مشاهده نسخه کامل
: آبسه ای دندانی که فقط از عکس مشخص است
محمد7966
29-05-2016, 10:17
سلام دوستان
من دندانهای زیادی دارم که عصب کشی کردم،بعضیاشون رو 4 سال پیش عصب کشی کردم
ولی الان که رفتم عکس گرفتم دکترا میگن آبسه کردند،ولی من اصلا هیچ دردی ندارم،نه هندونه ای نه ورمی ولی از عکس میگن دندونات آبسه دارند
البته یکیشون یه دونه ریزی تو لثه اش ایجاد شده که دکتر متخصص گفت کیسته
دیروز یه مطالبی خوندم،فقط ترس تلقین میکرد،میگفت ممکنه این عفونت بزنه به مغز و مننژیت رخ بده و عفونت بزنه به مغز و طرف بمیره
الان گناه من چیه؟8 دنداند عصب کشی شده دارم،اگر بخاد همه این 8 عفونت کنه و درمان مجدد بخان ،میکشیدمشون بهتر بود که
الان نظرتون چیه؟خود دکترا هم نمیدونن چی بگن،همه رو گذاشتن من تصمیم بگیرم ولی خب من اصلا دردی حس نمیکنم ولی دکترا میگن عکس هات نشون میدن دندونات آبسه کردند
من نظر علمی و پزشکی ندارم ولی دندونم آبسه داشت که کاملا واضح و بسیار بزرگ بود ولی اصلا درد نداشت حتی دکتر موقع عصب کشی بی حسی هم نزد و بدون بی حسی عصب کشی کرد یعنی وضعش تا این حد خراب بود
aaligoli
29-05-2016, 16:49
سلام دوستان
من دندانهای زیادی دارم که عصب کشی کردم،بعضیاشون رو 4 سال پیش عصب کشی کردم
ولی الان که رفتم عکس گرفتم دکترا میگن آبسه کردند،ولی من اصلا هیچ دردی ندارم،نه هندونه ای نه ورمی ولی از عکس میگن دندونات آبسه دارند
البته یکیشون یه دونه ریزی تو لثه اش ایجاد شده که دکتر متخصص گفت کیسته
دیروز یه مطالبی خوندم،فقط ترس تلقین میکرد،میگفت ممکنه این عفونت بزنه به مغز و مننژیت رخ بده و عفونت بزنه به مغز و طرف بمیره
الان گناه من چیه؟8 دنداند عصب کشی شده دارم،اگر بخاد همه این 8 عفونت کنه و درمان مجدد بخان ،میکشیدمشون بهتر بود که
الان نظرتون چیه؟خود دکترا هم نمیدونن چی بگن،همه رو گذاشتن من تصمیم بگیرم ولی خب من اصلا دردی حس نمیکنم ولی دکترا میگن عکس هات نشون میدن دندونات آبسه کردند
سفالکسین روی 2 عدد هر 6 ساعت.
چرک هاتو خشک میکنه، یه دکتر دیگه هم برو. ( خصوصی )
سفالکسین روی 2 عدد هر 6 ساعت.
چرک هاتو خشک میکنه، یه دکتر دیگه هم برو. ( خصوصی )
من آبسه شدید داشتم به نحوی که استخوان بالای دندان از بین رفته ولی هیچ انتی بیوتیکی نخوردم
محمد7966
30-05-2016, 14:51
من آبسه شدید داشتم به نحوی که استخوان بالای دندان از بین رفته ولی هیچ انتی بیوتیکی نخوردم
سلام،ببخشید یه سوال دارم
دیروز تو عکس دیدم 3 تا از دندونان انتهای ریشه آبسه زدند
ولی 3 تا دکتر رفتم همه میگن 50،50
یعنی ممکنه درمان کنیم و خوب بشه و ممکنه هم نشه
شما دکترت هم همین حرفو بهت زد یا نه؟
دیروز تو عکس دیدم 3 تا از دندونان انتهای ریشه آبسه زدند
ولی 3 تا دکتر رفتم همه میگن 50،50
یعنی ممکنه درمان کنیم و خوب بشه و ممکنه هم نشه
شما دکترت هم همین حرفو بهت زد یا نه؟
در مورد این دندان خیر ولی یک دندانی که قبلا عصب کشی شده بود و مشکل داشت دکتر گفت ممکنه انتهای ریشه کیست باشه که من کلا بیخیالش شدم !
سلام
پیش متخصص چی رفتید؟
شما باید پیش متخصص عصب کشی بروید ... اینها نظر تخصصی میدهند.اگر لازم باشه ارجاع میدن به متخصص دیگر.
دندانپزشک عمومی الان فایده نداره. دندان عصب کشی در حوزه متخصص عصب کشی هست الان.
محمد7966
30-05-2016, 21:26
سلام
پیش متخصص چی رفتید؟
شما باید پیش متخصص عصب کشی بروید ... اینها نظر تخصصی میدهند.اگر لازم باشه ارجاع میدن به متخصص دیگر.
دندانپزشک عمومی الان فایده نداره. دندان عصب کشی در حوزه متخصص عصب کشی هست الان.
سلام
اتفاقا عمومی منو پیش متخصص ریشه ارجاع داد
یکیشون که نزدیک شهرمونه و یه ربع فاصله داره با شهرمون گفت چیزی که 50 50 باشه رو اصلا انجام نمیده(فکر کنم ازون پزشکای باوجدان و مسئولیت پذیره)
رفتم مرکز استان گفت 50 50 ولی هرچی خودت بگی
ولی یه نفر دیگه هم هست اهواز که دکتر عمومیم گفت این اهل ریسکه و اصلا نمیگه 50 50
میگه بشین برات درستش میکنم ظاهرا هم دیر به دیر نوبت میده سرش شلوغه
ولی خب منم نمیتونم اعتماد کنم
سلام
اتفاقا عمومی منو پیش متخصص ریشه ارجاع داد
یکیشون که نزدیک شهرمونه و یه ربع فاصله داره با شهرمون گفت چیزی که 50 50 باشه رو اصلا انجام نمیده(فکر کنم ازون پزشکای باوجدان و مسئولیت پذیره)
رفتم مرکز استان گفت 50 50 ولی هرچی خودت بگی
ولی یه نفر دیگه هم هست اهواز که دکتر عمومیم گفت این اهل ریسکه و اصلا نمیگه 50 50
میگه بشین برات درستش میکنم ظاهرا هم دیر به دیر نوبت میده سرش شلوغه
ولی خب منم نمیتونم اعتماد کنم
من خودم یکی از دندام رو دندانپزشک عمومی به فنا داد. قسمت عمده دندان و دیواره های رو تراشید و بعد هم فهمیدیم خوب عصب کشی نکرده
چند جا و متخصص هم نظر دادند. درمان مجدد + جراحی لثه نیاز داره و با روکش 2 میلیون خرج ش هست.
یکی دو تا هم گفتند اصلا میتونی بکشی و ایمپلنت کنی
هر جور راحتی و انتخاب رو میزارن به عهده بیمار
من تصمیم گرفتم بکشم و ایمپلنت کنم. یعنی گذاشتم هر وقت درد گرفت برم بکشمش.
:n21:
بعضی درمان ها در ابتدا خوب انجام نمیشه و مشکلات بعدی رو باعث میشه که به راحتی درست نمیشم یا اصلا درست نمیشن
به حرف متخصص ریشه میشه اعتماد کرد. نظرشون تخصصی هست.
اگر میگه 50 50
بگو راه حل دیگر چی هست به جز درمان ریشه مجدد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.