ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال مهم در مورد تست هارد اکسترنال و جلوگیری از عوض کردن و سوء استفاده از آن !؟

Ariya2009
28-05-2016, 02:17
با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز.

من به تازگی یک هارد اکسترنال ADATA HD710 - 1TB خریدم.

با توجه به اینکه میخوام هارد را بصورت مداوم برای پر کردن دیتا به شهرستان های مختلف ارسال کنم و دوباره تحویل بگیرم ، شما دوستان گرامی برای تست آن و جلوگیری از عوض کردن و سوء استفاده از هارد چه راهکار و یا پیشنهادی دارید؟

مثلا مثل چک کردن سریال سخت افزاری پس از هر بار تحویل گرفتن و تست سلامتی هارد.

شاد و سلامت باشید.

ممنونم.

EhsanCPU
28-05-2016, 02:55
سلام میتونین از نرم افزار های Hard Disk Sentinel و HD Tune کمک بگیرین

Ariya2009
28-05-2016, 03:03
سلام میتونین از نرم افزار های Hard Disk Sentinel و HD Tune کمک بگیرین

با سلام و احترام.

توضیح کامل میدید ؟

ممنونم.

ata.royalfalcon
28-05-2016, 07:21
با سلام و احترام خدمت همه دوستان گرامی و عزیز.

من به تازگی یک هارد اکسترنال ADATA HD710 - 1TB خریدم.

با توجه به اینکه میخوام هارد را بصورت مداوم برای پر کردن دیتا به شهرستان های مختلف ارسال کنم و دوباره تحویل بگیرم ، شما دوستان گرامی برای تست آن و جلوگیری از عوض کردن و سوء استفاده از هارد چه راهکار و یا پیشنهادی دارید؟

مثلا مثل چک کردن سریال سخت افزاری پس از هر بار تحویل گرفتن و تست سلامتی هارد.

شاد و سلامت باشید.

ممنونم.

با سلام و احترام.

توضیح کامل میدید ؟

ممنونم.

با سلام .

همانطوریکه دوستان هم گفتند میتونید از نرم افزارهای مختلفی مثل HD Tune Pro استفاده کنید . مثلاً در قسمت info همین برنامه سریال نامبر هارد دیسک نوشته میشه که شما میتونید مطمئن بشید عوض نشده و همچنین از قسمت Health هم میتونید از سلامتی هارد دیسک و میزان کارکرد مطمئن بشید . البته همه این تستها باید قبل از ارسال انجام بشه .

ولی بنظر من بهتر بود یه هارد دیسک مستعمل برای اینکار در نظر میگرفتید تا اگر احیاناً خراب شد خیلی ضرر نکنید . چون خرابی شاید اصلاً تقصیر فروشنده نباشه یا اگر هم تقصیر فروشنده باشه میتونه خیلی راحت انکار کنه . من خودم چندتا هارد دیسک اضافی و قدیمی دارم و برای همین کار استفاده میکنم و هارد دیسکهای اصلی رو به کسی تحویل نمیدم .