ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نپذیرفتن اثر انگشت در کارت ملی هوشمند

محمد7966
21-05-2016, 09:31
سلام دوستان

امروز رفتیم برای کارت ملی هوشمند عکس و اثر انگشت بدیم ولی مادر من دستگاه نتونست بخونه اثر انگشتشو

بعد پست مرکزی شهرمون گفت برو ثبت احوال شهر،رفتیم اونجا،اونم دستگاش مثل دستگاه پست مرکزی بود فرقی نداشت

بعدش اصلا هم ندیدم چراغ اثر انگشت سبز بشه ،بعدش گفت تموم شد برو،بهش میگم خانم اینکه چراغاش سبز نشد،میگه کد میفرسته

اگر کسی تجربه داشته که دستگاه اثر انگشت ،نتونسته اثر انگشتشو بخونه بگه که چیکار کرده،

ممنون

●●●FDR●●●
21-05-2016, 13:13
سلام دوستان

امروز رفتیم برای کارت ملی هوشمند عکس و اثر انگشت بدیم ولی مادر من دستگاه نتونست بخونه اثر انگشتشو

بعد پست مرکزی شهرمون گفت برو ثبت احوال شهر،رفتیم اونجا،اونم دستگاش مثل دستگاه پست مرکزی بود فرقی نداشت

بعدش اصلا هم ندیدم چراغ اثر انگشت سبز بشه ،بعدش گفت تموم شد برو،بهش میگم خانم اینکه چراغاش سبز نشد،میگه کد میفرسته

نمیدونم طرف منو چی فرض کرده،به هر حال امیدوارم دروغ نگفته باشه و سَنبل کاری نکرده باشند

و یه حرکت بدی که دیدم این بود که خودش و همکارش بعدش پوزخندی زدند،دوست داشتم اون موقع اداره ثبت احوال خراب کنم رو سرشون:n34:

دیگه پوزخندت برای چی بود مرتیکه و زنیکه(چون همکارش زن بود)،من برداشتم اینه که اون پوزخنده رو سر سنبل کاریشون زده باشند اگرچه اخلاقا نباید زود قضاوت کرد

اگر کسی تجربه داشته که دستگاه اثر انگشت ،نتونسته اثر انگشتشو بخونه بگه که چیکار کرده،

ممنون

اینا دستگاهاشون زاغارته . یه مقداری پوست دست ساییده باشه نمیتونه اسکن کنه ( مخصوصا خانمها که خیلی اوقات با دستشون ظرف میشورن ) . مادر من هم رفته بود همین کار رو انجام بده نمیتونستن اثر انگشتشو بگیرن. خلاصه بعد از 200 بار اسکن درست شد. دستگاه های جدید چند لایه پوست زیرین رو هم اسکن میکنن که ظاهرا اینا اون نوعش رو ندارن . یا اگر هم دارن تعدادش کمه.

تازه اگر هم کارشون رو درست انجام نداده باشن هیچ مشکلی پیش نمیاد

ali_agha1981
23-05-2016, 20:33
سلام
برادر من هم رفته بود اسکن بگیره به علت اینکه قرص اعصاب و روان میخورد نمیتونست اسکن انگشت بگیره..
گفتن برو یه ماه دیگه بیا..

نمیدونم طرف منو چی فرض کرده،به هر حال امیدوارم دروغ نگفته باشه و سَنبل کاری نکرده باشند

اصلا مهم نیست..بهتر که ثبت نشه....
این اثر انگشت برای کارهای امنیتی هست که مثلا اگه فردی دزدی یا قتل یا...انجام داده باشه و اثر انگشتش اونجا باشه به راحتی آب خوردن میتونن پیداش کنن...دیگه لازم نیست حتما سوء سابقه داشته باشه و تو سیستم پلیس ثبت شده باشه..

ferysery
25-05-2016, 13:42
مادر من امروز رفت که تحویل بگیره کارتشو که صادر شده بوده
بعد از چندین بار که یارو خواست مطابقت بده و اسکنر قبول نکرد
گفت کارتتون قفل شد (سوخت) و برین از اول توی دفاتر الکترونیک یه بار دیگه ثبت نام کنید و کل اون مراحل باید انجام بشه و سه ماه دیگه مجدد بیایین برای تایید هویت مجدد!!!
یعنی پول و وقت مردم کشک

ferysery
30-05-2016, 18:48
من 7 ماه پیش ثبت نام کرده بودم و به گفته دفتری که ثبت نام کردم منتظر موندم که پیامک بیاد که نیومد
خلاصه پاشدم رفتم ثبت احوال و توی شلوغ پلوغی بعده دو ساعت همهمه و ازدحام کارت رو گرفتم
بعد رفتم بانک کاری انجام بدم گفت کارت ملی شما هنوز فعال نشده برو 10 روز دیگه بیا !!!
حالا کارای دیگه ای هم دارم (محضری) که 10 روز لنک میماند...

sabajoon123
20-10-2017, 19:53
سلام من کارمند ثبت احوالم.اگه مادرتون رفته ثبت احوال و فقط یکبار دستشو رو دستگاه گذاشتن واسه این بوده اون متصدی مطمعن بشه که واقعا اثر انگشت نداره.وقتی مطمعن شده نداره براش کد شش رقمی ارسال میکنن.

nina12
22-01-2018, 19:23
برای من هم همین مشکل پیش اومد و همین امروز که رفتم برای تکمیل ثبت نام گفتن اثر انگشت ندارم :n35: اثر انگشتانم صاف شده و از بین رفته و اکثر خانم ها همه این مشکلو دارن ،راستش خیلی ناراحت شدم و خلاصه منو فرستادن ثبت احوال اونجا یک آقایی اسکن کردن گفتن درست شد بفرمایین براتون پیام میفرستیم تا تحویل بگیرین ،آخرش نفهمیدم که اثر انگشتانم گرفته شد پذیرفته شد یا خیر...آیا کسی اطلاع داره می شه پیگیری کنیم و بدونیم اثر انگشت پذیرفته شده یا نه؟

albertxx
22-01-2018, 20:06
مادر من امروز رفت که تحویل بگیره کارتشو که صادر شده بوده
بعد از چندین بار که یارو خواست مطابقت بده و اسکنر قبول نکرد
گفت کارتتون قفل شد (سوخت) و برین از اول توی دفاتر الکترونیک یه بار دیگه ثبت نام کنید و کل اون مراحل باید انجام بشه و سه ماه دیگه مجدد بیایین برای تایید هویت مجدد!!!
یعنی پول و وقت مردم کشک

یعنی چی ؟؟؟؟؟ یعنی اگه بسوزه باید دوباره ثبت نام کرد و هزینه پرداخت کرد ؟ :n29:

مسخره بازیا چیه !!
واسه المثنی این همه باید دوباره سختی کشید ؟؟ :n29:

ملا نصرالدین
24-01-2018, 14:43
بچه ها اگه نریم دنبال کارت ملی چی میشه؟مثلا بیوفته سال بعد

Reza31001
24-01-2018, 17:51
اگه بخوان جدی اجرا کنن کارهای قانونی کارت ملی رو لازم داره نمیتونید انجام بدین
مثل کارهای بانکی

aryamehr1368
06-02-2018, 21:28
اگه بخوان جدی اجرا کنن کارهای قانونی کارت ملی رو لازم داره نمیتونید انجام بدین
مثل کارهای بانکی
من که کارای بانک رو با گواهینامه انجام میدم مثل چک پاس کردن یا برداشت از حساب ولی بله جایی حتما کارت ملی نیاز باشه گیر میدن

karimz
14-02-2018, 02:11
اصلا تا حالا شده کسی از این کارت ملی هوشمند جایی استفاده کنه تا حالا که هرجا خواستن فقط یه کپی ازش گرفتن کپی از کارتی که هوشمند است! به هر حال از کارتی که باهوش است توقعات زیادی داریم حداقل بشه ازش برای امور بانکی استفاده کرد یا کرایه اتوبوس رو پرداخت به نظر هم میرسه این امر شدنی خواهد شد که همه دارایی های یک فرد یکجا و مشخص میشود اینکه کجا میره چقدر خرج داره و...

shaahani
14-02-2018, 04:30
متصدی بانک برای من در سه شماره با کارت هوشمند حساب بانکی باز کرد .
دیگه خودش رو برای وارد کردن اطلاعات به زحمت ننداخت و فقط رمز کارت هوشمند من رو گرفت و سریع حساب رو باز کرد.

در بعضی جاهای کشور قوانین مقداری سفت و سخت تر اجرا میشه ، به عنوان مثال جزیره کیش .
بانک ها هیچ عملیات بانکی را بدون دریافت کارت ملی انجام نمیدن ، من طبق عادت از گواهینامه استفاده میکردم و طی چند سال که جزیره زندگی میکردم ....
تمام بانک ها رو تست کردم هیچکدوم گواهینامه قبول نکردن برای انجام کارهای بانکی خخخخ ، اون زمان کارت ملی قدیمی من هنوز اعتبار داشت
الان دیگه فکر کنم کارتهای ملی قدیمی رو هم قبول نکنن که اعتبارشون گذشته .
البته یک خوبی داره اونجا علاوه بر کارت ملی با کارت کیشوند که مربوط به شهروندی جزیره کیش میشه کارها رو انجام میدن و اگه کارت ملی نباشه با اون میشه .
اما کارت کیشوند هم تند تند اعتبارش تموم میشه و باز خودش یه مشکل دیگست

nabavinejad
19-06-2024, 18:23
سلام.
ببخشید در مورد فاقدین اثر انگشت یک سوال داشتم. قبلا ظاهرا همانجور که فرمودین، یک کد شش رقمی جایگزین می دادند‌ ولی الان فقط همان کد ۴ رقمی هویت دیجیتال را میدن؟ سوال هم از ثبت و احوال پرسیدم گفتن آن کد جایگزین به شما مربوط نمی شود و مربوط به خود ماست و به شما نمی دهیم.
ولی ۴-۵ سال قبل به یکی از اقوام ما که اثر انگشت نداشت، آن کد ۶ رقمی را هم داده بودند.
اگر علتش را بگید ممنون میشم چون جواب درستی از ثبت و احوال نشنیدم.
ممنونم از شما.

srx190d
19-06-2024, 18:55
سلام.
ببخشید در مورد فاقدین اثر انگشت یک سوال داشتم. قبلا ظاهرا همانجور که فرمودین، یک کد شش رقمی جایگزین می دادند‌ ولی الان فقط همان کد ۴ رقمی هویت دیجیتال را میدن؟ سوال هم از ثبت و احوال پرسیدم گفتن آن کد جایگزین به شما مربوط نمی شود و مربوط به خود ماست و به شما نمی دهیم.
ولی ۴-۵ سال قبل به یکی از اقوام ما که اثر انگشت نداشت، آن کد ۶ رقمی را هم داده بودند.
اگر علتش را بگید ممنون میشم چون جواب درستی از ثبت و احوال نشنیدم.
ممنونم از شما.
الان مشکلی که داری چی
فعلا که نیاز به تطبیق اثر انگشت نیست
برای چه لازم داری

shervin115
21-06-2024, 09:17

شناسنامه شما جدید باشه کدملی داخلش ثبت میشه و مانند کارت ملی هست .