ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در فشردن یک کلید و تایپ دو حرف در کیبورد

mehdi perspolisi
26-05-2016, 16:48
سلام
دوستان یه کیبورد جدید در محل کارم خریداری شده، وقتی یه کلید رو می زنم دوتا حرف تایپ میکنه، مثلا کلید g رو میزنم h هم تایپ میشه، برعکسشم h رو میزنم g هم تایپ میشه، این مشکل حتی در مورد کلید M و V یا کلید F و j هم که کنار هم نیستنم وجود داره البته همه ی کلیدها این مشکلو ندارن و درست تایپ میشن. لطفا کمک کنین چون واقعا دچار مشکل شدم.

محمد7966
26-05-2016, 16:51
سلام
دوستان یه کیبورد جدید در محل کارم خریداری شده، وقتی یه کلید رو می زنم دوتا حرف تایپ میکنه، مثلا کلید g رو میزنم h هم تایپ میشه، برعکسشم h رو میزنم g هم تایپ میشه، این مشکل حتی در مورد کلید M و V یا کلید F و j هم که کنار هم نیستنم وجود داره البته همه ی کلیدها این مشکلو ندارن و درست تایپ میشن. لطفا کمک کنین چون واقعا دچار مشکل شدم.

سلام

احتمالا اتصالی داره

لبتاب من کیبوردش اتصالی داره و حالتی مثل مشکل شما داره

mehdi perspolisi
27-05-2016, 11:28
این انگار این دو تا حروفش بهم متصلن اصلا یه بارم پیش نیومده درست تایپ شه.:n37: نمی دونم چیکارش کنم؟؟؟!!!!!!!

Pr0m3en
27-05-2016, 11:48
برد اصلی کیبرد مشکل داره
با یه کیبرد دیگه تست بفرمایید

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

EXTREME
27-05-2016, 17:55
سلام

اگر با یک کلیذ فقط این مشکل هست میتونه از خود کلید یا پستونکش باشه که تعویض میشه ولی اگر کل کلید ها باشه میتونه از برد اصلی کیبورد باشه
بهتره کیبورد روی یک سیستم دیگه هم تست بشه

mehdi perspolisi
27-05-2016, 21:08
اگر با یک کلیذ فقط این مشکل هست میتونه از خود کلید یا پستونکش باشه که تعویض میشه ولی اگر کل کلید ها باشه میتونه از برد اصلی کیبورد باشه
بهتره کیبورد روی یک سیستم دیگه هم تست بشه

ممنون. تقریبا حدودا 12 کلید حروف این مشکلو دارن، رو سیستم دیگه م تست کردم همین مشکلو داشت. بنظرتون بازش کنم یه نگاه بندازم؟ البته خیلی به سخت افزار وارد نیستم فقط میگم شاید فهمیدم چی به چیه

محمد7966
27-05-2016, 21:26
ممنون. تقریبا حدودا 12 کلید حروف این مشکلو دارن، رو سیستم دیگه م تست کردم همین مشکلو داشت. بنظرتون بازش کنم یه نگاه بندازم؟ البته خیلی به سخت افزار وارد نیستم فقط میگم شاید فهمیدم چی به چیه

بازش کنید،چیز خاصی نداره،ولی من یه بار کیبورد سالمو باز کردم بعدش دیدم بعضی از کلیداش کار نمیکنه،چون خیلی حساسه کیبورد

باید اون صفحه الکترونیکیش خوب جای بیفته روی پستونکا،و یه سری چیزای دیگه

ولی به هر حال آب از سر کیبورد شما گذشته،حالا فرقی نمینه چه یه وجب باشه یه صد وجب،بازش کنید

mehdi perspolisi
27-05-2016, 21:57
بازش کنید،چیز خاصی نداره،ولی من یه بار کیبورد سالمو باز کردم بعدش دیدم بعضی از کلیداش کار نمیکنه،چون خیلی حساسه کیبورد

باید اون صفحه الکترونیکیش خوب جای بیفته روی پستونکا،و یه سری چیزای دیگه

ولی به هر حال آب از سر کیبورد شما گذشته،حالا فرقی نمینه چه یه وجب باشه یه صد وجب،بازش کنید

مرسی :» چون تازه گرفتن و برای محل کاره یه خرده میترسم:n36: ولی بهر حال ممنون واقعا کمکم کردین