مشاهده نسخه کامل
: LG K10 یا SUMSUNG J5 ؟
tandis-gh
26-05-2016, 22:16
سلام خدمت دوستان
واسه خرید بین الجی K10 و سامیونگ J5 مدل 4G مرددم:n13:
چیزیکه عملا مشخصه اینه که سخت افزار K10 LG خیلی بروز تره و تنها چیزیکه من شک دارم در تفاوت کیفیت دوربینها هستش
آیا کیفیت دوربینهای این دو مدل با هم متفاوته؟ اگه متفاوته کدوم یکی بهتره ؟:n36:
parisoft1
27-05-2016, 03:50
سلام خدمت دوستان
چیزیکه عملا مشخصه اینه که سخت افزار K10 LG خیلی بروز تره و تنها چیزیکه من شک دارم در تفاوت کیفیت دوربینها هستش
اولا که با کلیت موضوع شما کاری نداریم ولی یه نکته رو همیشه در مورد دوربین گوشی ها یادتون باشه
کیفیت یه دوربین در تمامی موارد (نور کنتراست شفافیت و..... کلا دیگه تمامی عوامل دخیل در یک عکس) برای مشاهده اینکه کدوم دوربین از کدوم یکی بهتره رو نباید توی همون صفحه گوشی نگاه کنید حتما باید هر دو عکس مربوط به یه منظره یکسان رو در صفحه نمایشی غیر از صفحه ی خود موبایل ها بررسی کنید تا به بهترین و واضح ترین نتیجه برسید
مثلا با مشاهده در تلویزیون یا کامپیوتر
اگه علتش رو هم بخواهید بخاطر اینکه صفحه هر کدوم از گوشی های مورد نظر از نظرا نوع تکنولوژی و نوع ساخت باهم متفاوت هستن پس این عقیده که گوشی من خوب عکس ميندازه گوشی تو بد کاملا چرته
و در آخر در مورد مشاوره خریدتون من خودم J5 رو از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم به نسبت j7 خود سامسونگ چیزی جالبی نبود
و این مدل ال جی رو از نزدیک کار نکردم ولی روی کاغذ که مخصوصا از نظر دوربین ال جی بالاتره
و از نظر امکانات هم بازم ال جی یکی بخاطر nfc و dual band بودن وای فای یش
ولی از نظر سخت افزار که کاملا مشابه هم هستن cpu gpu کاملا یکسان
و تنها برتری سامسونگ J5 داشتن نویز کنسرین هستش و فلاش دوربین جلو یش
سلام خدمت دوستان
به نظرم J5 گزینه بهتره به چند دلیل :
باتری با ضرفیت بالاتر
صفحه نمایش با کیفیت تر
و از طرفی هم LG K10 نخسه بالاتر اندروید براش تایید شده .
ب نظر من K10 یکم گزینه مناسب تریه چون
یکسال جدیدتره و اندروید6...
محافط صفحه گوریلا گلس 3 داره...
حافظه 16 گیگ...
از نظر کیفیت دوربین و باتری و...یا تفاوتی ندارن یا تفاوت در حدی نیس ک قاطعانه یکی برتر باشه...
ضمنا K10 جنس بدنش رو من خودم یکم بیشتر پسندیدم...
tandis-gh
27-05-2016, 23:06
سلام
ضمن تشکر از نظرات تمامی دوستان گلم
اینو بگم که دیروز تو موبایل فروشی فروشنده گفت کیفیت دوربین j5 از k10 بالاتره ولی با توجه به صحبتهای دوست عزیزم parisoft1
باید عکس گرفته شده توسط هر دو گوشی رو در کامپیوتر دید و قضاوت کرد
فردا یه اسکناس 10 هزار تومنی بر میدارم و با هر دو گوشی عکس میگیرم و بعد توی یه pc مقایسشون میکنم
همونطور که تمام دوستان میدونن سخت افزار k10 از j5 خیلی قویتر و بروز تره منتهی بنده تا حالا گوشیهای الجی رو تجربه نکردم و نمیدونم از نظر کیفیت نسبت به سامسونگ در چه رده ای قرار داره
از تمام دوستان سپاسگذارم:n16:
بین این دو تا گوشی lg k10 بهتره اما می شه رو برند های دیگه هم فکر کرد مثلا sony m4,c4,m5,c5 یا htc m9,m8,820s به نظر من روی اینا هم می شه فکر کرد ولی سمت هوواوی نرو.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
parisoft1
30-05-2016, 02:09
سلام
ضمن تشکر از نظرات تمامی دوستان گلم
اینو بگم که دیروز تو موبایل فروشی فروشنده گفت کیفیت دوربین j5 از k10 بالاتره ولی با توجه به صحبتهای دوست عزیزم parisoft1
باید عکس گرفته شده توسط هر دو گوشی رو در کامپیوتر دید و قضاوت کرد
فردا یه اسکناس 10 هزار تومنی بر میدارم و با هر دو گوشی عکس میگیرم و بعد توی یه pc مقایسشون میکنم
همونطور که تمام دوستان میدونن سخت افزار k10 از j5 خیلی قویتر و بروز تره منتهی بنده تا حالا گوشیهای الجی رو تجربه نکردم و نمیدونم از نظر کیفیت نسبت به سامسونگ در چه رده ای قرار داره
از تمام دوستان سپاسگذارم:n16:
پیشاپش مبارکت باشه:n01:
و الان که دارم این پیام رو میفرستم نمیدونم فردا شده یا نه ولی بجای اسکناس بهتر از یه چیز رنگی استفاده کنی تقریبا یه چیزی که حداقل 3 4 رنگ اصلی رو داشته باشه که قشنگ بشه تفاوت رنگ رو واضح دید
یه مثالی بزنم راجع به رنگ نمیدونم میدونید یا نه ولی اگه خودتون پیگیر همچین مساعلی باشد 100% به چشم دیدید -سامسونگ جدا از اینکه رنگ ها رو خیلی با اغراق نشون میده و بقیه برند ها مخصوصا سونی توی نمایش رنگ ها خیلی طبیعی عمل میکنن هرچند من خودم رنگ مصنوعی و با اغراق سامسونگ رو بیشتر میپسندم ولی این مسعله بیشتر سلیقه ای هستش -برای درک بهتر این مورد میتونید خودتون شخصا توی اینترنت سرچ کنید مقایسه کیفیت صفحه سامسونگ با فلان گوشی -اگه مقایسه رنگ قرمز note4 سامسونگ رو با بقیه گوشی ها ببیند بعید نیست از تعجب شاخ دربیارید این قد که تو این رنگ سامسونگ گند زده بود (قرمز رو نارنجی نشون میده-سفید رو سفید مایل به سبز -رنگ سیاه هم که همیشه خدا سامسونگ باهش مشکل داشته)
اینم مدرک بعدا دوستان نکن از خودم میگم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.