ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با ظرفیت RAM در ویندوز 10

Jang Bogo
25-05-2016, 14:22
سلام و خسته نباشید.
من دوتا RAM با ظرفیت 8 گیگابایت (هر دو یک مارک و یک مدل هستن) انداختم روی سیستمم.
سیستم 16 گیگ میشناسه ولی زده 8GIG USABLE.
مدل مادربورد: AsRock 890GX Pro3
عکس رو ببینید.
مشکل از کجاست؟
با اینکه رم به درایور ربطی نداره ولی تمامی درایورها نصب هستن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
25-05-2016, 14:31
سلام مادربردتون چند جا برای رم داره؟2 تا یا 4 تا؟

Jang Bogo
25-05-2016, 15:50
سلام مادربردتون چند جا برای رم داره؟2 تا یا 4 تا؟
4 تا. دوتا آبی رنگه. دوتا سفید رنگ. توی هردوتاش هم تست کردم

محمد7966
25-05-2016, 16:03
4 تا. دوتا آبی رنگه. دوتا سفید رنگ. توی هردوتاش هم تست کردم

یه تایپیک قبلا ایجاد شده یه نگاه بهش بندازید،و کارهایی که دوستان گفتند رو هم انجام بدید
فقط یه سوال cpu تون این مقدار رم رو پشتیبانی میکنه از نظر فرکانس و حافظه مشکلی نداره؟

مشکل 4 گیگ رم در ویندوز 64 بیت فقط 2.7 قابل استفاده!!! :( ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tanner
25-05-2016, 16:06
یه نگاهی هم به این سایت بیندازید خالی از لطف نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tanner
25-05-2016, 16:11
این روش رو امتحان کنید شاید جواب بده

This problem may occur because the Maximum memory option is selected incorrectly. To fix this, follow these steps:

[*=left]Click Start[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] type msconfig in the Search programs and files box, and then click msconfig in the Programs list.
[*=left]In the System Configuration window, click Advanced options on the Boot tab.
[*=left]Click to clear the Maximum memory check box, and then click OK.
[*=left]Restart the computer.

Jang Bogo
26-05-2016, 00:23
یه تایپیک قبلا ایجاد شده یه نگاه بهش بندازید،و کارهایی که دوستان گفتند رو هم انجام بدید
فقط یه سوال cpu تون این مقدار رم رو پشتیبانی میکنه از نظر فرکانس و حافظه مشکلی نداره؟

مشکل 4 گیگ رم در ویندوز 64 بیت فقط 2.7 قابل استفاده!!! :( ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سی پی یو من AMD T1100 Phenom II X6 هست. 6 هسته ای با فرکانس 3.5 گیگاهرتز