مشاهده نسخه کامل
: بین دو لپ تاپ کدوم مناسب تره پیشنهاد بهتری دارین تا 4 تومن
سلام بین Asus n552vw a که صفحه نمایش 4k و رم 12 گیر داره و Asus n552vw b که صفحه نمایش تاچ و 16 گیگ رم و کیفیت صفحه نمایش فول اچ دی داره کدوم بهتره نقطه ضعفای این سری چیه و من شنیدم که لپ تاپای 4K در هنگام اجرای بازی بار اضافی متحمل میشن برای اجرای بازیا و صفحه لمسیا هم نور بیشتری دارن این غیر این دو لپ تاپ پیشنهاد بهتری دارین؟
کاش مورد استفاده تون رو مشخص میکردین تا بهتر بشه کمکتون کرد
هرچی رزولوشن بره بالا پردازش سنگینتر میشه و به همین نسبت مصرف انرژی بالا میره
از طرفی صفحه نمایش تاچ هم در لپ تاپ کاربرد چندانی نداره و بعد از یه مدت ازش زده میشید
تو این رنج قیمت بهترین گزینه همین ها هستن..خود من هم چند وقتی دنبال خرید یه لپتاپ مناسشب هستم..و مدل ارزون تره این سری رو در نظر دارم یعنی N552vx...مشکل خاصی ندیدم که کسی ذکر کرده باشه..اگرم خودم بین دو گزینه بالا مونده باشم با توجه به این که اهل گیم نیستم نسخه 4K رو انتخاب می کردم
مورد استفاده من بیشتر از نرم افزار رندر و تریدی مکس و ممکنه کارای گرافیکی سنگین باشه با توجه به نیازم هارد اس اس دی میخوام که سرعت اجرای نرم افزار ها بالا بره و حافظه زیاد چون زیاد فیلم میریزم و گیمم گاهی اوقات دوس دارم آخرین بازی های روزو بازی کنم که فان خوبی داشته باشم یعنی یه استفاده همه جانبه تقریبا خودمم رشته کامپیوتر مشغول تحصیلم کارم باهاش زیاده حتی اگه مدل های دیگه از شرکتهای دیگم مناسب میدونین معرفی کنین مرسی چون شنیدم ام اس آیم بعضیا زیاد تعریفشو میکردن ولی میخواد تا حد امکان پول اضافی بابت چیزای الکی ندم که استفاده ندارن نمونش همین شاید تاچ و 4 کی باشن نمیدونم چون واقعا کاربرد دارن یا نه حتی حافظه رم 16 چقد کاربرد داره؟
amir_t6262
23-05-2016, 08:38
صفحه نمایش تاچ را هم اصلا برای لپ تاپ توصیه نمیکنم.
من برای دوستم مدل 4K را گرفتم. لپ تاپ بسیار خوبی است. هم برای بازی و هم فیلم دیدن.
فقط یک موضوع و آن اینکه ممکن است در برخی نرم افزارها که هنوز سازگاری با این رزولوشن را ندارند، دچار مشکل شوی. یعنی مثلا در Kmplayer دکمه های بستن و minimize و ... آنقدر کوچک میشوند که نمیشه درست تشخیصشان داد. که البته اگر رزولوشن را روی fullHD بگذاری، مشکل حل میشود.
در برنامه هایی که گفتی، نمیدانم این مشکل باشد یا نه. دوستانی که این برنامه ها را نصب کردند بهتر میتوانند راهنمایی کنند.
ضمنا اگر عجله نداری، بنظرم کمی صبر کن تا برخی مدلهای جدید ایسوس به بازار بیایند.
amir_t6262
23-05-2016, 08:40
این تاپیک هم در خصوص همین مدل لپ تاپ است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی چقد باید صبر کنم که مدلای جدید برسن و اونا خیلی بهترن؟
مرسی چقد باید صبر کنم که مدلای جدید برسن و اونا خیلی بهترن؟
سلام
تا شش ماه هم مدلای جدید میان و هم قیمت های جهانی به خاطر بازار چین میشکنه
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Forklift
02-11-2016, 10:03
لب تاب میخوام واسه طراحی صنعتی بچه ها کسی چیزی سراغ نداره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.