PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپتاپ تا 4200 ایسوس یا msi مسِله این است

ehsn997
18-05-2016, 01:40
سلام به همه
یه لپتاپ تا 4200 میخواستم ک البته خدا کنه بودجه ام کم نشه
یه لپتاپ برای وبگردی تماشای زیاد فیلم و صد البته بازی ...حالا شاید اون وسط برنامه چیزی برا دانشگاهم ریختم:n02:
قبلا لنوو داشتم بنده خدا بد نبودا ولی انتظارم بیشتر بود
بریم سراغ اصل مطلب
پردازنده گرافیکی gtx 960 باید باشه
صفحه نمایش و کیبرد خیلی مهمه ک خوب باشه تاچ هم لازم ندارم
پیشمهادتونو با دلیل بگید دوستان تا در کنار راهنمایی اطلاعاتمون هم بر بالا:n26:
لپتاپایی ک خودم دیدم اینان
ASUS-G551VW-B
/ASUS-N552VW-A
نظرتون چیه
کدومش؟
سخت افزارش تقریبا مشابه هم هستن همینطور قیمتشون تفاوتشون چیه؟
هدست همرا سری g کیفیتش خوبه؟
راستی حافظشون چند دور در دقیقه اس ؟
زیاد تاثیر داره تئ کارایی سیستم ؟
ضعف ها و مشکلاتشونو اگه میدونید بگید
مرسی دوستان میدونم زیاده ولی اگه جواب بدین ممنون میشم

mhda69
18-05-2016, 09:29
ب نظر من بهترین لپتاپ تو اون رنج قیمت ASUS N552VW - B هستش...
نسبت ب G551VW - A ظاهر شیک تر و دوس داشتنی تری داره...سبک تره...پورت USB Type-C داره...صفحه نمایش لمسی...هارد 2 ترا و 128ssd ک خیلی مهمه....
خلاصه کاملتره...

ehsn997
18-05-2016, 22:59
ب نظر من بهترین لپتاپ تو اون رنج قیمت ASUS N552VW - B هستش...
نسبت ب G551VW - A ظاهر شیک تر و دوس داشتنی تری داره...سبک تره...پورت USB Type-C داره...صفحه نمایش لمسی...هارد 2 ترا و 128ssd ک خیلی مهمه....
خلاصه کاملتره...

چون میخوام بازی کنم به مشکل بر نمیخورم؟
راستی حافظه اش 5000 دوره یا 7000؟
و فک نکنم لمس به کارم بیاد اما صفحه 4ک برام جذابتره تا لمسی بودن
باطری زیاد مهم نی همیشه به برق وصله

King Tanha
19-05-2016, 12:34
سلام
دوست عزیز من g551vwگرفتم لب تاب خیلی خوبی هست.فرق دو مدلی که گفتید در مادربرد هست گیمینگ مادربرد برای بازی طراحی شده ولی نوع دیگه برای مولتی مدیا هست و فرق دیگری ندارند.در ضمن گیمینگ 4k هست.من مدتی دارم خیلی عالیه.روی هیچ بازی و کار سنگین اذیت نکرده.در ضمن من یکی اولی گرفتم مشکل داشت کلا برام تعویض کردن.
در ضمن حتما ssdدارش رو بگیر چون اون سری دو گیک هارد داره جای ssd نداره و اگر بخوای ssd بزاری که حتما میخوای باید دی وی دی رایتر یا هارد رو برداری . پس همین الان ssd دار بگیر که پشیمون نشی

amir_t6262
19-05-2016, 18:01
بنظرم کمی صبر کن تا قیمت مدلهای جدید ایسوس که به بازار آمده کمی کمتر شود.

مثلا الان مدل Asus G501VW هم آمده که نسل جدید همان G551 است و مسلما خریدش خصوصا در بلندمدت به صرفه تر است

اگرچه ASUS N501VW هم آمده که مشخصات مشابه n552 دارد فقط سبک تر است، dvdrom ندارد و صفحه اش هم fullHD تاچ است که فکر میکنم به زودی مدل 4k اش هم بیاید.

ehsn997
19-05-2016, 23:55
سلام
دوست عزیز من g551vwگرفتم لب تاب خیلی خوبی هست.فرق دو مدلی که گفتید در مادربرد هست گیمینگ مادربرد برای بازی طراحی شده ولی نوع دیگه برای مولتی مدیا هست و فرق دیگری ندارند.در ضمن گیمینگ 4k هست.من مدتی دارم خیلی عالیه.روی هیچ بازی و کار سنگین اذیت نکرده.در ضمن من یکی اولی گرفتم مشکل داشت کلا برام تعویض کردن.
در ضمن حتما ssdدارش رو بگیر چون اون سری دو گیک هارد داره جای ssd نداره و اگر بخوای ssd بزاری که حتما میخوای باید دی وی دی رایتر یا هارد رو برداری . پس همین الان ssd دار بگیر که پشیمون نشی
اها پس تنها تفاوت همینه و برای کار های سنگین باید سری جی رو تهیه کنم
سوال دیگه ام اینه ک رو اس اس دی باید چه چیزایی نصب بشه؟

بنظرم کمی صبر کن تا قیمت مدلهای جدید ایسوس که به بازار آمده کمی کمتر شود.

مثلا الان مدل Asus G501VW هم آمده که نسل جدید همان G551 است و مسلما خریدش خصوصا در بلندمدت به صرفه تر است

اگرچه ASUS N501VW هم آمده که مشخصات مشابه n552 دارد فقط سبک تر است، dvdrom ندارد و صفحه اش هم fullHD تاچ است که فکر میکنم به زودی مدل 4k اش هم بیاید.

مرسی از پیشنهادتون
بنظرتون چقدر صبر کنم ؟ چهار ماه؟
چون فکر نکنم زیاد بودجه ام افزایش کنه فقط قیمت بیاد پایینتر
راستی امیر تو همون امیری نیستی ک کار زیرنویسم میکنه؟؟////؟

amir_t6262
20-05-2016, 09:48

مرسی از پیشنهادتون
راستی امیر تو همون امیری نیستی ک کار زیرنویسم میکنه؟؟////؟

در خصوص SSD، بهتر است لپ تاپی بخری که ssd داشته باشد. ویندوز و یک سری برنامه ها را میتوانی روی ssd نصب کنی که در سرعت و کارآیی سیستم اثر بالایی دارد.
معمولا روی این مدلهای ایسوس یک ssd با ظرفیت 128 گیگ نصب شده است.

در مورد صبر کردن هم نه چهارماه. حداکثر یک ماه و شاید هم کمتر. مهم این است که یک سری مدلهای جدیدی که آمدند، جا بیفتند.
البته انتظار خیلی ارزان تر شدن هم نداشته باش ولی کلا حق انتخاب بیشتر میشه. مثلا N501 لپ تاپ خیلی خوبیه ولی در حال حاضر مدلهای با ویندوز اریجینالش آمده که اگر صبر کنی، احتمالا نسخه های Dos اش هم می آید که ارزانتر است.

ضمنا من امیر طهماسبی هستم.

King Tanha
20-05-2016, 15:56

مرسی از پیشنهادتون
راستی امیر تو همون امیری
میتونی ویندوز و نظرم افزارها و بازی هم نصب کنی

ehsn997
20-05-2016, 20:26
در خصوص SSD، بهتر است لپ تاپی بخری که ssd داشته باشد. ویندوز و یک سری برنامه ها را میتوانی روی ssd نصب کنی که در سرعت و کارآیی سیستم اثر بالایی دارد.
معمولا روی این مدلهای ایسوس یک ssd با ظرفیت 128 گیگ نصب شده است.

در مورد صبر کردن هم نه چهارماه. حداکثر یک ماه و شاید هم کمتر. مهم این است که یک سری مدلهای جدیدی که آمدند، جا بیفتند.
البته انتظار خیلی ارزان تر شدن هم نداشته باش ولی کلا حق انتخاب بیشتر میشه. مثلا N501 لپ تاپ خیلی خوبیه ولی در حال حاضر مدلهای با ویندوز اریجینالش آمده که اگر صبر کنی، احتمالا نسخه های Dos اش هم می آید که ارزانتر است.

ضمنا من امیر طهماسبی هستم.

دمت گرم داداش...
راستی n501قیمتشو نگا کردم تقریبا اندازه همین n552 بود ک
از نظر سخت افزار چقد فرق دارن؟
G501 هم چند مدل داشت اصن فرقشونو نفهمیدم ولی نزدیک 400 تومن اختلاف قیمت داشت چرا؟؟؟
ظرافت و وزنش و ویندوز 10 اورجینالش. منو وسوسه میکنه شدیید
راستی ویندوز فقط نصبه روش یا دی وی دی همراشه چجوریه؟
عههههه اقا خیلی خوشبختم زیرنویسات حرف نداره یدونه ای
همیشه بهترین زیرنویسا مال شماست :n19:

amir_t6262
20-05-2016, 21:55
دمت گرم داداش...
راستی n501قیمتشو نگا کردم تقریبا اندازه همین n552 بود ک
از نظر سخت افزار چقد فرق دارن؟
G501 هم چند مدل داشت اصن فرقشونو نفهمیدم ولی نزدیک 400 تومن اختلاف قیمت داشت چرا؟؟؟
ظرافت و وزنش و ویندوز 10 اورجینالش. منو وسوسه میکنه شدیید
راستی ویندوز فقط نصبه روش یا دی وی دی همراشه چجوریه؟
عههههه اقا خیلی خوشبختم زیرنویسات حرف نداره یدونه ای
همیشه بهترین زیرنویسا مال شماست :n19:

سلام. ممنون از شما.

در مورد N501vw، من بودم پول برای ویندوز اریجینال نمیدادم. بهمین خاطر گفتم صبر کنید، شاید نسخه های بدون ویندوز این لپ تاپ هم بیاید که مسلما ارزانتر هم خواهد بود.

در خصوص فرق N501 vw با N552 vw هم، مهمترین تفاوت در وزن و نداشتن dvdrom و پورت Lan است. همچنین این لپ تاپ فقط یک اسلات رم دارد که یعنی قابلیت ارتقا رمش محدود است. اگرچه همین الان هم 16 گیگ رم DDR4 دارد. ضمن اینکه پورت Thunderbolt و Usb 3.1 آن با هم ادغام شدند. ( دیجیکالا اشتباه نوشته که تاندربولت نداره)

فعلا این لپ تاپ فقط با صفحه تاچ و البته Full HD و یک ترابایت هارد و ویندوز اریجینال به بازار آمده

ممکن است در آینده مدلهای بدون ویندوز و با صفحه نمایش 4K هم بیاید.

در هر صورت، اگر حمل و نقل لپ تاپ برایت مهم است، این لپ تاپ نسبت به n552 حدود نیم کیلو سبکتر است.

نکته ی مهم دیگر اینکه اگر اشتباه نکنم، این لپ تاپ در اصل ZenBook Pro UX501VW است و چرا به اسم سری N در بازار ایران عرضه شده است، احتمالا بخاطر موفقیت سری N در ایران بوده.

در مورد ویندوز هم، ویندوز اریجینال روی خود دستگاه است و در نتیجه dvd ویندوز و ... نداره. اصلا این لپ تاپ dvdrom نداره که بخواهند برایش dvd بگذارند.
اگر بخواهی، شما خودت باید یا dvdرایتر اکسترنال تهیه کنی.

در مورد G501 هم من فقط منظورم مدل G501 VW است که جدید آمده. بقیه مدلهای g501 قدیمی هستند. حتما دقت کن که پسوند VW داشته باشد.
الان شما اختلاف قیمت کدام مدلها را میگویی؟

ehsn997
20-05-2016, 22:31
سلام. ممنون از شما.

در مورد N501vw، من بودم پول برای ویندوز اریجینال نمیدادم. بهمین خاطر گفتم صبر کنید، شاید نسخه های بدون ویندوز این لپ تاپ هم بیاید که مسلما ارزانتر هم خواهد بود.

در خصوص فرق N501 vw با N552 vw هم، مهمترین تفاوت در وزن و نداشتن dvdrom و پورت Lan است. همچنین این لپ تاپ فقط یک اسلات رم دارد که یعنی قابلیت ارتقا رمش محدود است. اگرچه همین الان هم 16 گیگ رم DDR4 دارد. ضمن اینکه پورت Thunderbolt و Usb 3.1 آن با هم ادغام شدند. ( دیجیکالا اشتباه نوشته که تاندربولت نداره)

فعلا این لپ تاپ فقط با صفحه تاچ و البته Full HD و یک ترابایت هارد و ویندوز اریجینال به بازار آمده

ممکن است در آینده مدلهای بدون ویندوز و با صفحه نمایش 4K هم بیاید.

در هر صورت، اگر حمل و نقل لپ تاپ برایت مهم است، این لپ تاپ نسبت به n552 حدود نیم کیلو سبکتر است.

نکته ی مهم دیگر اینکه اگر اشتباه نکنم، این لپ تاپ در اصل ZenBook Pro UX501VW است و چرا به اسم سری N در بازار ایران عرضه شده است، احتمالا بخاطر موفقیت سری N در ایران بوده.

در مورد ویندوز هم، ویندوز اریجینال روی خود دستگاه است و در نتیجه dvd ویندوز و ... نداره. اصلا این لپ تاپ dvdrom نداره که بخواهند برایش dvd بگذارند.
اگر بخواهی، شما خودت باید یا dvdرایتر اکسترنال تهیه کنی.

در مورد G501 هم من فقط منظورم مدل G501 VW است که جدید آمده. بقیه مدلهای g501 قدیمی هستند. حتما دقت کن که پسوند VW داشته باشد.
الان شما اختلاف قیمت کدام مدلها را میگویی؟
اها پس ارزش نداره اگه اینطوره داس بخرم بهتره
dvd اکسترنالو باید بگیرم چون همه بازی ها و رم افزارا با همینه
مظور من از دو مدل جی501 جی دبلیو و وی دبلیو هس ک شما گفتی وی دبلیو جدیده پس احتمالا تفاوت قیمتشم مال همونه
حالا با این حا شما کدومو پیشهاد میدین برای بازی و فیلم دیدن شاید بعدا برا برنامه نویسی و پروژه های عمرانی
n552vw
g552
n501?

از خیر g501 گذشتم گرونه!!!
چون به شخصه به ظاهر لپتاپ اهمیت میدم دلم سری n رو میخواد ولی موندم...اگی سری n بخرم بعدا تو بازیا اذیتم نکنه:n28:

amir_t6262
21-05-2016, 10:05
شما صبر کنید ببینید مدلهای دیگر Asus می آید و یا نه. اگر نیامد، بنظرم خرید N552 با صفحه نمایش 4K مات برای بازی و فیلم دیدن بهتر است.
ضمن اینکه اگر زیاد از dvd استفاده میکنید، خودش DVD rom دارد و نیازی نیست حدود 150 هزار تومان دیگر خرج dvdrom اکسترنال کنید.
اولا پول ویندوز نمیدهید. پول اضافه برای خرید dvdrom نمیدهید. صفحه نمایش تاچ و براق که اصلا مناسب فیلم دیدن نیست.

مشکل N552 هم وزن کمی زیاد و البته باتری تقریبا ضعیفش است که اگر شما زیاد نخواهی جابجا کنی و بیشتر اوقات هم از برق استفاده کنی، مشکلی برایت نخواهد داشت.

G501JW هم قدیمی است. با G501 VW مقایسه اش نکنید.

ehsn997
21-05-2016, 22:16
شما صبر کنید ببینید مدلهای دیگر Asus می آید و یا نه. اگر نیامد، بنظرم خرید N552 با صفحه نمایش 4K مات برای بازی و فیلم دیدن بهتر است.
ضمن اینکه اگر زیاد از dvd استفاده میکنید، خودش DVD rom دارد و نیازی نیست حدود 150 هزار تومان دیگر خرج dvdrom اکسترنال کنید.
اولا پول ویندوز نمیدهید. پول اضافه برای خرید dvdrom نمیدهید. صفحه نمایش تاچ و براق که اصلا مناسب فیلم دیدن نیست.

مشکل N552 هم وزن کمی زیاد و البته باتری تقریبا ضعیفش است که اگر شما زیاد نخواهی جابجا کنی و بیشتر اوقات هم از برق استفاده کنی، مشکلی برایت نخواهد داشت.

G501JW هم قدیمی است. با G501 VW مقایسه اش نکنید.

اقا دمت گرم مرسی از جواب هات
یدونه ای

ehsn997
04-06-2016, 00:33
اقا یه مدل دیگه هم پیدا کردم میشه نظرتون رو بگید و با n501 مقایسه کنید؟
خودم از ام اس ای خیلی خوشم میاد /MSI-GE62-2QD-Apache-Pro-A این مدله

Public Enemy
04-06-2016, 09:08

MSI GE62 2QD نسبت به لپ تاپ های جدید ASUS ارزش خرید نداره .

قبل از عید برادر بنده قصد خرید لپ تاپ داشت و پاشو کرد تو یه کفش که آقا باید MSI GE62 2qf بخرم .اون زمان Asus G551vw و Asus G501VW در بازار موجود بودند. بهش گفتم که این لپ تاپ فعلا در بازار نیست و برتری خاصی جز وزن کمتر گیرت نمیاد و به نسبت قیمت 4700 اون زمان که خرید در برابر مدل های جدید ASUS با صفحه نمایش 4K با قیمت 4200 گیرت نمیاد . این برادر ما گوش نداد و گفت نخیر این MSI GE62 2qf مجهز به SSD مدل Samsung 950 با سرعت 2000 مگابایت بر ثانیه هستش ! بهش گفتم که همیشه قطعات گفته شده در سایت لزوما قطعات به کار رفته در لپ تاپ نیستند . خلاصه از ما نصیحت و از ایشون گوش نکردن . در نهایت MSI GE62 2qf رو خریدن و در کمال تعجب یک SSD ساخت ADATA بی کیفیت با سرعت نوشتن 120 مگ بر ثانیه در لپ تاپ بود‌ !!!! لپ تاپ هم چند روز بعدش به دلیل خرابی بلندگو به گارانتی ارجاع داده شد..

از نظر ارزش خرید مدل های ASUS ارزش خرید بالاتری دارند . صرفا اگر به برند MSI علاقه مندین ارزش خرید پیدا می کنند

amir_t6262
04-06-2016, 10:22

نه اینکه مشکل فقط ایران باشد، در کل جهان هم MSI از نظر لپ تاپ رتبه خیلی پایین تری نسبت به Asus دارد.
حالا این موضوع که یک کارخانه مونتاژ MSI هم در ایران هست که البته نمیدانم چه محصولاتی را مونتاژ میکند، به کنار.
البته نه اینکه بگم محصول مونتاژ داخل بد است همین سامسونگ و LG هم محصولاتشان در ایران مونتاژ میشه، ولی کار این کارخانه MSI بنظرم خیلی درست نمیاد.

good boy 2010
04-06-2016, 13:38
اگر بین G و N تردید داری فرقشون در باتری و پورت usbC و بقیش سلیقه ای و کانفیگشون کاملا شبیه به هم.
منم دنبال یه لپ تاپ سبک بودم MSI px60 چشممو گرفت و تو الویت بعدیم n552 و n551 به خاطر باتریش قابل جدا شدن هست

DJMOKHTAR
04-06-2016, 17:30
سلام

این n501 که دیجی کالا داره صفحش 4k هست ؟ کامنت ها رو میخوندم نوشته بودن 4K هست ولی خود دیجی زده FULL HD

قضیه چیه ؟

amir_t6262
04-06-2016, 20:08
سلام

این n501 که دیجی کالا داره صفحش 4k هست ؟ کامنت ها رو میخوندم نوشته بودن 4K هست ولی خود دیجی زده FULL HD

قضیه چیه ؟

N501VW که در حال حاضر در دیجیکالا هست (ASUS N501VW - A)، صفحه نمایش تاچ Full HD دارد.

البته فکر میکنم در آینده ی نزدیک مدلها با صفحه 4K و غیرتاچ هم بیاید.

مدل n552vw هم همینطور بود. اول مدلهای تاچش آمد و بعد 4K.

DJMOKHTAR
04-06-2016, 21:48
N501VW که در حال حاضر در دیجیکالا هست (ASUS N501VW - A)، صفحه نمایش تاچ Full HD دارد.

البته فکر میکنم در آینده ی نزدیک مدلها با صفحه 4K و غیرتاچ هم بیاید.

مدل n552vw هم همینطور بود. اول مدلهای تاچش آمد و بعد 4K.

4K فکر کنم تو بازار اومده باشه چون برخی سایت ها همینو با رزلوشن 4K گذاشتن و نکته قابل توجه قیمت 4K با همون گارانتی کمتر از قیمت FULL HD دیجیکالا هست !!

من فکر میکنم مدل دیجیکالا 4K باشه در مشخصات اشتباه نوشته باشن

ehsn997
05-06-2016, 07:28
دوستان امکان داره قیمت g501 4k و بدون ویندوز دو دوماه اینده هم قیمتن n501 بشه؟ ینی 4150 حدودا
زیباییش بد دل منو برده!!!!!!!!!!
مدل jw اون هست که 512 گیگ ssd داره !!!! این مدل چجوریه؟! زیادی قدیمیه ؟
برا سری vw هم این کانفینگ میاد؟
قیمت حدودیش چقده؟:n13:

amir_t6262
05-06-2016, 08:53
4K فکر کنم تو بازار اومده باشه چون برخی سایت ها همینو با رزلوشن 4K گذاشتن و نکته قابل توجه قیمت 4K با همون گارانتی کمتر از قیمت FULL HD دیجیکالا هست !!

من فکر میکنم مدل دیجیکالا 4K باشه در مشخصات اشتباه نوشته باشن

از بازار خبر ندارم.
ولی در سایت ایسوس ایران هم فقط همین مدل لمسی موجود است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد قیمت، احتمالا مدلهای 4k رم پایین تر دارند.
مثل مدل n552 vw که مدلهای 4k رم 12 گیگ داشتند و مدلهای تاچ، رم 16 گیگ.

البته در کل فکر میکنم هزینه ساخت صفحه های تاچ از 4k بیشتر باشد و در نتیجه قیمت نهایی اش هم بالا میرود.

در مورد قیمت دیجیکالا، یک نکته مهم این است که دیجیکالا مالیات برارزش افزوده را روی قیمت نهایی اضافه کرده است. یعنی مثلا روی جنس 1 میلیون تومانی، 9درصد مالیات را حساب کرده.
ولی در مغازه این کار را نمیکنند و اگر فاکتور رسمی ازشون بخواهی، این 9درصد را به قیمتشان اضافه میکنند.

سال گذشته ما n552vw را برای یکی از دوستان خریدیم که فاکتور رسمی میخواست.
دیجیکالا حدود 4150 میفروخت و مغازه 4010 ولی همان مغازه میگفت اگر فاکتور رسمی بخواهید باید حدود 350هزار تومان اضافه بدهید بابت همان مالیات بر ارزش افزوده!

البته فاکتور رسمی به درد خیلی ها نمیخورد ولی بهرحال علت تفاوت قیمت مغازه و این سایت همین است.

amir_t6262
05-06-2016, 09:02
دوستان امکان داره قیمت g501 4k و بدون ویندوز دو دوماه اینده هم قیمتن n501 بشه؟ ینی 4150 حدودا
زیباییش بد دل منو برده!!!!!!!!!!
مدل jw اون هست که 512 گیگ ssd داره !!!! این مدل چجوریه؟! زیادی قدیمیه ؟
برا سری vw هم این کانفینگ میاد؟
قیمت حدودیش چقده؟:n13:

بنظرم که احتمال عرضه مدلهای غیرویندوزی اش هست.
ولی در مورد قیمتش نظری ندارم.

اون مدل jw قدیمی تر است و حدود یک سال پیش عرضه شده است و البته cpu اش 4720 است که برای دو نسل قبل است و رمش هم ddr3 است.

ضمنا فکر نمیکنم g501vw با هارد 512ssd عرضه شود. همانطور که در سایر مدلهای جدید ایسوس که در بازار عرضه شده، فقط هارد 128 گذاشتند.

ehsn997
06-06-2016, 05:41
بنظرم که احتمال عرضه مدلهای غیرویندوزی اش هست.
ولی در مورد قیمتش نظری ندارم.

اون مدل jw قدیمی تر است و حدود یک سال پیش عرضه شده است و البته cpu اش 4720 است که برای دو نسل قبل است و رمش هم ddr3 است.

ضمنا فکر نمیکنم g501vw با هارد 512ssd عرضه شود. همانطور که در سایر مدلهای جدید ایسوس که در بازار عرضه شده، فقط هارد 128 گذاشتند.

ینی سری جدید با 512 گیگ ssd نمیاد؟
به فرض بیاد قیمتش پایینتر میره یا بالاتر؟
اخه نگا میکنم هارد های بhdd دورش 5400 همش با اس اس دی
اگه 7200 دور بود خوب بود
و البته سری جی ک تو دیجی موجوده صفحه 4کا داره نه لمسی اما خیییلی قیمتش بالاس:n34:

DJMOKHTAR
06-06-2016, 16:35
ینی سری جدید با 512 گیگ ssd نمیاد؟
به فرض بیاد قیمتش پایینتر میره یا بالاتر؟
اخه نگا میکنم هارد های بhdd دورش 5400 همش با اس اس دی
اگه 7200 دور بود خوب بود
و البته سری جی ک تو دیجی موجوده صفحه 4کا داره نه لمسی اما خیییلی قیمتش بالاس:n34:

در مورد N501 من یه چیزیو متوجه شدم اینکه سری 512 گیگ ظاهرا باطریش 90 وات هست این سری هارد دیسکی ایرانی ها 60 وات هستن !! مثل اینکه در مدل اروپایی فضای خالی هارد دیسک سری 512 گیگ رو به باطری اختصاص دادن و اینکه روشنایی صفحه سری ایرانی 350 نیت هست ولی سری اروپایی 290 نیت !

من فکر میکنم این ایسوس های ایرانی در داخل کشو اسمبل میشن که اینقدر ارزان هم هستند و کیفیت ساخت پایین تری دارند چون همین UX501 VW رو دبی میدن 8 میلیون تومان .

amir_t6262
06-06-2016, 19:34
دوست عزیز، در ایران فقط یک برند لپ تاپ (MSI) مونتاژ میشود که البته آن هم واقعا در حد مونتاژ نیست. چون تقریبا دستگاه کامل می آید و بعد بسته بندی و عرضه میشود.

اما، در خصوص تفاوت مدلهایی که در ایران و در دیگر کشورها، موضوع به سفارش واردکنندگان برمیگردد.
یعنی مثلا وارد کنندگان ایرانی می آیند و مثلا صفحه نمایش فارسی سفارش میدهند که در نمونه های سایر کشورها چنین چیزی نیست.
و یا اینکه مدلهای بدون ویندوز سفارش میدهند.
بعضی اوقات هم بخاطر همین تغییرات، سازنده مدل لپ تاپ را عوض میکند. مثلا یک سری لپ تاپ ایسوس که در بازار ایران با نام N به فروش رفتند، در اصل X بودند و چون سری N در ایران بیشتر مشتری دارد و خوش نام تر بوده، بنظر می آید که واردکننده از این ترفند استفاده کرده است.
در خصوص سخت افزار هم ممکن است تغییراتی در رم یا هارد SSD و HDD بدهند. همانطور که در سایت سازنده هم میبینی که مثلا برای هارد، چندین مدل معرفی شده است و همینطور رم.

موضوع نهایی اینکه من فکر نمیکنم آن چیزی که در ایران به اسم N501vw عرضه میشود، همان UX501VW باشد.

DJMOKHTAR
06-06-2016, 22:54
بله ظاهرا تفاوت های مهمی بین سری UX و N هست و فقط ظاهرشون دقیقا شبیه همه

دلیل تحقیقم این بود میخواستم یه N501 VW بگیرم و رم 8 اون رو با یه 16 گیگ DDR4 عوض کنم که با مجموع رم 4 گیک آنبردش میشه 20 گیگ

نمیدونم مادربرد N501 VW مثل سری UX اسلات رمش 16 رو ساپورت میکنه یا نه و مقدار مکس رم براش ایا درج شده در جایی که چقدره ؟

Public Enemy
07-06-2016, 09:30
در مورد N501 من یه چیزیو متوجه شدم اینکه سری 512 گیگ ظاهرا باطریش 90 وات هست این سری هارد دیسکی ایرانی ها 60 وات هستن !! مثل اینکه در مدل اروپایی فضای خالی هارد دیسک سری 512 گیگ رو به باطری اختصاص دادن و اینکه روشنایی صفحه سری ایرانی 350 نیت هست ولی سری اروپایی 290 نیت !

من فکر میکنم این ایسوس های ایرانی در داخل کشو اسمبل میشن که اینقدر ارزان هم هستند و کیفیت ساخت پایین تری دارند چون همین UX501 VW رو دبی میدن 8 میلیون تومان .

لپ تاپ ها همگی در یک کارخونه تولید نمیشن . لذا دلیلی برای یکسان بودن قطعات نیست . اون سری هم "ایرانی" نیست . در "اینگونه موارد" اگر یه سری به بازار کشورهای اطراف مثل هند و اطراف بندازین چنین کانفیگی میبینین .

قیمت در دبی هم ارتباطی به کیفیت لپ تاپ نداره . یکی از دوستان بنده لپ تاپ 1700 دلاری 13 اینچی MSI رو از دبی به قیمت 13 میلیون خریداری کرد . لپ تاپ های گران قیمت در دبی به لطف مشتریان خاص اونها قیمت های نجومی هم پیدا می کنند

ehsn997
07-06-2016, 16:09
دوست عزیز، در ایران فقط یک برند لپ تاپ (MSI) مونتاژ میشود که البته آن هم واقعا در حد مونتاژ نیست. چون تقریبا دستگاه کامل می آید و بعد بسته بندی و عرضه میشود.

اما، در خصوص تفاوت مدلهایی که در ایران و در دیگر کشورها، موضوع به سفارش واردکنندگان برمیگردد.
یعنی مثلا وارد کنندگان ایرانی می آیند و مثلا صفحه نمایش فارسی سفارش میدهند که در نمونه های سایر کشورها چنین چیزی نیست.
و یا اینکه مدلهای بدون ویندوز سفارش میدهند.
بعضی اوقات هم بخاطر همین تغییرات، سازنده مدل لپ تاپ را عوض میکند. مثلا یک سری لپ تاپ ایسوس که در بازار ایران با نام N به فروش رفتند، در اصل X بودند و چون سری N در ایران بیشتر مشتری دارد و خوش نام تر بوده، بنظر می آید که واردکننده از این ترفند استفاده کرده است.
در خصوص سخت افزار هم ممکن است تغییراتی در رم یا هارد SSD و HDD بدهند. همانطور که در سایت سازنده هم میبینی که مثلا برای هارد، چندین مدل معرفی شده است و همینطور رم.

موضوع نهایی اینکه من فکر نمیکنم آن چیزی که در ایران به اسم N501vw عرضه میشود، همان UX501VW باشد.

ینی اگه به فرض من این مدل با مشخصات بفرستم از دبی برام بخرن یه مدل دیگه بهم میدن؟
من پدرم دبی هست میتئنم اونجا بگم برام بخر به نظرت اینجا از دیجی بخرم یا بگم بابام اونجا نسخه اصلی ینی UX رو بخره
از ظر کیفیتی چ تفاوتی دارن؟