PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اعتماد به بیمارستان ؟!

Reza Azimy_RW
16-05-2016, 00:51
سلام اساتید
یه ارژانس نزدیک خونه ما هست که چند وقت پیش شنیدیم که یکی قلبش یکمی به صورت عادی درد میکرده رفته بیمارستان بعد از تزریق یه آمپول به طور ناگهانی بر اثر ایست قلبی فوت کرده که کار به شکایتو ... هم کشیده شد
بعد از یه ماه دوباره این اطفاق برای یکی از آشناهای دورمون تو همون بیمارستان افتاد و فوت کرد
الان من بی اعتماد شدم به این بیمارستان و از اونجایی که پدرم مشکلات قلبی داره نمیدونم اگه اطفاق مشابهی براش افتاد ببرمش بیمارستان یا نه !
میخاستم بدونم این اطفاق از نظر پزشکی ممکنه که خطایی کرده باشن یا ... ؟!

Reza31001
16-05-2016, 09:56
بله ممکنه
البته میدونید که ماها معمولا پیاز داغ ماجرا رو زیاد می کنیم و گاها در اتفاقاتی که از گوشه و کنار می شنویم پزشک مورد نظر تقصیری نداشته ولی خوب اشتباهات پزشکی هم وجود دارند
از طرفی نمیشه به خاطر این درصد بسیار کم نسبت به پزشک و بیمارستان بی اعتماد شد

برای مورد شما پیشنهاد میکنم الان که در زمان بحران نیستید از آشناها و ... دنبال پزشک قلب با سابقه و شهرت خوب در شهرتون باشید و از اونجایی که پدر مشکل قلبی دارند به طور مستمر (مثلا هر 3ماه یکبار) ببریدشون ویزیت
در اونجا از همون پزشک می تونید همین سوال رو بپرسید که در صورت برزو حادثه بهترین کار چیه؟ (کدوم بیمارستان ببرم بهتره؟ و ...)
مطمئنا جوابی که ایشون بهتون میدن بهترین جواب خواهد بود

Ar@m
16-05-2016, 15:35
پاسخی که بهتون دادن کامل بود من فقط اضافه میکنم درد قلبی هیچوقت عادی نیست و همیشه میتونه به مرگ منجر بشه پس لطفا جدی بگیریدش و فکر نکنین که درد گرفتن قلب میتونه عادی باشه یا عادی بشه!

Reza Azimy_RW
16-05-2016, 20:46
چون دو بار این قضیه اطفاق افتاد و نتیجه شکایات رو هم نفهمیدم پرسیدم مطمئن بشم ممنون از راهنماییتون :n12:

STON-COLD
08-06-2016, 21:16
متاسفانه جدا از اشتباهات پزشکی.به خاطر تحریم دارو های خطرناک و بی کیفیت در کشورمون استفاده میشه امیدوارم کسی به بیمارستان نره.