشته شدند."
فقط سال 2014 در آمریکا 35,398 نفر در حوادث رانندگی کشته شدن !! شما از این به بعد از روی هوا فقط اظهار نظر نکنید!

انگلیسی می فهمی؟ فقط چند تا آمار پلیس از اتفاقات اطراف دانشگاه رو اینجا میزارم اونم در یک شهر دانشجویی جا های دیگه که آمار بیداد میکنه. فقط بنا به دلایلی متاسفانه نمیتوم کل ایمیل و جملات رو بزارم ولی خواستین video call می کنم حداقل 200 تا از اینا در ایمیلم نشونتون میدم ! (معنی کلی موارد 1 و 5 و 6) را می فهمین؟

1- On July 15, 2016, => the suspect standing exposing his genitals

2- On July 6, 2016 =>Off-Campus “Armed Robberies”:

3- “Armed Robbery” that occurred on Saturday June 18, 2016 ****”,

4- On May 31, 2016 => the suspect was armed with a handgun and cash was taken during the incident.

5- placing a cell phone under the divider and taking photographs of the occupant of the stall. May 2016

6- She got into her vehicle and the subject then removed his genitalia and began to masturbate while looking at her.

الان باید بنویسم پول ها کجاها میره ؟

آدم حسابی شما به زمین و زمان تهمت میزنین. من توی عمرم در ایران که بودم رای ندادم و نمیدم. همه پول ها هم میدونم کجا میره و دزدیده میشه ولی دوست ندارم اینجا حرفی بزنم!

من به اندازه ی خودم بیدار هستم و 88 یاد گرفتم انگشتم را دیگر جوهری نکنم

چه جالب که شما بالاخره یک چیزی یاد گرفتی !! اینجاست که فکر می کنی از همه بهتری ! من یک بار هم انگشتم جوهری نشده و نمیشه !

زیاد هم صدا و سیمای ایران را نگاه نکنید ، البته اگر کارت فعال ... ندارید !
من 10 سالی هست اخبار ایران رو گوش نمی کنم. واقعا شما تهمت زدنوتون حال آدم رو به هم میزنه. بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی راجع به دیگران یا حتی فوتبالیست ها داشته باشین فقط تراوشات مسخره ذهنی خود را مینویسین.
اول بفهم با کی و در کجا حرف میزنی بعد تهمت بزن ! اوکی ؟

شما بشین هرچی از دهنت در میاد بگو و توی همون ایران بمون. فقط دهن بین هستین. اینجاست که معلوم میشه چقدر تهمت میزنین و تعصب دارین. همین تهمت زدن هات باعث شده همین بمونی. وقتی میگم وقت خوندن چرت و پرت های شما رو ندارم برای این هست که در آمریکا زندگی می کنم. وقتی مثال آمریکا میزنم و مینویسم "اینجا" منظورم اینه که من در ایران نیستم !

این اعتماد به نفس کذایی ایرانی جماعت را به الاغ چهار پا دهند ، صد درصد پرنده هم میشود !
منم اگه با یک حیوان 4 پا بحث می کردم حتما بهتر منظور من رو می فهمید ! شما تعصبات کورکورانه داری. در ایران زندگی می کنی و سنگ خارج به سینه میزنی حتی بیشتر از خود آمریکایی ها. لطفا و خواهشا یک کلمه دیگه راجع به آمریکا ننویسید مگر اینکه در اون جامعه زندگی کرده باشی. من هم اینجا زندگی کردم، هم تحصیل کردم و هم هر ترم کلی دانشجو آمریکایی زیر دست من تحصیل می کنند! شاید الان بفهمید چرا بقیه از شما کینه دارن چون طرز حرف زدن بلد نیستین و کور کورانه تهمت میزنین.

با این طرز فکر کردن و تفکراتی که پشت این بحث ها که دیگه از روز هم روشن تره 50 سال که سهله تا 100 سال دیگه هم همین جایی خواهید بود که الان هستین و حسرت و عقده زندگی در یه کشور جهان اول رو دارید !

در خاتمه بگم که یک موجود چقدر می تونه یک دفعه کینه به وجود بیاره که منی که 6 ساله فعالیت نداشتم درگیر بشم اینجا و منی که جز 3-4 نفر در انجمن نمی دونستن الان در کدوم شهر یا کشور هستم مجبور بشم راجع به محل زندگیم بنویسم که بخوام شاید به بعضی ها بفهمونم سرشون رو از زیر برف بیرون بیارن، از خواب بیدار بشن و چشاشون رو باز کنن