ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر نام خانوادگی به علت عربی بودن کلمه

امید ک
25-05-2016, 09:53
سلام.دوستان

کسی تا حالا شده فامیلیش رو فقط به خاطر عربی بودن تغییر داده باشه؟
یعنی نه اینکه فامیلیش زشت بوده باشه بلکه فقط به خاطر اینکه از عربی بودن فامیلیش بدش میاد تغییر داده باشه.
یا مثلا بخواد در آینده به فامیلی پارسی شناخته یا معروف بشه؟

واکنش پدر چطوری بوده؟ راضی بوده؟ اگر نبوده چجوری فرزند فامیلی رو تغییر داده( فرزند بالغ شده ی 18 سال) ؟

بعد از تغییر فامیلی با پدرش مشکل پیدا کرده؟ چجوری حل کرده؟

واکنش بستگان ، فامیل،آشنایان و دوستان به فامیلی جدید چطوری بوده؟
(در صورتی که فرد فامیلی قبلی اش عربی بوده و مشکلی نداشته و زشت نبوده ولی تغییر کرده و حالا باید فامیلی جدید فرد را بشناسند)

bushido
25-05-2016, 11:24
تا حالا با این مورد مواجه نشدم ولی با این کار موافقم

mahdi_z100
25-05-2016, 14:11
دوست عزیز آخه این چه سوالیه که واکنش پدر چی بوده ؟
همه افراد با هم خلقیاتشون فرق میکنه . اگه پدر مذهبی باشه که باید بری تو کوچه بخوابی . اگه به فامیلیش ارق داشته باشه باز هم تو کوچه ای . باید باباتو بشناسی که رو فامیلیش حساسه یا نه . فک و فامیل که مهم نیستن . بعدش فامیلی عوض کردن یه قوانینی داره اول برو ثبت احوال بپرس بعدش دنبال دردسر فک و فامیل باش.

امید ک
29-05-2016, 19:50
منظورم اینه که فرد فامیلی خودش را تغییر دهد یعنی چون 18 سالش شده فامیلی خودش را تغییر دهد نه اینکه فامیلی پدرش را هم تغییر دهد که شما میگویید ((بری تو کوچه بخوابی)).

در ضمن علاوه بر اون سوال ها این رو میخام بدونم که اگر کسی فامیلیش رو عوض کرده و فامیلی قبلیش بد بوده و فامیلی خوب گذاشته واکنش دوستان، همکلاسی ها چه بوده؟

اگر فامیلی قبلیش خوب بوده ولی تغییر داده و فامیلی دومی هم خوب بوده باز چطور؟آیا مسخره اش میکردند؟
اصلا کسی هست که فامیلیش از نظر عرف اجتماعی خوب بوده باشه ولی اونو به میل دلش تغییر داده باشه؟

MXRX
29-05-2016, 20:40
تعویض نام فامیل یکبار برای هر فرد امکان پذیر است . در صورت اقدام اگر دلیل تعویض را خواستند بگویید من کلا" از این فامیل خوشم نمیاد نه بخاطر عربی بودن آن ! . اگر 18 سال به بالا دارید و به هر دلیلی از نام فامیل خود راضی نیستید از لحاظ قانونی میتوانید هر فامیلی که دوست دارید انتخاب کنید و اقدام به تعویض آن کنید. هیچکس هم نمیتواند جلوی شما رو بگیرد و این کار ارتباطی به کسی ندارد.
منتها روی نام فامیل خوب فکر کنید چون در صورت تعویض بعد ها قابل تعویض نیست .میتوانید در صورت تمایل از نام فامیل و آشنای خود هم استفاده کنید منتها فقط باید رضایت فرد را داشته باشید ....
البته در صورت انتخاب نام فامیل توسط خودتان، یک پسوند فامیل هم خواهید داشت و از بین یک لیست انتخابی که به شما میدهند انتخاب میشود و ممکنه پسوند صد در صد اونی که میخواهید در نیاد گرچه پسوند فامیل زیاد مهم نیست و نیاز نیست پسوند نام فامیل را در هر جایی بگویید، مهم اسم فامیله
در آخر در صورت انتخاب نام فامیل خوب و مناسب هیچکس شما را مسخره نخواهد کرد واکنش دیگران اصلا" مهم نیست ممکنه اوایل در خانواده خود و فامیل به شوخی به شما بگویند که دیگه از ما نیستی و... ولی خیلی زود براشون عادی میشه.
دیگر مدارک شناسایی شما هم باید با فامیل جدید تعویض بشه همینطور حساب بانکی ، گواهینامه و ... ولی تغییر نام مدارک تحصیلات شما امکانپذیر نیست ... اسم فامیل سابق شما نیز در شناسنامه قید میشود .

pashangparsi6
29-05-2016, 23:04
با فرمانروایی عرب پرستان بعیده...

امید ک
30-05-2016, 00:10
البته در صورت انتخاب نام فامیل توسط خودتان، یک پسوند فامیل هم خواهید داشت و از بین یک لیست انتخابی که به شما میدهند انتخاب میشود و ممکنه پسوند صد در صد اونی که میخواهید در نیاد گرچه پسوند فامیل زیاد مهم نیست و نیاز نیست پسوند نام فامیل را در هر جایی بگویید، مهم اسم فامیله

یعنی هر نام فامیلی که انتخاب کنم پسوند باید داشته باشه حتی اگر خیلی با فامیلی قبلی متفاوت باشه؟

چطور میتونم فامیلی پارسی بدون پسوند انتخاب کنم؟

در ضمن خود شما تا حالا تجربه ی تغییر فامیلی داشتید که این ها رو میگید؟

در ضمن وقتی که بابام راضی نمیشه و میگه دوست نداره من چجوری تغییر بدم فامیلیمو؟

امید ک
31-05-2016, 13:30
کیه که به سوالات من در بالا پاسخ بده؟

در ضمن قیمت تغییر نام و نام خانوادگی چنده؟

کدوم اسناد و مدارک رو غیر شناسنامه بعد از تغییر فامیلی باید تغییر بدم؟ اگه ندم چی میشه؟

kian98
31-05-2016, 14:11
سلام

من یکی از دوستام رو میشناختم که میخواست اسمش رو عوض کنه هزینه اش 60 هزارتومن شد ...
فامیل رو نمیدونم ولی احتمالا فامیل گرونتر در میاد ...