مشاهده نسخه کامل
: مشکل هارد و Removable Disk شدن
سلام ی هارد توشیبا 320 گیگ لب تاپ دارم و مشکل Removable Disk شدن بوجود امده
چکارش کنم که فایلهام حذف یا فرمت نشن و بالا بیاد
اگ کلیک کنم Change Drive Letter and Paths انتخاب کنم هارد فرمت میشه یا نه راه حل مناسبی بدید بدون .... از دست دادن فایلها
کسی نیست جواب بده فوری هست
محمد7966
21-05-2016, 21:06
کسی میتونه کمکم کنه
Change Drive Letter and Paths
این باعث فرمت هارد نمیشه فقط اسم درایو رو تغییر میده،البته اگر درایوی هم غیب بشه میاره
منم یه بار یکی از درایوام غیب شد،اوردمش
زدم اما باز نمیشه چکارش کنم اصلا چطوری فرمتش کنم از خیر فایلها گذشتم
هاردم اکسترنال هست 320گیگ هارد لب تاپی بدون ادپتور
ata.royalfalcon
21-05-2016, 21:39
زدم اما باز نمیشه چکارش کنم اصلا چطوری فرمتش کنم از خیر فایلها گذشتم
هاردم اکسترنال هست 320گیگ هارد لب تاپی بدون ادپتور
با فرض اینکه هارد دیسک سالم و بدون مشکل هست و اینکه هیچگونه رمزگذاری روی هارد دیسک انجام نشده باشه ؛ پیشنهاد میکنم قبل از فرمت برنامه های بازیابی اطلاعات مثل MiniTool Power Data Recovery تست کنید .
برای فرمت هم از Disk management ویندوز میتونید استفاده کنید .
با فرض اینکه هارد دیسک سالم و بدون مشکل هست و اینکه هیچگونه رمزگذاری روی هارد دیسک انجام نشده باشه ؛ پیشنهاد میکنم قبل از فرمت برنامه های بازیابی اطلاعات مثل MiniTool Power Data Recovery تست کنید .
برای فرمت هم از Disk management ویندوز میتونید استفاده کنید .
امتحان کرد نمیشنامسه امدم توhiren botcd هم زدم میزنه هادری نیست بستمش تو ی کیس پی سی بازم هاردی وجود نداره ی هارد هم جدا عین همون داشتم ووبردشو جابجا کردم بردش سالمه منتها موتورش نمیچرخه
ata.royalfalcon
21-05-2016, 22:59
امتحان کرد نمیشنامسه امدم توhiren botcd هم زدم میزنه هادری نیست بستمش تو ی کیس پی سی بازم هاردی وجود نداره ی هارد هم جدا عین همون داشتم ووبردشو جابجا کردم بردش سالمه منتها موتورش نمیچرخه
تعویض برد به تنهایی کافی نیست دوست عزیز و باید Firmware هم جابجا بشه چون یکسان نیستند حتی اگر دو هارد دیسک دقیقاً از یک مدل مشابه باشند . روشهای مختلفی برای جابجا کردن Firmware وجود داره از جمله جدا کردن چیپ از روی برد اول و لحیم کردن مجدد بر روی برد دوم .
هارد دیسک اگر توسط سیستم شناسایی نمیشه کاری نمیتونید انجام بدید و باید ارسال بشه که کلینیکهای تخصصی و با توجه به حجم کم و مهم نبودن اطلاعات (با توجه به اینکه در پست 6 گفتید از خیر اطلاعات گذشتید) مقرون بصرفه نیست .
تعویض برد به تنهایی کافی نیست دوست عزیز و باید Firmware هم جابجا بشه چون یکسان نیستند حتی اگر دو هارد دیسک دقیقاً از یک مدل مشابه باشند . روشهای مختلفی برای جابجا کردن Firmware وجود داره از جمله جدا کردن چیپ از روی برد اول و لحیم کردن مجدد بر روی برد دوم .
هارد دیسک اگر توسط سیستم شناسایی نمیشه کاری نمیتونید انجام بدید و باید ارسال بشه که کلینیکهای تخصصی و با توجه به حجم کم و مهم نبودن اطلاعات (با توجه به اینکه در پست 6 گفتید از خیر اطلاعات گذشتید) مقرون بصرفه نیست .
خیلی ممنون از پاسخ که دادید
بله اطلاعاتش برام مهم نیست چون بکاپ داشتم ازش و بخاطر اینکه دوباره مجبور بودم کپی بزنم گفتم اگ بشه با دیتاش سالم دربیاد
حدود قیمت هارد 320 گیگ چقدر هست گفتید مقرون بصرفه نیست بنظرتون چقدر هزینه تعمیرش میشه .......ایا ارزش تعمیر نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.