مشاهده نسخه کامل
: بهترین گزینه خرید خودرو حدود 20 میلیون تومان
pashangparsi6
21-05-2016, 00:00
با درود و خسته نباشید
1- دوستان گرامی لطفا در این زمینه راهنمایی کنید که بهترین گزینه ی خرید خودرو با بهای 20 میلیون تومان چیه؟
می خواستم مصرف خودرو کم باشه (اولویت) و خانوادگی باشه (البته منظورم از خانوادگی داشتن بچه نیست و تنها برای یک زوج باشه) + هزینه هاش معقول و کم باشه و البته به دلیل کاری که دارم در هفته دو بار باید باهاش برم توی جاده ی خاکی که البته جاده صاف و زیرسازی شده هست ولی خب خاکی هست. (حدود 5 کیلومتر هست)
لطفا بهترین گزینه ای که به نظر تون می رسه رو با توجه به برتری هایی که داره بگین
2- به نظرتون بهتر نیست صبر کنم تا خودروهای جدید تولیدشون آغاز بشه و قیمت خودروهای کنونی پایین بیاد؟ ( حدودا تولید خودروهای جدیدی که قرار هست بیاد چقدر دیگه هست؟)
با سپاس
والا با این وضع بازار ماشین کشورمون متاسفانه با این بودجه و کلا تو این رنج قیمت صفر عملا قدرت انتخاب خاصی وجود نداره و فقط پراید 131 صفر میتونین بخرین!!!
کم مصرفه...مناسب زوج هس و راحتی نسبی داره صندوقشم نسبتا جاداره...خرجش نسبتا کمه و قطعاتش هم ارزونه...اون مسافت جاده خاکی رو هم میتونین باهاش برین با سرعت کم و احتیاط...
البته میشه ب ماشینای کارکرده داخلی مختلفی (405-سمند و...) فکرکرد...میتسوبیشی گالانت-مزدا3قدیمی مدل 80-هیوندا ورنا مدل83...اینام هس اما پیدا کردن سالم و خوبش تقریبا محاله!!!
و تا اونجایی ک میدونم هیچکدوم کم مصرف نیستن...
اما خب ب نظرم فقط در صورتی این کار درسته ک صاحب قبلی ماشین رو خوب بشناسین و بدونین چ رفتاری با ماشینش داشته و چجوری نگهداری کرده...
ریو مدل 88 هم حدود 20 تومنه و انتخاب خوبیه بی آزار و نسبتا کم خرجه...
ب امید ارزون شدن ماشین هم نباشین کلا هرچی ماشین جدید بیاد هیچوقت ایرانخودرو و سایپا نمیذارن تو رنج 20-40 میلیون ماشینی وجود داشته باشه و انحصار فقط با پراید و 405 و 206 و سمندو ال90 و...هستش...
اگر تغییراتی پیش بیاد تو رنج 50 ب بالاس تازه اونم خوشبینانه...
pashangparsi6
29-05-2016, 19:14
لطفا درباره ی تفاوت خرج میون سمند و پراید هم راهنمایی کنید. اینکه شنیدم خرج پراید خیلییی کم تر از سمند هست درسته؟
با سپاس
mohamad skystar
30-05-2016, 18:37
لطفا درباره ی تفاوت خرج میون سمند و پراید هم راهنمایی کنید. اینکه شنیدم خرج پراید خیلییی کم تر از سمند هست درسته؟
با سپاس
بله در هر صورت مخارج سمند در تمام موارد از پراید بیشتره
از نظر قطعات موتور بدنه و تمام هزینه های کلی و جزئی مخارج سمند بیشتر از پراید هست.
pashangparsi6
25-07-2016, 22:21
والا با این وضع بازار ماشین کشورمون متاسفانه با این بودجه و کلا تو این رنج قیمت صفر عملا قدرت انتخاب خاصی وجود نداره و فقط پراید 131 صفر میتونین بخرین!!!
کم مصرفه...مناسب زوج هس و راحتی نسبی داره صندوقشم نسبتا جاداره...خرجش نسبتا کمه و قطعاتش هم ارزونه...اون مسافت جاده خاکی رو هم میتونین باهاش برین با سرعت کم و احتیاط...
البته میشه ب ماشینای کارکرده داخلی مختلفی (405-سمند و...) فکرکرد...میتسوبیشی گالانت-مزدا3قدیمی مدل 80-هیوندا ورنا مدل83...اینام هس اما پیدا کردن سالم و خوبش تقریبا محاله!!!
و تا اونجایی ک میدونم هیچکدوم کم مصرف نیستن...
اما خب ب نظرم فقط در صورتی این کار درسته ک صاحب قبلی ماشین رو خوب بشناسین و بدونین چ رفتاری با ماشینش داشته و چجوری نگهداری کرده...
ریو مدل 88 هم حدود 20 تومنه و انتخاب خوبیه بی آزار و نسبتا کم خرجه...
ب امید ارزون شدن ماشین هم نباشین کلا هرچی ماشین جدید بیاد هیچوقت ایرانخودرو و سایپا نمیذارن تو رنج 20-40 میلیون ماشینی وجود داشته باشه و انحصار فقط با پراید و 405 و 206 و سمندو ال90 و...هستش...
اگر تغییراتی پیش بیاد تو رنج 50 ب بالاس تازه اونم خوشبینانه...
ببخشید با این شرایط به نظرم با توجه به اینکه ریو رو کم تر توی خیابونا می بینم و خودم دوست دارم ماشینی که دارم زیاد توی خیابونا نباشه به نظرم ریو بهترین گزینه هست
اگر بتونم تا 22 تومن پول رو بالا بیارم می تونم چه ریویی مربوط به چه سالی بخرم؟
مشکل ریو چیه و ایرادش نسبت به سمند و پژو و .. چیه که کم تر مردم می خرن و من شنیدم که فروشش هم سخت هست
reza_khoshtip
26-07-2016, 08:57
تیبا هم گزینه بدی نیس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.