مشاهده نسخه کامل
: این Error چیه ؟
jafariking
23-05-2016, 00:36
سلام . یه بازی کم حجم از نت دانلود کردم ولی نصب نشد . نسخه دانلود شده رو پاک کردم ولی از اون به بعد این Error هی میاد . باید چندبار روی OK یا Close کلیک کنم تا از صفحه بره . باز چند دقیقه دیگه ظاهر میشه . کسی میتونه کمکم کنه ؟
بعد از این که اون بازی رو نصب کردم که نشد با ( الان دوباره Error مذکور ظاهر شد ) Nod32 اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکرد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه سیستم رستور فعاله سیستم رو به حالت قبل از نصب بازی ببرید
TheLucifer
23-05-2016, 11:36
دوست عزیز, پیش نیاز اجرای برنامه .nett.exe (nett.exe) فایل nss3.dll هست که ظاهرا در سیستم عامل شما موجود نیست
شما یه search برا برنامه .nett.exe در درایو c تون بزنید اگه پیدا شد (+مکانی که فایل درش است +یک بک آپ از فایل که search زدید) فایل رو در هنگامی که ارور نمیده پاک کنید ببینید بازم این مشکل پیش میاد نتیجه رو اعلام کنید مرسی
jafariking
24-05-2016, 10:17
دوست عزیز, پیش نیاز اجرای برنامه .nett.exe (nett.exe) فایل nss3.dll هست که ظاهرا در سیستم عامل شما موجود نیست
شما یه search برا برنامه .nett.exe در درایو c تون بزنید اگه پیدا شد (+مکانی که فایل درش است +یک بک آپ از فایل که search زدید) فایل رو در هنگامی که ارور نمیده پاک کنید ببینید بازم این مشکل پیش میاد نتیجه رو اعلام کنید مرسی
سلام و ممنون از راهنماییت . فایل توی درایو C هست و همونطور که گفتین وقتی Error نمیده سعی کردم حذفش کنم ولی پیغام باز بودن و در حال استفاده بودن برنامه رو میده و حذف نمیشه .
TheLucifer
24-05-2016, 11:53
سلام و ممنون از راهنماییت . فایل توی درایو C هست و همونطور که گفتین وقتی Error نمیده سعی کردم حذفش کنم ولی پیغام باز بودن و در حال استفاده بودن برنامه رو میده و حذف نمیشه .
کامپیوتر رو در حالت safe mode اجرا کنید ببینید امکان پاک کردن فایل وجود دارد
jafariking
30-05-2016, 17:02
کامپیوتر رو در حالت safe mode اجرا کنید ببینید امکان پاک کردن فایل وجود دارد
سلام . ممنون از راهنمایی دوبارت عزیز . مشکل با روشی که گفتی توی حالت Safe Mode حل شد .
فایل باید تو system32 یا sytemwow64 باشه نه تو C
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.