PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تفاوت وبلاگ با وب سایت چیست؟

gilnaz62
17-05-2016, 09:58
چگونه می توان تشخیص داد صفحه ای که می بینیم یک وبلاگ است یا یک وب سایت؟
در طراحی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و طراحی پرتال هیچ قانون همه گیری وجود ندارد،لیکن ۴ تفاوت اساسی میان این دو وجود دارد: فرمت(شکل)، نرم افزار، شخصیت و جامعه.
مهمترین عامل مشخص کننده یک وبلاگ از وب سایت شکل آن است. برای تمایز این دو از یکدیگر باید دید:
آیا مطالب به دنبال هم می آیند؟
آیا طول آنها تنها چند خط یا پاراگراف است؟ اگر نه آیا مطالب طولانی تر بوسیله لینک هایی مثل" بیشتر" یا" اینجا بخوانید" ادامه می یابند؟
آیا اجازه ی مشارکت و نظردادن به بازدید کنندگان داده شده است؟
در طراحی سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و طراحی پرتال اگر دست کم پاسخ چند تا از این سوالات مثبت باشد، باید گفت با یک وبلاگ روبرو هستید.

kian98
17-05-2016, 10:09
سلام

آیا مطالب به دنبال هم می آیند؟
تقریبا در همه سایت ها مطالب دنبال هم میان حتی در سایت ی بزرگ دانلود ایرانی

آیا طول آنها تنها چند خط یا پاراگراف است؟ اگر نه آیا مطالب طولانی تر بوسیله لینک هایی مثل" بیشتر" یا" اینجا بخوانید" ادامه می یابند؟

بیشتر بخوانید و اینجا بخوانید هم فقط اسمی هست که روی دکمه ادامه مطلب میزارن و هر سایتی میتونه هر اسمی براشون بزاره مثلا بنویسه ( برو ادا مطلب کارت دارم : دی ) ...

آیا اجازه ی مشارکت و نظردادن به بازدید کنندگان داده شده است؟

در همه سایتی و همه وبلاگی میشه اجازه نظر دادن داد و یا میشه نداد !

در کل از نظر من تقریبا تفاوت خیلی زیادی بین وبلاگ و وب سایت نیست

مثلا وبلاگ ها اکثرا رایگانند و نیازی نیست مثل سایت ها پول دامین و هاستشون رو بدیم : دی
امکاناتشون کمتره و محدودند
وابسته به سایتی هستند که ازش سرویس میگرن

مثالش مثل اینه که در حالتی که شما وب سایت دارید مثل اینه که یه کامپیوتر دارید و با کامپیوتر هم هر کاری میشه کرد ولی در حالتی که وبلاگ دارید مثل اینه که فقط سیستم عامل رو دارید و سیستم عامل هم وابسته به کامپیوتره...

و من الله توفیق : دی:n40: