مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد پارتیشن بندی هارد در ویندوز 7
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
هارد رو به این صورتی که در عکسها مشخصه پارتیشن بندی کردم .
ایا type پارتیشن ها درسته ؟اون مقدار 8 مگ همیشه بلا استفاده میمونه؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
27-05-2016, 23:03
نه اون 8 مگ مهم نیست
تو بعضی از سیستما دیدمش ،نمیدونم هم چرا ایجاد میشه
antbadell
30-05-2016, 16:10
این فضا رو ویندوز مشخص کرده برای تنظیمات هارد دیسک که توی disk management ویندوز قابل دیدن نیست ، فقط توی برنامه های مدیریت هارد و موقع نصب ویندوز مشخصه
با سلام
ممنونم از دو دوست عزیزم
type پارتیشن ها درست هستن؟ اولی باید primary باشه و مابقی logical?
با سپاس فراوان
موفق باشید
antbadell
30-05-2016, 21:27
بین ساختار مشخصی نداره که بگی اولی primaryباشه بقیه logical ، یه سیستم میتونه حداکثر 4 تا درایو primary داشته باشه
درایو هایی که logical هستند فضاشون از درایور های primary گرفته میشه . اون primary که میبینید کل درایو دیسک هست که موقع نصب ویندوز به صورت سخت افزاری ایجاد میشه
محمد7966
30-05-2016, 21:38
بین ساختار مشخصی نداره که بگی اولی primaryباشه بقیه logical ، یه سیستم میتونه حداکثر 4 تا درایو primary داشته باشه
درایو هایی که logical هستند فضاشون از درایور های primary گرفته میشه . اون primary که میبینید کل درایو دیسک هست که موقع نصب ویندوز به صورت سخت افزاری ایجاد میشه
آقا سلام
نکته خوبی گفتید:
من یه ر.وز داشتم درایو هارد فامیلمون پاک میکردم بعد دیدم 2 تا از هاردای دیگه هم باش پاک شد
پس یه جورایی اون 2تادرایوی که خود به خود پاک شدند logical بودند نه؟
antbadell
31-05-2016, 11:11
آقا سلام
نکته خوبی گفتید:
من یه ر.وز داشتم درایو هارد فامیلمون پاک میکردم بعد دیدم 2 تا از هاردای دیگه هم باش پاک شد
پس یه جورایی اون 2تادرایوی که خود به خود پاک شدند logical بودند نه؟
درود
نه بعید میدونم اینطوری باشه ، من خودم زیاد درایو primary پاک کردم ولی درایو logical هایی که ازشون extended کردم پاک نشدن حتما دلیل دیگه ای داشته یا شاید هم آدرس درایو با درایو دیگه قاطی شده بود و مخفی شده بوده و باید اسم دراویش رو از قسمت Action > All Task > change drive letter and paths تغییر میدادید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.