ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عارضه برف کوری و افت بینایی

HOOSEIN 105
27-05-2016, 23:15
سلام
یک شنبه همین هفته توی کوه عینکم رو گم کردم و حدود 10 ساعت در ارتفاع بالای 4000 توی یه منطقه کاملا سفید پوش بودم . تا موقع برگشت هیچ مشکلی نداشتم ولی هنگام برگشت تو جاده متوجه شدم نور خودروها چشمم رو اذیت میکنه و چشمم به نور حساس شده بود و این حساسیت بیشتر شد تا جایی که مجبور شدم چشمم رو با دستمال ببندم .
دکتر رفتم گفت برف کوریه و باید تحمل کنی و چندتا قطره داد و گفت خیالیت راحت عوارضی نداره و مشکلت هم تو 72 ساعت کامل بر طرف میشه. من بعد از دو روز درد وحشتناک بیناییم رو بدست اوردم و تا به امروز تمام درد و حساسیت چشمم برطرف شده اما هنوز تاری دید دارم .
توی مطالعه و کار با گوشی اینا هیچ مشکلی ندارم اما فواصل دور رو خیلی تار میبینم و این مشکلم به نظرم تا حالا بهبودی هرچند نسبی هم نداشته !من چشمام قبل این حادثه هیچ مشکلی نداشت اما الان این تاری دید من رو میترسونه.
میخوام بپرسم این تاری دید به مرور زمان برطرف میشه یا این جز عوارض برف کوریه و برگشت ناپذیر؟؟:n28:
ممنون میشم دوستان اگه راهنمایی کنید
تو اینترنت هرچی گشتم زده بود عوارضی نداره و مشکل بعد چند روز خوب میشه اما من هنوز تاری دید دارم . در ضمن قطره هم دو روزیه استفاده نمیکنم . قطره ای که استفاده میکردم کلوبیوتیک بود اسمش.