ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شماره مجازی

yaghob.boss
21-05-2016, 09:00
سلام دوستان یک سایت معرفی کنید که توش یه شماره مجازی مربوط به انگلیس یا کلا اروپا داشته باشم
من واسه ارسال کد برنامه بی تالک میخوام چند سایت امتحان کردم ولی کد بی تالک براش ارسال نمیشه

یه سوال دیگه چه برنامه هایی مثل بی تالک یا و.. .هست بتونم با خارج کشور چت کنم

navid_fo
21-05-2016, 10:31
سلام دوستان یک سایت معرفی کنید که توش یه شماره مجازی مربوط به انگلیس یا کلا اروپا داشته باشم
من واسه ارسال کد برنامه بی تالک میخوام چند سایت امتحان کردم ولی کد بی تالک براش ارسال نمیشه

یه سوال دیگه چه برنامه هایی مثل بی تالک یا و.. .هست بتونم با خارج کشور چت کنم
سلام
شما کافیه عبارت "receive sms online" سرچ کنین
برای مثال :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ali_mohandes
21-05-2016, 11:04
سلام
شما کافیه عبارت "receive sms online" سرچ کنین
برای مثال :

چجوری کار می کنه؟؟؟؟شماره تلگکرام پلاس می زنم میگه phone number flood نمی دونم باس چکنم؟؟؟

●●●FDR●●●
21-05-2016, 11:15
خوب همه این شماره ها یا قبلا استفاده شده یا توسط سرویسهای اینترنتی مختلف بلاک میشه

بعید میدونن بتونید شماره رایگان پیدا کنید

اگر هم پیدا کنید نباید انتظار داشته باشید اکانتی که ایجاد میکنید توسط یه نفر دیگه به سرقت نره

توصیه میکنم شماره اختصاصی بگیرید

navid_fo
21-05-2016, 11:18
چجوری کار می کنه؟؟؟؟شماره تلگکرام پلاس می زنم میگه phone number flood نمی دونم باس چکنم؟؟؟
شما شماره رو که نوشته برای هرکشور رو میزنی وارد تلگرام یا هر برنامه ای بعدش با رفرش کردن همون شماره کد میادش بعدش وارد می کنی
نکته بسیار مهم دوستمون رو هم در نظر بگیر :

yaghob.boss
21-05-2016, 11:47
خب اینا رو میدونم درسته من یه شماره اختصاصی میخوام که کسی باهاش انلاین نشه . نرم افزار زیاده ولی بی تالک نمیتونه کد ارسال کنه بهشون . من میخوام با کسایی ک خارج از کشور هستن چت کنم

ali_mohandes
21-05-2016, 12:08
شما شماره رو که نوشته برای هرکشور رو میزنی وارد تلگرام یا هر برنامه ای بعدش با رفرش کردن همون شماره کد میادش بعدش وارد می کنی
نکته بسیار مهم دوستمون رو هم در نظر بگیر :

مشکلی نیس....ولی هرکاری می کنم تلگرام پلاس همون ارور رو میده...

divaweb
04-02-2021, 02:27
این وبسایت نا معتبره ، یه موقع با شماره ای این سایت جایی ثبت نام نکنید که اطلاعاتتون لو میره
مثلا با شماره مجازی رایگان ، وارد اینستاگرامت میشی ، بعد تمام مخاطبین سیم کارتت میره تو اکانتت.