ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مودم Linksys Cisco

sadafroohi
28-05-2016, 16:34
سلام دوستان گرامی:
مودم Cisco x2000 linksys من دچار یک مشکلی شده که باید روزی ۳ تا ۴ مرتبه از دکمه ی پشت پاور خاموش و روشن کنم تا اینترنتم وصل بشه! تا خاموش روشن نکنم درست نمیشه.
درضمن چندبار هم ریست کردم و به اخرین ورژن فریمور مودم اپگرید کردم ولی بازم بی فایده بود. چرا اینطوری شده؟ با مودم زایکسل رو همین خط و با همین isp این مشکل را ندارم حتی تو ده روز هم لازم نمیشه یکبار خاموش روشن کنم، ولی با مودم Cisco این مشکل را روزانه چند مرتبه دارم.
خواهشا راهنمایی کنید سپاسگزارم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

محمد7966
28-05-2016, 20:03
سلام دوستان گرامی:
مودم Cisco x2000 linksys من دچار یک مشکلی شده که باید روزی ۳ تا ۴ مرتبه از دکمه ی پشت پاور خاموش و روشن کنم تا اینترنتم وصل بشه! تا خاموش روشن نکنم درست نمیشه.
درضمن چندبار هم ریست کردم و به اخرین ورژن فریمور مودم اپگرید کردم ولی بازم بی فایده بود. چرا اینطوری شده؟ با مودم زایکسل رو همین خط و با همین isp این مشکل را ندارم حتی تو ده روز هم لازم نمیشه یکبار خاموش روشن کنم، ولی با مودم Cisco این مشکل را روزانه چند مرتبه دارم.
خواهشا راهنمایی کنید سپاسگزارم.

سلام چند روزه این مشکلو دارید یا خیلی وقته؟

از کدوم isp اشتراک دارید؟

همین مودمو جای دیگه ای هم تست کنید شاید با تجهیزات ispتون هماهنگ نباشه

چند روزه من و بعضی از دوستان با پارس آنلاین نوسان snr داریم و اینترنت هی قطع و وصل میشه شاید شما هم نوسان snr داشته باشید،یه نگاه به وضعیت استاتوس مودم بندازید

sadafroohi
28-05-2016, 21:13
سلام چند روزه این مشکلو دارید یا خیلی وقته؟

از کدوم isp اشتراک دارید؟

همین مودمو جای دیگه ای هم تست کنید شاید با تجهیزات ispتون هماهنگ نباشه

چند روزه من و بعضی از دوستان با پارس آنلاین نوسان snr داریم و اینترنت هی قطع و وصل میشه شاید شما هم نوسان snr داشته باشید،یه نگاه به وضعیت استاتوس مودم بندازید

حدود یکساله. شاتل. با های وب و isp های دیگه هم همین مشکل را داریم. جالبه وقتی که اینترنتم قطع میشه ولی هر سه تا چراغ مودم روشنه هنوز!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sadafroohi
29-05-2016, 05:19
از دوستان کسی میدونه این گزینه ی MTU در تنظیمات مودم چیه؟ و بهتره رو چه عددی باشه؟
اونطور که تو فرومهای خارجی خوندم مشکل مودمهای Linksys تنظیم گزینه ی MTU میباشد که اگه رو عدد درست قرار داده بشه دیگه نیاز به ریست و از برق کشیدن این حرفا نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
29-05-2016, 11:22
از دوستان کسی میدونه این گزینه ی MTU در تنظیمات مودم چیه؟ و بهتره رو چه عددی باشه؟
اونطور که تو فرومهای خارجی خوندم مشکل مودمهای Linksys تنظیم گزینه ی MTU میباشد که اگه رو عدد درست قرار داده بشه دیگه نیاز به ریست و از برق کشیدن این حرفا نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما یه نگاهی به این تایپیک بندازید

اندر فواید MTU و مشکلات آن !!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sadafroohi
29-05-2016, 16:47
درود:
این لینک به صورت خیلی واضح و حرفه ای توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستانی که به مباحث مودم و شبکه اشراف کامل دارن لطف کنن ترجمه کنند. فکر میکنم این موضوع به کار خیلی ها بیاد.
ممنونم.

mohammad462
21-07-2016, 19:46
بنده هم همین مشکل را دارم .خواهشا یکی که وارد هست راهنمایی کنه

sadafroohi
21-07-2016, 19:55
بنده هم همین مشکل را دارم .خواهشا یکی که وارد هست راهنمایی کنه

سافتور را دانگريد كن به ورژن پايين تر درست ميشه. DSL Modulation را بذار رو حالت adsl2+ به ISP هم زنگ بزن بگو رو اين مود برات بذارن البته اگه snr خطت بالاتر از ١٠ باشه وقتي بالاتر از ٨ مگ آپ ميشه. تا 8 مگ حالت adsl2 و G.dmt جواب ميده. Gdm.t كمتر ديسكانكت ميشد براى من بهتر بود. در ضمن internet connection type را هم از Auto بذار رو حالت Adsl