ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در آپدیت ویندوز

vahidmir2000
27-05-2016, 13:02
درود بر تمام دوستان.

من ویندوز 7 ارژینال دارم. اما با مشکل در آپدیت اون روبرو شدم. مرحله Check for update چیزی در حدود یک ساعت طول میکشه و بعد از اون دریافت و نصب فایل های آپدیت هم چند ساعت طول میشه و در نهایت در مرحله کانفیگ با اررور failure config windows update روبرو میشم و باید حدود نیم ساعت صبر کنم تا ویندوز برای بوت مجدد و به اصطلاح retriev کردن فایلهای آپدیت آماده بشه.

مشکل از کجاس؟ راه حلی وجود داره؟

ممنون پیشاپیش

CafeNet999
28-05-2016, 00:14
من توصیه نمیکنم آپدیت های بعد از SP1 رو آنلاین و از خود مایکروسافت دانلود کنید چون یهو برمیداره آپدیت های مربوط به ویندوز 10 رو میاره تو سیتمتون و هی میره رو اعصاب
میتونید از یکی از پک هایی که آپدیت های مهم بعد از SP1 رو جمع آوری کردن استفاده کنید(طبیعتا این پک ها غیر رسمی هستن)

vahidmir2000
28-05-2016, 23:01
من توصیه نمیکنم آپدیت های بعد از SP1 رو آنلاین و از خود مایکروسافت دانلود کنید چون یهو برمیداره آپدیت های مربوط به ویندوز 10 رو میاره تو سیتمتون و هی میره رو اعصاب
میتونید از یکی از پک هایی که آپدیت های مهم بعد از SP1 رو جمع آوری کردن استفاده کنید(طبیعتا این پک ها غیر رسمی هستن)

ممنون از جوابت دوست خوبم. سوای همه صحبتهای شما الان مشکل اصلی اینه که تو مرحله چک کردن میمونه و بعد از چند ساعت هم که لیست آپدیت ها رو نشون میده ، دانلودشون نمیکنه...

CafeNet999
29-05-2016, 02:39
منم 7اصلی دارم قدیم وقتی میخواستم آپدیت کنم میگفت دسترسی ادمین نداری.با روش زیر اکانت ادمین مخفی ویندوز رو فعال میکردم، وارد میشدم و بدون مشکل آپدیت میکرد
CMD رو اجرا کنید (راست کلیک Run as administrator) این دستور رو تایپ کنید و enter بزنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم رو که logout کردید یه اکانت اضافه شده با اون وارد بشید ببینید مشکل حل میشه یا نه
برای غیر فعال کردن این اکانت مجدد cmd رو اجرا کنید این بار تایپ کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید